2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • w77d
    hát így látatlanba hogy még nem játszom a gammel:
    nincs a közuelében tanklőszer vagy egyébb muníció, esetleg üzemanyag? ugyebár azt mondja hogy lődd a támogatást, gondolom van valami nagyot pukkanó dolog a közelben ami szétkaphatja :)
  • Szpisti
    Oké, bocsesz!
  • AnarchoiD
    "hit the support" :) magyarul a tamasztorudakat kell szetloni
  • zibi
    szívesen.
  • N0RB3RT
    Mit nem-nem ? A leirt megoldás razorosoknak szólt
  • Szpisti
    Nem-nem!
    SKIDROW verzióm van, a megfelelő fájl kicserélve, mégis kilépett...

Viszont zibi megoldása bejött!!!
    Köszi zibi!!!
  • N0RB3RT
    Akinek razor verziója van és leáll a játék az első 2-3 másodpercben annak itt a megoldás.

Feltelepitesz mindent a játék főkönyvtárában található install mappából aztán újrainditod a gépet. Letöltöd az alábbi linkről a SKIDROW törést és felülirod a játék könyvtárában lévő metro2033.exe-t és mehet is a játék!

SKIDROW crack

http://www.megaupload.com/?d=IZS32RRQ

Nálam müködik. Remélem tudtam segiteni!
  • zibi
    töröld a content.upk0 fájlt.
  • zibi
    sziasztok.elakadtam a -TROLLEY COMBAT- pályán ahol géppuskával kell szétlőni egy tankot,de sehogy sem jön össze.ha valaki segítene azt megköszönném.
  • Szpisti
    Srácok, nem tudjátok, hogy mi a tökömért lép ki a játék még az első logo alatt kb 3 másodperc múlva? "Metro 2033 működése leállt..." szöveggel...
    Először a Physx-et hiányolta, mivel azt nem raktam fel, gondolván arra, hogy ATI vga-m van... Felraktam, a Dx frissítéseket is...
  • grebber
    Hát a gáz az hogy nvidia ilyen "gépigénnyel" akarja elérni hogy vegyenek az emberek GTX 470 ill GTx 480-at!
    Csak ezzel az a baj hogy itt van egy kis cég akinek ugye kellene a zsé ezért elfogadja nvidia dolgait cserébe állítom akkor bukás lesz eladás téren hogy csak na.És majd legközelebb mennek Atihoz.

Szegény új nvidia kártyák a kutyának sem kellenek majd.
    Pár fanatikus lesz pc-n aki csakazértis megveszi.

"Ez az új jövőkép. Megfelelő termék nélkül kell valami, ami a GeForce-hoz köti a vásárlókat. Más megoldást én sem látok, túl gyorsan fejleszt, és túl agresszívan árazhat az AMD. Ezt a versenyt csak akkor lehet megnyerni, ha a játékok effektjeit megvásárolja az NV. Ez esetben lényegtelen, hogy mennyire gyors a Radeon, a GeForce az egyetlen út az effekthez. Kellő játék terítése mellett a Radeonok árazásával sem kell törődni. Rá lehet akasztani a 700 dodós árcédulát bármire. Ha kell az effekt fizesd meg, más hardver úgysem támogatja."

