5806
  • GRomeo
    Alapon biztos ez de nálam el lett állitva vagy csak grafikai fullon kapcsolható be?Bár ezt kétlem!
  • gordon 24
    1-es gomb!
  • GRomeo
    Kérnék 1kis segitséget!Valahogy be tudtam kapcsolni a visszapillantó tükröt,aztán meg véletlenül kikapcsoltam.Azóta akármi billt.nyomok nem jön elő pedig verseny közben jó segitség ha látod ki merről akar megelőzni(megmondom őszintén engem sokan szoktak).
    Előre is köszi!
  • Alexease
    Sajnos OFF-olnom kell;)
    Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok):) Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
  • gordon 24
    Persze! De nekem az jobban bejön! Mondom ez is nagyon jó, de valahogy mégis a GTR2 nekem jobb. Birok is velük szerintem jobban is mennek az AI-k. Szóval nekem jobb.
  • Humesz
    GTR2 és RACE ha naggyából ugyanolyan jó szimulátor is, mégis két különböző játék és nem elsősorban az AI miatt, arra nem lehet mindent ráfogni.
  • gordon 24
    Igaz sok a hiba meg minden de egyszerüen kikészitenek agyilag:D
    Meg azért annyi időm sincs játszani. Naponta pár óra. Persze a játék fent marad meg próbálkozom még, állitgatni menni stb.
    De pl GTR2-ben 97% Ai-val tolom. És az ugyan ilyen simulátor. Itt Race-ben is 3-4% kéne csökkenteni rajtuk és már nincs is gondom.:D
    Na mind1 nem nyigok tovább! De nem adom fel sem.
  • b-type
    ja hoztartozik hogy ezer kört Monza-ban, azaz egy pályán mentem :)
  • b-type
    én anno az F1C-s ETCC-vel 1000kört mentem, ezret :D
    Nem vicc,..inkább az a vicc, hogy amivel mentem az egy csíter autó volt (módosított fájlokkal) amit úgy húztam le a BHM-ről hogy nem tudtam róla (akkoriban nem nagyon vágtam hogy mi is van).
    Így aztán a setup-t nagy részét dobhattam a kukába, pedig teleírtam több oldalt tapasztalatokkal :)
  • Humesz
    Szerintem ne add fel ilyen könnyen!!! Még alig játszottál vele! Tény, hogy nem Toca Race Driver, ezért sokat kell vele gyakorolni. Ne más setup-jával próbálkozz, mert mindenki máshogy vezet, finomítsd úgy a meglévő setupokat (ha mkár magadtól nem tudsz setupolni), ahogy az neked a legjobb körről körre ha az kell. Az az igazság, hogy nincs türelmed hozzá pedig ehhez kell. Én segítenék szívesen de előre kijelented, hogy te már mindent megtettél és többre a gép miatt nem vagy képes, holott b type free mondta asszem, hogy mennyi hibád volt egy körben. Van aki a megjelenés óta ezzel játszik és még mindig vannak hibái ... te mióta is? Pár napja?? Szerintem még menj pár száz kört ........ egy adott pályán :))
  • gordon 24
    Megnéztem.
    Nekem nem jön be ez a Game. Nagyon jó irányitani meg faszák az autók, de engem nagyon dühit az ai viselkedése. Remélem a 07-be javitják. Addig meg gtr2 wtcc mod. Ami ugye ebből van konvertálva. Emiatt szinte ugyan ilyen és a gtr2-nek sokkal jobb Ai-ja.
    Ma mentem Wtcc-vel Magny Coursba 12 kört ez alatt a 12 kör alatt kb 20 előzés volt és az 1-2-3-4-dik helyért küzdöttem. És nem nyertem:D de végig izgalmas fasza verseny volt, ráadásul pontot és siker élményt is ad. Legalábbis én ezt szeretem.
    Egyébként semmilyen setup nélkül 96% Ai-val mentem az idő 1:52:034 ez volt a pol én 1:52:400-at mentem és az 5-dik helyről rajtoltam.
    Szóval nekem jobban bejön ez mint a Race. Csak kár hogy a hendicap és a forditott rajt nem mükszik.
    Remélem ezt a picci hibát javitják a Wtcc07-ben.

• Debilon
    ha gondolod megnézheted ezt a setup-ot is..
    én 2:02,5 körül mentem vele legjobbat..
    monza

