5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3584 mért ne tudnék figyelni a másikra???számtalan f1-es versenyem is volt már és még senkit sem löktem ki. -
#3583 Nem a vita kedvévért, és én sem támogatom a sok kicsi ligában elszóródott embereket.
De sztem egy liga által elvárható szinvonal az a korrekt versenyzés.
Szvsz semmi baj nincs azzal ha vkit egy futamon kétszer is leköröznek (Le Mans utánérzés), ha az elengedés szépen lezajlik.
Az egész szimezésben túlhangsúlyos lett az eredmény sztem, ...és talán éppen ez generálja a kisligákat...mert sokan inkább szórakozni akarnak...és az legalább olyan fontos.
Vmint egy mezőnynek egy jól versenyző tagja, mégha lassabb is, sztem uolyan fontos mint a mezőny leggyorsabb tagja. -
#3582 a BMW már 1-2 játékba betámogatott:
-Live For Speed S2
-rFactor
-BMW M3 Challenge
-Need For Speed Most Wanted -
#3581 fasza én már néztem BMW M-Power -
Gio #3580 Hat jah, telleg eleg vicces, aki 1.41et megy legjobb esetben az nemhinnem, hogy tud figyelni a masikra, meg eleve egy versenytav alatt kb lekorozik. Marpedig egy ligahoz kell egy minimum szinvonal:) -
#3579 nem is mondtam hogy a prok jöjjenek...meg amugy is közbe olcsobb lett a szerver is ugyhogy még minden változik. -
#3578 Ebbe igazd van! De nem mindenki profi! Ha valaki csak arra képes és szeretne online játszani majd csatlakozik és jól fogja magát érzeni.
Ha neked nem jó majd csatlakozol a profikhoz! De lehurogni nem kell azért szerintem! -
#3577 Ne haragudj de ez még viccnek is rossz: 2500ft a homályba egy olyannak, aki 1:41-re képes csak Brands Hatch-ben és segítségek tömkelegével akar ligát csinálni? -
#3576 Elvileg a RACE07-bol lesz olyan dobozos verzio is, amit nem kell online regisztralni (nem Steam-es lesz a vedelem, hanem valami mas). De az nem is fog menni online;))) Igazabol, logikus:D -
#3575 :DDDD -
#3574 naja, állandóan a max realitást várom, hát most megkaptam :DDD -
#3573 Full -hoz is kell net, legalábbis a telepítéshez mindenképpen. Legfeljebb elviszed a géped oda , ahol rá tudod kötni netre, amíg feltelepíted . -
masssza #3572 Kösz a gyors válasz akkor így jártam akkor megvárom a full-t . -
#3571 sajnos nem! mivel a steam a netről szedi az infokat a demo telepitéshez is. Tehát elengedhetetlen az internet hozzá! -
masssza #3570 Érdekelne, hogy a Race 07 demo-t fel lehet e rakni olyan gépre amin nincsen internet, mert nem akarok multizni és ki akarom próbálni, de nem sikerül a telepítés és a netes gépem gyenge! -
#3569 Megjelent egy update a játékhoz, mert azt írja h. updatelnem kell h játszhassak, mikor be akarok lépni a lobbyba.. Vagy csak nekem írja ezt?? -
#3568 Inkább többször mint egyszer sem. :D -
#3567 BMW reklámjáték azt a pályán a lelátón hatalmas MERCEDES-BENZ felirat:) -
Szabi1991 #3566 #3548 -
#3565 Blimey Free BMW M3 Challenge tölthető
Download -
#3564 Mé, igazi M3-ban van FFB ? :)))) -
#3563 Jo sokan jatszanak nincs hiany szerverbol. -
zoltang #3562 Ez az "ingyen BMW-és játék" egész "kellemes" lett. Ezzel is el lehet lenni egy darabig (esső lehetne benne). Ez még az 1.0-ás verzió. Talán akarják javítgatni is (nálam a kocsinézegetés menü hibás, nem látom az autót)?
A multit valaki próbálta? -
#3561 cs all:P
Johnny barátommal indítanék majd egy Race 07-es ligát WTCC autokkal!
Versenytáv : Real
Törés : 100%
Válto : automata( lehet automata nélkül is ahogy teccik )
Kiporgesgatlo: High
100mb/s szerver , kb. 2500ft a nevezési díj!
a többit MSNen elmondom.
