2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • grebber
    Majd akkor sirjatok ha kijött és tényleg mocskos szarul fut a gépeteken.Addig urban legend.

Dirt 2 nél is Core i7 az ajánlott azt ezer éves E6750-es ment maxon!
  • Hans von Luck
    Egyetértek. Nincs kedvem lecserélni 1-éves gépet...inkább kihagyom ha igaz a gépigény, s addig előkotrom a Fallout 3-at mondjuk, vagy vmelyik Stakert amíg ki nem jön a New Vegas...annak legalább emberibb gépigénye lesz...
  • w77d
    hát ha az a gépigény igaz, akkor keresztet is vethetnek a PC-s eladásokra..
  • Hans von Luck
    Az tényleg jó lenne...

Az a gépigény elég érdekes, remélem csak vicc...
  • DJ YAYO
    A game fasza csak csak nehéz a sneak-elés x3
  • Muttley
    Vegyééé konzolt.
  • Gaben001
    A Battlefield BC-ben hol járhattál be ekkora területet? Mész egy csőben és max 2 házat tudsz megkerülni jobbról-balról aztán letelt.
    A Stalker Call of Pripyat egy HD4670-el meg egy Athlon 5000+-al elég szépen megy.
    Azt a 3 játékot amit mondtál össze sem lehet hasonlítani.Mind a 3 más kategória.
    Nem baj ha van véleményed,sőt...ez a fórum azért van. De a véleményed vélemény legyen és ne tényként közöld:"Ez szar"
  • grebber
    Videointerjú
  • Laci82
    Ez a játék a pofátlanság csúcsa.
    Sokkal szebb játékokat adnak ki mostanság (Batllefield BC 2,Dirt 2...)fele ekkora gépigénnyel.
    Na meg az ukrán történetírók....
    Ugyanaz a trutymó lesz mint a sztóker,az is egy nagy optimalizálatlan ökörség.
    Most nem Chernobilban leszünk hanem a 4-es metró alagútjában....
    Jó játékot mindenkinek akinek van otthon egy atomerőműve
  • atila4
    most már kelleni fog :D
  • strebacom
  • kriszraikonen
    Csináltam egy warez topicot!
    mehet banner alá!!
    warez topic
  • zsozso29
    Ez még nem teljes verzió pár fájl hiányccikkk, ha az meg lesz! lehet törni, de addig nem. (Még 2 nap)
  • balika16
    RAzor tud Sid filokat törni! szal ha megvan ez neki!:D
  • dark night
    rendben!
  • Nagyi06
    igen neked írtam, várjál még vele.
  • Gascan #223
    valami demót nyomhatnának ki, hogy megnézzem hogy fut
  • dark night

Nagyi06 ezt nekem írtad hogy inkább várjak a letöltéssel??
  • Gascan #221
    Menni fog a játék dx9 alatt? vagy midenképpen Vista v. 7 kell hozzá?
  • Nagyi06
    Ne szedd le, mert szar verzió. Nem tudod majd felrakni, mert kérni fogja a serialt.
  • dark night
    hello
    az 1st fenn van egy Metro_2033_MULTI_11_READNFO-TL ilyen verziójú játék ezt ha letöltöm akkor valószínű csak a krekkre kell várnom nem??
  • Bence94
    beszarás lenne ha már 2 gb ramnál többet enne a játék...
  • Nagyi06
    nagyszerű ez is steames lesz.:(
  • H3LLBoY
    köszi!
  • grebber
    Ezeket: Czech-Dutch-English-French-German-Italian-Japanese-Polish-Porteguese-Russian-Spanish
  • H3LLBoY
    Hello!
    Gondolom te már letöltötted a Multi11-es verziót. Ez milyen nyelveket tartalmaz?
  • zsozso29
    Könnyen törhető. 16-án már nyomjuk.

