5806
  • leho94
    mért ne tudnék figyelni a másikra???számtalan f1-es versenyem is volt már és még senkit sem löktem ki.
  • b-type
    Nem a vita kedvévért, és én sem támogatom a sok kicsi ligában elszóródott embereket.
    De sztem egy liga által elvárható szinvonal az a korrekt versenyzés.
    Szvsz semmi baj nincs azzal ha vkit egy futamon kétszer is leköröznek (Le Mans utánérzés), ha az elengedés szépen lezajlik.
    Az egész szimezésben túlhangsúlyos lett az eredmény sztem, ...és talán éppen ez generálja a kisligákat...mert sokan inkább szórakozni akarnak...és az legalább olyan fontos.
    Vmint egy mezőnynek egy jól versenyző tagja, mégha lassabb is, sztem uolyan fontos mint a mezőny leggyorsabb tagja.
  • MaSzKa
    a BMW már 1-2 játékba betámogatott:
    -Live For Speed S2
    -rFactor
    -BMW M3 Challenge
    -Need For Speed Most Wanted
  • MaSzKa
    fasza én már néztem BMW M-Power
  • Gio
    Hat jah, telleg eleg vicces, aki 1.41et megy legjobb esetben az nemhinnem, hogy tud figyelni a masikra, meg eleve egy versenytav alatt kb lekorozik. Marpedig egy ligahoz kell egy minimum szinvonal:)
  • leho94
    nem is mondtam hogy a prok jöjjenek...meg amugy is közbe olcsobb lett a szerver is ugyhogy még minden változik.
  • gordon 24
    Ebbe igazd van! De nem mindenki profi! Ha valaki csak arra képes és szeretne online játszani majd csatlakozik és jól fogja magát érzeni.

Ha neked nem jó majd csatlakozol a profikhoz! De lehurogni nem kell azért szerintem!
  • Humesz
    Ne haragudj de ez még viccnek is rossz: 2500ft a homályba egy olyannak, aki 1:41-re képes csak Brands Hatch-ben és segítségek tömkelegével akar ligát csinálni?
  • Alexease
    Elvileg a RACE07-bol lesz olyan dobozos verzio is, amit nem kell online regisztralni (nem Steam-es lesz a vedelem, hanem valami mas). De az nem is fog menni online;))) Igazabol, logikus:D
  • lac coo
    :DDDD
  • JuanG
    naja, állandóan a max realitást várom, hát most megkaptam :DDD
  • lac coo
    Full -hoz is kell net, legalábbis a telepítéshez mindenképpen. Legfeljebb elviszed a géped oda , ahol rá tudod kötni netre, amíg feltelepíted .
  • masssza
    Kösz a gyors válasz akkor így jártam  akkor megvárom a full-t .
  • gordon 24
    sajnos nem! mivel a steam a netről szedi az infokat a demo telepitéshez is. Tehát elengedhetetlen az internet hozzá!
  • masssza
    Érdekelne, hogy a Race 07 demo-t fel lehet e rakni olyan gépre amin nincsen internet, mert nem akarok multizni és ki akarom próbálni, de nem sikerül a telepítés és a netes gépem gyenge!
  • atenza
    Megjelent egy update a játékhoz, mert azt írja h. updatelnem kell h játszhassak, mikor be akarok lépni a lobbyba.. Vagy csak nekem írja ezt??
  • Tomievo
    Inkább többször mint egyszer sem. :D
  • Istencsászár
    BMW reklámjáték azt a pályán a lelátón hatalmas MERCEDES-BENZ felirat:)
  • Szabi1991
  • Tomievo
    Blimey Free BMW M3 Challenge tölthető
    Download
  • lac coo
    Mé, igazi M3-ban van FFB ? :))))
  • blory
    Jo sokan jatszanak nincs hiany szerverbol.
  • zoltang
    Ez az "ingyen BMW-és játék" egész "kellemes" lett. Ezzel is el lehet lenni egy darabig (esső lehetne benne). Ez még az 1.0-ás verzió. Talán akarják javítgatni is (nálam a kocsinézegetés menü hibás, nem látom az autót)?

