5806
  • gordon 24
    Na nézegettem a talentjuket. : igy néz ki amit fontosnak találztam:
    tartsDry=3.0 //Average number of drivers passed during start (-4 - 4)
    StartsWet=1.0
    StartStalls=0.0 //% of starts where driver stalled
    QualifyingAbility=7.00 //Average qualifying position NOTE: keep GT between 1 -15
    RaceAbility=1.0 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
    Consistency=1.0
    RainAbility=1.00 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
    Passing=100.0 //% of times driver completed a successfull pass, not including pit stops or lapped traffic
    Crash=2.0 //% of times driver crashed
    Recovery=100 //% of times driver continued after a crash
    CompletedLaps%=99
    Script=default.scp
    TrackAggression=1.0

Ugye itt vannek ezek az "ablity filék. Valószinüleg ezek jelentik az adott verseny periodusban az erőségüket. Nem?
    Elvileg a versenyben nyujtott erösségük nagyából megfelelő, igaz ott is mehetnének picit lassabban. De edzésen megfoghatatlanok. Ha a qualifiy ablityt ami most 7.00-án van sökkented akkor gyengébb időt fogank teljesiteni. Vagy nem jól gondolom?
  • gordon 24
    Jó ez igaz:D De egy BMW e90-nel nyerni vagy legalább az elő5-be kéne lenni. De jelen esetben semmi pron ami ugye a profinál eggyel gyengébb és csak 5 kör a 9 helyet(monzába) ott tudtam egy 9-dik helyet elcsipni amiért még egy nyavadt pont sem jár:D Szóval valamit kéne csinálni vele:D
  • bardocz
    énis max futok ár időmérő kört hogy megnézzem a pályát ha kell,amúgy végéről az izgalmas
  • Alexease
    Nem a gyozelem a fontos, hanem a reszvetel;)
    En a vegerol szeretek indulni, es ha mar a kozepeig feljovok, akkor jo versenyem volt. Elol autozni unalmas;)
  • gordon 24
    Na akkor a további kérdések:D

Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a hosszú verseny legyen gyengébb AI-val? Ezeket nem lehet elverni. Valaki nyert futamot a legdurvábbon full versenytávval? Ehhez még a set se elég szerintem:D
  • gordon 24
    Nagyon THX!!!
  • Humesz
    http://forum.gtr-masters.hu
    Itt mindent megtalálsz
  • gordon 24
    Szevasztok!!

Beszereztem a gamet! (egyenlőre tört tesztelés alatt)
    Kérdésem a következő:
    Ugye irta lentebb Alex hogy ahogy emelem a szintet ugy emelkednek a kör számok is. Ez tiszta. Viszont ezzel egyenes arányban nő ezeknek az erőssége is. Na viszont az autó alap beállitásaival képtelenség legyőzni őket(illetve nekem nem megy) Nem tudtok hozzá setupoat? Vagy olyan oldalt ahol ezeket meg lehet találni? Én sajna kuka vagyok a seteléshez. Monzába az ő autóik simán tudnak 230-240km/h-t az enyém 210-220. A válton ha állitok nő a tempó viszont akkor kigyorsitásnál kevés.
    Ezért kellene olyan set amit valami profi gyártott.
    Na kb ennyi. Előre is köszönöm a választ ha kapok!

Üdv:
    gordon24
  • Istencsászár
    Nem.
  • Zsolesz0721
    Sziasztok! Tört játékkal lehet multizni?
  • Debilon
    patchelés

tdeejay: nincs.. (de minek?)
  • tdeejay
    Sziasztok!
    Én még csak most kezdtem el játszani a játékkal, és az a kérdésem lenne, hogy van-e a játékhoz magyarosítás!!!?? Választ előre is köszönöm!!
  • stupido
    Szasztok!

