7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • 5m0k3r
    Hát ez tényleg érdekes! Várom a "háború" végét!
    Viccet félretéve, tényleg egy hiteles eredményre lenne szükségem, mert ez érdekes téma.
  • szurop
    cikkelemzés

tessék beszólogatni a cikkírónak, ha tudtok még újat mondani.
  • szurop
    Ezt akoleszban haverral? Fuj. Koleszban csajjal? Jobb. Othon csajjal?
    Egyébként eljöhetnél már halasra, egy közös vizipipázásra, szar ez a nyáriszünet. Egyik osztálytárs se akar eljönni pippantani.
  • NonsenS
    Én is próbáltam egyszer szénsavassal. Gondolkoztam, hideg valamivel kéne csinálni (jégkocka nem volt), maradt a hűtőből a szóda. Blaaa. Valami hihetetlen szörnyű volt. Mint mikor az ember simán CO2-t szív be. Phujj.

Egyszer azt csináltuk, hogy megszívtam úgy emberesen a pipát, benntartottam, a másik végét a csőnek a szájába vette valaki és úgy, tüdőről-tüdőre ment a füst. És még ki is fújt az illető a végén egy kis füstöt:)
  • Lacee
    légcsőben meg tüdődben rakódik le /felszívódik. szemléltető ábráért mosd ki a pipát, és az az undorító barna szutyok van benned is. biztató, nem? :)
  • blackswan
    Szerintem akkor benyeled a füstöt!
    Én ha egyszerre szívok sokat, akkor tudok beflesselni!
  • zsolesz92
    én meg amikor sokáig lent tartom a tömny füstöt, beszédülök, főleg ha soxor egymás után.
    tényleg, ha lenntartod sokáig, amreedig csak birod tök kevés füst jön ki... az hova megy és hol távozik? ha egyáltalán távozik...
  • Lacee
    teljesen szubjektív, de én pipával gyakran érzem, hogy "elnehezülök" egy kicsit, pont, mint mondjuk egy-két sör vagy ennek megfelelő egyéb dolog után. lehet hogy csak a nikotinra vagyok érzékeny? :)
  • HiPPoNaX
    Ne olyan jellegu tudatmodosito hatast kepzelj el egy vizipipatol, mint ha alkoholt vagy valamifele drogot fogyasztanal. Egyszeruen csak egy kellemes szertartas gyumolcsos dohanykeverekkel. Amennyiben megis az elobb emlitett szerek altal okozott bodulatra vagysz, akkor persze az is megoldhato (ld. #779), de alapvetoen nem errol szol a vizipipazas.
  • degenerator
    vonzódik hozzá a mágnes, csak kérdem, hogy van e valami másfjata hatása is.....
  • Lacee
    miért lenne olyan mint a cannabis? dohányt szívsz, csak vízen (vagy más folyadékon) keresztül megszűrve, ezáltal kevésbé káros, és kellemes hővös a füstje.
    igaz, nem sima dohányt kell beletenni, hanem mindenféle aszalt gyümölcsdarabokkal és mézzel/melasszal dúsítottat, ettől lesz különleges íze. (ha nagyon vonzódsz a fűhöz, tehtesz bele azt is a dohány mellett.)
  • degenerator
    mint a cannabis, vagy mi?
  • Apus
    tömény élvezet. pláne szex után :)
  • zsolesz92
    dehogy is!!!
    hanem fél litert veszünk...
    abbol kb 2 deci megy a vodkába... az jó lesz monnyuk 5 tömésre, több talán nem kell, és akkor marad 3 dl inni.
    de ha ma kiprobáljuk ki kell burítani a 2 dl vodkát és bulin ujra 2dl és 1 deci marad inii...
  • degenerator
    ennek a vizipipának milyen hatása van? még soha nem próbáltam.
  • Lacee
    a nikotinos, redvás vodkát még meg fogjátok inni? az nem semmi.
  • zsolesz92
    nem probáltuk ki mert rájöttünk, hogyha szombaton, buli előtt avatjuk fel, nem kell belőle kiburitani a vodkát, igy inni is marad (tudod mi ilyen kis sporolosak vagyunk xD)
  • skajwa
    én csináltam narancsos aftereight-et. 2/3Csokis menta + 1/3 narancs dohány. Sztem kajak jó lett.
  • skajwa
    Na milyen volt a vodkás pipa?
  • zsolesz92
    MOt fejeztük be a pipázást, tömtünk 2-t egy csoki-vaníliát ami nagyon fasza, meg egy narancsot asmi majd vodkával lesz igazi :D
  • HiPPoNaX
    A Sultan tomegkozlekedessel kb 5-10 percre van a blahatol, tehat nem fog ramenni egy egesz napod semmikepp sem :]
  • Dokiiiiiiiiii
    és miskolc környékén nemtudtok boltot?
  • Lacee
    mindkét boltot meg tudod nézni max egy óra alatt, utazást beleértve. megéri!
  • Dokiiiiiiiiii
    hát az a gáz h csak pár napot leszek fennt pesten és nincs időm bejárni mindent h megtalálam az új megfelelő pipájt:)
  • Apus
    Pipáért inkább a Blahához menj, ott mindig van akciós. Mondjuk sokkal kisebb a választék, de megéri.
  • Dokiiiiiiiiii
    jó okés:) csak az a baj h nincs árlistájuk...:(
  • Apus
    Tuti. elvégre viheted ajándékba is. Hamutartót is vehetsz az Ikeában :)
  • Dokiiiiiiiiii
    sultanba adnak 18éven aluliaknak is pipájt?
  • light00
    Felölem bárhol lehet, akár Szegeden, amit multkor emlitettek. Csak legyen!!! :D
  • Lacee
    nekem augusztus 7 vagy 13 jobb lenne, akkor "csak emiatt" fel tudok mmenni (másnap sziget :))
  • light00
    A kis lejma
    Ha kitalálsz, akkor szivesen felajánlom a pipámat, habár dohány nálam is lesz :D
  • Dokiiiiiiiiii
    augusztus 3-4-5 ezeken a napokon leszek fennt majd én viszem a dohányt a többi a ti dolgotok:D
  • light00
    Ha már itt tartunk, a topiktalival mi lesz?
  • light00
    Leadtuk a füstjeleket a Jihadnak. A fene, ennyire egyértelmü volt? :D
  • Lacee
    no igen, füstalapú anthrax a Margitszigeten :D
  • Apus
    biztos azthitték, valami Jihad arcok vagytok :D
  • light00
    Voltam már párszor nyilvános helyen, de eddig csak bámultak, nem (mertek?) odajönni.
  • light00
    Az hanyadika lesz? Ha nem dolgozok, tuti kinn leszek!
    Tudod hol szokott lenni? :D
  • Dokiiiiiiiiii
    mert augusztus 1.hétvégéjén mejek fel pestre és jó lenne találkozni pár pipással
  • Apus
    Csövik nem mennek lejmolni? Mi anno piázni mentünk, szó nélkül odaültek és pumpoltak :)