2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Shep
    Hát ha lenne a játékban ilyesmi talán sikerülhetett volna :( Ezek szerint te 1 percet nem játszottál még a játékkal.
  • pxxl
    férfiasan pusztakézzel néztél volna szembe a monsztákkal...
  • Shep
    Hát szerintem nagyon messze van ez a STALKER-től.
  • Shep
    Hát na, mit csináltam volna fegyver nélkül?
  • cracky86
    az én konfigomon elég jól fut, a hangulatával sincs baj, még eddig, bár még nem sokat játszottam vele, de olyan staker szerű.( de lehet csak az orosz akcentus miatt)
  • Laci1818
    mielőtt ilyen önmagadat égető, abszolut idióta kérdést teszel fel, előbb olvass utána

Többiekhez: milyen amúgy a játék? főleg a hangulatára lennék kíváncsi, meg a gépigényére.
  • tobias88
    "igazából teljesen mind1, hogy nonszensz vagy sem, tetszik avagy nem tetszik.

nem te döntöd el, hogy milyen gépen, hogy fog futni.

ők írják meg, nem te.

ha nem tetszik, ne vegyél uj vga-t, költsd értelmesebb dologra a pénzed, teljesen mind1 kinek mi a véleménye.

ha nem akarod megvenni a játékot, ne vedd meg.
    de akkor ne is reklámozd.

ez van és így fog futni, ahogy fut.
    erről szól a pc ipar.

nincs mese.

a crysis 2 még meg se jelent.

de te már tudod, hogy nem fog ennyi gépet zabálni.
    ehhez azért tapsolnom kell."

Crysis 2 nem fog ennyi enni közel sem, sőt, a minimum gépigény nem nő sokkal az első részhez képest, mivel lehet hogy a játék nincs még kész, de az engine igen, és azt már többek között én is láttam élőben menni
  • Hellsing47
    figyelj már gépújítás elött vagyok, beszerveznél engem is az ismertségi körödbe? :D
  • Tatyla
    hát nem tudom,nekem eddig nagyon gagyinak tűnik,a monszták inkább röhejesek mint ijesztőek,na majd meglátjuk ....
  • Gabisan
    Barmire allitom ugyanez a helyzet
  • Gabisan
    [IMG][/IMG]
  • cracky86
    enyém is 16:10-es de nálam csak a betöltőkép hiányos. állítsd be a felbontást a monitrohoz
  • Gabisan
    Nalam nagyon TORZ a kep,plyan mintha nem szeretne a wide monitort(16:10)
    es a jobb es bal oldalon lemarad a kepbol.Tehat szet van huzva horizontalisan a kep es torz.Akarmilyen felbontasban allitom,mindig torzit.Valaki erre?
  • mflex #346
    Én mac user vagyok már k..va régóta, de féléve megint rám tört a gamer korszakom, és gondoltam, hogy összerakok már egy olyan gépet, amivel elletek egy jó darabig. Tudom, hogy ez sok, ha utána számol az ember, de pár ismeretség és bisznisz, és máris csak a felébe került (nagyjából).

Persze az asszonynak nem kell tudnia róla, hogy manapság mibe kerülnek az ilyen kütyük! :D
  • Eagle16
    [email protected] , 2GB RAM, 9600GT-s konfiggal szépen megy 1680x1050-ben, DX9-cel és normal beállításokkal. Harc közben is simán játszható és szép is.
  • pxxl
    "Úgyhogy futkároztam körbe körbe, B. meg lelőtt minden dögöt."

• Shep
    Az előbb találkoztam egy érdekes dologgal. Mikor a Burbonnak segítünk és a piac kapuja előtt kell visszaverni a mutánsokat akkor valamiért nem volt fegyverem, akármit nyomkodtam csak nem akarta mgé a kést sem elővenni. Úgyhogy futkároztam körbe körbe, B. meg lelőtt minden dögöt. :)
  • Maxtreme
    1-2 soti még :)

Egyébként érdekes hogy a ghost town-tól csökkent kissé a vasigény. Azóta very highba simám megvan a 35-40 fps. (elég is ennél a gamenél amúgy)
  • mflex #341
    Jóóóvan! :D, de előbb még kijátszom ezt a fost!
  • geo91
    mi ez a játék? :D 2033, lol... :D négyesmetró szimulátor?
  • pxxl
    hát lehet ennek is egy install, 10 perc jáccás, uninstall, shift+delete lesz a vége :D majd kiderül :)
  • cracky86
    az off topikot tegyétek már fel, mert nem túl jó a hsz-ek közt keresgetni
  • MerlinW
    Látom ismét megjelent egy csilivili gyomorrontás...:)
  • pxxl
    üsse kő mehetett volna részemről is xD
  • cracky86
    nekem csak 80-as audim volt... de mehetett wolna a csere XD
  • wesker24
    Sehonnan szedd le a razor verziót !
  • Fasiszta
    Product code-t hol lehet szerezni.
  • snake200
  • LackoMester
    Szerintem nem ez a hely,( fórum ) ahol a pol.hovatartozásodat reklámozni kell, egyébként meg nem neked írtam.
  • pxxl
    az én aláírásomra meg még senki nem jelentkezett
  • cracky86
    a konfigot se szokták, de ha nem írod ki, akkor mindíg kérdezgetik...
  • LackoMester
    Szerintem nem kellene az aláírásodban villogni a politikai hovatartozásoddal.
  • cracky86
    jah, meg less rá erre a konfigra: (#312hsz)
    itt is m1, és játszható
  • pxxl
    én is ebben bízom, -1 4870es mag nem számíthat :P xD
  • cracky86
    4870/x2-vel,+quaddal tuti
  • w77d
    akkor megcsillan a remény, hogy maxon fogom tolni 1920x1200-ban :)
  • cracky86
    nem, de játszható... nem akad be különösebben, de a fraps szerint ingadozik keményen
  • w77d
    durván szebb PC-n...
  • Kandurex
    Nyugtass meg, h nem játékra van az a masina az aláírásodba...
  • pxxl
    folyamatos 30+ fps?