2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#599 PCGames.de tesz 85% -
Zoliz #598 4 gogabájttal akad?
Bár a videókártyád már rettenetesen elavult termék és Nvidia is -
#597 Kinem kapcsolom annyira jó szikrázik aminek kell jóféle -
Japper #596 Kapcsold ki az advanced physcs-et nálam nagyon sokat segített!!Mióta anélkül megyek DX10, very high -
N0RB3RT #595 Drivereket csak hivatalos oldalról:) ott pedig a 196.21-es verzió a legfrissebb. -
#594 Hatlamas Dx11 látványossága(i) -
gabe70 #593 http://downloads.guru3d.com/ -
N0RB3RT #592 hol ?:D -
gabe70 #591 Ha valakit érdkel van új nvidia driver 197.13. -
#590 ez olyan frusztrálóan gagyi meg egy idő után van egy szabadtéri rész ahol egy szárnyas izés akár mit teszek egy idő után elkap,inkább idegesít a játék mint tetszik... -
dApRo #589 pálya elején találtam egyet viszont ez sztem vmi bug nyomom hosszan az E-t de nem cseréli le :( -
#588 -
dApRo #587 Outpost pályán vok, teljesen betört maszkkal kültéri pályán, előtte volt egy "armory" féleség, de nem tudtam maszkot venni, és 1 db sincs, próbáltam pár maszkost kinyírni fent, de sokan vannak és nem tudom felvenni a maszkjukat, ilyenkor mivan?:S -
#586 jah és mi az a D3D11, ezt tudja valaki? -
#585 Szivemből szóltál öregem. Ez gyönyörű kérlek szépen nem csak szép. Bár rakhattál volna nappali képet be, úgy mégjobban kitűnik.
Most rakom fel a játékot amúgy, mindjárt megmondom nálam hogyan megy :-) Am milyen a játék? Azt olvastam sok külföldi oldalon, hogy nagyon sok a beszélgetős rész benne, kevés a shooter elem ///az arányra panaszkodtak. Meg az AL-ra még, hogy elég idióta. :-) -
#584 Ahogy haladok előre egyre jobban tetszik igaz úgy akad mintha a rohadás.
Marhajó a hangulata.
Egy nagy gond van csak a hangok nálam förtelmesek.Nem értem mi lehet a gond minden más játéknál okés a hang itt meg sz hangzik meg hol hallom hol nem a magnumnak is kb pukkanás hallatszik csak.
A másik érdekes dolgok mondom frasolok nektek benchmarkot hogy amig mászkálok milyen fps-eket kapok.
Akad is rendesen a game na mondom ez jó is lesz low fps hegyek.Erre belépek a fraps fájlba nincs is 30 fps alatt egy szám se
Azért mér küzdök vele mert elég sokszor kapok 3-4 fps-t olyan 20sec-1 perces intervallumokba!
Nálam ez a game is olyan lesz mint a Crysis vagy a Warhead kb a megjelenés után 3-4 év múlva tudom majd tolni fullmaxon -
Buscemi #583 köszi -
#582 az valami bug lehet. Elkezdtem előrefelé menni amerre állt aztán ment minden tovább. Youtubon nincs végigjátszás videó? -
dApRo #581 na most meglett, a tank alatti betont lődd, és lezuhan majd:) -
dApRo #580 ja bocsi, télleg nem az volt, viszont most már ott vok xD
de még nem jöttem rá -
HBK #579 az amúgy csak a kis toad kölyök nem a királynő :D -
Buscemi #578
A market című helyszínről, hogy lehet tovább menni? Vettem fegyót, oda mentem a csávóhoz akivel jöttem az adott gázmaszkokat és most az a fealadat, hogy húzzunk el együtt de nem tudom merre kell a manus meg csak álldogáll egyhelyben...
HELP pls! -
#577 Csak egy kis angol tudásra lenne szükség, és nem beirosgatni, hogy Fail -.-'' . Magyarra Lefordítva a gyengébbek kedvéért, Köszönöm Mario! De a mi hercegnőnk másik kastélyban van! Szal annyi a lényeg, hogy aki abban a kastélyban volt megmentetted meg minden, de nem az akit igazából kerestél. Ezen nem tom mi a Fail. -
#576 Biztosan egy helyen vagyunk? Egy ilyen csatorna felett van a két sinpár.
