7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
Sonkapapa #507 Ti meddig szoktátok szívní ?
Mi múltkor addig szívtuk ameddig már nem jött semmi :D
Nah az ütös volt és másnap elég durca volt -
#506 nem biztos hogy rossz volt. Ha tul sokat szivsz, rosszul szivsz, kezdö vagy, éhgyomorra szivsz, ugyanezek a tünetek elöjönnek -
#505 Mi egyszer 4-en pipáztunk,látszólag teljesen normális dohánnyal,de 3man teljes hányingerrel és rosszulléttel metünk haza... ekkor merült fel a kérdés,hogy a hatalmas penészfoltokat leszámítva meg lehet-e állapítani valahogy egy dohányól,hogy romlott-e.... -
#504 Váááá, alig ittam valamit, javítok:
*pazarolni. :)) -
#503 :D
ráadásul ték. -
blackswan #502 Tyűű én tegnap ittam Jéger bácsit, nem szűrtem vele! :) -
#501 Nem sokat raktunk bele azért....:) -
#500 ha nagyon fanatikus vagy, megihatod utana... :D -
#499 pont ezt akartam mondani, értékesebb az annál, hogy holmi szűrőnek használjuk :)) -
#498 Azt a finom Jägert erre panaszolni... :D -
#497 Amúgy a tapasztalataim:
A citromos mentás mindent visz nálam egyenlőre. A két almás nem igazán ízlett. A banános se volt felejthetetlen. A kólás úgy ahogy elmegy, tegnap jäger volt a tartályban a kólakockák mellett és így en m volt rossz!:D -
#496 Nem hittem volna hogy a pipázást is meg lehet unni..:) Tegnap sikerült, mivel 4et szívtunk egyms után!:D -
#495 gondolom a két centis zöld penészfolt nem jelent előnyt :D
amúgy nem hiszem hogy bármi baja is lehet a dohánynak, persze azon kívül hogy kiszárad és veszít az ízéből. -
#494 Hali!
1. Miért van az,hogy én úgy tudom,hogy a vizipipa világnap június 9-én van?
2. Van valakinek romlott dohányos élménye? Hogy lehet megállapítani egy dohányról,hogy romlott? -
blackswan #493 Költöznék... Nem rajtam múlik!:S -
#492 tudom. bagoly mondja verébnek hogy dögöljmeg. -
#491 nem is neked írtam te.
wow kozben az ember olyan figyelmetlen, es butacska :((( -
#490 én azvagyok te -
#489 költözz ! -
#488 vannak :DDD -
blackswan #487 Sajnos nem szegedi, csak orosházi vagyok!:S -
#486 Talán majd leszek. Egyetemen:) De az még két év. -
#485 egyébként vannak itt szegedi sg-s vizipipások?
mentolos rulz
hogy mennyi fogyott? hehe... sok, de mégtöbb fog :) -
#484 én nem mérem :P -
#483 Nah te is aztán. MÉG azért mindketten kb 60-nál járunk. Nah persze legtöbbször külön pipán szívtunk.
Egyébként Ti nem úgy méritek, hogy mennyit vettetek eddig és mennyi van még belőle??
A jeget már én is próbáltam, de annyira nem volt erős hatása nálam. -
#482 Ja és eddig kb 4 guriga szén fogyott el. -
#481 Tetszik a kezdeményezés, gondoltam hozzáadok valamit. Bocs, ha már valaki leirta, de ez van :D
Eper: Gyengus az ize, eperszörpöt toljatok a tartályba, és összeragad(!) a szátok utána.
Medvecukor: Nagyon finom, nagyon kijön az ize, ettöl még magában is összeragad a szátok :D
Kola: Ennek szintén gyenge az ize, fagyasztott kolakockákkal nagyon finomra lehet varázsolni.
Pisztácia: Szerintem eléggé marcipános hatása van, annyira nem jött be.
A legtöbb gyümölcsösnek gyenge az ize, pl szölö, alma, egzotikus, tartállyal játszatok...
Kedvenc keverékeim:
Menta a citrommal nagyon tuti!! 2:1 arányban ajánlom keverését citrom:menta arányban.
