RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
benne lehet mert eltoltak csunyan ugye😊)

Alexease
Arra kivancsi leszek😉 Nem mintha lenne TV-m, de a Eurosport neha adja online is;P
b-type
állítólag évközben is jöhet, bár a Race07-be sztem még nem lesz benne, max patch-ben. ..viszont remélni remélem. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Miert, megy diesel Lexus a WTCC-ben?!
Jacek
Kivancsi leszek a 07-ben berakjak a Lexust vagy nem😊 remelem igen😊)

Diesel Powa+hatso kerek😄

lac coo
Köszi ! Valszeg nem piszkágaltom, ennyit nem ér az egész 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
http://alexease.extra.hu/files/RACE_WTCC_DevKit.zip

A GCFScape.EXE-vel a GCF-eket lehet ki- becsomagolni. Hasznalata fapados, egyszeru.

WTCCED.EXE
Ez a DDS, GMT es egyeb file-ok (de)kodolasara hasznalhato.
A GMT file-ok ezutan sem hasznalhatok (egyszeruen) mivel a SimBin sajat formatumot keszitett! De a grafikak (DDS, TGA, stb.), hangok (WAV) hasznalhato!

Hasznalat: wtcced.exe <e/d> <input_file> <output_file>

e = encrypt input_file
d = decrypt input_file

Pl.:

Kicsomagol:
wtcced.exe d netudd.dds konyvtar_neve\netudd.dds

Becsomagol:
wtcced.exe e konyvtar_neve\netudd.dds netudd.dds

A kicsomagolashoz irtam egy BAT file-t, az egyszeruseg miatt😉
A WTCCED.EXE-t es a RACE.BAT-ot bemasolva egy barhonnan elerheto konyvtarba, barhol futatva a RACE.BAT-ot, kicsomagolja az osszes file-t az aktualis konyvtaron belul egy ENCRYPTED konyvtarba.

Tovabb NEM supportolok, kitatlalhato a tobbi😊
Alexease
Nekem nem sotet a belsonezet, pont jo;P

Valszeg a szelvedo textura alpha-jat kell vilagosabbra venni. De mivel tukrozodik, koszolodik, "torik" a szelvedo, igy valszeg tobb helyen kell keresni, belepiszkalni, stb. Raadasul kicsomagolva nem olvassa be, vissza kell csomagolni, gozom sincs mukodne-e utana, foleg ha jon a patch, mi lenne akkor (patchelesnel nem lecsereli a GCF file-okat, csak modositja).

Vagyis se kedvem, se idom piszkalni a szelvedot😉 <#idiota><#zavart1> Sorry!;P

De ha kell, atkuldom a "DevKit-et" aztan szetpiszkalhatod az egeszet😉
nem tudjatok hogy mejiket lehet még letölteni a radeon 9200 se catalistot
lac coo
Alex, ha már bele tudsz nyúlkálni a játékba, nem lehetne valamit kezdeni ezzel a nagyon sötét belsõnézettel ? 😊)))

Istencsászár
Felrakod a drivert, bekonfigolod azt kész.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sikura
<#taps><#taps><#taps><#taps>
Újra telepítettem a Drivert és azzal és most jó!!!!!
Nagyonszépen köszönöm a segítséget!
Jóccakát én meg megyek reggelig jáccani!!!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

sikura
JAh<#pardon1>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

na, megnéztem...
nekem is logi ff ex-em van. a gyári driver nics fent, a windows felismeri, nekem jó az 😊
szal.. van a beállításoknál egy olyan, hogy Combined (single axis - used for most games) szal, egy ilyen beállítási lehetõség.
ha ez be van pipálva, akkor tényleg a fordulatszámból vesz el, ha féket nyomsz padlógáz mellett. viszont ha kiszeded a pipát, akkor újra beconfigolod a gáz és fék pedált, és problémamentesen tudod nyomni a féket full gáznál.
próbáld ki 😊

1 tengelyen mozognak nem külön külön..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

megnézem pill 😊

sikura
Az úgy volt, hogy ma este GTL-ztünk és a haverok egyhelyben égették a gumit, úgy hogy nyomták tövig a gázt és a féket meg csak annyira hogy ne induljon el az autó!
1.
Én ezt azért nemtudom megcsinálni, mert ha a padlógázhoz akarok egykis féket is nyomni akkor azt a gázból veszi el! Nem kezeli külön a kettõtt.
2.
Vagy olyankor amikor megyek 100 km/h -val folyamatosan (tartom a gázt) és belefékezek akkor a fordulatszámot veszi el és nem fékez. Addig amíg a gázt el nem engedem!

