7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • Risu Führer
    nekem mindegy
  • 5m0k3r
    Veled sem vesznék össze végkiárúsításon a dohányvásárlásban. :D
    Nekem a kókusz csak keverve fogyott el, a fahély meg kinyír, olyan édes.

Most próbáltam a margheritát, nagyon ott van így elsőre!Elég gyenge, de mégis intenzív citromos íze van, sajnos a Tequilát nem nagyon érzem rajta. Legközelebb veszek 1 üveggel, és kortyolgatom mellé.
  • Police88
    most a szigeten lehet venni vizipipát is vagy csak dohányt meg szenet?
  • zsolesz92
    Győriek, egyszer nem megyünk le Rábapartra?
  • R4VII
    A kókuszos az egyik kedvencem amúgy!
  • R4VII
    CSásztok!

Mis is nyomjuk a vizipipát már vagy 2 éve. Zsír! Ha tehetitek a fahéjas tabacco-t probáljátok ki. Az valami nagyon nagy isten. A csokis-mentás is jó csak az nagyon erős.
  • s C a r
    Énis győri vagyok én aaa... nem si tudom hol veszem :D a Napóleon ház mellett van a sarkon az a kis dohánybolt sztem az az el paso tabak, de most nem vagyok benne biztos. Győrben sztem ott a legolcsóbb... próbáltam plazaba ahol 500-600 Ft körül van a kis 50 grammos dohány, Mandalába is nagyon hasonló árak vannak... több helyet nem is tudok talán
  • light00
    Nah én megyek szigetre haverokkal pipázni, majd mesélek milyen volt^^
  • light00
    Csak bereklámozom mégegyszer, hátha még nem látta volna valaki
  • 5m0k3r
    Próbgáltam párszor, illata finom kókuszos, de az íze inkább a szotyira emlékeztetett.
  • skajwa
    kókuszos dohány vki probálta? Vélemény?
  • zsolesz92
    káptalan dombra felmész, és a bazilikával szemben van egy kiskapu, ott egy ajándékbolt, ilyen szertartásos cuccok vannak meg hívős cuccok, ott vettem.
  • Risu Führer
    énis győri vagyok.te hol veszed a szenet?az el paso tabakban?
  • zsolesz92
    győrben lakom, postaköltséggel 2000 körülvan. nekem nincs is vizipipám( vn de fából ,eg rézből van(inkább dísz)) havernak van, aztá vele szoktunk. Multkor én vettem a szenet, de ez vmi templomi szén(szakrális), de uyanugy müxik
  • 5m0k3r
    A webshopokban is 1000-1200-ért lehet kapni mostanában.
    A 40milis szén 500-550 között, de ha 10 rudat veszel akkor az 4500
  • zsolesz92
    az jó ár...
  • Lacee
    nagyobbik doboz 1000 és 1500 között mozog, kereskedőtől függően. legalábbis én ilyen áron találkoztam vele, ha jól emlékszem, a múltkor 1100-ért vettem egy nagy citromosat.
  • zsolesz92
    a nagy Nakhlát mennyiért veszitek?
    Én a nagy szenet(nagyobb átmérőjüt) 10dbosat 500 Ftért!
  • iptv
    Hello,

nemreg a Corvin mozi mellett volt dolgom, hat beneztem az ''arab fuszereshez''.

Vannak pipak de dragak. Webshopokon; a korut/rakoczi boltban vagy a Szultanban olcsobbak.

Az 50g-os kis Nakhla dohany 500 Ft!!! Kerulendo a hely; legalabbis amig ilyen
    durva profitratval dolgoznak. Talan ha megjon az eszuk es nem a rablas a fo celjuk.

