7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#629 erre irányult a kérdésem.
hogy mi lenne az értelme?
Akinek van hozna pipát, és egy kis dohányt, megvitatnánk a tömési módszereket, mindenki kipróbálhatná az olyan dohányt amit eddig még nem stb.
kellnemkellteszemel? -
#628 #615... -
#627 nah akkor akarunk ilyen találkozót egy jó pipázással? mert ha igen, akkor jonnykával megszervezzük ha gondolja a nagyérdemű csapat.. -
#626 nem haluztam, thx a feltételezést :D
tiszta volt a dohány, csak szüzies szervezetemnek tul sok :D -
#625 hmm ismerős tünetek... zöld nem volt benne? :D -
#624 Nekem aznap este ugy fájt a fejem, hogy semmit nem tudtam csinálni. Veszetten lüktetett. Elalvás csak két ora alatt sikerült. Szörnyü volt. :S -
#623 van tropusim, meg asszem csokimentám, most alszanak másik szobába, de emlékeim szerint van. csokimenta bontatlan, tropusibol szintugy 2 fogyott. A szölös nekem bejött, de abbol ugyse sokat szivok.
Másrészt függ attol is, hogy az ország mely részébe tengödsz :) -
#622 Amúgy lenne kedve vkinek dohányt cserélni velem? Van banános, 2 almás, sárgadinnyés. Mindegyikből 2 adagnyi fogyott, tehát szinte teljesek! 50grammosak. Cserébe érdekelne, vaníliás, szőlős, barackos, csokismenta, kókusz, esetleg vmi tropical. Azért akarok cserélni, mert nekem ezek az ízek nem jöttek be annyira. Ja és van egy bontatlan eper is. -
#621 Így már én is voltam!:S De mi többen szívtunk egy este 5-öt, de több ízt! Másnap olyan szarul voltam, 1 hétig rá sem néztem a pipára. -
#620 nálam egyszer egymás után 8 fogyott, abbol tisztán 5öt én szivtam, a többit osztottuk. Teszteltünk dohányokat. Na, azután nemhogy rászoktam, hanem 1 jo honapig a közelében sem jártam :S -
#619 Én kőmerev láncbagós voltam 15 évig, most csak pipázom. Vanhogy egymás után elmegy 3-4 töltet, de nem nagyon szoktam rá, akad olyan is, hogy 1 hétig semmi. Úgyhogy tényleg nem egy függődolog ez :) -
#618 mi nem az? -.-
Kevésbé mint a cigi, de hosszutávon ugyanugy káros a tüdöre. Rákot nem fogsz kapni töle sohasem. Függöség is csaknagyon ritkán alakul ki, csak nagyon vad használatnál. -
Csaba007 #617 Káros a vizipipa??? -
#616 Ja, eddig egy :) -
#615 Pösten sem szurtak még hátba :D
Nade!!!!!:
Akkor elöször el kéne dönteni, hány embert érdekel ez az egész.
Hány ember lenne hajlando utazni akár többszáz km-t, hogy találkozzunk. -
#614 szeged.
ez az egyetlen hely a földön, ahol nem lőnek tarkón, ha pipázol az utcán :D -
#613 Találkozon gondolkodtam egy kicsit és igy topikba benézve, szét vagyunk szorva a honban, tehát a megoldáson el kellene rágodni egy kicsit....helyszinileg...idöpontilag/idötartamilag.... -
#612 ohh köszi pont ilyen válaszra vártam :)
hát mi vhogy 5öt raktunk középre mint a dobokockán az ötös és körbe még 7-8at kb... na mind1 kísérletezni és gyakorolni kell tovább :D -
#611 nah most megint tanultam egy újat :)
okos dolog!(a szélekre lyukak)
A tömési módszerem igen jó, kicsit sok fólia kell hozzá, de 100% hogy a dohány nem ér a szénhez és végig élvezhető a cucc :)
majd megmutatom a találkozón :D -
#610 én nem szoktam változtatni a lyukak számát, fogpiszkálóval vagy rotringceruzával (esetleg vmilyen tű) megdöfgödöm 30-35ször, lehetőleg inkább középen, plusz 3-4 a szélén is aztán hadd szóljon :) -
#609 Ha középre teszel lyukakat, akkor mivel közelebb van a szénhez, a dohány áthevül, és erös füstje lesz.
