2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Maxtreme
    Ezt ugyan hagyhatod, mert dx9 mellett is 10ben fut, legalábbis win7 alatt. A fraps-el remekül látszik (kis sötét háttér..tudjátok)
  • bertino
    én sem temetem, hisz még ki se próbáltam.
    sajna csak hét végére van esélyem, hogy ideér.
  • bertino
    épp azért nem kéne reklámozni.
    ha nem jol fut, töröld le, hagyd a fenébe, -fav és kész.

különben minek is lenne fent, nemde ? ;)
  • Newfronter
    Ez nem így van. Én nem fogok fizetni azért mert akad a felső kategóriás gépemen, már bocs. Az ilyen lefizetett fejlesztők elmehetnek a sunyiba.
  • gameplusz
    Előre még nem temetném az egészet. Talán új Cata meg némi patch dob majd a dolgon, idővel, de így kiadni azért szánalom. Nézegetve a tesztképeket a tesselation szart sem ér ugyancsak, de MSAA és szűrők nélkül kipróbálás szinten sem érdemes nekikezdeni...
  • wednes
    Állítólag ennek a játéknak PC-n csak egyetlen célja van, a Fermit meg az Nvidiát reklámozni vele. Az eladásokat valószínű le is sz@rják, mert nem azért van a játék PC-n. A bevételt majd az Xbox verzió behozza, így köthettek megállapodást az Nvidiával.
  • bertino
    najo, ez azért tényleg gáz
  • Gabisan
    Nalam nagyon TORZ a kep,plyan mintha nem szeretne a wide monitort(16:10)
    es a jobb es bal oldalon lemarad a kepbol.Tehat szet van huzva horizontalisan a kep es torz.valaki erre?
  • bertino
    igazából teljesen mind1, hogy nonszensz vagy sem, tetszik avagy nem tetszik.

nem te döntöd el, hogy milyen gépen, hogy fog futni.

ők írják meg, nem te.

ha nem tetszik, ne vegyél uj vga-t, költsd értelmesebb dologra a pénzed, teljesen mind1 kinek mi a véleménye.

ha nem akarod megvenni a játékot, ne vedd meg.
    de akkor ne is reklámozd.

ez van és így fog futni, ahogy fut.
    erről szól a pc ipar.

nincs mese.

a crysis 2 még meg se jelent.

de te már tudod, hogy nem fog ennyi gépet zabálni.
    ehhez azért tapsolnom kell.
  • Newfronter
    Érthető és világos. Ha szarul optimalizálnak, akkor bizony nem támogatom a fejlesztőket a pénzemmel.
  • atila4
    Nekem rettentően akad
  • gameplusz
    Ja, ezért vesz végülis az ember 70-80 ezerért videókártyát, hogy kompromisszumokat kössön, és adott esetben ne használja a kártya fő feauture-jét, csakmert ottan lusták programozni és optimizálni. Ne haragudj, de ez a játék még egy Crysis szintet sem ér el, nem is beszélve arról, hogyha levesszük a szűrőket és DX9-ben hagyjuk. Persze most lehet jönni azzal, hogy ha nem veszed meg ne pofázzál, stb. De! Pont emiatt nem fogom. Core i7 860 4Ghz-el meg 5850-nel ilyen eredményt elérni, szánalom. Crysis 2 nem fog ennyi gépet zabálni, erre a nyakamat merném tenni (talán mert ATI logóval indul, és nem lesznek lefizetve?).
  • bertino
    akkor itt a megoldás, kompromisszumot kell kötni és dx9ben hagyni.
  • wednes
    Szerintem nemsokára lehet majd találni más teszt oldalakat is. Majd összehasonlítjuk őket. Viszont szerintem valahol reális a dolog. Nem hiszem, hogy olyan eredmény lesz, hogy DX11-ben meg 70FPS-el megy a játék.
  • wednes
    DX9-ben ráfoghatjuk, hogy nem olyan borzalmas a gépigény, bár azért nem sok mindenkinek van HD 5850-e. 1680x1050 minden max (dx9 szinten) 39-48FPS.
    Viszont DX11 mindent rátolva ( a PhysX-et nem is tudjuk radeonra) már nem olyan szép az a 12-13FPS.
  • Newfronter
    Ahol a DX11 különböző beállításait tesztelik, azt tényleg be lehet állítani?
    Mert akkor tesszellációval elég durván zuhan az FPS.
    Ezen oldal eredményei azért nem vehetők készpénznek, mert volt már úgy hogy nem volt köze a tesztnek a valósághoz.

