2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • strebacom
    Minhta NV-n élesebb lenne....photoshop....???
  • Maxtreme
    hát sztem semmivel nem szebb mint nálam, pedig ez "csak" dx10 :)
  • Pretorian
    Azt a leborult szivarvégét, hát ez igazi DX11-es szakáll meg szemöldök!
    Jól néz ki jól néz ki, DX9-ben nem volt ilyen szép. Ha kap pár 90 körüli értékelést, és meglesz az 5850-em, akkor lehet, hogy teszek vele egy próbát majd ha megjelenik a THQ Classics sorozatban :D
  • grebber
    Chapter 4ben vagyok.RPG elem eddig annyi volt benne hogy semmi.
    Mész lösz azt kb félpercenként valami átvezető szakítja félbe a game-et.
    Eddig kb csak átvezető volt akció alig :(
    Járművek eddig nem voltak max a sínen guruló szarok de azt sem mi vezetjük!
  • Maxtreme
    Összességében is marha szép ez a játék, de helynéként nagyon álejtős :)

• Pretorian
    Nekem is kéne még 40 giga ram, meg 128 bites oprendszer 64 magos procival, meg quad SLI-be kötörr GTX 480-akkal, de sajnos csak a jövő havi fizumból fog mindez kiférni.

Aki játszik a játékkal, az monnyon' má valami jót vagy rosszat a játékmenetről. RPG-elemek vannak? Fegyverek modolhatóak? Járműveket lehet-e használni? B*zi-e vagy? lol. Komolyan érdekelne, hogy milyen is maga a játék.
  • Zoliz
    Valaki írta, hogy később fog szaggatni, talán ott profitál a több ramból. Nekem "szerencsére" csak 1400*900-at tud max a monitorom, így full részletességgel ippenhogy játszható (12-20fps akcióban) a konfigomon a játék, és nem gondoltam volna, hogy egy játék így kifekteti a közepes gépem.

Hát ez a játék ilyen. A leggépigényesebb játék ezennel megjelent! Ez a GTA IV-en is túltesz, de legalább szép DX 11-ben.
  • Gideon Wieth
    Nem kell ennek annyi ram :-)
    De a játék hangulata, amikor jönnek a dögök tényleg félelmetes. Nagyon jól megcsinálták a játéknak ezen részeit. *///legalábbis amit láttam belőle. A legelső pálya amikor kimentünk. Olyan fényeffekt volt hogy majdnem összecsináltam magam a gyönyörűségtől.
  • Zoliz
    Hú vazze, kipróbáltam DX11-ben. Hát asszem mindenki dobhatja ki a DX9-es kártyáját. DX9 és DX11 között a különbség ég és föld.

DX11-ben szép a játék DX9-ben egy átlagos szar. Most kellemesen csalódtam, ahogy jöttek azok a túlvilági dögök... FÉLELMETES

Csakhát jobb gépet kéne vennem hozzá a fizetésemből.. még 16 giga ram meg ilyenek..
  • strebacom
    Pedig nem rossz karid van de ennyit tud....
    most kipróbáltam egy Trainert de belefagyott...hagyom a faxba.....a trainert...
    ja néhány shoot....

Ja tényleg csúnya, meg doom hol élsz te ember burokba...vagy uborkába.....
  • obe
    átlagos grafika?...ha ilyen konfig, mint a tied átlagos grafikát produkál dx9 ben akkor gond van a gépeddel, nézz utánna
  • Zoliz
    Nekem pontosan ez volt. Nvidia Physixet telepítsd és azonnal megy. 2 hsz-el lejebb ott a link. Na elindítom most DX11-ben, de nem fogok sokat várni, ahogyan tettem az AVP esetében is :(

A Bad Company 2-vel most semmi sem ér fel a szememben!
  • Gideon Wieth
    Szerintem ez a játék nem meríti ki az FPS fogalmát teljesen. A történet vezetése inkább emlékeztet egy szerepjátékra, a jelenetek meg a filmekre. :-) Nekem eddig tetszik a játék, most indulok a pasival a rendőrállomásra majd. Remélem az akció és beszélgetős részek jól el lesznek osztva a későbbiekben :-)
  • Knabb
    Ejjj jóóó kis játék ez... :D Simán átjön a világ, szinte úgyérzem mintha benne lennék, nagyon jól eltalálták a dolgokat a srácok, viszont ezek az ugráló genyák nem kellettek volna, vagy valamilyen más enemyt helyettük :S
    Meg a lopakszós részekes sem tudok kivitelezni, mert istentelen tűzpárbajba torkollik... de annyi baj legyen :D
    Amúgy ritka elborult elméjük van a fejlesztőknek (anomáliánál rosáltam :D)
    Az scriptelt scenekért meg plussz pont... imádom... most értem Armoryba... hát szép kis futkosás volt ott is.
  • Laci1818
    Hát én nem tudom nekem mindig pechem van ezekkel a szarokkal, de nem írok ide semmit, mert nem warez topik. amúgy azt hol találom?
    Amúgy VALAKINEK volt olyan problémája hogy a legelső intro a GAMES felirat után rögtön kilépett?????
  • Zoliz
    Elindult az X3Audiora problemra friss DirectX kellett a Microsofttól.
    Aztán meg kilépett a program, de letöltöttem ezt Physix és elindult a game.

