2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#439 HÚú gyerekek. NAgyon király ez a játék. Hangulat, grafika, csillagos 5-ös. Stalker elbújhat mellette. -
neptum #438 számomra a hangulat az első és ez abba nagyon nagyon fasza amikor nem tudod hogy honnan jönnek a szörnyek nem szeretem az FPS-eket de ez jah -
#437 Bőven hangulatos ez a game ahhoz hogy gyengébb graffal is üssön,csak pislogtam hogy egyeseknek ez ronda...A Crysis gyakorlatilag kutyafasza ehhez képest,de még az eddigi képek/videk alapján a Crysis 2 (amitől egyébként eddig rohadtul nem esett le az állanb,főleg a videókat nézegetve) is... -
neptum #436 sajna nem tudom tesztelni DX11-be de örülök hogy megy Közepes beállításokon a drágaság főleg amilyen gép igénye van -
#435 omg, ezt még csak most tudom meg? nem akarok wint váltani ezért nem vettem eddig dx11-es karit XXD -
#434 No para,akinél általában szarul fut annál szokás a játékokat lecsúnyázni...
Ugyan ez ment anno a Crysis-nél,ugyan ez ment az AvsP3-nál,és még sorolhatnám...Most ez lett csúnya...Nem baj hogy az egyik legszebb játék ami valaha kijött....Nem...Ez csúnya...
És ennél a játéknál legalább frankón játék közben látok is különbséget DX9 és DX11 között,főleg a fényefektusokban DX11 nagyon komoly... -
neptum #433 csúnya ember mivel játszotál te ? nálam Mediumon van minden és hihetetlen látvány (Very Highton kezde a gép csak jah egy idő útán durván szaggatott) -
Csokis #432 DX11 Vista és Win 7 alatt érhető el, nem csak Win 7 alatt. -
neptum #431 nagyon jóóóóóó játék hihetetlen látvány meg minden számomra ez ver minden FPS-t egy fasza multi kellet volna még bele és év játéka lenne számomra a hangok fantasztikusak főleg amikor halldo a szörnyeket de nem látod és egyszer csak ott vannak mögöted -
#430 Vista DX11-el??? ez nekem új... -
#429 Felpakoltam a gémet, megy is de valahogy nem engedi a DX11-re való váltást. Vista 64 b. használok DX 11-el, HD 5870. -
#428 Lehet a gond velem van de dx11 alatt valahogy üt a látvány,gyk az egyik legszebb amit valaha láttam....Csúnya????? Lol... -
Csokis #427 A játéknak kell támogatni, más különben semmit nem tudsz vele kezdeni. UT3 kezel, azt tudom (PS3-on biztos). -
#426 Tényleg, ezek a kurrensgen konzolok támogatják a billenytűzetet és az egeret? Csak mert USB-port az van rajtuk bőven...vagy inkább úgy kérdezem, hogy ha igen, akkor minden játék támogatja a bill/egér kombót? Lehet valahogy programozni a billentyűket? -
Newfronter #425 Szép, de ebben az évben lesz sokkal szebb játék is, ha kijön idén. :)
Már bennem is kezd eldőlni a mérleg a konzolok felé...
Ha veszek egy jövőbeli Boxot és egy Playstation-t, akkor is olcsóbban jövök ki, mint egy új gépvásárlással. -
Laci82 #424 Inkább a Tesco 3030 -
Zoliz #423 Én se várok tőle sokat. Dehát ingyen van, meglehet nézni, aztán törlés. -
Laci82 #422 Na ugye ,hogy mondtam,hogy bukta lesz
Csúnya is úgy igazán Stalkerből már elég volt,attól még,hogy mása neve ez egy Stalker klón.
Drága ukrán elvtársak,nem kérünk a Csernobili erőmű gépein elfutó,Stalkert vagy klónt többet... -
#421 lehet cserelni a szurot menetkozben , num down -al felveszi a maszkot (nyomvatartva) egy nyomassal lefele meg csereli a szurot ha elhasznalodott .. keyboardrol nemtom hogymegy ;)
-
Lord Zax #420 Sziasztok.
Azt mondja már meg valaki nekem légyszives hogy a képernyö körül a szélein miért mosódik el minden? Elöször azt hittem az én gépemnek van valami baja, de most látom a többiek képei is ilyenek. Ezzel a kép jórészének minösége esik, és nekem nagyon szavaró. Nem lehet azt valahogy kivenni, úgy hogy minden más fullon maradjon? És miért lenne ez? Más fpsben nem láttam még ilyet.
-
#419 Nekem nagyon tetszik a jatek, ha ok csinaltak volna a fallout3 -at , le is mennek hidba. Marhaszep, es a low-end vasamon szepen fut high -ben ... ATI -sokat sajnalom ... szegenyek ;) -
tttttom #418 Hi valaki tudna egy hülye kérdésbe segíteni?
