2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#319 PC vs Xbox 360 összehasonlító képek -
#318 na mégegyszer: (hátha most lesz is kép)
-
#317 Kiváncsi leszek GTX 480-al fog-e menni rendesen maxon.
Az biztos 1 díjat már bezsebelt az eddigi leggépigényesebb game :D -
#316 itt is pár kép:
-
Danryu82 #315 Szívesen -
#314 Egyébként remélem lesz majd valami patch vagy más megoldás arra, hogy lehessen kézzel álljtani az egyes részbeállításokat, ne csak ez a low/normal stb. állítgatás legyen. -
#313 Megnéztem én is. Végig ilyen lineáris lesz? Egyébként optimalizálásról szerintem még hírből sem hallottak a srácok. alig változik a képernyőn valami az fps meg folyamatosan ugrál. Az azért elég durvam hogy van ahol 70+ máshol meg 20 is alig. Jól elszarták. -
#312 Tessék pár kép 1280x1024 low and dx10 :D
-
#311 Köszi ez megoldotta -
Danryu82 #310 Megoldás: Metro 2033\install\DirectX\DXSETUP.exe -
#309 Hello
nekem valami X3Audio.dll file hiányzik és nem indul a játék. Már reinstaláltam, nem segített. -
Danryu82 #308 Geforce 8800 GT kártya szükséges a minimum konfignál, de nekem 8600 GT-m van. Nagyon fog szaggatni a játék? -
#307 te meg rohaggyá' megfele :D -
#306 Magáról a játékról így 45 perc game után:
Minden apró részletre odafigyeltek a készítők,a graf nagyon szép,a hangulat ott van a szeren és eddig nem találkoztam ordító buggal. -
#305 Quad 9550,4gb ram, ati 4890.
1920*1080 veryhigh néha röcög...
Otthon majd próbázom I7 5870 mellől...
A physX-es procibutítással mindenesetre elmehetnek a francba,sokkal jobban futna ez mindenen HAVOC-al ami nem butítja a procit... -
#304 Nemértem mi a faxnak ekkora gépigény, bár nálam simán mennie kéne 1920x1080-ban. Amint meglesz kipróba, aztán majd okosabb leszek. Meglátjuk mennyire használja mind a 4 magot. Egyébként van a játéknak 64 bites exe-je ? -
#303 Még 1 konfig, hátha segítek vele:
[email protected], 4GB ram, GTS250 512MB 1680*1050 high dx10 --> 22-35FPS között. -
#302 Mindenesetre grat. a konfigodhoz! Kib*szott ütős. -
#301 2560X1600-ban, minden very high-ra állítva, fut rendesen, mondjuk ettől függetlenül szerintem ez kurvára szarul van optimalizálva, mert ehhez a grafikához nem kell(ene) ilyen gépigény (szerintem) :D, de ettől független a szomszédomnak, akinek Q9950, 4gb ram, 5850, 1650-ben, high-on dx11-ben egész türhetően megy, ha akció van meg sok szörny, akkor már leesik a fps, de nem olyan szörnyen. -
#300 Hát a pcgameshardver-es tesztből kurvára nem az jött le.Sőt ha 3D vel nézed akkor lehet hogy a GTX 480ból kettő kell. -
Newfronter #299 Azért az optimális gépigény főleg a 3D-s szemüveg miatt kell. -
#298 És komolyan mondod hogy a gépeden elfogadhatóan megy? -
#297 Ehe az igen ez alapján a full HD minden max dx11 physx-hez télleg kell az a gépe amit leirtak!! -
#296 Most akkor hogyan kell feltenni?????? -
#295 Nekem bejön ez a szürrealisztikus világ, a "nép", ahogy él lent a föld alatt elszigetelve a külvilágtól, ami ugye romokban hever, tetszik. A grafika néhol (többségében) eszméletlen, néha meg a gépigényéhez képest gagyi szar.
-
#294 Nagyobb torrent oldalakon már van Razor1911 és SKIDROW crack.