Udv,
    G.
  • Csibusz
    nekem már rég van vizipipám és én mindig is csak szénkonzolt használtam:S
  • szurop
    Én a szénkonzolt fejjel lefele használom, így kicsit megmagasítja a szenet a kerámíától, és így nem kell alugyűrű. Egyébként én inkább nagy füstöt csinálok, igaz ez az íz rovására megy, de én akkor is így szoktam.
  • Csibusz
    most hülye vok de ha szénkonzol akkor felesleges a alufólia nem??:D
  • Csibusz
    egyet értek a banánnak csak az illata yoo,de az íze pocsék:S:S
  • 5m0k3r
    Vagyis a dohány! nem égett meg, a szén mindig izzik. -Többet már nem iszom.
  • 5m0k3r
    Hali.
    1 réteget használok gyűrűvel, és nekem még nem égett meg a szén.
    Volt hogy kicsit csípte a torkom a füst, de alapos pipatisztítás után elmúlt.
  • s C a r
    1 kérdés: Ti hány réteg alufóliát szoktatok a tölcsérre fesziteni? Mindenki egyet? MErt én 1gyel csinálom, használok gyűrűt is, a fóliá nem ér hozzá a dohányhoz (remélem :P) , de igy is néha megég a dohány és kapar kicsit a füst. :( Nem tudom mért... arra gondoltam annyira átforrósodik az alufólia, h az melegiti fel túlságosan a dohányt? :O De ez igy elég hülyén hangzik . :P
  • s C a r
    hello all! Ti is résztvesztek a vizipipa.eu agusztusi játékában? Ha nem akkor ajánlom... igaz ugyse nyerek, de megpróbálni megpróbálom :P:)
  • istidj
    szyasztok
    netán valakinek van eladó vizipipája 82cm vagy annál nagyobb ????
  • mygunit
    Sziasztok
    A mentás dohányt próbáljátok ki baromi jó!
    van egy kék üvegű egyiptomi 37 cm-esres vizipipám!Eladó!2000 ft!
    [email protected]
    [email protected]
  • Lacee
    kékszőlőnek kicsit jellegtelen íze van, legalábbis az a doboz amit vettem anno nagyon gyenge volt.
  • skajwa
    Zippoval faszenet begyújtani sztem elég cinkes!:D
    A körtére, kékszőlőre, szederre én is kíváncsi lennék! A banánra is kíváncsi voltam, meg az illata is nagyon finom volt, de sztem szörnyű az íze...
  • light00
    Hy srácok, nézzétek meg ezt, jo dolgokat lehet tanulni egy ilyenen, és meg lehet ismerkedni más pipásokkal is, stb. Akinek van ideje+kedve, eljöhetne.
  • Dokiiiiiiiiii
    isti vegyesgyümit ne vegyél nekem annyira nem jött be nem jön ki az íze inkább dohány íze van de 1x elmegy és látom a listádon nincs fennt a 2almás pedig azt muszály kipróbálni az a legfinomabb!!
  • Beast Machine
    nem.
  • istidj
    hát nagyon örülök hogy mindenki irt
    WESSELÉNYI UTCA (4-6villamosal leszálsz kicsit vissza sétálsz ott van egy pipa bolt most AKCIÓ VAN nagyon ajánlom 198ft 1db/dohány
    és 6800 márt egy szép nagy vizipipát lehet kapni bár láttam extrém nagyot is de azt elöttem vitték el kb 105cm lehetet
    még nem vettem meg a pipámat de egy utcsó kérdésem lenne hogy tutok olyanról hogy valakinek nem jöt be a vizipipázás persze nem olyan aki egyből negativan ált hozzá

és nekem a 10 dohány ami megeszek valoszinű :
    1.cherry-ezt minden kép veszek mert szeretem nagyon a cherry izt
    2.szeder-ezt az izt is nagyon szeretem
    3.banán-ezt csak simán szeretenm:D:D
    4.kékszőlő-eből csak ahg dohányt találtam de kiprobálom
    5.vegyi gyümi - ilyen izesitésü legtöbször a teám és nagyon szeretem :D
    6.tropusi- szeretm és kész
    7.sárgadinye- igaz nem szeretem de rágoba nagyon fincsi gondoltam kiprobálom
    8.caramell - ezt is kiváncsiságból kipróbálom
    9.körte - csak kiprobálni
    10.kiwi - szeretem ezt a gyümit
    +1.szeder- ezt minden kép veszek bár drágább mint a többi

KÉRDÉS: most láttam a teszkoba 2,5kg faszént az is jó vizipipázáshoz persze tudom hogy több idő lenne begyujtani de azért kiváncsi vagyok egyátalán megérné-e megvenni ???
    ja és mennyi idő lenne egy zippoval egy iet begyujtani ????????
  • Lacee
    és ez egybe nem fért volna el?
  • skajwa
    Ja én pl a 2almásat sem szeretem annyira, most majd a sima almásat akarom kiprobálni!
  • skajwa
    A citrom az alap, mentával vagy naranccsal keverve iszonyatosan ütős! Mostanában eperrel is szoktam keverni a citromot. Az egzotikus is jó sztem.
  • skajwa
    Én a banánt, meg a sárgadinnyét kimondottan nem szeretem, mert megfájdul tőlük a fejem.
  • Lacee
    1.citrom, duplán aláhúzva
    2. kétalma
    3. narancs
    4. sárgadinnye
    5. eper
    6. menta

a többi engem annyira nem mozgat, a sorrend gyakorisági :)