Ha a kerámia szélére jo nagyokat, pl 1-2mm átméröjü, akkor ott csak megkeringteti a levegöt, és a dohány ize lesz erösebb.
Dohányfüggö, de nálam kolásnál ugy van, hogy középre 5 kicsi lyuk, ugy hogy a szenet körberajzolja, pentagrammaszerüen, s szélekre 8 nagyobb.
Ezt sajna minden dohánynál ki kell tapasztalni. Pl medvecukornál, mentánál, pisztáviánál nekem elég középre lyuk, mert igy is erös az ize. -
#608 Alufóliát használunk. De mennyit és mekkorát érdemes tenni lyukakból? Kihegyezett gyufaszál meg ami kéznél van azzal szoktunk tíz vagy kicsivel több darab lyukat vésni... -
#607 A lyuggatás az alufolián, vagyis nem tudom, hogy széntartot használsz-e.
Én már csak ezért is alufoliázok. A lyukaktol eléggé függ, hogy füstöt, illetve izt szivsz-e be. -
#606 Hát finomabb volt (száraz) vörösborral csak sajnos fel lett borítva a dolog :P érezni lehetett az alkohol ízét (milyen meglepő :D) Haverom mezitláb belelépett szép hólyag van a talpán :D legközelebb jobban fog vigyázni...
Milyen lyukelosztásra gondolsz? :D -
#605 hát igen a szén veszélyes dolog, nálunk egy házibuli alkalmával a csikkálló(!) parketta égett ki tőle :) -
#604 én is magamra rántottam a cumót nemrég, nekem a lábam égett ropogósra :D
Kólás rokz, nekem az a kedvenc. -
#603 kolakockákat tégy a tartályba. Nagyon sok dohánynak gyenge az ize, nagyon nagy mértékben számti az is, hogy hol vannak a lyukak.
milyen volt borral?
-
#602 Ma kipróbáltuk borral a vizipipát csak két ügyes haverom magukra rántották a szenet xD egy szőnyeget kiégettünk aztán ezt megunva kimentünk a margit szigetre kólás dohányt kipróbáltuk pfff nagyon nem jött be köze sincs a kólához elég lagymatag... -
szurop #601 Jobbanmondva, így is veszik. -
szurop #600 www.vizipipa.eu Régen 1200 volt 10Db HEBA filter. Aztán Ugyanennyiért csak 1-et adott. Most meg 1650-ért egy nagyobb és egy kissebb. Rájött hogy így is megéri neki. Egyébként netom nint szűrő használ-e valamit, de az jó hogy feloszlatja a füstöt kissebb bubikra, így jobban lehül, jobban szűrődik, halkabb a bugyogás, ami nekem egyébként kifejezetten tecci. -
#599 filternek.boccs -
#598 tényleg a heba filternke van valami haszna? -
#597 minden honap elsö szombatján van a Margitszigeten vizipipa találkozo. Sokan ott szoktak lenni, legalábbis eddig mindig vagy jo 50en voltunk. De nincs ellenemre egy hasonlo eksön^^ -
#596 hogynemár
másik: valami sg-s vizipipás talit nem kéne szervezni? biztos frankós lenne, csak meg kéne mozdítani a seggünket :) -
#595 érettségi után (20-a) szivesen nekiállok forditani angolt, és szivesen gyüjtök anyagot, ha érdekli a társaságot
-
Axsys #594 Hm, énis ittvagyok de nemadták meg a házigazda jogot és nemis válaszoltak :/ , nemvolt időm összegyűjteni anyagot, üdülni voltunk. -
#593 wikis vizipipával hogy állunk? O: -
#592 én is itt vagyok rendszeresn, csak nincs mit megosztanom veletek :) -
#591 ha igen:
valószínű nem fog válaszolni senki, mert mindenki a föld alatt van
ha nem:
akkor valszeg nem nézik a fórumot, hanem pipáznak, így nem látják a kérdésed sem.
(én meghaltam, úgy pipázom, tehát ezért látom a commentet :DDDD) -
#590 Na mi van mindenki meghalt???