Az egyik oldalon én egy ilyen lövész kocsiba vagyok a másikon a tank van és lelök egy metrót a vízbe. De ott nem tudok előrefutni mert én csak a géppuskát kezelem.
Vagy te kiszáltál? -
dark night #575 oké nem tudtam hogy frissítették a melegedő drivert!!
kösz! -
#574 A melegedő driver már rég nincs fent az nvidia oldalán. Frissíteni meg nem kötelező, amúgy másnál is írja. -
dark night #573 azt írja a játék amikor indítom angolul természetesen hogy frissítsem az nvidia drivert!
de ugye az uj driverrel melegszik a kari!
attól függetlenül indul a játék csak azért jó lenne frissíteni de nem is akarom tönkre vágni a kártyámat!
mit tanácsoltok?? -
dApRo #572 nekem is ez a problémám, kurvára zavaró, szart se lehet látni
Sliders: én is ott vok, próbáltam előre futni de elég sokan vannak xD -
#571 Hány chapter,fejezet van a játékban? -
#570 Valaki eljutott már a sintankig? Mi a gyengepontja? Mit kell kilőni mert kilő sajnos :( -
#569 srácok ha a gázálarc 0 nem lehet levenni mert már szanaszét van lőve és alig látok, és baromi idegesítő. -
#568 Nem mondom, a játék valóban gyönyörűséges,de ez egy szerencsétlen képválasztás volt a részedről, fosbarna minden.A Metro-ban az egész pályadizájn, fegyverek,a szobák berendezése annyira autentikus, hogy ottvagyok érzése van az embernek,ez akár igazi is lehetne feeling -
Laci82 #567 Szóval ez nem szép:
Ez szép:
[img=http://www.kephost.com/images/j8a0jiw8v53w6rw856ok_tn.jpg] -
Buscemi #566 Hali!
A market című helyszínről, hogy lehet tovább menni? Vettem fegyót, oda mentem a csávóhoz akivel jöttem az adott gázmaszkokat és most az a fealadat, hogy húzzunk el együtt de nem tudom merre kell a manus meg csak álldogáll egyhelyben...
HELP pls! -
jay1600 #565 jogos Nálam is ez volt...bár féltem, hogy a 2 mag kevés .. de úgy nézem a 4 mag is :D szóval nem NÁlam van a hiba..a játék über király.. ötletes.. néhol elnagyolt .. remélem lesznek komolyabb monsterek+ hátha komolyabb gamelay időt kapunk. nem 4-5 óra játékidőt - ami manapság megszokott dolog..rettenetesen gagyi az AI :( ez van:) grafika sztem überkirály... nem értem egyesek miéárt sírnak, hogy vesznek xboxot, mert szutyok a pc port---> egy mai átlag konfigon Xbox szintű grafikán simán szaladgál, tehát normal dx 9 ... sztem egy c2d + 3850 720p-be eltologatja.. csak a physix-et kapcsoljátok ki.. NÁlam e5200 3.5 + 4850.. 1280-ba highon játszható dx 10-be -- 1024-be megse rezzen..
vki nem tudja mire jó aza a háromszög? ott oldalt mutatja hogy van 9 de nem értem mire jó :D -
Laci82 #564 Én továbbra sem értem mi szép van ebben a játékban?
Ez szép:
Ez nem:
-
#563 Én még csak nem rég raktam fel és még csak aze lején vagyok de én sem ütköztem bele eddig semmi bugba ! -
#562 Az Advanced Physx opció az Options Game menü alatt van bepipálod !
A játékot restartolod aztán megnézed játék közben !
De nekem az advanced phsyx opció megzabálta az FPS-t rendesen !
-
#561 Srácok ebben van valami trigger. Dark Cityig minden okés. Onnantól kezdve jönnek a bajok. Van hogy nem tudom megnézni az órám, vagy pedig magától elfogy a gázmaszk. Ez tuti valami védelem. Valaki találkozott már ilyennel?
Ja olyan is volt hogy nem tudtam fegyvert váltani. -
Eftörsokk #560 üdv!
kipróbálnám a játékot, csak van egy kis bibi, amikor elindítom, mindig kidob egy hibaüzenetet : "D3D: Your NVIDIA video driver needs to be upgraded - system can be unstable!"
ugyan ha le okozom, elindul a játék, csak épp 2-3 perc után kék halál az eredmény, pedig a legújabb driverek vannak fent
találkozott valaki hasonlóval? és ha igen tud megoldást?
köszi