7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • Lacee
    ha egyszer Budapesten leszek, akkor kimegyek én is... :)
  • light00
    minden honap elsö szombatja rulz!
    (igen)
  • Dokiiiiiiiiii
    innen ki szokott még le járni szombatonként a margitszigetre pipázni?
  • light00
    ugyanaz mintha innád, csak a tüdödet marja, nem a gyomrodat.
  • zsolesz92
    jah és egyébként mennyire lehet benne érewzni a szeszt? esetleg valami rossz íz? vagy csak csipősebb? még sose probáltam, meséljetek :D
  • zsolesz92
    én is igy gondoltam, 1 hogy én sem akarom ANNYIRA kiütni magam, 2 h a csajok elég gyengék xD jah és nem 1 tömés lesz :D
  • light00
    Sokat számit, hogy mennyire birod a piát. Egy felessel nem mész sokra, ha tiszta vodkán szivod át az egy egész tehéncsordát kiütsz egy hétre.
    Najo ennyire nem drasztikus a helyzet, de hidd el, erös. Én annyira nem szeretem az alkoholt, de kb 2:3 arányban keverem, a gyümölcslé javára.
  • Lacee
    ez nem koktél, hogy kőbe vésett arányok legyenek, tegyél amennyi jólesik :)
    én fele-fele, esetleg 3dl szesz-2dl lé arányt ajánlanék, de szubjektív vélemény.
  • zsolesz92
    milyen arányban legyen a vodkameg a gyümölcslé? 5 dl-t kell össz tölteni bele. felest azt mondták sok lenne, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. azt ne monnyátok h tisztán vodka mert nem fogok beleönteni egy üveggel ;)
  • 5m0k3r
    Hát erre én is gondoltam. Azért a biztonság kedvéért megtöltök egy másik kerámiát is valami dohánnyal. Ha bejön a tiszta alma akkor is jó lesz utána.
  • light00
    Valamennyi dohány igyis kell mellé, mert maga a reszelék nem elég sok s nem elég tartos, hogy érdemes legyen pipázni. Azért legalább egy 1:' arány kell. De probáld ki, hátha neked mégis megy anélkül is.
  • 5m0k3r
    Háát, eredetileg én is Vodkát akartam, de az drágább volt, és erre futotta a mai keretemből. -Lehet hogy dohány helyett reszelek rá almát. Az délutánnra ki is szárad annyira hogy szívható legyen.
  • light00
    neee, szénsavasat tényleg ne.
    "Csajok kábitására"() ajánlom a csokilikört, csokikrém+whisky keverék, kicsit tömény, de ha jol tömsz akkor állat csoki ize van(Y)

Black Velvetet inkább idd meg, a vodka valo pipába

#732: ne legyen repedt a tartály és a kerámia. Ne eresszen a tömités, meglegyen a szelep. Ugy ellenörizheted, hogy befogod a kerámiát és belefujsz a csöbe.
  • Lacee
    szénsavassal semmiképp!

Bade: vásárláskor a legfontosabb, hogy ellenőrizd a szívócsövet, hogy légmentesen zár-e (befogod egyik végén, szívod/fújod), illetve hogy tudsz-e rajta keresztül levegőt venni, jártam már úgy egy ajándékba kapott pipával hogy tele volt nyomva a szipka vége folyékony ragasztóval(!) persze ez csak akkor derült ki mikor félbevágtam.)
    a másik ellenőrizedndő szerintem a fém és az üvegrész illeszkedése, bár ez annyira nem lényeg, mert adnak hozzá gumibetétet. ja, és nem mindegy hogy van-e csapágyas szelep a cuccon, az akadályozza meg a vizet, hogy véletlenül a dohányhoz jusson.

