7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • Sonkapapa
    Ti meddig szoktátok szívní ?
    Mi múltkor addig szívtuk ameddig már nem jött semmi :D
    Nah az ütös volt és másnap elég durca volt
  • light00
    nem biztos hogy rossz volt. Ha tul sokat szivsz, rosszul szivsz, kezdö vagy, éhgyomorra szivsz, ugyanezek a tünetek elöjönnek
  • Karminca
    Mi egyszer 4-en pipáztunk,látszólag teljesen normális dohánnyal,de 3man teljes hányingerrel és rosszulléttel metünk haza... ekkor merült fel a kérdés,hogy a hatalmas penészfoltokat leszámítva meg lehet-e állapítani valahogy egy dohányól,hogy romlott-e....
  • Siluro
    Váááá, alig ittam valamit, javítok:
    *pazarolni. :))
  • Lacee
    :D

ráadásul ték.
  • blackswan
    Tyűű én tegnap ittam Jéger bácsit, nem szűrtem vele! :)
  • skajwa
    Nem sokat raktunk bele azért....:)
  • j0nNyKa
    ha nagyon fanatikus vagy, megihatod utana... :D
  • Lacee
    pont ezt akartam mondani, értékesebb az annál, hogy holmi szűrőnek használjuk :))
  • Siluro
    Azt a finom Jägert erre panaszolni... :D
  • skajwa
    Amúgy a tapasztalataim:
    A citromos mentás mindent visz nálam egyenlőre. A két almás nem igazán ízlett. A banános se volt felejthetetlen. A kólás úgy ahogy elmegy, tegnap jäger volt a tartályban a kólakockák mellett és így en m volt rossz!:D
  • skajwa
    Nem hittem volna hogy a pipázást is meg lehet unni..:) Tegnap sikerült, mivel 4et szívtunk egyms után!:D
  • Lacee
    gondolom a két centis zöld penészfolt nem jelent előnyt :D
    amúgy nem hiszem hogy bármi baja is lehet a dohánynak, persze azon kívül hogy kiszárad és veszít az ízéből.
  • Karminca
    Hali!
    1. Miért van az,hogy én úgy tudom,hogy a vizipipa világnap június 9-én van?
    2. Van valakinek romlott dohányos élménye? Hogy lehet megállapítani egy dohányról,hogy romlott?
  • blackswan
    Költöznék... Nem rajtam múlik!:S
  • Vaxi
    tudom. bagoly mondja verébnek hogy dögöljmeg.
  • j0nNyKa
    nem is neked írtam te.
    wow kozben az ember olyan figyelmetlen, es butacska :(((
  • Vaxi
    én azvagyok te
  • j0nNyKa
    költözz !
  • Vaxi
    vannak :DDD
  • blackswan
    Sajnos nem szegedi, csak orosházi vagyok!:S
  • NonsenS
    Talán majd leszek. Egyetemen:) De az még két év.
  • j0nNyKa
    egyébként vannak itt szegedi sg-s vizipipások?
    mentolos rulz
    hogy mennyi fogyott? hehe... sok, de mégtöbb fog :)
  • Lacee
    én nem mérem :P
  • NonsenS
    Nah te is aztán. MÉG azért mindketten kb 60-nál járunk. Nah persze legtöbbször külön pipán szívtunk.
    Egyébként Ti nem úgy méritek, hogy mennyit vettetek eddig és mennyi van még belőle??

A jeget már én is próbáltam, de annyira nem volt erős hatása nálam.
  • light00
    Ja és eddig kb 4 guriga szén fogyott el.
  • light00
    Tetszik a kezdeményezés, gondoltam hozzáadok valamit. Bocs, ha már valaki leirta, de ez van :D

Eper: Gyengus az ize, eperszörpöt toljatok a tartályba, és összeragad(!) a szátok utána.
    Medvecukor: Nagyon finom, nagyon kijön az ize, ettöl még magában is összeragad a szátok :D
    Kola: Ennek szintén gyenge az ize, fagyasztott kolakockákkal nagyon finomra lehet varázsolni.
    Pisztácia: Szerintem eléggé marcipános hatása van, annyira nem jött be.

A legtöbb gyümölcsösnek gyenge az ize, pl szölö, alma, egzotikus, tartállyal játszatok...