Ennél jobban most nemtudom elmagyarázni

nem értem, mi a gondod? 😊
mi az hogy nem kezeli külön? 😊 mindegy melyik pedált nyomod, egyszerre fékez is meg gázt is ad? 😊 vagy mindegy hogy melyiket nyomod configban, ha az egyiket beállítod, a másikat is ugyanannak veszi? 😊
tényleg nem értem.. bocs ha az én hülyeségem 😊
amúgy nekem pont ugyanilyen kormányom van...

sikura
Na akkor szépen nézek ki...
Köszi az infót. Amúgy a gép úgy ismeri fel ,h "Formula Force RX" !!!
De miért "RX"? amikor EX-t vettem? Egyáltalán mi a különbség?

leho94
én nekem is ien kormányom van de GTR2-ben nem mentem még vele sem GTL-ben de Richard Burns Rallyban mega Colyn Mcrae Rallyban nekem is ez a gondom..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

sikura
OFF!
A napokban vettem egy Logitech FF EX kormányt, és nekem a gyári programbjában belehet állítani, hogy külön kezelje a gáz és fék pedálokat. Eddig rendben is van ,de sem GTL sem GTR2-ben nem kezeli külön. Nemértem ,hogy miért?
Szal akinek ilyen kormánya van legyenszives megosztani velem a tapasztalatait! Vagy bárki akinek Logitech kormánya van és bármilyen ötlete van a problémámmal kapcsolatban írjon!
Köszönöm!

ON

Me0w
Nem veszi el a kedvemet, tenyleg. Kitarto vagyok 😊

Gerzsi:

meow neven 😊

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Milyen néven nyomod? Vagy ez hülye kérdés volt? 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

lac coo
Menj lassabban eleinte . Úgysem fogsz jó idõket menni, ezért inkább arra figyelj amit csinálsz, kezdetben kicsit bonyolultnak tûnik, de magad is meglepõdsz milyen hamar megtanulod majd, ne vegye el a kedved a kezdeti sok palánk ! 😉

Me0w
Oks, megprobalom 😊

semi-pro 😄DDDDDDDD azkesz😛

lac coo
Ha rám halgatsz , már most válts át ! Sokkal nehezebb lesz késõbb a rossz beidegzõdéseket másra változtatni, mint egybõl megtanulni úgy ahogy kell ...Ez tapasztalat . 2 hét alatt túl vagy rajta , utána már egyszerû az egész .

Me0w
Jelenleg Semi-pron vezetek, ha majd normalis idoket tudok autozni atvaltok pro-ra.

lac coo
Micsoda?

examinee
???? Semi-Pron nem is tudsz ilyen idõket menni..

lac coo
Te képes vagy emberi beszédre is , 😊))
Egyébként azt nem írtad milyen segítségekkel mész, az is fontos, illik rászokni minél hamarabb a csak kuplungra .

Nekem pl Monzan 1.58.9 a legjobb online idomeron, Valencian pedig 1.42.1
De a legjobbak, ha jol tudom Monzan 1.57 veget, 58 elejet mennek elvileg. Mondjuk meg ilyet nemlattam neten😊 Valencian 1.41 kozepet

Me0w
Pl. Monzaban Priaulx 2:00.254-e, vagy Valenciaban Gene 1:42.778-a.

