WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
most vagyok az armory-ban és elég jó flinták vannak eladók...jelenleg van egy sima kalashnyikovom, egy hosszúcsövű stukkerem és egy automata shotgunom.
ezekhez képest mennyire lehet hasznos később pl. a nyílpuska (hellsing) a soti helyett tűzerőben? (nyilván a nyílpuska egyébként csendesebb :))
kár hogy nincs egy összehasonlítás a játékban ezekről.
aztán lehetne venni VSV-t is távcsővel, meg hangtompítós, válltámaszos, távcsöves pisztolyt...
a meglévő fegyverek eddig elég hatásosak voltak a falkákban támadó szörnyek ellen, azoktól jobban fosok, mint a humán ellenfelektől
, ráadásul úgy vettem észre, eddig alig volt olyan helyzet, ahol tényleg érdemes és hatékony lopakodva támadni, amikor is lenne értelme ezeknek a csendes fegyvereknek...szóval nem tudom, hogy egy nyílpuska vagy egy 20 lövedékes VSV-vel mit fog érni a monszta-falkák ellen.