Kedvenc keverékeim:
    Menta a citrommal nagyon tuti!! 2:1 arányban ajánlom keverését citrom:menta arányban.
    Ha már nagyon elegetek van a nyárbol: tartályba jégkockák, vizzel felönteni, majd mentás dohányt tölteni. Megfagytok :DDD
  • szurop
    Az nemsok.
  • blackswan
    Nem tudom miért, nekem a kétalmás csak keverve jó. Amúgy olyan iszonyatos erős íze és illata van, hogy nem bíírrom!! Nekem a meggy és a dinnye a kedvencem!

Nálam 3*10 szén fogyott el... bele se gondoltam még, hogy már ennyiszer pipáztam!
  • Apus
    Ja és hogy mennyit szívtam eddig? Karácsony óta van meg a műszer, heti pár alkalommal szívok, mondjuk olyankor 2-3 töltés is elmegy :)
  • Apus
    Osztom Lacee véleményét az eprest illetően. Legfeljebb keverve tudom elszívni, mondjuk ebbe belejátszik, hogy az epret semmilyen formában nem szeretem. Nem ízlett továbbá a rózsás, bár kardamommal keverve igen érdekes :) Meggyes, szőlős szintén nagyon szintetikus mű íz, ennek ellenére finomak. A kétalmást meguntam, meg nekem mindig olyan ánizsos volt az íze, alma csak nyomokban.
    Kedvencek:
    Kóla, narancs, citrom, mentol, pisztácia és a Tropicana amit legutóbb vettem.
    Sárgadinnyést kipróbálom. Én se szeretem semmilyen formájában, talán nekem is változik a véleményem :)
  • Lacee
    hipochondernek meg: UGYE MEGMONDTAM!
  • NonsenS
    Mint ahogy a viccben is van:
    - Mi van a jó pap sírjára írva?
    - Tanulmányait befejezte.

Bocs az offért
  • Lacee
    oh, megint tanultam valamit :))
  • NonsenS
    Bocsi, hogy kijavítalak, de a dinnye zöldségfajta. A tökfélék családjába tartozik. Mondjuk emelett gyümölcsként fogyasztják, be lehet sorolni közéjük, de valójában zöldség.

De azért én is kipróbálnám a sárgadinnyét. Igaz, én se szeretem:)
  • Lacee
    ja, és a dohányra visszatérve, az abszolút kedvenc a sárgadinnye mellett a citrom (magában, tartályban citromos vízzel és más dohánnyal -pl narancs vagy akár mentol- keverve is) és az alma.
  • szurop
    Mi osztálytársak vagyunk Non-Senssel és megfeleztünk egy doboz kardamomot, és én előszerettel szívom magában. Nekem teccik az íze.
  • Lacee
    nekem például az eper volt az, ami egyáltalán nem jött be, túlságosan "mű" érzete volt, mint a gyerekeknek való köhögés elleni szirup. nem is szívtam belőle, a lakótársaim megtették :)

ami viszont kellemes meglepetést okozott, az a sárgadinnye. régebben nem szerettem a gyümölcsöt sem, de egyszer kipróbáltam a dinnyés dohányt és azóta rá vagyok kattanva, minden formájában. annak viszont tényleg kellemesen markáns az íze SZVSZ.

hogy mennyi szén fogyott eddig? háát, jó kerdés de nem kevés: szeptemberben vettük a pipát és a heti 3 alkalom átlagban biztos kijön. szóval az annyi mint...... (gyors fejszámolás :)

11 guriga szén, de ez persze csak közelítő szám, a pokerezést és házibulikat nem számolva :)
  • NonsenS
    Nah még valami. (Csak győzzétek végigolvasni a sok mondandómat)

Ti mennyit szívtatok eddig? Mértékegység: Szén
  • NonsenS
    Én már kezdem is (csak ne legyen flame)

Cappucino: Nekem egyáltalán nem tetszett. Füstje volt rendesen, de az íze talán (hangsúlyozom, talán) a cappucino utóízére emlékeztetett csak halványan. Mert egyébként semmilyen íze (illata) nem volt. Akikkel szívtuk, senkinek nem tetszett.

Kardamóm: erősen mentolos beütésű indiai fűszer. Én kétszer szívtam, de egyszer sem tetszett igazán. Csak erős dohányosoknak (pipásoknak, vízipipásoknak) ajánlom! Keverve talán jobb, de csak ha szereted a mentolt.

Eper, kétalma, narancs, kókusz, vanília: COOOL!