Jelentkezni a [email protected] msn címen lehet! Várjuk a jelentkezőket
A liga akkor indul mikor már minden hely foglalt lesz és mindenki fizetett!
Ja ujabb idom setup nélkül 1.41.293
-
#3560 nekem fullon egyedül a pályán szaggat mint állat :))...le kellett vennem medium környékére hogy normálisan menjen...azért a pályát jobban is megcsinálhatták volna, vékony szar kerékvetők vannak, gondolom ua mint a GTL-ben :((..
az FF szar semmit nem érezni, de hát valszeg az eredeti M3-asban sem :)...kétféle kerék van és kétféle felfüggesztés, 18-as kerekekkel és standard felf-el lehet kicsit driftelni, amúgy kicsit orrtúrós...a sportosabb felf-el meg 19-es kerekekkel gyorsabb köröket lehet menni...ennyi :) -
#3559 Méééghogy három nap??? -
#3558 Grét. ...és pályákat be lehet toln alá? Bár mi a franc értelme lenne, ha holnapután már az rFactorban, meg a GTR2-ben köszön vissza a cucc. Így lehet, többen letöltik, mer' "új" játék, mintha kiegészítésként dobnák piacra. Éééértem már. -
#3557 Megy az 1-2 nap alatt is;)
Ez egyszeruen reklam, promocio, stb. A BMW-t, Intel-t es a tobbi tamogatot nem erdekli, hogy 1-2 nap mulva atkerul a modell masik programba, a lenyeg hogy letoltottek es hasznaljak. De ha at is kerul, az is SimBin "termek":))))
De a lenyeg, hogy megteheti a SimBin, hogy ilyet is csinaljon, es pozitiv, hogy az autogyartok es egyeb cegek "tamogatja" az autoszimeket. -
#3556 Három napot jósolok neki... Ctrl+C, majd Ctrl+D és újjabb mod került a GTR2 alá.
Viszont akkor végképp' nem értem mi szükség volt erre? -
#3555 Akkor jol tippeltem:) Valszeg ez ala nem akartak/tudtak vedelmet tenni, igy maradtak a regebbi engine-nel (a fejlesztesek nelkul), aminek mar ugy is mindegy, szet-moddoltak mar regen;) -
#3554 Kipróbáltam, ez tényleg GTL. így nincsen eső, ablaktörlő...
-
#3553 Nem tűntem el.:) A fórumot olvasgatom csak nem írtam mostanában.
Már szedem is:D -
#3552 hát te hova tüntél? :)
DrivingItaly-n kint vannak a linkek. -
#3551 Nekem nincs bajom a GTL-el. Sokkal élvezetesebb G25-el mint a GTR2,WTCC, legalábbis nekem, meg aki a hagyományos váltást kedveli:) -
#3550 hát ha elérhető lesz megnézem, RapidS kereső már talált egy linket, de mégsem. :( -
#3549 Hat ezt is megeltuk hogy ingyenes egy ilyen jatek s meg on-line is van benne. A kepek nem rosszak sajnos csak este fogom tudni kiprobalni. Valaki probalta milyen ? -
#3548 BMW M3 CHALLENGE
Fonosabb linkek, helyek, letoltes-lelohelyek, stb.:)
- http://www.m3-challenge.com/
- http://www.blimeygames.com/
- Info, screenshots, download links
- 10Tacle
- Es termeszetesen: HSW, RSC, stb.:)
Erdemes kivarni a veget, mert lehet hogy "csak" a GTL tipusu engine, fejlesztes van alatta... -
#3547 Hát , amíg nem lehet piszkálgatni a PRL-t, addig nem lesz nagy kedvenc, nekem így elég gagyi az FFB :((((( -
#3546 Raferne az engine-re egy kissebb-nagyobb general, fizika es grafika szinten is;) Nem rossz, sot az egyik legjobb, csak sok a barkacs;) De a nagyresze azert ilyen, hogy konnyen lehessen liszenszelni, modolni... -
#3545 Gondolom, itt az F300 miatt lesz pit-animáció is...? Kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle :))))
Viszont lámaság, hogy a leszakadt keréknek is ottmarad az árnyéka :)))