Direkt DX9-ben indítottam és elszörnyülködtem, hogy ilyen átlagos grafikával, hogy a fenébe kezdett el nekem is szaggatni. :( Mikor lőttem egyet a piszollyal majd hanyatt estem a röhögéstől, mert a 98-as Doomra emlékeztetett színvonalban. EGYSZERŰEN GYENGE EZ A JÁTÉK!
    Sztem.
  • Haversrác
    Szasztok, találkozott már valaki olyan problémával, hogy ha már játszol egyszerűen egyik billentyűre sem akar visszalépni a menübe, sőt normálisan ki se tudok lépni a játékból. Mitől lehet?
  • grebber
    Nem lesz!Szerintem magyarítás sem megoldható :(

Chapter 4nél vagyok közöm nincs miről szól a game sajna:(
  • strebacom
    Húú nagyon jó game nekem bejön és faxául is fut, dx11 ben csak highban tolom.....min 50 fps....veryben bizony nyaldossa néha a 15-20fps-t is..AA-off AF-4....Jó game nekem nagyon tetszik....lesz ebböl magyar verzsön...???
  • karajjj
    lehet, próbálj másikat
  • w77d
    hogy tudtál eddig 2008-as driverrel lenni? XD
  • Laci1818
    Nem tudom, és mindenki másnak működne a w verzió csak nekem nem? : ) nem hiszem.gondolom itt sem mindenki fizetett érte :)

most letöltöttem a legfrisebb Ati drivert, mert ahogy nézem az enyém 8.7-es és a legfrisebb már 10.2-es. lehet hogy ez a probléma?
  • Seth
    install könyvtárban fel kell rakni mindent, ehhez a programozáshoz nincs semmi köze
  • artschi2
    megoldás a problémádra
  • artschi2
    Szerintem rákeresel a neten a file-ra letöltöd, bemásolod és megy a program.
  • Zoliz
    Na ezek az oroszok sose tudtak programozni. :(

The program can't start because X3DAudio1_7.dll is missing
    Ez cigányul annyit jelent, hogy hiányzik egy fájl és baromira nemtom, hogy miben van benne.. Nvidia drivert kell telepítenem? brrrrr
  • ronso
    köszi a látnám fent hogy hol van
  • obe
    hát egy fél órát játszottam vele, hááát...grafika döbbenetesen gyönyörű, egy perc alatt beszippantott a föld alatti világ, zseniális hogy játék közben nincs se hud, se célkereszt(kikapcs)..igaz csak dx9 ben, és csak 1280 x 1024 -es felbontás, very high...csak én nem találom, vagy ebben nincs d.o.f. feature?..én azt nagyon szeretem, még valósabbnak tűnne

hát ha még rpg-s invertory is akadna, karakterfejlődéssel..de hát nem vagyunk elégedetlenek, fps-nek isteni, le a kalappal az ukrán gárdának
  • karajjj
    offtopikban érdeklődj
  • ronso
    Üdv
    Ma lehuztam a razoros verziot de a steam cd kulcsot kér de nem találom az nfo-ban,azt honnan tudom elökaparni?
  • mflex #609
    Ha már nem érted a nyelvet, akkor vedd elő a kis noteszodat, abban az iránytű mutatja mindig, hogy merre kell menni.
  • karajjj
    nem lehet, hogy a warez verzió miatt? :\
  • mflex #607
    Ez melyik game?
  • Laci1818
    Sziasztok!
    Amikor elindítom, elindul ez az ajtós videó, aztán kilép.(Metro 2033.exe executable működése leállt) Az ATI kártya miatt lehet esetleg baja? DX 11 van fent, és az install mappában lévő DX exét is lefuttattam.
    Kb egy hónapja frissítettem Ati Drivert.
    valakinek volt ilyen problémája és esetleg tud megoldást rá?
  • Zoliz
    nekem sokáig (idén januárig) egy 3850-es Ati-m volt (majdnem 8800GT szint), de olcsón 32-ért szereztem a prohardver apróhirdetési fórumáról egy 1 gigás 5750-est, így 2 szintet léptem sebességben és featureban is... azért a Dirt 2 pl elég brutális a DX11 miatt főleg az éjszakai pályák.. és eddig minden játék maxon ment..

na majd most EZ lehet szaggatni fog, mert mindjárt indítom először! :)
  • dApRo
    tévedsz.
    ebbe a gamebe nagyon is látni a különbséget dx10 és 11 között, ég és föld.
  • Csokis
    Ott van beta is!
  • karajjj
    nem is kell, még nem éri meg ezért
  • grebber
    Azzal nincs gondom.Addig nem veszek újat amig tönkre nem megy vagy végre látom az értelmét hogy váltani kéne.

Most pl itt van ez a Dx11-es tesszalációs képek semmi nagy 0 persze sokkal lassabb vele a game!Ezért nem veszek Dx11-es VGA-t.
  • Gideon Wieth
    nah kipróbáltam a játékot. Egyenlőre én is soknak találom picit a szövegelős részt. A játék szép, korrektül néz ki. Nálam dx 10 ben 1920 és very high beállítások mellett szépen futogat, bár néha érezni lehet, hogy belassul az alap sebességhez képest. Lehet a felbontást majd lejebb veszem picit :-)