7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#27 nem nem értjük...
bár én rendes "kapadohányt" tartok itthon, nem ilyen aromásított cuccokat... -
#26 nem, nemértjük -
baca01 #25 persze hogy lehet. :) én anno szigeten szívtam először mangósat, volt külön vizipipa sátor és nagyon jó volt:) 3an voltunk, volt vagy egy méter magas és tök laza volt. nekem tetszik mondjuk én benne vagyok az ilyen szívós témákban ha értitek mire gondolok... :D -
Csesza #24 lehet -
#23 a mienk a talpától a kerámiáig 1.3m> nászajándék volt, egy barátom Izraelben lakott egy ideig, onnan hozta. Anno Kanári szigeteken vettem ilyen gyümölcszselét több félét, azt szoktuk szívni... Szénből a korong formájúra préselt ami sztem jó.Rosta nekem állandó van, apám méhészeti cuccai között találtam ilyen drótszövetet, csak mosni kell néha.
Hülye kérdés: dohányt lehet ebből szívni? -
#22 Ha alkoholt teszel bele? Hmmm... az elég oltás, mi 1/3mad vodkát tettünk bele és limeos dohány és készen voltunk, mint állat. De yoo volt. Röhögtünk a fújt karikákon. (nem, fű nem volt benne :D) -
#21 szép lenne ha nem tennél :D én úgy szoktam, hogy a fóliára rátezsem ezt a kis gyűrű féleséget, aminek az átmérője kb akkor mint a széné, és csak ott szurkálom ki a fóliát, ahol a csűrű "belseje " van. így csak ott megy be levegő, ami forró. -
#20 én a fóliára pár lyukat szoktam tenni, az nem baj ugye? -
#19 egyiptomba 2000é vettem, fele akkora mint én vagyok (H)
almás rule -
Axsys #18 Nemtudom:), aztmondták a kisebbeknek/olcsóbbaknak más a "füstje" szal úgy az egész dolog mint a másikaknak.
-
#17 mi számít normálisnak? -
#16 tipp: a fólia és a szén közé egy 2-3mm vastag gyűrűt tegyél, és pl fóliából sodortam :D ez megakadályozza h a szén összeérjen a dohánnyal, és annak keserű íze legyen. -
#15 ravasz kérdés, hirtelen nem is tudok rá frappánsan válaszolni, szal térjünk vissza a témára.
nekünk van otthon jópár. a családban senki sem dohányzik, de minden egyes nyaraláskor, mikor olyan országba megyünk ahol ez favorit, mindig hozunk haza. de nem tudom minek.
mondjuk én haverokkal nagyon ritkán kipróbálom. a dohányt más kellemes kis ződséggel megbolondítva nagyon jó. sokkal tovább tart:) -
#14 törökországban 6e-ért vettem.... KETTŐT -
Axsys #13 10k alatt lehet kapni normális pipát? -
Axsys #12 De kis túlzással minden elfér mindenova nem:)? -
#11 :D -
#9 van vizipipa készítés topik. kis túlzással oda is elfért volna... -
#8 énis megnéztem, de csak olyan van h hogy kell csinálni, nem a szokásról szól :) -
Axsys #7 Az a készítésről szól:) (de kössz) -
#6 beszívsz és még be is baszol -
#5 hát szerinted?:D
Tejjel is fasza, akkor kellemesebb íze van. valahol úgy fogalmazták h joghurt szerű. almalével kell még megnézni :D -
#4 asszem van már ilyen téma, de nem vagyok benne biztos, így nem küldelek el sehova sem. -
Axsys #3 Hallottam már olyat is ,hogy víz helyett alkoholt tesznek bele, attól miben más:)? -
#2 Én almás dohánnyal szoktam (kétalmás), a barackos az nemjöttbe. -
Axsys #1 Sziasztok, ide írhatjátok ki hogy szokta, mijen keverékkel, stb.