2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
dark night #559 hello ezt a Advanced Physix-et hol lehet ki és be kapcsolgatni??
a játékon belül kel vagy csak a nvidia control paneljában??? -
-
#557 Na én is megnéztem a játékot hogy megy ! Egész elfogadhatoan megy van egy két hely ahol leesik az FPS de nem vészes !
Nálam most 1600x1200-as felbontáson van és Very High beállitáson mivel nincs custom beállitás !
És igy megy min 25 max 35 FPS-el !
Persze Advanced Physix off volt megnéztem mi van akkor ha az Advanced Physix ON-on van hát durván lecsökkent az FPS töle !
Mert ugy a játék min 10 FPS max 20 FPS volt ! -
Csokis #556 Készítettem képeket a FOV állításáról.
Főmenű:
FOV 45:
FOV 65:
Játék:
FOV 45:
FOV 65:
Gázmaszk:
FOV 45:
FOV 65:
-
karajjj #555 itt is hülyén néz ki, mivel egyáltalán nem kapcsolódik már a játékhoz
egyébként nekem tetszik a játék, egész szép grafikával elszaladgál a gépemen és kifejezetten jó a sztorija, bár kicsit hülyék az NPC-k, de asszem azt el lehet viselni, remélem teljes mértékben kielégítettem ama kérdésedre a válaszolás fogalmát, melyet fel akartál tenni -
#554 Mert alapvetően ennek a játéknak a hibáiból és a hiányosságaiból indultunk ki, az lehet, hogy elkalandoztunk kicsit, de ez a játék az, ami elindította a kommunikációt. Hülyén is nézne ki ha a "Jaj, jön a néger" topikban, vagy a chat-en beszélgetnénk erről. -
#553 Hát ha van valami, ami a játékra vonatkozik, és szeretnéd velünk megosztani, akkor írd ide gyorsan, mert következőleg én kérdezem meg, hogy minek írsz a topikba. -
#552 Akkor miért itt fórumozol? Bár mondjuk én ezt már inkább chatelésnek nevezném. Miért nem egy erre alkalmas topicban folytatjátok? -
karajjj #551 másokkal offolod szét az egészet -
#550 Mert másokkal beszélgetek. -
karajjj #549 akkor meg miért írsz a topikba? -
#548 A játék kb. annyira izgat mindenkit, amennyit itt eddig olvastál róla. -
#547 Jaja, a Nyugati aluljárója televolt árusokkal, szinte mindegyiknél lehetett ilyen tévéjátékot kapni. :)
C64-ről meg a Test Drive ugrik be először, az hang + az animáció, amikor betört a szélvédő :D -
#546 Hát igen, de én inkább a Lotus-t szerettem :) Igaz a Stunts-al is sokat szórakoztam. -
#545 Gyerekek, nem fejeznétek be, vagy fáradnátok át a gumiszobába? Ne vicceljetek már, szét OFF-oljátok az egész topicot. Az utolsó 100 commentben vagy még többen, nem esett szó a játékról, csak mindenki a saját igazát szeretné bizonyítani és meggyőzni a másikat. Értem én meg minden, de ennek nem ez a topic a helye! -
#544 nem csak a grafikája volt zsír :) sztem sok mai játékkal (utóbbi pár nfs pl...) felvehetné a versenyt élményben, és kihívásban is...főleg az elevtemült saját épített pályák :D -
#543 Értem egyébként, valószínűleg neked is az hiányzik, ami nekem, úgy érzed a régi játékok szórakozatatóbbak voltak, az újakban pedig nincsen meg a régiek varázsa, annak ellenére, hogy százszor összetettebbek, intelligensebbek, tartalmasabbak, mint a régiek.
Szerintem ez csak nosztalgia, és nehéz elfogadni azt, hogy felnőttünk, és a játékok már nem olyan szórakoztatóak, mint gyerekkorunkban voltak. Én is sokszor érzem azt, hogy "áááááhhhh de jó volt az Elite meg a Contra NES-en, hetekig-hónapokig elvoltam velük anno). -
#542 azaz mikor mentünk piacra, mintig ezeket a sárga kazettákat néztük, hogy mi minden van rajta, meg dejóóó, aztán hányszor bebuktuk :D vagy nem is az volt rajta, vagy valami rettenetesen gagyi volt :D emléxem, hogy volt egy olyan kazink, amin valami repülős játék volt, de ha resetelted 4-5x egymás után a box-ot, akkor bejött egy másik játék xD -
#541 Hát de akkoriban az zsír grafika volt :) -
#540 Részemről felfogva. :)
-
#539 Jogos.
