5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3384 Gondolom/ha jol emlekszem/talan a Magyar kiadonal/forgalmazonal dolgozik, valszeg teszt peldany;) -
#3383 Ugyanaz mint a RACE:) -
#3382 Ez valami demóból van, vagy Te fejleszted? -
#3381 csini -
GPx8 #3380 Mármint a játékot teszteled, vagy mi? Úgy néz ki mint a sima Race vagy egy rFactor mod... -
#3379 Race07-ből két általam készített kép:
-
#3378 Csini, 30 másodperces promo - jobbklikk, saveas -
#3377 Curves? -
#3376 Biztos van egy menüpont a DVD-n "Corve's where u musn't overtake" :D -
ecrof #3375 Nekem is ezzel a szöveggel borzolja az idegeim, de régebbi vga kártyám van (Ge4200), azt meg nem támogatja a program, mert DirectX 9 kompatibilis kell. Most úgy vagyok, hogy lehet emiatt vennem kell egy új videó kártyát, hátha azzal elindul, remélem, hogy "csak ennyi" a gond. -
#3374 ...mint elrettentő példát ! :)))))))))) -
#3373 Remélem bele rakták Macao-i előzésemet:) -
#3372 szedi vki a 3gb os "RPM WTCC: ROAD TO GLORY - SEASON 01"et.sztem nemrossz.lassan leis jöhetne már :D
link -
#3371 Igen kb 2 hete mondtam ezt Gordonnak úgyanígy! Egyébként a magyarítás téma setup részében van igazság, hogy az jó úgy ahogy van, viszont a játék alapmagyarításának igénye is érthető abba kár belekötni (nem neked).
#3355-el teljesen egyetértek! -
GRomeo #3370 Igen ez már megtörtént egyébként jó a tipp,ezen már tényleg nagyot nem tudok elcsúszni! -
#3369 Egyszerűbb módja ha leszedsz egy setup packot, ( minden kocsi minden pálya ) ami sacc/kb jó kiindulópont, és azt finomítod magadhoz, abból nagy eltévedés nem lehet. -
GRomeo #3368 Elég bonyolultnak tünik az egész de már nagy segitség,hogy a linket betetted a hozzászólásodba.Gondolom,hogy ezt elég nehéz lehet elmondani,leirni de azért mégis jó,hogy megpróbáltad.Amint látom egy adott pályára hosszadalmas dolog lesz beállitani egy autót az én vezetési mondhatni "stilusomhoz",de hát ettől szép az egész! -
#3367 Nagyjából, és nagyjából ide is igaz szvsz.
Nekem ez a játék még újnak számít a belefektetett gyakorlást nézve, így kb. ha komolyan akarnék vele foglalkozni akkor:
-Beállítom hogy ne korlátozzon az autó, ne pörögjön le a váltóáttétel, ne korlátozzon az elfordulásban, ilyesmi.
-Akkor megyek vele annyi kört hogy érezzem a köridőt.
-és akkor setup.
..nem lehet elmondani :)
Mivel harmoniákat igyekszek állítani, ezért folyamatosan korrigálok a beállítások terén.
Itt a Race-ben a szárnyak nem annyira fontosak (érthető), ezért azt ha lehet minimumra és onnan indulok felfelé ha mégis kellene.
Az alul és túlkormányozottságot merevítéssel állítom legfőképpen, ez olyan baltázás és a ki-berugózással finomítom...természetesen addig hogy a rázókőröl azért ne repüljek le.
..sztem nem nagyon lehet elmondani, a legtöbb állítás érzésre megy, beállítom ahogy sztem a pálya kívánja, megyek vele, és ráigazítom.
De mindent csak addig hogy ne boruljon az egész, tehát összefüggéseket kell nézni...azaz ha nagyon túlkományozott az autód a merevítésnél, ezért túl sok kirugózást teszel rá, akkor lehet jó lesz az autó egyensúlya, de összeségében mégis bukod a köridőt.
Szal sztem alapfogalmakkal kell tisztába jönni, és gyakorlás-gyakorlás, akkor kialalkul benned, hogy mit merre kell állítani.
Ez egy idő után már elég gyorsan fog menni...de nehéz elmagyarázni szvsz.
-
#3366 Term. nehogy vki a 'chamber'-re keressen rá , nincs vip-m, most néztem rá hogy láttam van új üz. -
GRomeo #3365 Ha már ennyire téma a setupolás akkor kérném a véleményeteket ez ügyben!
Tehát a beállitásoknál kit mit vesz alapul vagyis mit állit legelőször is egy alap setupban.Példának legyen itt mindjárt egy technikás pálya Macau és egy gyorsabb Monza.Autóknál pedig a BMW és a többi elsőkerekes közötti beállitási különbségekre gondolok.
