RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A GCFScape.EXE-vel a GCF-eket lehet ki- becsomagolni. Hasznalata fapados, egyszeru.
WTCCED.EXE
Ez a DDS, GMT es egyeb file-ok (de)kodolasara hasznalhato.
A GMT file-ok ezutan sem hasznalhatok (egyszeruen) mivel a SimBin sajat formatumot keszitett! De a grafikak (DDS, TGA, stb.), hangok (WAV) hasznalhato!
Hasznalat: wtcced.exe <e/d> <input_file> <output_file>
e = encrypt input_file
d = decrypt input_file
Pl.:
Kicsomagol:
wtcced.exe d netudd.dds konyvtar_neve\netudd.dds
Becsomagol:
wtcced.exe e konyvtar_neve\netudd.dds netudd.dds
A kicsomagolashoz irtam egy BAT file-t, az egyszeruseg miatt😉
A WTCCED.EXE-t es a RACE.BAT-ot bemasolva egy barhonnan elerheto konyvtarba, barhol futatva a RACE.BAT-ot, kicsomagolja az osszes file-t az aktualis konyvtaron belul egy ENCRYPTED konyvtarba.
Tovabb NEM supportolok, kitatlalhato a tobbi😊
Valszeg a szelvedo textura alpha-jat kell vilagosabbra venni. De mivel tukrozodik, koszolodik, "torik" a szelvedo, igy valszeg tobb helyen kell keresni, belepiszkalni, stb. Raadasul kicsomagolva nem olvassa be, vissza kell csomagolni, gozom sincs mukodne-e utana, foleg ha jon a patch, mi lenne akkor (patchelesnel nem lecsereli a GCF file-okat, csak modositja).
Vagyis se kedvem, se idom piszkalni a szelvedot😉 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1> Sorry!;P
De ha kell, atkuldom a "DevKit-et" aztan szetpiszkalhatod az egeszet😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Újra telepítettem a Drivert és azzal és most jó!!!!!
Nagyonszépen köszönöm a segítséget!
Jóccakát én meg megyek reggelig jáccani!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
nekem is logi ff ex-em van. a gyári driver nics fent, a windows felismeri, nekem jó az 😊
szal.. van a beállításoknál egy olyan, hogy Combined (single axis - used for most games) szal, egy ilyen beállítási lehetõség.
ha ez be van pipálva, akkor tényleg a fordulatszámból vesz el, ha féket nyomsz padlógáz mellett. viszont ha kiszeded a pipát, akkor újra beconfigolod a gáz és fék pedált, és problémamentesen tudod nyomni a féket full gáznál.
próbáld ki 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
1.
Én ezt azért nemtudom megcsinálni, mert ha a padlógázhoz akarok egykis féket is nyomni akkor azt a gázból veszi el! Nem kezeli külön a kettõtt.
2.
Vagy olyankor amikor megyek 100 km/h -val folyamatosan (tartom a gázt) és belefékezek akkor a fordulatszámot veszi el és nem fékez. Addig amíg a gázt el nem engedem!
Ennél jobban most nemtudom elmagyarázni
mi az hogy nem kezeli külön? 😊 mindegy melyik pedált nyomod, egyszerre fékez is meg gázt is ad? 😊 vagy mindegy hogy melyiket nyomod configban, ha az egyiket beállítod, a másikat is ugyanannak veszi? 😊
tényleg nem értem.. bocs ha az én hülyeségem 😊
amúgy nekem pont ugyanilyen kormányom van...
Köszi az infót. Amúgy a gép úgy ismeri fel ,h "Formula Force RX" !!!
De miért "RX"? amikor EX-t vettem? Egyáltalán mi a különbség?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
A napokban vettem egy Logitech FF EX kormányt, és nekem a gyári programbjában belehet állítani, hogy külön kezelje a gáz és fék pedálokat. Eddig rendben is van ,de sem GTL sem GTR2-ben nem kezeli külön. Nemértem ,hogy miért?
Szal akinek ilyen kormánya van legyenszives megosztani velem a tapasztalatait! Vagy bárki akinek Logitech kormánya van és bármilyen ötlete van a problémámmal kapcsolatban írjon!
Köszönöm!
ON
Gerzsi:
meow neven 😊
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyébként azt nem írtad milyen segítségekkel mész, az is fontos, illik rászokni minél hamarabb a csak kuplungra .
De a legjobbak, ha jol tudom Monzan 1.57 veget, 58 elejet mennek elvileg. Mondjuk meg ilyet nemlattam neten😊 Valencian 1.41 kozepet
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Chevrolet Lacetti WTCC
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elõre is köszi a beállitást! [email protected]
Chevrolet Lacetti WTCC
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Auto ugyileg meg, haaaaaattt... Seatot sokkal tobben vezetnek, talan a legkonyebben vezetheto, es nagyon stabil auto. Bmw-hez nagyon jo beallitasok kellenenek, ami nekem nem megy😄 1-2 palyara van csak, es az se tul gyors, kb fel masodpercel gyengebb mint az alfas. Kulonben azt vettem eszre, hogy a bomos iszonyat izom. Sokszor volt olyan, hogy jobban gyorsitottam ki, aztan megis elhuzott tolem. Durvan eros gep.