RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zandvoort azért nincs benne mert elõzõ szezonba nem volt zandvoortba verseny.
Amugy meg hát nemtudom, elég kaki mapp, nem sok elõzési pont van rajta. De 2007-be benne kell lennie mert a 2007-es calendár alapján állitják össze most a Race 2-õt.
Chevrolet Lacetti WTCC
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vagy ugyane egy cs-nél. Megveszed mert huhh de jo és hát ez lyan hogy 3-4 évig meglesz és közbe ugye updatelik.
Na Race-be meg ugyan mennek az updatek, de milyenek... meg asszem utoljára februári van... bugokat alig javitják, invisible car meg egyebek. Inkább csinálnak egy ujat és vedd meg.
Na érzed a külömbséget?😄
Ui: ha ketten beszélünk rolla nem lenne egyszerûbb leirnunk és megbeszélnünk msn-be?😄 vagy felhivjalak😄 ?😄 De el is ugorhatok hozzád😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Elég gáz sztem hogy nem egész 1 év telik majd el és uj gamet kell vennünk...
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Nem olyan régen egy rövidke cikkben bemutattuk mire is számíthatnak majd azok, akik megvásárolják a SimBin Race 07 címû programját.
Most azonban néhány új információt sikerült szereznünk a programról. Az új autókról (Formula 3000, Formula BMW, Radical SR3 és SR4) már tettünk említést.
A SimBin új programja támogatja majd a saját festések használatát, így semmi sem állhat majd az utunkba hogy elkészítsük az ízlésünknek megfelelõ autót.
Természetesen még számtalan grafikai újításra és fizikai finomításra számíthatunk majd, amelyek közül külön figyelmet érdemel az új sisak nézet. Ebben a nézetben a játékosok a versenyzõ szemszögébõl a sisak mögül élvezhetik a versenyzés gyönyöreit. Természetesen ebben a nézetben is a realitás lesz a fõ szempont, így a koszolódó plexirõl a védõfóliát majd lesz lehetõségünk leszakítani.
Az igéretek szerint a program elsõ részével kapcsolatos észrevételeket is teljes mértékben figyelembe veszik a SimBin-es fiúk az új rész elkészítésekor.
HSW
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://www.racing-legends.com/news.htm
Iracinget neztem mar csak nehogy West bratyokhoz hasonlo legyen😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Az "ISI-motor" (lasd g-Motor+p_Motor) az ISI muve, sajat jatekaik az engine-nel pl. F1C, rFactor.
- Az "uj" ISI engine, legnagyobb reszt "csak" hozzabarkacsolas😉 A fizkat "csak" tovabb barkacsoltak az F1C-bol (p-Motor), a grafikat meg kiegeszitettek a DX/D9 shaderekkel (g-Motor). Igy igazabol, szinte csak a grafikat (g-Motor 2.0) lehet "ujnak" nevezni😊))
- A SimBin az eredeti es a mar modositott engine-t vette meg, es hasznalta fel a jatekaihoz (GTR, GTL, GTL, GTR2, RACE).
- A SimBin-nel levo engine NEM teljesen egyezik meg az ISI jelenlegi motorjaval (rFactor)! Az rF-ben frissebb (jobb?!) a gumi, fizika, FFB, script resz.
- De a SimBin durvan hozzapiszkalt mindenhez, amihez csak lehetett, hogy meg feleljen a jatek egy bolti verzionak (az rFactor-t csak joindulattal lehetne annak nevezni😄). Mivel nyitott a dolog, igy minden script, menu es shader hozzaferheto (lasd. eso, tukrozodes, animaciok, stb.).
Nekem ez a Lizard engine kicsit gyanus😉 A grafika, hang, net lenyegtelen, mert az ISI engine-t is a vegtelensegig lehetne piszkalni (script, shader, plugin, stb.). A fizikarol meg semmi pontosat nem ir😉
Egyedul az van csak a teljesen uj, sajat engine melett, hogy lesz PS3, amire nbem lehet (egyszeruen) csak ugy portolni, konvertalni😉
De a konzolos iranyvonal igy is ugy is erosen "korlatozni" fogja a lehetosegeket, funkciokat, igy marad az iRacing, netKar es az LFS😊 A netKar egyelore "jo moka", az LFS mar erosen kiforrt es hasznalhato engine, az iRacing meg a "pofam leszakad" kategoria lesz😄DDD
XBOX-ra akarják vinni a GTR-t, kellene nekik valami alkalmas motor ....
A valaha volt kis modder csapat nem hiszem , hogy képes lenne saját motort írni .
Aztán meg ki tudja 😉 Az a kép mindenesetre nagyon rendergyanús , vagy konzol ...
A Lizard engine a Simbin sajat fejlesztesu engine amire a kovetkezo jatekait epiti pc/x360/p3-ra!!!!!!!
