7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#709 egxetértek, pipába nem jó a fehér. -
blackswan #708 Ha borról van szó a fehéret nem ajánlom, esetleg meginni!:) -
#707 nem lesz semmi, csakha sokáig egyedül szivod a hubit, akkor abszolut ugy kiüt, amit el sem tudsz képzelni. Nem lesz semmi károsabb hatása, mintha meginnád. -
start #706 de akkor mondjuk,hogy ha esetleg st. hubertus-t öntök bele és körbeadjuk,akkor ugye nem lessz semmi durább hatás,csak erős berúgás?...amúgy átérzem én persze a vízipipa lnyegét,mega aszertartás hatását,de most megyünk le haverokkal "üdülni" és hát ha már van ,akkor olcsóbban kéne elvinni magunkat:P -
#705 esetleg berugsz? :D
de komolyan, hamarabb berugsz mint egyébként. És sörrel a saját érdekedben..ne...tényleg ne...
(a bor meg izt ad neki) -
start #704 látom,itt már a tapasztaltab kör mozog:)...lenne egy kérdésem...mi van akkor ha vmi alkoholos piát töltök a vizipipa tartályába? mi a hatás? -
#703 Hali!
Szerintem tegyél be róla képet hogy jobban ráharapjanak! Szerintem. -
mygunit #702 Császtok van egy eladó vizipipám egyiptomból!Adok hozzá egy narancsos dohányt!meg a hozzávalókat!mailom:[email protected]
MSN:[email protected]
3500ért odaadom!38cm! -
murdock22 #701 j0nNyKa:
Lehet érdekel a téma :D:D , ha komolyan gondoltad
Nagyon kicsi a világ: a lovason lakom ...
Csak még abban kérném a segítséged, hogy hol lehet ízesített pipadohányt venni? meg ügye akkor szened az van? -
#700 murdock: lovas istvan utca 7ben lehet, csak hozzal dohanyt :DD -
#699 Nincs pipád? Jobban jársz ha veszel :D
Pwaten pölö fogalmam sincs hol van pipázo, fogom a saját kis pipámat, kiülök valahova ligetbe, parkba és beülök pár orára :D -
szurop #698 Nemhiszem egyébként hogy volna ilyen hely Szolnokon. Nem vagyok Szolnoki, de nem nézem ki belőle, hogy lenne ilyen hely. -
murdock22 #697 Igen, bárhol ahol lehet vizipipázni, nekem sajnos nem sikerült találni :( -
szurop #696 :D
Mármint kávézóban? Ahol adnak vizipipát? -
murdock22 #695 Hello Mindenki!!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tud valaki szolnokon vagy a környékén, olyan helyet, ahol lehet vizipipázni??? -
#694 Jók a képek, én is igértem ilyet, csakhát melo meg abszolut nem net/áramközelben van, sajnos...:$
Aki több dohányt akar szivni, az tegye kivülre a hengert, habár ez egyértelmünek tünik.
(én kivülre szoktam tenni, s ugyanigy csinálom hengert) -
#693 Csak azért rakok ennyi dohányt mert nekem ez is csak 1 óráig tart, sajnos nemtom miért, de ha nagyobb kerámiát használok amibe több fér, akkor sem tart sokkal tovább.
Pedig nem szívom mint a porszívó, van mikor akár 2 percig is pihen, de minimum 10-20 másodpercet hagyok két szippantás közt.
Kis szénnel meg nem ég el a dohány akkor sem ha kevesebbet tömök.
Igaz, nekem pont elég az az 1 óra, ha meg nem, akkor is.
Pontosabban ha még szívni akarok, akkor is elég, mert utána inkább más ízt használok. -
#692 na akkor nekem nem is kell, pontosan így csinálnám én is, csak kevesebb dohánnyal, de az meg úgyis ízlés dolga :) -
#691 KÖszi szépen! Így már értem!Az volt a baj hogy én kisebb alufóliával csináltam. Majd kiprobálom!:) -
Viviszkusz #690 Hát én cherryn kívül körtével próbálkoztam... De az nem teccett... Nekem a cseresznye jön be.