aszem ennyi :)
  • 5m0k3r
    Az ár a mérettől függ. a 47-es pipák (amit már érdemes megvenni) 5000 körül mennek. De ne sajnáld a lét a pipára, mert azt csak egyszer kell megvenni, dohányra + szénre 3 hónap alatt többet költesz.-Ha használod rendesen a "füstölőt".
  • DEITER
    Mennyi egy izipipa? megyek melózni, hátha veszek egyet. Igaz itt nem messze van valami kocsmaszerűség, inkább bár, ott azt hírdetik hogy van vizipipa. :)
  • 5m0k3r
    Hali Mindeki!
    Van egy üveg Black Velvet-em, és nemtom hogy megigyam-e este, vagy a pipámnak adjam.
    Valószínűleg a pipába öntöm miután megkóstoltam. Ezért tippeket várnék hogy milyen dohányt használjak hozzá? Van 1-2 ötletem, de hátha olvasok valami jobbatKólás ugrik be elsőre, de a kólás dohány nekem nem nagyon jön be(pedig szeretem a kólát). Eddig a narancson, esetleg szőlőn gondolkozok. Várom az ötleteket! 18 óráig aktuális, utána már lesz ami lesz.
  • BADE
    Köszi a válaszokat!
    Az érdekelne még,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor?
  • zsolesz92
    tényleg, ez okos... köszi..
    szerinted szénsavassal is mehet?
  • Lacee
    no igen, a vodkát ne vízzel higítsátok hanem mondjuk narancslével, vagy bármi más, a dohány ízéhez passzoló cuccal.
  • szurop
    Lehet hogy gyümivodkát ki kéne próbálni.
  • zsolesz92
    nem sok, csak GONDOLTAM hátha tudtok valami olcsóbbat, ennél is kommerszebbet :D
    Mert ez alaszka vodka.
  • Lacee
    hát figyu, ha az 1300 egy üvegért már sok, akkor ne várd hogy az íze is jó legyen...

ajánlom a finomszesz+ kristálycukor kombót :D
  • zsolesz92
    haver vizipipa.comrol rendelt...
  • zsolesz92
    Sziasztok, csak az uccsó hozzászólst olvastam el, és énis ezzel jövök hozzátok. Olyan piát szeretnék, ami olcxsó, szagtalan, és bele lehet tenni pipába, csajok kábítására... Ne rossz dolgokra gondoljatok...:D
    vodkán gondolxunk de a fél literes 1300 , szóval azt inkább vizezzük, nem tudtok valami olcsót, és ESTELEG finomat is?
    Akármi lehet...
  • szurop
    Vodkával. Az az odabaszós.
  • blackswan
    Visszakanyarodva a borra, én próbáltam a száraz a fehéret, igaz jó szar minőségű volt, de pfááj... Nem jó! :S Meg semmi hatása nem volt. Ezért írtam, hogy nem is ajánlom, de végülis hát kinek mi jön be. Legközelebb inkább töménnyel próbálkozok!
  • light00
    mi sem tudunk aludni
  • Lacee
    ejj, ez nagyon egyszerre volt :)
  • Lacee
    sultan center a murányi utcánál, és a keleti fűszeres a blahától pár saroknyira az oktogon felé.
  • light00
    Sultan - Murányi utca-Thököly ut sarok
    Blaha és Wesselényi utca között van egy.
    Szájtokrol nem szoktam rendelni, az majd mondd más.
  • BADE
    sziasztok!
    Tudtok olyan boltot vagy oldalt,ahol jó minőségű vizipipákat lehet kapni?(Pesti boltokra gondolok)
  • light00
    Na, a második sor a lényeg. Hamarabb és lebontatlanul kerül a véráramba.
    100 000? Az jo, most legalább már tudom, mennyit ér. Olyat bontottunk fel öcsém születésekor. Apám ajándékba kapta még évtizedekkel ezelött.
  • NonsenS
    Miért nem rögtön Tokaji Aszú Esszenciával kezdtek? Mondjuk egy jó kis '72-es évjárattal, Csak 100 000 egy palack. Igen, forintban:):)

Egyébként az alkohol könnyen elpárolog és a tüdőben még jobban kifejti hatását, mintha orálisan a gyomorba adagolnád
  • light00
    de nem lehetsz élien, mert a Földön nem él ien.
    Minden ember izlése más, nekem a vörös aromája tehetett be, mert az elöször egy 5000es borral kezdtük(dehogyis volt az enyém, hova gondolsz), az kemény volt, utána lehet csak placebo maradt hogy a kannástol is irtozom :D
  • Lacee
    de a lényeg az, hogy ezek szerint én élien vagyok, mert a vöröstől semmi bajom nem lett, míg a fehér meg felejtős.
    és te prőbáltad vagy csak olvastad valahol?
    [viccel]
  • light00
    A drágábbat kár elpazarolni pipára. Jo minöség nem iszákosságra valo. Szerintem.
  • light00
    bodultságot, részegséget bortol ne várj :D
    (és kannás rulez :DD)
  • Lacee
    konkrétan száraz fehérrel (+ szőlős dohány) abszolúte semmi hatása nem volt, sem ízében, sem búdultságban.

száraz vörössel az íze kicsit jobb volt. alighanem a bor fajtátja sem mindegy ám :)
  • light00
    Ehh....probáltátok is, vagy csak olvastátok? Minden pipás helyen épp ezaz, hogy a vöröset nem favorizálják. Inkább száraz fehéret ajánlanak, mert a vörös hányat, legalábbis rosszullétet okoz.