Itt megnezheted elolvashatod oldalt ott van leirva reszletesen mit tud!!!
anno a Calgon kijött azt hittem vmi új lesz...de nem..
miért nem tudják visszaadni azt az érzést amit az NFS igazán adott.. a 3-4-5el?..
lehetne a grafot kicsit újjítani..normálisra megcsinálni..sokkal jobb lenne és visszakapná az NFS az igazi fényét.
megkérdezel 1 10éves vérpistit..calgont isteníti..holott a 3-4-5 sokkal jobb volt..
vagy olyan gamét csinálni ami télleg jó garfikában és visszaadja az autózás élményét..
remélem azért fognak még maradandót alkotni..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Azt kene megerteni ha megelegszel szarral azt is kapot tovabbra is ha szerintetek ez igy uber es faca grat...
Csak azt nem ertem hogy meg a simbn is azt mondja hogy nem jo de itt a nagy sg-n tuti minden😊
szasztok
Ezt kene megerteni a osregi Nascar Racing 2003-ban verseny kozben szakadsz vissza tudsz lepni a versenybe ember 5 eve keszult.....
Talan nem visszafele kene fejleszteni a jatekokat nem?
de ha zavar téged a bug..nem kell vele játszani..
naponta/heti rendszerességgel GTR2zök a cspattal..vannak nálunk is "ütközések" nemlátható autóval..de az lagg vagy gép hiba..
ezeket a hibákat el kell fogadni..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Es igen megtortent bajnoki futamon hogy az ember kiment es ott nezte hogy 3 helyrol elmegy mellette a komplett mezony hat koszi remek😊
Ilyen stop&go bugról nemtudok, pedig 2 évig jtászottam a játékkal 2 liga szezont lehúztam. Csak ha vágsz, korán rajtolsz, sebességet átléped akkor kapsz ilyen büntetést
Láthatalan autóba ütközés is egy WTCC hiba, mer ha valaki kifagy akkor ott marad a pályán, rfactorban ilyen sincs mer visszakerül a boxba...
Csak azert kerdem mert en modoltam regen de emg nem lattam hogy engine hibat egy modder csapat javitott volna😊
Norbi emg nem tudom hogy jott ide meg a modok? de csak szolok hogy jelen pillanatban is csapat tarsam Norbi😊
szvsz az ISI és egyéb más játékprogramozók tudják azt h elõbb utóbb hekkelik a gamét..
nézd csak meg a GTR-GTR2t..rfactort..
GTR2: GTL, V8, Megane, WSGT telis tele moddal, pályával...
RrFactorrol ne is beszéljek..
tökéletes játék még nem jött ki..mindnek van hibája..hozzá kell szokni...
(érdekesség képpen) hiába bugos a játék több százezren millióan játszanak ezekkel a játékokkal..
Kiss Norbert.. LFS GTR2 világbajnok..
A Sim-Challenge oldalon regélnek róla..
vannak hibák amik javíthatók..vannak amit javítanak..és van amit javíttatnak..
szvsz ez így mûködik..
De pl race allj ki stop&go-t letolteni az utolso korben😊 utkozz lathatatlan autokkal es hasonlok es ez a legujabb jatek GTR/GTR2 ott meg tobb erdekesseg van😊 a regi F1 sorozatrol ne is beszeljunk a benzikbugtol a nem mukodo tukrokon keresztul😊
A fo problema az hogy nem javitjak oket soha ki szarnak ra vagy inkabb a foskazal ISI engine miatt nem is tudjak inkabb ez lehet az ok😊 ezert varoma lizard engint hatha abban nem lesznek ilyen problemak.
de enm nagyon van mas!!! azert szerencsere van LFS de ott a graf kezd erosen gyengulni meg nincs licenc autokra..
"Akik az Rfactort csinaljak azok csinaljak az isi engint hogy vilagos legyen..." nem azt se tudom miaz, de mintha ezt is irtam, minek magyarázod? :I
Na magyarázzátok ki a hülyeségetek, nekem ehhez nincs lelki erõm ma...
Ha nem tetszik ne játsz vele, ilyen 1szerû. A saját enginének is vannak hátrányai, abban meg lehet az lesz szarabb ami eddig jobb volt... vagy bejön nekik vagy nem, de szvsz a Simbin nemfog professzionális motort irni, mer neki nem ez a piaci érdek, és mivel a konzolok felé is kacsingat erõs fenntartásaim vannak bármi féle önálló projekt megvalósitásában. Mielõtt az ISI enginét itt temetitek, hamarosan jön a következõ motor ami még jobb lesz... Marhaság hogy bughalmaz lenne, az online rész nagyon is jó, de hibák vannak mint mindenben de elenéyszõ, rengeteget fejlõdött és fog is. Az meg hogy a WTCC-ben egy kalap szar az online az a Simbin hibája mer nem fordított elég idõt a játék fejlesztésére és elég hiányos, sok hibátol hemzsegõ játék lett belõle, de a fizika korrekt, és ha beülsz az autóba akkor minden rendben van.