De attól még az se lehet rossz, majd legközelebb azzal nyomom.. -
#689 huh én már rég nyomom igy ahogy leirtad,csak annyi a különbség lehet beteges de én barackal imádom ezt:D:D:D -
Viviszkusz #688 Ha rám hallgattok ezt mindenképpen kipróbáljátok eccer: vegyetek cseresznés tabakot, majd a vízhez öntsetek egy kis cherry......
Garantáltam jól fogjátok utána érezni magatokat!
Bár nem olyan mintha meginnátok a cherryt, de télleg jó a bódító hatása, és megadja a hengulatot. -
#687 Bocs, de valamiért átírta az SG a linket, vagy csak én vagyok ennyire béna
Na akkor beírom ide: http://www.kepfeltolto.hu/?img=2u1s
Remélem ezért még nem tiltanak ki. -
#686 Hali!
Videót nem tudtam készíteni,
de pár képet csináltam arról hogy én hogy alkalmazom a "Gyűrűt": Tömés
Nekem még így nem égett be eddig.
Üdv: 5m0k3r -
#685 Hú most még jobban összezavartál!:$ Akkor várom a videót! thx -
#684 holnap megpróbálok csinálni egy kisebb videot a telefonommal, igaz nem lesz a legszebb megoldás..
amúgy mi nem jön össze? Itt van lépésrl lépésre az én metódusom: a kerámiát nem rakom dugig a dohánnyal, hanem egy kis helyet hagyok a pereménél. levágok kb 15-20 centi alufóliát (lesz egy téglalap), megfelezem (két majdnem-négyzet), az egyik fele lesz kilyukasztva a "fedél", a másikat pedig félbehajtom, aztán megint félbe stb.. egész addig, amíg egy csíkot nem kapok. aztán a csíkot körbe hajtva beteszem a kerámia pereméhez, majd rá az alufóliát, lyukasztás és jöhet a menet.
majd illusztrálom, de szerintem érthető így is :) -
#683 ja az fasza lenne -
#682 Aki az alufoliagyűrűvel szokta csinálni a pipát, az légyszi dobjon fel egy videót, hogy konkrétan hogyan kell megcsinálni. Nekem soha nem jön össze. -
#681 Wow, asszem ideje elnézi Blahára ismét. :))) -
#680 Srácok a blahánál megint jó olcsóskodások vannak. Pipaárak nagyon lenyomva, dohányból sokféle. a kicsi (50g) mindössze 198 ft. Vettem: csokismenta, tropical, mentolos, sárgadinnye, fahéjas, vegyesgyümi, 1almás. a szenek továbbra is akcióban, asszem a nagy 500. aki akar nézzen szét, én bevásároltam most :) A nagy dohányok továbbra is 899, bár van néhány ami 1200. Jó boltolást :) -
#679 sultanban meg kéne kérdezni, el tudom képzelni hogy ott tartanak. van pl házi készítésű dohányuk is :) -
#678 És Magyarországon lehet ilyent szerezni? -
#677 heeehhehehehehhelóóó!:) kaptam egy rózsás dohányt amit vanilliásnak hittek=) meg egy sárgadinnyéset:) a Rózsás már kiprobálásra került,de a dinnyés még nem:P -
#676 herbal hookah tobacco - google ki fog dobni jónéhány eredményt, tehát tényleg van ilyen:
"These hookah blends are 100% herbal. They are a bit different from tobacco blends as there is no molasses or honey added to the flowers, only pure herbal extracts for flavor and enhancement." -
#675 másképp nem tudtam mondani és azért is tettem idézőjelbe "" -
#674 Egyébként tegnap voltam banketten és az egyik tanárom mondta hogy neki is van pipája. Azt mondta neki nem dohánya van, hanem ilyen gyümölcsreszeléket tesz a szén tetejére.... -
#673 őőőő.
oké. -
Axsys #672 -
#671 :D:D:D:D:DD:D
dohány nélküli dohány :D:D:D:D
ha találsz szólj! :D:D:D -
#670 nem tudjátok hol lehet vagy honnan lehet rendelni dohánynélküli gyümölcsös pipa "dohányt"?