• djcom
    Milyen védelem van rajta?
  • Solid Snake
    Megjelent a pc-s cunya verzió
  • Gabe18
    A borzalmas angol szinkron az abból adódik hogy ugye itt is orosz akcentussal beszélnek angolul...vagy hogy mondjam.A béna hangok szerintem nem igaz,bár a fegyvereknek lehetne ütősebb.
    A grafika változó.Amit nem lehet elvenni tőle hogy részletes.Viszont helyenként meg feltűnnek olyan tárgyak amin igen ronda elnagyolt texturák vannak.Meglátásom szerint a belső terek szépek,de amikor kimész a felszínre,ott már necces.De hogy ebbe minek kell és miben fog megmutatkozni pc-n a DX11,arra mondjuk kiváncsi lennék...
    Az egészre azt mondanám hogy ez ilyen Stalker "light".Teljesen lineáris,semmi RPG elem.De ugyanakkor a Stalkerben is látott orosz poszt-apokaliptikus hangulatot szerintem jól hozza.
    Végül is olyan mint szinte az összes ilyen orosz-ukrán játék.A hangulat nagyon eltalált,van benne egy-két ötletes vagy tetszetős dolog,de néhány része meg érthetetlenül elnagyolt vagy mondhatni béna.
    A világot nem fogja megváltani,de a nagy átlagot hozza.
  • grebber
    "Borzalmas angol szinkron, béna hangok, béna arc modellek (ronda oroszok valszeg), grafika közepes, gyenge karakter animációk. Elsőre ennyi "

"te atyaég ez nagyon nagy játék......a grafika a hangulat nálam eddig 10/9.6 kicsit sok szöveg,de a történet is korrekt.....igy 1 óra belekostolás után..... "

"ekkora 1 fost öcsém ezé kár volt elbaszni 1 dualt szégyen mekkora fos "
    Se jegyem, se bérletem, csak egy shotgunom, úgyhogy jöhetnek :P
  • Solid Snake
    Ellenőrök sehol?
  • strebacom
    Xboxra
  • strebacom
    Most ez már kijött, vagy mi van ????
  • tutituti
    valahogy kaphatnánk fényképet róla menet közben?
    Én is kipróbáltam. A 3. fejezetnél vagyok, eddig nem rossz de elájulva sem vagyok.
    A sztori nincs túlbonyolítva, nukleáris katasztrófa után az emberek a metróalagutakban élnek.
    A mutánsok nehezítik meg a mindennapokat, amik kintről támadnak folyamatosan.

Jópofa amúgy a metróhangulat, átérezni a posztapokaliptikus feelinget. Malacot nevelnek, isznak, fegyvert árulnak, szóval minden van a föld alatt.

Eddig az ellenségek nem voltak túl változatosak, de tuti lesznek még bitang mutánsok.
  • grebber
    "Grafika szép, bár a szörnyeket megoldhatták volna szebben is...
    Emberekkel kb 10-15 másodpercig nézek farkasszemet, mig elkezdenek rám lőni... MInden mozog ha meglövöd, hangok és fények kifogástalan...
    Ez a gázmaszkos dolog nem rossz ötlet, minél többet van rajtad a maszk, annál jobban kezd bepárásodni a széle..
    Elején járok de ahogy látom állomásonként vannak a single küldetések, és hát mutatja a térképen merre jártál, így gondolom 7-8-9 órás játékmenetre simán számíthatunk az orosz metrokiépítésnek köszönhetően (12 szakasz - 1xx állomás) "
  • tom235
    Énis toltam most egy kicsit boxon, tulajdonképpen a grafika nem rossz, de semmivel nem nyújt többet, mint pl. a stalker. Érthetetlen ez a hatalmas gépigény. Nyílvánvalóan a háttérben az állhat, hogy a warezból származó kiesést a hardvereladásokon próbálják behozni, ezért direkt rosszul van optimalizálva.
    Ettől függetlenül a játékélmény nagyon ott van, visszaadja a hangulatot rendesen, bár mintha egy kicsit túl sok lenne a scriptelt rész.
    A játékmenet elég pörgősre sikeredett, ami nem feltétlenül baj.