Ami a Journey Into the Unknown trailerben volt a legelején az a lágy dallamos muzsika, annak lehet tudni a címét?
  • bertino
    28 Days Later Soundtrack - 18 - In The House - In A Heartbeat_1.mp3
  • bertino
    hát ez nem is olyan borzalmas elsőre.

de majd többet mondok én is, ha meghozta a postás a gamet.
  • wednes
    Metro: 2033 Benchmark
  • atila4
    mi a címe a számnak :D ?
  • w77d
    mégha filmből lopott is XD
  • Hans von Luck
    Jó kis tréler, a hangulat nagyon ott van...a zene telitalálat...
  • atila4
    kíváncsi vagyok az én gépemen hogy fog futni
  • Maxtreme
    No highon teljesen játszható. Eddig a min fps amit láttam az 30 volt, és az sem különösebben zavaró.

..és highon is jól néz ki sztem:

• atila4
    próbáld ki
    amúgy meg warez topic
  • tomasz18
    Hali! Feltettem a játékot,elindult de kb 5mp után kilép exe hibával...kitörlöm ezt a filest és menni fog?
  • chalezlopez
    Írd ki az aláírásodba a configot, aztán nem lesznek kérdések ilyen téren...
  • balika16
    Gáz ez a verza!:( Még nem tökéletes!
  • CalebJoe
    ezt kell kitörölni akinek nem indulna content.upk0 a gyökérben van
    Jó a hangulata meg szép is sőt szerintem eddig jobb mint a Stalker csak hát az a fránya gépigény, nem is szaggat hanem pl amikor emberek vagy fényforrás felé fordulok 1-2mp-re megáll beakad olyan mint ha laggolna.
  • Maxtreme
    Igen full. (aa nincs)
    (de unom már hogy állandóan le kell írogatnom..)

AMD Phenom II X4 3.1ghz
    Gainward GTX 260 896mb
    Kingmax 4GB/800 DDR2
    Creative SB X-Fi

stb..

A testreszabhatóság amúgy elég gáz.. van low/normal/high/very high. De nincs custom. Tehát nem lőheted ki külön az árnyékokat, a motion blurt etc..

Normalon egész korrektül megy, és igazából csúnyának sem nevezném.
    Ez a 4A izé engine meg le sem tagadhatná hogy köze van az Xray-hez. Majd nézzetek bele a cfg fileba :D majdnem ua mint a stalker esetében.

• Newfronter
    Ez a full grafika? Milyen géped van?
  • Maxtreme

Ó je, éljenek az orosz programozók :)
  • gameplusz

Pff... 5970 Quad-ban már játszható lesz FullHD maxon... talán.
  • Maxtreme
    Igen, remekül:

Tökéletes munka..
  • Gabisan
    Metro.2033-SKIDROW
  • w77d
    illik hozzá a 28 nappal később zenéje :)
  • Novotsik
    Elolvastam a gépigényét mit ne mondjak gecire brutális nálam még a minimumot se üti :) Ezért jutottam arra az elhatározásra h veszek egy xbox 360-at. Maga játék szerintem elég jó lehet a fallout 3-hoz tudnám hasonlítani az jó volt rem ez is az lesz. A tört verzióról meg csak annyit h megvan de nem tudom telepíteni mert gecizik a steam kéri azt a fasszopó cd key-t és most nem tudok vele mit csinálni,valaki esetleg tudja?
    Hogy ezt hogy lehetne kijátszani h ne kérje a cd keyt vagy vhogy átbaszna?
  • Newfronter
    Új trailer.
    Nagyon ütős trailer-ei vannak ennek a játéknak.
  • Prince23
    LOL mit féltek, hogy szarul fog futni?
    NEM FOG, mert jól van optimalizálva!
  • Hans von Luck
    Úgy legyen...