Effektek amiről pl szó van!
  • Muttley
    A cikk szándéka nem egyértelmű.
    Ami biztos, hogy a 3, 7, 8, 9-es képek FAKE!
    PC-n nem láttam, viszont X360-on annál inkább.
    OF2 totyban visszaolvasva, ue.-t eljátszották úgy, hogy az x360-as képeket CRT TV-ről fotózták. Itt a fényerő szabályzó csúszkával szórakoztak a fenti esetben,
    Én kiállok emellett a játék mellett. Szép és stabilan fut X360-on.
    Bár ha valaki NMPCF, akkor vagy panaszkodik, vagy lehúzza a társplatformot. Egészségére!
  • lajos0123
    Hello!
    Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem engedi DirectX 10-re állítani a játékot?
    VGA-m: ATi Radeon HD 4850
    A video menüben nem engedi...
  • neptum
    van valakinél olyan hiba hogy elindítja megjelenik a 4A logó végigmegy a hegesztés és kilép hibával ?
  • strebacom
    De néztem (X:\Users\<usrname>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033\user.cfg)
    de nem lehet kikpacsolni.....
  • priluki
    srácok olyan gondom van hogy inditásnál kiir egy hibaüzit hogy frissitsem a drivert.. aztán elindul de semmit nem tudok állitani a grafikán:S viszont a legfisebb driver van fent.. tudna valaki segiteni akinek esetleg volt ilyen ? thx
  • cracky86
    user.cfg-ben nem nézted?
  • strebacom
    Nagyon faxa game.....ezt az Advanced PhysX-et gondolom ki kell kapcsolni.....viszont az lenne a jó ha az SSAO-t is kilehetne, mert ezt nagyon nem szereti az ATI...

• Viktorr
    Ezt nekem is csinálta egy darabig,még nyáron,aztán levettem a gépháznak az egyik oldalát,és lehet nem ettől,de egyszer csak megoldódott a lagolás :)
  • Eagle16
    Akkor nálad még gyorsabb is lesz szerintem. A Fraps nem ment közben, de szemre 25-35 FPS között lehetett nagyrészt, szóval teljesen jó volt.
  • arty
    a gépigény fényében ez l*fasz

(emlékeztetőül: a 360 "vga"-ja egy ati 1950 ... kábé)
  • mflex #378
    Azért várom a 10.3-as drivert hátha megoldódik, egyébként a prohardveren is sok embernek ez a problémája, mert sokat írtam, írtunk oda a szomszédommal is, akinek szintén ez a hiba áll fent, de megoldást még nem találtunk. :S

Na mindegy, ettől független a metro 2033 egy király játék, bármennyire is durva gépigénye van, és igaz, hogy az nvidia leszopta az összes orosz fejlesztőt, de ez most csúcs game! :DDD
  • Skynet
    A gond nálad van,nálam semmi hasonló "lag" nincs egy játékban sem....

Szerk. Tudom miről beszélsz,anno 4890-el Far Cry 2-ben volt hasonló lagszerű képugrás...Azt egy új driver megoldotta amint feltettem. Azóta egy játékban sem volt hasonló az új karival sem.
  • mflex #376
    Pl az én gondom, amitől a falra mászok, egy bizonyos laggolás, először nem foglalkoztam vele, mert csak furmark alatt vettem észre, hogy 2-5 másodpercenként akad a fánk, holott az fps az egekben van, aztán ugyanezt tapasztaltam játékokban is, és persze egyre jobban figyeltem és ez azóta is van, battlefield, mass effect alatt rohadtul akadozott, az fps meg 100-180! között, crysis alatt nem csinálta és most a merto alatt sem vettem észre, de pl bármelyik hd filmnél ugyanez a helyzet, természetesen cserélgettem pár kölcsönkapott kártyával, nvidia alatt nem volt gond, de mindettől függetlenül az 5970 rendesen kenterbe veri a 295-öt, ez is tény, rettenet brutál erős szörnyszülött, de így nem tudom élvezni. :s
  • Devil093
    Nekem se volt semmi gondom eddig az Ati driverekkel se a 3xxx és 4xxx-nél
  • Skynet
    Szerencsére további három dolog is adódik.
    Komoly fizikával rendelkező játékokban nem a PhysX az alap...
    A PhysX alapú játékokban annyira minimális és gagyi fizikai effektekre van fogva hogy csak a physx,amik valahogy abszolút nem hiányoznak ATI karival,nem érzem a fontosságát.
    Játékfejlesztőből pedig a physx mellett egyre kevesebb áll...