Egy olyan problémám van, hogy championshipben nyomom, és a török pályánál mindig kidob a játék. Van erre orvoslat?
  • Debilon
    te mazohista:D
  • autoszimulator
    Köszi, kipróbálom, de mondjuk akkor szenvedős 10 köröcske lesz az :DDD
  • Alexease
    Ugy tudom, a nehezsegi szint vbaltozassal nonek a korok szamai is. Kapcsold ki a segitsegeket, tedd Profi-ra, Hard-ra vagy valami hasonlo;)
  • autoszimulator
    Azt be lehet állítani valahogy, hogy a championship ne csak 3-4 körös legyen, hanem rendes, valóságos hosszúságú? 10-12 körre gondolok...
  • Debilon
    5 dolcsi+tax nem egy nagy összeg
  • sikura
    és mindenhol olyan lag-van hogy borzasztó és mindig megszakad a verseny. Erre nincs valami okosság?
  • sikura
    dejó.
  • Me0w
    A caterham ingyenes volt egy hetig, mostmar fizetos.
  • sikura
    Vagy ezért is külön kell fizetni?
  • sikura
    Hy! Most szereztem be a gamét "R" ben csak nemtudom honnan szedjem le a kiegészítőjét. Mert a legtöbbszerveren ezt jáccák az emberkék.
    Lécci vki küldjön már egy linket!
  • leho94
    én meg pont meguntam...
  • GPx8
    Pedig most kezdett érdekes lenni...
  • Alexease
    Itt a vege, a tobbi hardware-hozzaszolast torlom;)
  • Fillmore Dude
    Le lett szögezve az elején a procik teljesítménye és arra vonatkoztatva lett kijelentve hogy nem igazán van különbség (visszaolvastam: "szinte semmi különbség")-ugye ezt az okostojások persze hogy kiforgatják ha szó éri a ház elejét. Az is ki lett mondva, hogy csak a RACE motorjára értjük ezt, nem általánosságban beszélünk, mert úgy persze, hogy jobb.
    Kryst: kártyateljesítményekről szóló véleményedet talán nem kommentálnám, legyen elég annyi, hogy nem ide tartozik. Sem a procikról. Itt a RACE-ről volt szó és teljesen full minden beállításról. Legyen vége, ez a játék erős és kész.
  • tomyka74
    szasztok! én nem tudok annyira hozzászólni az eszme cseréhez mert annyira nem értek hozzá, de akkor az én gépem csodákra képes mert minden fullon van állítva 1024-768 és tökéletesen megy a játék! egyébként asus eax1600pro silent 256mb vga-m van. nem tudom ez milyen kategóriát képvisel. pedig nincs erőművem!
  • lac coo
    Gondolom ugyan ez , mindig az ISI-től vették eddig , bár az meg soha nem adta el a legújabbat :)))
  • atenza
    Race07-ben is ez az engine lesz, vagy arra újat fejlesztenek? Habár ennyi idő alatt nem hiszem... :S
  • lac coo
    Egyszó mint száz, ez az engine elég lassú, igaz nem éppen mai gyerek sőt kifejezetten régi, bár átesett némi fejlesztésen .
    És ennek tetejében még teleaggatta-foltozta a Simbin mindenféle olyan dologgal amit eredetileg nem tartalmazott az engine, gondolom ez sem tett jót neki .Azért nyugodtan berakhatnék shotot valami jobb rFactor modból és feltúrbózott pályából ami sokkal szebb és kétszer jobban fut ....Remélem az esőt is jobban megoldja az ISI mint a simbin mert ez ami most van gyakorlatilag teljesen használhatatlan .
  • kryst
    Ez nem attól akad, hogy a procid rossz, ha nem a karitól.Egyszerűen totál nem passzol a kari a procidhoz.Ennek legalább egy 7600GT kellene.Ezt még kitudná hajtani.Már pedig meg tudom kockáztatni, hogy a te lapod AGP-és még.
  • kryst
