Metro 2033

← ElőzőOldal 50 / 50

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Lõdözõs, mész elõre és irtasz szvsz hent a STALKER a látott videók alapján... azt hogy mi szépet irtak róla, és abból a 60%a nemfog megvalósulni a 40%ot meg eddig senki az ég világon nem látta az elég alap arra hogy egyenlõre ennek tekintsük.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

_Atti_
hangulatos..nagyon lejön a reménytelen helyzet.
Vaksötétben egy ócska metrórendszerben miközben a kinti világ teljesen ismeretlenné vált.

amugy reakció az itt lentebbi dolgokra mint hogy..
"Stalker csak egy HENT FPS a látottak alapján, nomeg most vissza került a süllyesztõbe megint"

"amugymeg ha nem lesz hent hanem kicsit értelmesebb dolog, és netán több tartalommal megáldva mint a NAGY stalker"

Nemtudom te mit láttál, de hogy hent fps...legfeljebb ha végighenteled.. de meglátjuk.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
De igen és ez meg is látszik legalábbis szerintem!

Serpa
ezen nem a Stalker, néhány, volt fejlesztõi dolgoznak?

grebber

grebber
Amúgy ha név nélkül lett volna fennt ez a videó 100°hogy STALKER topicba tettem volna be mert kurvára hasonlit rá!

Szép-szép,de hát még 2 és fél év...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Nem rossz!

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Na ez überlol:

"Sajnos még körülbelül két és fél évig (megjelenés PC/PS3 platformokra, 2008 végén) esélyünk sincs játszani a Metro 2033-mal. A fejlesztõk külön büszkék a grafikai endzsimjükre, bár 2008 végére pont elavul és az sem éppen mellettük szól, hogy csak DirectX 9-et támogat."

Gladiator
hát, az azért szentem túlzás, hogy szarul néz ki. bár tény, hogy én nem nagyon szoktam játszani, utoljára komolyabban 5-6 éve játszottam. ahoz képest gyöngyörû😄

Fido4life
Hát inkább..😄

Sas6
😄DDDD

mint egy õskori játék😄

mila69en
na ezaz pedig a stalkerra is micsoda hírek jöttek😊 huhuhuuuuuha rpg fps kajálás autók..... aztán mi lesz belõle ha eggyáltalán lesz valami😊)))

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sztem nem biztos h a graf kaka lesz, de a játéktol nem várok sokat, még idáig az összes ruszki FPS-ben csalodtam...(már ha ez ruszki persze, de ottvan az Übersoldier, vagy a Kreed, mindkettö szánalom...)

Istencsászár
Majd meglássuk,

"cucc amúgy egy horror elemekkel fûszerezett FPS-RPG hibrid lesz, világvége hangulattal, kihaló emberiséggel, elsivatagosodott városokkal, radioaktív sugárzással és persze sok-sok vérrel."

egyenlõre ez a lényeg, a kinézet ok még lehet szebb...

Stalker csak egy HENT FPS a látottak alapján, nomeg most vissza került a süllyesztõbe megint<#idiota> R.I.P

mila69en
én inkabb azt mondanám hogy erõsen látszik a képen hogy sz*rrá van fotosoppolva csak a talajról megfeledkeztek😄DD

szerk: nah mindegy nem akarom lehordani mikor még nem sokat tudni róla ha jó lesz és nemcsak egy hent fps lesz belõle akkor hajrá😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
Nem, nem ugy értettem, ezek a mosott szar effektek, képeken mindig "gagyik"...

mila69en
mért te már láttad mozgásban?😄DDD

mila69en
hja nézd már meg a talajt😞( undorító.... nem beszélve arról hogy az emberünknek nem ártana felkeresni egy szemorvost😄DDDD vagy erõsebb szemüveg ajánlott neki😊

Istencsászár
Nomeg ez képekrõl nemjön vissza, mozgásba szebb...

grebber
Szerintem ez valami XY effekt ki lehet majd kapcsolni szvsz!

acsati
inkább adtak volna rá kesztyüt
Istencsászár
😊)), még készül... amugymeg ha nem lesz hent hanem kicsit értelmesebb dolog, és netán több tartalommal megáldva mint a NAGY stalker akkor nem érdekel hogy nincs rajta ( még ) 5 réteg bump map😊

mila69en
hát ezt a képet elnézegetve ez valami ocsmány sz*r f*s😊

grebber
Jónak tünik!

gameplusz
Ez korrekt kis játék lesz! <#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Istencsászár
A 4a Games belsõ nézetes túlélõ horror játékot készít Dmitriy Glukhovskiy orosz író Metro 2033 címû könyve alapján - a Budapestrõl ismert metrókkal.

A Metro 2033: The Last Refuge-ból sikerült szereznünk 18 exkluzív képet, így lesz mit lesnetek! A cucc amúgy egy horror elemekkel fûszerezett FPS-RPG hibrid lesz, világvége hangulattal, kihaló emberiséggel, elsivatagosodott városokkal, radioaktív sugárzással és persze sok-sok vérrel.

A játék története Moszkvában játszódik, ahol az emberiség kénytelen volt a föld alá költözni. A metróállomsáok benépesedtek és nem ám, hogy segítenék egymást, még politikai és face-to-face háborút is vívnak egymással a különbözõ nézeteket valló underground-lakók. Azt hiszem ennyi hirtelen elég is volt, legeljük fel az új képeket!

Képz

gamekapocs

Stalker vagy Metro? 😊 ez ütõs ellenfélnek néz ki.

← ElőzőOldal 50 / 50