Ha nem vagy bent egyiken sem, akkor várd meg, amíg a nyílt torrent oldalakon fent lesz, ez kb. 0,5-1 nap. -
#293 Honnan a bánatból lehet ilyen activation key-t szerezni amivel fel lehet telepíteni? Már mióta ezzel szarozok. -
TDantes #292 Na csak elindult. Minden nyavaját frissíteni kellet. Így megy. DX10-ben, veri high-on...igaz nem valami gyorsan fut, de megy , és nem szaggat. Az a star waros-on játék pár pályája vagy mondjuk a GTA4 szerintem rosszabb volt.
És nem tölt sokat. Tegnap tettem fel a Medal Of Honor Airborne-t, hát az sokkal többet tölt. Nem is értettem régi játék, és mégis öt percig lesem a töltőképernyőt.
Na majd meglátjuk ha eggyel lejjebb veszem, hogy fut. -
#291 Nekem sincs kutya hardverem, ráadásul agyonhúzva minden, még high-on sem teljesen folyamatos az elején kint, legalábbis úgy tűnik... -
Novotsik #290 Hogy tudtátok feltelepíteni (tört verzió)?
Mert nekem a steam kéri a cd keyt még telepítés elött!
Hogy sikerült feltelepíteni ? -
Héeder #289 Nekem így első ránézésre olyan cryostasis és Stalker keveréknek tűnik, és azok nagyon bejöttek. -
TDantes #288 Oké. Feltettem frissebb DirecX-et. Most már indul, de azonnal kilép valami exetable hibaüzenettel. Olvastam olyat, hogy egy fájlt ki kell törölni, akkor megy. Kitöröltem, de így is ugyanígy kilép.
Hogy kell ezt működésre bírni? -
#287 jah hát az poén :D olyan vga-ra írni egy játékot, ami még meg sem jelent xD no comment -
#286 Sztem ez az egész játék egy nVidia és Core-i7 reklám... Még meg sem jelent kártyákat írni optimálisnak... Lehet, h a címben szereplő dátum tényleg arra utal, h mikor jön el az, mikor egy átlag gamer tud vele normálisan játszani. -
TDantes #285 Azt írja ki: XAudio1_7.ddl hiányzik és ezért nem indul. Mi franc baja van ennek?
Jó lenne pedig megnézni milyen. -
#284 Én is lerántom a game-t, este beszámolok. Egyre kíváncsibb vagyok, mert az elmúlt időszakban hatalmas volt a felhajtás a játék körül, most meg szinte csak negatívumot olvasok. -
#283 Biztos 16:9 vagy 4:3 az ajánlott monitor -
#282 Nalam nagyon TORZ a kep,plyan mintha nem szeretne a wide monitort(16:10)
es a jobb es bal oldalon lemarad a kepbol.Tehat szet van huzva horizontalisan a kep es torz.Akarmilyen felbontasban allitom,mindig torzit.Valaki erre? -
#281 Érdemes letölteni mielőtt bárki megveszi, ha ennyire rosszak az előjelek. Még highend masinával rendelkezőknek is. Ahelyett hogy optimalizálták volna, ilyen optimum gépigényt támasztottak:
# Processor: Core i7 CPU
# Memory: 8GB RAM or higher
# Graphics: NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
Végülis ez a könnyebb út.
Egy még nem létező nVidia kártyát írnak, csak mert az nVidia pénzeli bazzeg. Szimpatikus!
Ezek azok a dolgok, amik kiverik a biztosítékot. Le kell tölteni, és ha mégse ilyen vészes a helyzet, akkor tessék megvenni. -
Newfronter #280 Ha nem veszem meg, akkor nem mindegy mit csinálok nem hivatalosan? Megnézem, lehet ki is tolom, de a fejlesztőket nem fogom támogatni a gépigény miatt. Ha meg nem tetszik egy játék, akkor nem vihetem vissza boltba ilyen indokkal.