A multit valaki próbálta?
  • leho94
    cs all:P
    Johnny barátommal indítanék majd egy Race 07-es ligát WTCC autokkal!
    Versenytáv : Real
    Törés : 100%
    Válto : automata( lehet automata nélkül is ahogy teccik )
    Kiporgesgatlo: High
    100mb/s szerver , kb. 2500ft a nevezési díj!
    a többit MSNen elmondom.
    Jelentkezni a [email protected] msn címen lehet! Várjuk a jelentkezőket

A liga akkor indul mikor már minden hely foglalt lesz és mindenki fizetett!

Ja ujabb idom setup nélkül 1.41.293
  • JuanG
    nekem fullon egyedül a pályán szaggat mint állat :))...le kellett vennem medium környékére hogy normálisan menjen...azért a pályát jobban is megcsinálhatták volna, vékony szar kerékvetők vannak, gondolom ua mint a GTL-ben :((..

az FF szar semmit nem érezni, de hát valszeg az eredeti M3-asban sem :)...kétféle kerék van és kétféle felfüggesztés, 18-as kerekekkel és standard felf-el lehet kicsit driftelni, amúgy kicsit orrtúrós...a sportosabb felf-el meg 19-es kerekekkel gyorsabb köröket lehet menni...ennyi :)
  • Ginger17
    Méééghogy három nap???
  • Ginger17
    Grét. ...és pályákat be lehet toln alá? Bár mi a franc értelme lenne, ha holnapután már az rFactorban, meg a GTR2-ben köszön vissza a cucc. Így lehet, többen letöltik, mer' "új" játék, mintha kiegészítésként dobnák piacra. Éééértem már.
  • Alexease
    Megy az 1-2 nap alatt is;)
    Ez egyszeruen reklam, promocio, stb. A BMW-t, Intel-t es a tobbi tamogatot nem erdekli, hogy 1-2 nap mulva atkerul a modell masik programba, a lenyeg hogy letoltottek es hasznaljak. De ha at is kerul, az is SimBin "termek":))))

De a lenyeg, hogy megteheti a SimBin, hogy ilyet is csinaljon, es pozitiv, hogy az autogyartok es egyeb cegek "tamogatja" az autoszimeket.
  • Ginger17
    Három napot jósolok neki... Ctrl+C, majd Ctrl+D és újjabb mod került a GTR2 alá.

Viszont akkor végképp' nem értem mi szükség volt erre?
  • Alexease
    Akkor jol tippeltem:) Valszeg ez ala nem akartak/tudtak vedelmet tenni, igy maradtak a regebbi engine-nel (a fejlesztesek nelkul), aminek mar ugy is mindegy, szet-moddoltak mar regen;)
  • pajti
    Kipróbáltam, ez tényleg GTL. így nincsen eső, ablaktörlő...
  • pajti
    Nem tűntem el.:) A fórumot olvasgatom csak nem írtam mostanában.
    Már szedem is:D
  • b-type
    hát te hova tüntél? :)
    DrivingItaly-n kint vannak a linkek.
  • pajti
    Nekem nincs bajom a GTL-el. Sokkal élvezetesebb G25-el mint a GTR2,WTCC, legalábbis nekem, meg aki a hagyományos váltást kedveli:)
  • b-type
    hát ha elérhető lesz megnézem, RapidS kereső már talált egy linket, de mégsem. :(
  • blory
    Hat ezt is megeltuk hogy ingyenes egy ilyen jatek s meg on-line is van benne. A kepek nem rosszak sajnos csak este fogom tudni kiprobalni. Valaki probalta milyen ?
  • Alexease
    BMW M3 CHALLENGE

Fonosabb linkek, helyek, letoltes-lelohelyek, stb.:)
    - http://www.m3-challenge.com/
    - http://www.blimeygames.com/
    - Info, screenshots, download links
    - 10Tacle
    - Es termeszetesen: HSW, RSC, stb.:)

Erdemes kivarni a veget, mert lehet hogy "csak" a GTL tipusu engine, fejlesztes van alatta...
  • lac coo
    Hát , amíg nem lehet piszkálgatni a PRL-t, addig nem lesz nagy kedvenc, nekem így elég gagyi az FFB :(((((
  • Alexease
    Raferne az engine-re egy kissebb-nagyobb general, fizika es grafika szinten is;) Nem rossz, sot az egyik legjobb, csak sok a barkacs;) De a nagyresze azert ilyen, hogy konnyen lehessen liszenszelni, modolni...
  • lac coo
    Gondolom, itt az F300 miatt lesz pit-animáció is...? Kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle :))))
    Viszont lámaság, hogy a leszakadt keréknek is ottmarad az árnyéka :)))