Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
PSN ID: Lord_Mortanius
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Kattintható feliratoknak kéne ott megjelenniük. 😊 Én letöltöttem a júliusi trélert a legjobb minõségben, és nem volt semmi gond.
A fejlesztõk oldalán pedig: MENU -> PROJECTS -> METRO 2033...(innentõl már remélem boldogulsz...)
Hivatalos oldal: KATT (még semmi sincs jóformán rajta...)
A fejlesztõk oldala: KATT (itt viszont annál több minden van a játékról: képek, poszterek, videók - pl. a 2007 júliusi oficialnij russzkij trejler angol változata, nagy felbontásban...)
(...nekem kissé STALKER utánérzésnek tûnik a játék...)
Hivatalos megjelenési dátum jelenleg: 2008 4. negyedéve
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
valóban látszik hogy az ezt készítõk sok idõt töltöttek el a stalkerrel, de ez nem baj, hisz azt is sokan várják szerintem az ide irogatók közül😊