7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • fifi
    nem nem értjük...

bár én rendes "kapadohányt" tartok itthon, nem ilyen aromásított cuccokat...
  • RaSTaBaNDiTa
    nem, nemértjük
  • baca01
    persze hogy lehet. :) én anno szigeten szívtam először mangósat, volt külön vizipipa sátor és nagyon jó volt:) 3an voltunk, volt vagy egy méter magas és tök laza volt. nekem tetszik mondjuk én benne vagyok az ilyen szívós témákban ha értitek mire gondolok... :D
  • Csesza
    lehet
  • fifi
    a mienk a talpától a kerámiáig 1.3m> nászajándék volt, egy barátom Izraelben lakott egy ideig, onnan hozta. Anno Kanári szigeteken vettem ilyen gyümölcszselét több félét, azt szoktuk szívni... Szénből a korong formájúra préselt ami sztem jó.Rosta nekem állandó van, apám méhészeti cuccai között találtam ilyen drótszövetet, csak mosni kell néha.
    Hülye kérdés: dohányt lehet ebből szívni?
  • Siluro
    Ha alkoholt teszel bele? Hmmm... az elég oltás, mi 1/3mad vodkát tettünk bele és limeos dohány és készen voltunk, mint állat. De yoo volt. Röhögtünk a fújt karikákon. (nem, fű nem volt benne :D)
  • Vaxi
    szép lenne ha nem tennél :D én úgy szoktam, hogy a fóliára rátezsem ezt a kis gyűrű féleséget, aminek az átmérője kb akkor mint a széné, és csak ott szurkálom ki a fóliát, ahol a csűrű "belseje " van. így csak ott megy be levegő, ami forró.
  • ColdFire
    én a fóliára pár lyukat szoktam tenni, az nem baj ugye?
  • ColdFire
    egyiptomba 2000é vettem, fele akkora mint én vagyok (H)
    almás rule
  • Axsys
    Nemtudom:), aztmondták a kisebbeknek/olcsóbbaknak más a "füstje" szal úgy az egész dolog mint a másikaknak.
  • Vaxi
    mi számít normálisnak?
  • Vaxi
    tipp: a fólia és a szén közé egy 2-3mm vastag gyűrűt tegyél, és pl fóliából sodortam :D ez megakadályozza h a szén összeérjen a dohánnyal, és annak keserű íze legyen.
  • Gladiator
    ravasz kérdés, hirtelen nem is tudok rá frappánsan válaszolni, szal térjünk vissza a témára.

nekünk van otthon jópár. a családban senki sem dohányzik, de minden egyes nyaraláskor, mikor olyan országba megyünk ahol ez favorit, mindig hozunk haza. de nem tudom minek.
    mondjuk én haverokkal nagyon ritkán kipróbálom. a dohányt más kellemes kis ződséggel megbolondítva nagyon jó. sokkal tovább tart:)
  • TrIp
    törökországban 6e-ért vettem.... KETTŐT
  • Axsys
    10k alatt lehet kapni normális pipát?
  • Axsys
    De kis túlzással minden elfér mindenova nem:)?
  • Vaxi
    :D
  • Gladiator
    van vizipipa készítés topik. kis túlzással oda is elfért volna...
  • Vaxi
    énis megnéztem, de csak olyan van h hogy kell csinálni, nem a szokásról szól :)
  • Axsys
    Az a készítésről szól:) (de kössz)
  • passatgt
    beszívsz és még be is baszol
  • Vaxi
    hát szerinted?:D
    Tejjel is fasza, akkor kellemesebb íze van. valahol úgy fogalmazták h joghurt szerű. almalével kell még megnézni :D
  • Gladiator
    asszem van már ilyen téma, de nem vagyok benne biztos, így nem küldelek el sehova sem.
  • Axsys
    Hallottam már olyat is ,hogy víz helyett alkoholt tesznek bele, attól miben más:)?
  • Vaxi
    Én almás dohánnyal szoktam (kétalmás), a barackos az nemjöttbe.
  • Axsys
    Sziasztok, ide írhatjátok ki hogy szokta, mijen keverékkel, stb.