    Látom kemény vita alakult ki a karikról. Nos a 6800GT ami GRomeonak van az enyém volt.Nekem egy A64 3200+ 939 volt alatta, és minden maxon volt, és süvített mint a szél.Egy tévhitet el kell oszlatni.Egy P4 3.2GHz-en egyáltalán nincs egálban egy A64 3200+al, sehogysem.Legalább 3.8Ghz körül kellene mennie, hogy felvegye vele a versenyt.Utánna kell nézni.A másik meg, hogy ilyen hülyeséget, hogy a 6600GT ugyan olyan gyors mint a 6800GT, szerintem aki ezzel nincs tisztában annak nem kelle ilyeneket írnia.Már eleve nem lehet egyenrangú a 6600GT a maga 128bites memória sínnel, meg a maga 8futószalagjával.Max akkor nincs a kettő közt különbség, ha valami gagyi procival van hajtva.Celeron meg hasonlóak.De, olyat írni, hogy ugyan olyan gyors egyszerűen hülyeség.A 6800GT-nek már eleve a adatai is teljesen másak.Eleve a 256bites sínrő, a 16szalagról meg nem is beszélve.Gondolom nem hülyeségből tettek 222millió tranzisztort ebbe a GPU-ban még a 6600GT-be kb. a felét. Amúgy meg a 6800GT-nek a jelenlegi ellenfele a 7600GT és nem GS meg 7300GT.Egy 6800GT egy 3200+ A64 teljesen kitudja hajtani.GRomeonak viszont azért akadozik, meg azért nem tudja feltenni maxra, mert már proci limites lett a gépe a 6800GT-el.
  • atenza
    Szerintem is inkább 1024*768-ba told mediumon, de te tudod, hogy a szebb..
    Viszont a Geilek jobbak a Kingstonnál :P
    Nekem amúgy a64 3000+, 1Gb ram és 6600Gt-vel 1024-ben médiumon, a távolra látás meg az az alatti -azthiszem részletesség- 100%-on akadásmentesen.
  • lac coo
    Arról volt szó, hogy a 6800GT-vel semmivel nem lesz jobb mint 6600GT-vel ....:))))))))))))))))))
  • Fillmore Dude
    Nem etetem meg semmivel olvasd már el mégegyszer. 6800GT és 6600GT-ről volt szó nem sima 6600-ról.
    7300GT-m van 256mb-val, 3.4 P4-em, 2GB ram ... azt ne merd mondani, hogy 6800GT-vel, 2.4-el (ami eleve nagyon kevés neki) és 1GB rammal jól fut fullon, amikor még nálam is akad.
    Hogy offot lezárjuk: erős gép kell neki, ennél is erősebb, hogy ne akadozzon és ne kelljen levenni egy csomó mindent.
  • GRomeo
    Sajna a gépen már nem éppen mai gyerek de jelenleg ez van,ezt kell "szeretni"!Köszi a jó tanácsot de ezzel tisztában is vagyok.Amugy a 6800gt is DDR3-mas memóriával van felvértezve és 16futószalag van benne.
    Most azért sokkal játszhatóbb a game mint a 6600gt-vel a gyenge proci ellenére is.
  • lac coo
    Az hogy a lehető legjobbat kéne venni egyértelmű, de ne etesd már meg vele, hogy egy 6800 GT-nek ugyanaz a teljesítménye mint egy eleve olcsó alsókategoriásnak szánt 6600 :))))))
    Amúgy meg nem tom mi a bajotok ezzel a játékkal, nekem sincs super gépem de az árnyékokat kivéve minden fullon van és nem nagyon akad.
    A sok AI-hoz meg proci kell, az nem kétség egy 3000-es valami már kevés 20 AI-nak .
    Ez saját tapasztalat , mert mikor néha rángat a sok AI-val ( egyértelmű hogy azok számáét lejjebb kell venni, mi a fenének annyi...), akkor még mindig van erőtartalék a videokártyában, mert a full élsimitás sem ront a helyzeten ....
  • GRomeo
    Amugy a 6600gt-én is DDR3-as memóriák vannak.Azért van különbség most sokkal játszhatóbb a game,igy ,már jobb.A proci az sajna maradt ugyan az (2.4ghz).
  • Fillmore Dude
    Dehogynem! Visszaolvasva azt lehet mondani, hogy 3.0-3.4-es procikról beszélünk (nekem is 3.2-es van és Humesz-nek teljesen igaza van), és emelett a 6600GT-7300GT közötti vga-k egyre mennek a ram függvényében. A konfigom ami a lényeget illeti: 3.2 Ghz Intel P4 3.4-re húzva, 2gb ram (2 egy gigás) és egy Gigabyte 7300GT 256mb DDR3-mal és full grafikán single player-ben nagyon akad, medium grafikán viszont normális és félve mondom, hogy akadásmentes mégha utolsóként fordulok is egy kanyarba. Ennek a játéknak erőmű kell. Gromeo: Hidd el, nem arról akarlak meggyőzni, hogy szar a géped, hanem arról ha hallgatsz egy jó tanácsra, akkor még a 7300GT sem ment meg annyira mint várnád. Pláne nem a DDR2-es 128-as 6800GT! Ez csak egy intelem, nem vita tárgya, segítség jó indulatból. Ha az ilyenek mint Lac coo elbizonytalanítanak akkor kérj videót vagy akármit priviben, mert én is megtudom védeni a saját kártyámat ha leszólják (nem értem rád Lac coo - nem sértés) de inkább segítek neked. Ha viszont megveszed akkor várom a prividet, hogy igazam volt! :)