Apropó driver cserélgetés és gondok: Sosem volt gondom sem a 4xxx-es szériával sem az 5xxx-es szériával...Felpattintom mindig az új drivert és kész. Ha esetleg fix is jön akkor azt is.
  • mflex #373
    Ez mind igaz, de attól, hogy az nvidia a zsebébe nyúl, az ATI tulajok szopnak rendesen, és erre csak két módszer lenne a megoldásra, az egyik, hogy többet senki nem vesz nvidia kártyát, ami kivan zárva, a másik, hogy az amd köhögjön a fejlesztőknek, valószínűleg ebből sem lesz semmi, akkor viszont marad nekünk az oboa a sok driver cserélgetéssel meg kibaxott hotfixes szarságokkal, vége mindig ugyanaz, nem tudjuk ati kártyák erejét kihasználni. Máris elérte az nvidia, hogy az ő termékét vegyem meg.
  • Devil093
    Na erre céloztam én is Ezzel tud csak az nvidia felmutatni valamit h érdek is legyen a méregdrága semmit nem tudó kártyáira amit megveszel atinál teljesítménybe 40ért azt megveszed nvidia-nál 60-70 ért
  • Skynet
    Szerintem sokkal szánalmasabb hogy az Nvidia pénzel egyes készítőket hogy a bizonyítottan processzor butító physxes karijaikat el tudják adni physx támogatással...
    Az eddigi physx-es játékokban mocskosul gagyi effektekre fogták hoyg csak a physx,holott olyan műveletekről van szó amiket a proci vigyorogva elvégezne ha a physx-es játékokban nem lenne 1-2 szálhasználatra butítva a proci...HAVOC-al ez a játék is mosolyogva futna ati alatt fizikástúl,akárcsak a többi physx-es szemét....Dehát valahogy el kell adni a több áramot zabáló,semmivel sem nagyobb tudású szemeteket drágábban...
  • mflex #370
    83k.. volt még rá 5-6 hónap garancia is, ha jól emlékszem.
  • cumfu
    Óó, valahogy azt nem láttam, pedig olvasgatom a fórumot. FPS-adatot nem tudsz? Mondjuk én 1280-ban nyomnám!
  • The Protector
    Mennyiért adtad el a 295-ösödet?
  • w77d
    mit nem nekem írtál????
  • Devil093
    Aki megteheti tegye azt.
  • w77d
    az ott kérlek szépen egy magyar szó.... Ez a jobbik gépem XXD
  • mflex #364
    Nem, az a szánalmas, hogy az ATI spórol, nekik is a zsebükbe kellene nyúlni és akkor nem lenne ilyen! Már több helyen leírtam, hogy kurvára nem vagyok megelégedve az 5970-es kártyával, ugyanis előtte GTX295 volt, és azzal nem voltak olyan problémák, sőt semmilyen nem volt, mint amiket már leírtam pár topikban, itt most semmi kedvem belekezdeni.

Hiába jók és erősek az ATI kártyák, meg kevesebbet fogyasztanak, mindig az a nyerő, aki fizet és az nvidia rendesen nyomja a lóvét mindenki alá, ezzel szemben ATI-éknál még driver-t sem nagyon tudnak írni, amint megjelenik az nvidia legdurvább kártyája, rögtön lecserélem.
  • Shep
    Ja amúgy nektek is kiírja ,hogy töltsd le a legújabb drivert az nvidia oldaláról pedig a legfrissebb van fent?
  • Eagle16
    A konfigod hasonló mint az enyém, és egy kicsivel lentebb írtam, hogy nálam hogy megy. Nálad sem lesz gond vele, ha nem max. beállításokkal akarod játszani.
  • Devil093
    Szánalmas ahogy a játékot full ATI ellen csinálták -.-' Ne Röhögtessetek már h egy felbontást nem lehet beállítani cfg be is átírtam úgy se csinál semmit maxon van (dx10) 7-8 fps csak gratulálni tudok -.-'
  • cumfu
    na ez megint nem fog normálisan menni nálam :(