Ha már nagyon elegetek van a nyárbol: tartályba jégkockák, vizzel felönteni, majd mentás dohányt tölteni. Megfagytok :DDD -
szurop #480 Az nemsok. -
blackswan #479 Nem tudom miért, nekem a kétalmás csak keverve jó. Amúgy olyan iszonyatos erős íze és illata van, hogy nem bíírrom!! Nekem a meggy és a dinnye a kedvencem!
Nálam 3*10 szén fogyott el... bele se gondoltam még, hogy már ennyiszer pipáztam! -
#478 Ja és hogy mennyit szívtam eddig? Karácsony óta van meg a műszer, heti pár alkalommal szívok, mondjuk olyankor 2-3 töltés is elmegy :) -
#477 Osztom Lacee véleményét az eprest illetően. Legfeljebb keverve tudom elszívni, mondjuk ebbe belejátszik, hogy az epret semmilyen formában nem szeretem. Nem ízlett továbbá a rózsás, bár kardamommal keverve igen érdekes :) Meggyes, szőlős szintén nagyon szintetikus mű íz, ennek ellenére finomak. A kétalmást meguntam, meg nekem mindig olyan ánizsos volt az íze, alma csak nyomokban.
Kedvencek:
Kóla, narancs, citrom, mentol, pisztácia és a Tropicana amit legutóbb vettem.
Sárgadinnyést kipróbálom. Én se szeretem semmilyen formájában, talán nekem is változik a véleményem :)
-
#476 hipochondernek meg: UGYE MEGMONDTAM! -
#475 Mint ahogy a viccben is van:
- Mi van a jó pap sírjára írva?
- Tanulmányait befejezte.
Bocs az offért -
#474 oh, megint tanultam valamit :)) -
#473 Bocsi, hogy kijavítalak, de a dinnye zöldségfajta. A tökfélék családjába tartozik. Mondjuk emelett gyümölcsként fogyasztják, be lehet sorolni közéjük, de valójában zöldség.
De azért én is kipróbálnám a sárgadinnyét. Igaz, én se szeretem:) -
#472 ja, és a dohányra visszatérve, az abszolút kedvenc a sárgadinnye mellett a citrom (magában, tartályban citromos vízzel és más dohánnyal -pl narancs vagy akár mentol- keverve is) és az alma. -
szurop #471 Mi osztálytársak vagyunk Non-Senssel és megfeleztünk egy doboz kardamomot, és én előszerettel szívom magában. Nekem teccik az íze. -
#470 nekem például az eper volt az, ami egyáltalán nem jött be, túlságosan "mű" érzete volt, mint a gyerekeknek való köhögés elleni szirup. nem is szívtam belőle, a lakótársaim megtették :)
ami viszont kellemes meglepetést okozott, az a sárgadinnye. régebben nem szerettem a gyümölcsöt sem, de egyszer kipróbáltam a dinnyés dohányt és azóta rá vagyok kattanva, minden formájában. annak viszont tényleg kellemesen markáns az íze SZVSZ.
hogy mennyi szén fogyott eddig? háát, jó kerdés de nem kevés: szeptemberben vettük a pipát és a heti 3 alkalom átlagban biztos kijön. szóval az annyi mint...... (gyors fejszámolás :)
11 guriga szén, de ez persze csak közelítő szám, a pokerezést és házibulikat nem számolva :)
-
#469 Nah még valami. (Csak győzzétek végigolvasni a sok mondandómat)
Ti mennyit szívtatok eddig? Mértékegység: Szén -
#468 Én már kezdem is (csak ne legyen flame)
Cappucino: Nekem egyáltalán nem tetszett. Füstje volt rendesen, de az íze talán (hangsúlyozom, talán) a cappucino utóízére emlékeztetett csak halványan. Mert egyébként semmilyen íze (illata) nem volt. Akikkel szívtuk, senkinek nem tetszett.
Kardamóm: erősen mentolos beütésű indiai fűszer. Én kétszer szívtam, de egyszer sem tetszett igazán. Csak erős dohányosoknak (pipásoknak, vízipipásoknak) ajánlom! Keverve talán jobb, de csak ha szereted a mentolt.
Eper, kétalma, narancs, kókusz, vanília: COOOL!