Az a lényeg, hogy amikor fenn vok a felszínen a gázmaszkom folyton kifogy az oxigénből és emiatt megfullad az emberem.Pedig hiába probáltam rájönni nem bírtam sehogy se felvenni a maszkot...Valaki tudna segíteni? -
Zoliz #417 Most akkor melyik verziót érdemes letöltenem. Választhatok is. Skid vagy Raz? -
#416 Az S3 és a Matrox teljesen más piacon vetette meg a lábát az elmúlt években. Ők inkább a video digitalizálásra mentek rá, valszeg nem akartak beszállni az AMD/Nvidia párharcba. Ma a Matrox gyártja a világ legjobb digitalizáló kártyáit. -
#415 Nem azért mondom, de most láttam a PS3 a GOW -ot,...életembe nem láttam még olyan kibaszott grafikai minőséget és hangulatot, le esett pofával bambultam, pedig már láttam pár játékot életembe, és mindezt kiváló FPS -el pörgette a kis szaros 2005. -ös konzol és még nem beszéltem pl. az Uncarhted 2 -ről...ennyi... -
#414 Mondjuk a PC -ként annyi a szerencse, hogy még egyelőre minden játékot a konzolok erejéhez kénytelenek igazítani, így többségébe élvezhető játékok jönnek, hisz gyk. 2005. hardver mindkét élgenerációs gép,..de mindig van egy - két ilyen túl "erősített" játék ami egyértelműen mutatja, hogy a kedves gyártó mélyen a zsebbe piszkált...
...nem is merek belegondolni mi lesz, ha kijön az új konzol generáció.. több 100 ezereket kellesz a PC -re költeni, nonszensz... -
#413 Én már mondtam máshol is nem egyszer.Pont az ilyen gépigényes buziságok végett vagy annyi konzol,mert megunták sokan ezt a buzizgatás meg hogy hülyének néznek minket.
Megveszed 10 ezerért a gamet ,azt jól jártál mert veszel mellé 250ért egy normális gépet amin már tolhatod rendesen! -
#412 sajnos egyet kell értenem... úgyis csak max 1-2 hónapig élkategóriás ma egy konfig, aztán megint százezrekbe kerül lépést tartani... sok, ez már nagggyon sok... rohaggyak emg tüntetni kéne vagy hasonló :) -
#411 Célszer lassan észrevenni, hogy csak leakarnak húzni...vesz a faszom új videokártyát, meg rendszert...mire?! -
#410 hááát testvér ilyen konfiggal talán jobban is jársz hogy el sem indul, úgy sem tudnád élvezni.. -
fib #409 Nem tudna valaki segíteni mert akárhogy próbálom elindítani nem indul el.
A gépem Win 7 , 2GB ram, HD 3650 , Amd 5200 + proci.
Mindent amit már olvastam próbáltam Köszönöm. -
#408 Én is ebben bizom igaz akkor nekünk nem lenne jó mert kb 2 évente jönne 2 VGA arany áron!
Mivel a kicsi cégek S3,Matrox meg tököm tudja mi van még nem képesek felső kategóriás cuccokat készíteni! -
#407 én őszintén szólva abban reménykedek, hogy előbb utőbb behoznak egy olyan törvényt, ami megtiltja a fejlesztők megkenését ezáltal megteremtve a tiszta verseny lehetőségét. Szerintem biztos hogy lépni fognak ez ügyben, mivel mára már nagyon eldurvult ez a helyzet, és azért az eladások alakulásában nem csak a fejlesztők és a kártya gyártók érdekltek, komplett iparágak épülgettek erre... -
#406 De érted, még ha egy generációval szebb lenne, mint bármelyik eddig megjelent játék...dehát szó sincs erről. Ezzel csak azt fogják elérni, hogy az NVidia-s játékokat az AMD-kártyával rendelkező játékosok nem fogják megvenni. Szerintem 20-ból max 1 olyan madár lesz, aki Nvidia-t vesz csak azért, mert ezek a homokosok megkenik a kiadókat/fejlesztőket.
Előbb-utóbb remélem, hogy az Nvidia is eltűnik, akárcsak a 3DFX anno, bár őket pont a termékek/szolgáltatások minőségével ütötte ki az Nvidia, szóval gusztustalan ez az egész. -
#405 Hát elég elszomorító hogy már ott tartok hogy normálon van a grafika és még így is van sokszor olyan hogy vagy 1 percig 3-4 fps-t látok utánna visszaugrik 30környékére azt megint 3-4.
Csak azt nem értem hogy a full sötétben mi az ami ennyi fps-be kerül :(
Hát hogy ha így akarják az embereket rábírni hogy vegyenek új VGa-t hogy tudjanak játszani akkor inkább veszek konzolt és játszok azon.
Ez így ebben a formában egy szánalom.Jó lenne a game szerintem de valahogy a 3-4 fps között nem igen látom a jóságot benne.
-
#404 kemeny ez a gamma ;) normalon jatszom es olyan loszer insegem van ;) ... genya dogok meg nem adjak konnyen magukat -
#403 Hát nincs is sok esze annak, aki megveszi. Ez a kis szösszenet meg egyszerűen undorító. Nvidia-t akkor sem vennék, ha egy vascsővel ütnének. Egyszerűen okádnom kell attól, amit csinálnak. Ezt a játékot PC-n szinte mindenki warezolni fogja, jelen helyzetben maximálisan egyet is értek a dologgal. -
zibi #402 igen,azt az oszlopot lőttem ami tartja a sínpályát, és már túl is vagyunk rajta. köszi. -
Newfronter #401 Ezt a játékot se fogom megvenni!!!! -
#400 vagy úgy XD