2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#479 Be kéne linkelni bannerba a warez topicot -
#478 Mindenki tudja a valaszt, warezoltad a jatekot es rossz valtozatot toltotted ... ;) -
#477 Ez egy orosz metroban jatszodo jatek, mitgondolsz, akik a valo vilagban csinaltak a ruszki metrot, atomtudosok voltak ? :) Olyan amilyen .. kulon feeling kerulgetni azokata metro kocsikat amik maig a BKV szineiben futnak (is) nalunk ;)
Amugy nemtudom ki mit sir nagyon szep jatek ez pedig nem paksrol jatszom ;) Kulon tetszik hogy nincs celkereszt meg HUD -ot is hanyagoljak ..
Ami nemtetszik hogy loszer ugy fogy mintahogy viz fojdogal az ember kezei kozul + nagyon kemenyen asztmas modjara horog a csoka ;) -
cseneles #476 szeva!
intró video után kidob az asztalra helytelen működésre hivatkozva!!
Erre valakinek valami ötlet?
-
#475 Úristen, teljesen végignéztem... -
skulla #474 Igazad lehet -
#473 Quake 3 motorral, még kezdő pályakészítők is tudnak ilyet készíteni:
-
#472 1.10 körül hangosan felkacagtam... :)
-
#471 Ai lowságát mutatják :D
-
#470 Nem csak boltív volt lekerekítve... nem emlékszel a 2. pályára... piros páncél lelőhelye rémlik?
De MINDEN pályán találni olyan pályaelemet, amit a Carmack-féle curve-vel készítettek.
S nyugodtan oda lehet állni az adott pályaelem elé, zoomolni és csodálkozni.
-
#469 csúsztatás! nem oldották meg a Quake3-ban sem a problémát, csupán 1-2 boltív volt lekerekítve, vszeg nem véletlen nem használja azóta se senki szinte sehol... -
#468 Azt akartam bizonyítani, hogy egy 11 éves játék esetében mindenféle erőforrás pazarlás nélkül megoldották a "curve" problémát, míg manapság pusztán csak megnövelt poligonszámmal képesek ezt imitálni... erőforrás-zabálással.
Miért is kell ezeknek a játékoknak 3 GHz-es CPU, több gigányi RAM és bivalyerős VGA?
-
#467 így is szaggat, Te mégis mit vársz? pazaroljanak egy hordóra 10x ennyi poligont és nézzen más ki szarul? (karakterek/arcok)
szal nem értelek mit is akartál a képpel bizonygatni... igen, tudjuk, hogy a mai 3D háromszögekből épül fel :D -
ricsa008 #466 már az 1. videónál kibob ahogy rányomok az ikonra
mi lehet a gond? XP?
-
#465 Ez a halálom az agyon zoomolt képeken bizonygatni mennyire nem kerek a kerek,egy totálisan nem pályafőelemen....Quake 3 az igazi (nembaj hogy ha azt is közelítve szemléljük az eredmény a melléktárgyakon ugyan ez)
Ronda ez a játék...Egy valódi szemet baxtató fostömlő...
Érdekes hogy ilyen baromságokkal mindig olyanok rukkolnak elő akiknél szarul megy és közük nincs a full grafikához...Crysisnél ugyan ez ment aztán amikor mindenkinél jól futott végre,mert jöt a 8800 gt,azóta a grafikai etalon... -
#464 Persze, h. nincs ez a vicc az egészben, tehát simán 32b.-en fut. -
nem tudom, hogy valaki hallott-e már valamit ezekről a kártyákról, de szerintem nem léteznek, ugyanis az új kártyák a 400-as sorozatba tartoznak majd. ezt csak azért írtam ide, mert a játék indításkor kéri a legfrissebb drivert, ami a 196.75 lenne, de ez gajra vághatja a videókarit. erre még a játék megjelenése előtt rájöttek az nvidiánál, ezért nem értem miért maradt a játékban ez a hiba üzenet. lehet, hogy a 300-as sorozat is kéne a játéknak? :) -
#462 Hát tudtommal nincsen valóban lekerekített él. Csak nagyon nem mind1, h egy kört szabályos 16 szögből, vagy 50 szögből akarnak ábrázolni. Egyébként egyetértek, sok mai játékban igen feltűnő és zavaró ez a dolog. -
#461 -
Csokis #460 Nincs 64bit-es, csak 32bit-es. -
wednes #459 Van a játéknak 64bites exe-je? Mert ha nincs akkor ennyit a 8GB RAM-ról, ami kell neki. -
#458 Nem téged, a játékot minősítem a következőkkel: négyszögletű kerekerdő
Basszus, az 1999-ben megjelent Quake 3-ban már láthattunk valóban lekerekített éleket...!
A 21. századi játékokra ezt mintha teljesen elfelejtették volna.
-
#457 Hát B+!!!
Talán vedd le, vagy cserélj gázmaszkot! -
#456 szépen optimalizált, amikor full folyosókon játszodik az egész? :D (és ahogy nézem igy is szarul fut a legtöbbeknél) -
#455 Nemértem mi a faxért nemtudom választani a Menu-be DX11-es opciót.
Pedig más játékok simán futnak DX11 alatt.
(Vista 64b, DX11 HD5870) -
#454 Stalker a seggembe bebújhat, a Pripyat alig szebb, mint az első (de a széptől messze van), mégis megeszi a gépemet. Ha már DX11-es játékokról van szó, AvP és a Bad Company 2 szépek is, és jól is vannak optimalizálva. -
#453 -
#452 fail. -
#451 Az 1920x1080 az Full HD felbontás ha nem tudnád. -
totahun #450 optimalizálásért sírsz és HIGHon tolod. aha, okos vagy -
totahun #449 és mitől FULL HD ez ??? nem találtam az optionsbe HD ON/OFF-ot. ezt max very high grafikai beállításoknak nevezhetjük.... -
#448 Pár dx10-es full hd kép (sajna elfelejtettem frapsot png-re állítani, de nagyjából ezen is látszik hogy elég brutálisan mutat):
-
dApRo #447 dx11-be minden fullon 5770-el 10-15fps, játszhatatlanul akad
dx10be 40-50 fps highon
kicsit jobban optimalizálhatták volna :\ -
N0RB3RT #446 kurva parás a játék amikor a halott városban magadra maradsz :S -
#445 Azért,nekem a Stalkerek után határozottan kellemes csalódás...Ehhez nem fog kelleni 76 db patch hogy ne tépkedjem a hajam a bugok miatt...:) -
neptum #444 én eddig sok bugot nem találtam de ettől a csapatól várok még játékot ha fele ilyen hangulatosak lesznek már jól járunk -
#443 Én megmondom a frankót sokkal rosszabbra számítottam...
Főként bugok terén amikor olvastam hogy a Stalker készítőiből kivált egyedek csinálták...
De úgy tűnik hogy ezek azok az egyedek voltak akik tudnak viszonylag bug mentesen játékot csinálni,mert a Stalkerekben vagy 40szer ennyi bugba futottam 20 perc alatt.. -
#442 Nyomtam vagy 20 percet, naivan felnyomtam Very High beállitásra 1920x1080-ban mindent maxra, hát nyekk, elment az FPS. A DX11-et állitani még mindig nemtudom, a DX11 választása a Menu-ben nem választható.
Esetleg valakinek Vista alatt DX11? Milyenek a tapasztalatok. -
N0RB3RT #441 Nagyon cool a játék, mind grafikában mind hangulatban
Tuti, hogy kifogom tolni 2x :D -
#440 Ilyen grafika mellett nagyon szépen optimalizált.