Ugyanakkor, fogom a fejem, amikor olvasom a hardverigényeket, és mellettük a "4-6" órányi játékélményről szóló ilyen-olyan [többnyire] lagymatag hozzászólásokat... de legalábbis azt, hogy mi, öreg játékosok is kénytelenül hozzászoktunk az arcunkba dobott silány minőséghez, amit játéknak mernek nevezni a fejlesztők.
Sok termék olyan ötlettelen, hogy az a pár, kicsivel több "újítást" [leginkább 1-2 gombra épített button smashing game exciting] felvonultató játékocska egyenesen istenítve lesz...
-
#538 Jaja, azon a kis NES-kópián, amin volt vagy 100 féle játék, meg ilyen hülye sárga/szürke kazetták:D -
#537 Hát ha az 534-et felfogod, akkor biztos nem -
#536 Daemia se kutya :) Ő vele is szívesen CTF-eztem :) -
BigDaddyJoe #535 Anno amikor a Crysis-t először elindítottam csak akkor volt 30fps-em ha bementem egy kis kunyhóba a sarokba és a fal felé fordultam. Az optimalizáltság a lényeg, hiába volt gyönyörű a Crysis, nem tudtam élvezni mert a grafikát úgy lekellett vennem, hogy a jeep terepjárokat már meg se jelenítette úgyhogy gyalogolnom kell végig a szigeten :D:D:D. A játékélmény elviszi a játékot a hátán még ha a grafika kicsit gyengusabb is. -
#534 Jah, csak hát a fejlesztőkön kívül senkinek sem volt olyan vasa, amin megmozdult volna az a modell akkoriban. A CGI-animációkat szerinted milyen programokkal készítik? Láthatóan sokkal szebbek, és részletesebbek, mint bármelyik ma létező játék, pedig jórész ugyanazokkal a szoftverekkel készülnek. Nincsenek szögletes fejek sem. Mégsem ilyen a játékok vizuális megvalósítása, mivel nem létezik olyan, kereskedelmi forgalomban kapható hardver, ami meg tudná mozdítani ilyan minőségben a játékot. -
#533 Sorlag is jóféle :) Orbb meg a poén karakter :D -
#532 Piszkos cheat volt ez már akkoriban is. Bezzeg, én hogy szoptam ezzel (is), haverral együtt, TV-re kötött "több száz" játékos noname kütyü kontrollerjét markolászva... :) -
karajjj #531 javasolnám, hogy legyen a topiknak házigazdája, mert kezdenek elszabadulni az indulatok... -
#530 volt ennek olyan verziója is (tv játékon) hogy bazinagyot ugrott, és kb 2 ugrással a pálya végére lehetett menni :D vagy túlugrottál a pálya végén és valami 4-5 world-öt ki tudtál hagyni xD -
BigDaddyJoe #529 Valaki tud mondani pár szót a játszhatóságáról? -
#528 Klesk-et szerettem multiban, mert nem nyökörgött úgy, mint a többi modell, amikor leesett, földet ért, vagy arcon lőtték :) S így figyelhettem a többi zajra, ami sokszor létfontosságú egy Q-multiban.
-
oregon1987 #527 Nem tudom mi a faszért sírtok szerintem jó grafikája van! Igaz csak mediumon megy! :D -
#526 #517-es után, remélem, már nem fogsz értetlenkedni... -
#525 elcöcörögne :D
legjobb még ma is simán elővenném (ha meglenne) az arena-t. rengetegszer toltam végig :) átalában uriel-el vagy kelsk-el :P -
#524 Hát ez gyönyörű, a kilencvenes évek eleje jut eszembe, a C64 meg a raklapnyi lemez hozzá. Egyébként ezzel a Mario-val én is sokat játszottam, sőt, volt hogy rámtört a nosztalgia, és megszereztem ugyanezt a verziót PC-re. Ez egy örök klasszikus. -
#523 Ez a "kvék" eldöcögne a gépemen, ha mindent low-ra állítok, vagy neki se álljak feltelepíteni?
-
#522 Miért mit nem értek még? Na mesélj lélekbúvár barátom? -
#521 De, csak itt az sg.hu-n sosem tudhatja az ember, hogy ki viccel, és ki az, aki véresen komolyan gondolja a hülyeséget. De majd hozzászoksz ;) -
:D mellesleg ez mekkora FAIL volt :D ott a csaj, de közben egy másik kastélyban van :D