Várom a véleményeket,hogy esetleg én is hasonló köridőket tudjak valamikor menni mint ti! -
DEJVID #3364 ez mind nagyon jó de nekem nem segít valaki? :D -
#3363 kis huncut :DDDDDDD -
Debilon #3362 ja, főleg ha a "terpesztés"-re keresve nem azt kapja amit igazából keres:D -
#3361 Vhogy én is így gondolom.
Jó dolognak tartom a 'magyarítást', mert lehetnek olyan üzenetek amit nem ért meg vki...akár repülőrajtnál a formációban, vagy mittomén biztos van olyan kiírás ami zavaró lehet.
Viszont a setup rész az sztem pont angolul jó, ha vmit nem ért beírja a keresőbe és már dobja a képeket (Chamber-Caster, de még a Toe-in/out-ra is), és jobban képbe jön, mint terpesztésre, utánfutásra, össze/széttartásra. -
Debilon #3360 aki csak játszik vele, annak szerintem tökmindegy, hogy angol vagy magyar kifejezések vannak a setup képernyőn.. a next-go-race-t ő is megérti -
#3359 Van aki játszik, van aki űzi, de aki játszani akar az nem akar setupolni, meg nemis ért hozzá és nemis érdekli ez a része... ez két külön tábor. -
Debilon #3358 szerintem aki szimekkel játszik, az utána fog nézni az angol technikai kifejezéseknek ha egy kicsit is érdekli a dolog komolyabban, hogy mi micsoda..
nincs ebben semmi különleges, vagy ördöngősség -
GRomeo #3357 Természetesen magyarositás nélkül is megy aminek mennie kell de azért a setupban valóban sokkal nehezebb igy eligazodni,ezért irtam a magyarositást.Nem pedig a "next/go/race "szavakra gondoltam elsősorban!
De hát nem vagyunk egyformák és ezt ell kell fogadni! -
#3356 én értem.csak olyan fura h már minden játéknak ami kijött"van már magyarosítás?" löki mindenki..
a kalandgaméknél ez érthető..de 1 autósnál..
na mind1 ne offoljunk..
-
#3355 Lehet és kell is. Én max kaland játékoknál használok magyarosítást, mert van amit nem értek, pedig középfokon tudok angolul. Abban nincs semmi szégyen h egy magyar ember magyar nyelven akar olvasni egy játékot, arról nem is beszélva h egy kedző játékos aki habár tud idegen nyelven pl a Wtcc-ben a setup képernyőn nem igazdoik el a "szakszavakban". Az is más hogy én pl jobban elveszek egy magyar menüben mint egy angolban:)) -
Laceee #3354 látod Alex mit tettél, most takarithatsz -
#3353 magyarosítás nélkül nem is lehet élni?
mondjuk a világ 2 nyelvéből 1et lehetne ismerni.
ez az Angol v a Német.
az orosz játékokat (uaz 4x4 vagy a lada racing club) még megértem..
de h az angol/amerikai játékokkal mi baj van..
állítólag az iskolában tanulsz angolt..érettségizel is belőle..
a next/go/race ezeket ne ismerni azért már nem valami jó dolog..
+ ha van internet..vannak online szótárak..nem nehéz használni őket..
de te tudod ;) -
GRomeo #3352 Mondjuk én szivesen látnám a race06 és majd a 07 teljes magyarositását is! -
#3351 100%ig igazad van -
GRomeo #3350 Szerintem meg a játékok sokkal jobban eladhatók lennének bárhol a világon ha nem csak az emlitett nyelvekre lennének forditva!Mondjuk szerencsére még mindig vannak lelkes"amatőrök"akik mebcsinálják a forditást! -
#3349 Nem erről van szó, én nemhasználom mert nem szorulok rá, de valakinek lehet ez a mániája, hameg van olyam emner aki korrektül lefordítja akkor a fejlesztők simán berakhatnák, a stemos frissítés még előny is mert "láthatatlanul" belekerülhet, emiatt kérdeztem meg hogy Simbin nyitott e ilyenek fel... ugytünik nem. -
Laceee #3348 nem ezek köcsögök, még válaszra sem méltatják az embert, senki nem erölteti a magyarítást ez csak egy lehetőség, Angol, Német, Francia, Olasz, Spanyol, Orosz feliratot lehet választani <- Alex akkor minek bele a többi fordítás ?, akkor legyen angol azt jóvan, nekem teljesen mindegy..., minek egy doom-hoz vagy akármelyik FPShez magyarítás: megyek azt szitává lövök mindent és mindenkit -
#3347 Minek eroltessek?! Teljesen felesleges, egy ilyen szintu autosjatekba utolag mas nyelvet eroltetni. Legyen alapbol Angol, Nemet, Spanyol, aztan jol van;) -
#3346 Simbin semmit nem tanusít aziránt h belerakják? mondjuk kis hal az óceánban dolog ez... lehet a játékba angolon kívül nyelvet váltani? -
Laceee #3345 Ha igazán pontos akarnék lenni akkor azt irnám, hogy ehhez a verzióhoz készült: http://www.nforce.nl/