Azok az idok 1-2 palyan realisak, ha olyan idot mesz azok jok. Valahol viszont gyorsabban lehet menni. A 2-3 masodperces lemaradas az sok, nagyon sok😊 Inkabb mondj palyat es idot

uHs Gerzson
Ha a többiekhez képest? Akkor asszem igen xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Egy kerdes, azok az idok mennyire szamitanak 'jonak', amiket palyankent meg kell donteni? Ha valaki 2-3 masodpercen belul tud azokhoz kepest autozni, az jo, vagy gyenge idoket raktak fel topnak?

Me0w
Koszi, csapatok 😊 Remek dolog ez a kormany, kar, hogy nem elobb vettem 😞

udv kozottunk😉 jo csapatast😛

Me0w
En szeretem a bmw-ket, igaz tapasztalatom kb. -12, mivel tegnap ejszaka jatszottam eloszor kormannyal vegre, de azota aludni is alig tudok, folyamatosan vezetek 😊 Monzaban az elso sikant meg mindig csunyan elfekezem, de csak lesz valami 😛

Jacek
milyen videokartya?

Talan probalj masik vga drivert.

hy nem tudjatok hogy miért írja ki please submit the file 'minidump\race_steam_1.2.0.3-2.0070519-095105-2180-1188.dmp' along with a description of what you think could have caused the crash to a developer near you. pedig tegnap vedtem meg és nem jó segítene majd valaki
Köszi a beállitást!Kipróbáltam az alfával és javitani tudtam nem egészen egy másodpercet,de kiváncsiságból ugyan ezt használtam a Lacettinél is és a vége 2.32.139 lett.Ez 2mp javulás az én beállitásaimhoz mérten.Van mit még javitani de ebben a beállitásban lehet még némi idõt nyerni.A Seat tényleg stabil és erõs autó de ezt most nem próbáltam ki.

Chevrolet Lacetti WTCC

Istencsászár
Fizetni nem is, de a WTCC 87es autók nagyok királyok... élvezet õket vezetni, és ez a lényegük, a mini pedig poén de hangulatos, korláozott kiskocsi lehet velel jókap csapatni, kár hogy online ezeket nem nagyon preferálják. A kiegészítõ mod beli autók vezetési élménye nagyon jó, ha nem szúrják el akkor nagyokat lehet velük menni, de persze mivel hátsó kerekesek olyan lesz mint a Bmw, vigyázni kell velük, szvsz nem lesz népszerû.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Elment a mail, majd jelezz vissza. Ez a Caterham Expansion Pack meg kb vicc, ha telleg penzt kell kiadni erte. Olyan mint a mini meg a wtcc87es hulyeseg, ezek az autok kiket fog erdekelni? engem tutinem. A ket uj palyaert fogunk fizetni? na ne

Igen a bömös bivaly erõs gép na meg ahogy állórajtolnak az meg már durva.De talán a bömössel tényleg jobb idõt tudnék menni vagy a Seattal esetleg Alfával.Igen az egyenesekben fõképp macauban szinte állva hagy a bömös de a kanyargós részen picit tudok rajta hozni idõben de sajna ez nem elég hozzá.
Elõre is köszi a beállitást! [email protected]

Chevrolet Lacetti WTCC

Alexease
Caterham Expansion Pack (autok, palyak) Junius 22., mielott valaki megkerdezi😉 Vagy boltban 2. lemezkent, vagy a jelenlegi tulajdonosoknak Steam-en keresztul.

Hjajj mert te má profi vagy??? 😊 Told el a képed hozzám oszt mutasd meg mit tudsz.. 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Bogdogege
Még csak most volt meg az elsõ <#nevetes1> Azt hittem már vér profi vagy hahaha <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Tudok kuldeni beallitast, alfa-sat. Adjal egy email cimet, vagy msn.
Auto ugyileg meg, haaaaaattt... Seatot sokkal tobben vezetnek, talan a legkonyebben vezetheto, es nagyon stabil auto. Bmw-hez nagyon jo beallitasok kellenenek, ami nekem nem megy😄 1-2 palyara van csak, es az se tul gyors, kb fel masodpercel gyengebb mint az alfas. Kulonben azt vettem eszre, hogy a bomos iszonyat izom. Sokszor volt olyan, hogy jobban gyorsitottam ki, aztan megis elhuzott tolem. Durvan eros gep.