nem rossz cucc, de előveszem nyomom, aztán mikor kiakad 3x egymás után minden előjel nélkül akkor jegelem...aztán megint előveszem pár napig, megint előjönnek a hülyeségei megint jegelés:(
  • gordon 24
    Az Stcc2 az dejó játék volt!! De szerettem. Jó kis 40-es volvóval de birtam azt .
  • gordon 24
    Jahhh az az igazság hogy én nem birom Monzát, de ez az első futam. Már 2 napja erölködöm rajta és ezzel a settel amit adtál skerült egy 2:04:034-et menni ez kb egy 17-dik hely a rácson. Szóval javul de még mindig szar. Ez a set kicsit keményebb jobban kell tartani az autót jobban kijön a hátsókerék hátránya. De ezerszer királyabb.
  • Gio
    Nemtudom, nekem szemely szerint ezek az autok jonnek be. Es ha belegondolsz az osregi Toca2, Stcc2 ota nem volt ilyen jatek. Jo igen volt a toca race driver sorozat, de azok kozelebe sem ernek ennek. Kiprobaltam anno f12002 ala a gtr2002 modot, gtr1-2ot, lfs, rfactor, de nem kotottek le ilyen szinten.
  • Alexease
    A "SimBin csinalta":)
  • b-type
    A parabolica érdekes kanyar, a 2.s Lesmo szintén..sztem a parabolica könnyebb, viszont mivel egy nagyobb egyenes van utána, ezért fontos.
    A bímernek én kicsit elindítom a hátulját, és csak éppen sodorva igyekszem az egyenesre.
    A 2-s Lesmo-t soha nem is szerettem, így azzal túl sokat nem fogalkozom :)
  • b-type
    Van sok szimem, és ezek között a RACE ritkán kerül elő (hasonlóképpen mint a NetKar pl.)
    Egyszerűen nem jut rá idő, pedig jó kis szim ez, eleinte nem nagyon tetszett, de végül is elég amire kitalálták arra jól rendben van.
  • Pheaper
    Jóó a banner :O
  • Gio
    mostohaszim?:) hogyerted?
  • gordon 24
    Persze elfékezem de azért mert ha nem fékezek ilyet meg ilyen hamar nem fordul el. Az Ai ennél késöbb fékez. De én nem birok igy is határ eset. Persze vannak ahol lehetne másképpmenni, de ugy érzem gátol az autó. De lehet csak én vagyok béna:D
  • gordon 24
    Igen ezt én is észrevettem a tiednek sem játszotta le a hangot. Ha eltudnék érni valamit tutti megvszem vagy ezt vagy a 07-et. De amig nem birok velük addig nem hiszem.
  • b-type
    Megnéztem, sztem nincs itt baj.
    vannak apróságok, sztem kicsit bátrabban kell menni, hogy kihasználja az autó a pálya szélességét, vmint
    a Lesmo-ban lecsúsztál és fogott rajtad a sóder, meg a Parabolica-ban sztem túlfékezted.
    Ezek akár másodperceket jelenthetnek.
    DE
    nem igen tudtam frankón nézni, mert nem játszotta le a motorhangot,..ebből nekem az jön le, hogy a legnagyobb probléma az hogy tört a játék és nem frissíti a steam rendszerén.
    Sztem nem uazon verzióval játszunk, és azért van a probléma és a különbség leginkább.
    itt egy setup, nézd meg ezzel.
  • b-type
    kösz, sajna nekem a RACE elég 'mostohaszim' nagy néha, mint most is. előveszem. De leginkább porosodik. :(
  • b-type
    egy pill. és nézem
  • gordon 24
    Na ezt nézd meg!! A másikat ne azt nem is tudom minek tettem fel. Ráadásul az már olyan hogy idegeségebe gyilkoltam őket:D
    Ebbe is van rontás az első kört nem is mérte. Elfékeztem. Itt is láthatdo majd hogy folyamatossan blokkol a kereke illetve sokszaor.
    Ezt tudom ezzel az autóval monzába jelen esetben. 2:05:835sec
    Beginner simbin set
  • Gio
    Szerintem kinek melyik jon be. Mindegyiknek meg vannak a maga tulajdonsagai, amiben jobb mint a masik auto. Persze Bmw-vel lehet menni a legjobb idoket, de ahhoz olyan setup es gyakorlat kell. En speciel alfaval megyek, nekem ez jott be a legjobban. Az idokkel nincs is bajom, gyors vagyok. De bizonyos palyakon eleg gyorsan elkopnak a gumik, es elegge belassulok. Ez nincs a bmwvel:/ Persze mindig fejlodik az ember, iszonyat kis aprosagokon mulnak dolgok setup-ba is. Multkor pl kiprobaltam 1-2 otletet, es Brands Hatchen mentem egy uridot:) 1.34.2-ot.
  • b-type
    Hogy vannak az autók, Alfa a legjobb Monza-ra,vagy bímer?
  • gordon 24
    Szar ez a kettő. Megyek egy normálisat.
    Most néztem sok baleste van benne meg csuszkálok minta szar.
    Két három perc azt dobok olyat amit érdemes is megnézned.
  • Gio
    Monzan 1.57 kozepe szamit jonak. Nekem eddig csak 1.57.9 sikerult. Termeszetesen ezek online es kvali idok, minden segitseg kikapcs, csak kuplung.
  • gordon 24
    Nekem nem ott van az elérés mert nincs steam. Tört game.

De felraktam:Rac1 race2
  • b-type
    Nem lehet hogy nagyon elől van a féked?
    A RACE-ben nincs nagy hacacáré, ha megblokkol az első kerék..szép csönben csúszik.
    Ezáltal persze rossz a féktáv.
    CSeréljünk replay-t,
    itt az enyém
    elérés X:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\btype\race\REPLAYDATA
  • gordon 24
    Nekem igazából kellene valami set. Szrintem nem megyek rosszul, de nem tudok rövidet fékezni, Ugy csuszik mint az állat. Ha olyan rövidet akarok mint ők akkor a füvön kötök ki. Ha hosszabbat fékezenke lelöknek e pályáról. Egyedül ami megfelel az a végsebessége de azzal nem lehet versenyt nyerni. Szóval valami olyan setup kellene amivel kanyarban is gyors vagyok meg féktávokat is lehet venni. Én most ugy érzem hogy az autó gátol meg az idő elérésében tudnék gyorsabbat ha az autó engedni. Persze lehet nem igy van, beállitanám azt ugyanigy nem menne de most gy érzem.
  • b-type
    Ha gondolod felrakhatom a setup-t amivel mentem, nekem 2perc7tized.
    De a futómű az gatya, úgy hullámzott mint hajó :)))
  • GRomeo
    A setup nálam is gond de próbálok szerezni ujabbakat ha már magam nem konyitok hozzá.Mondjuk Lacetti beállitásokat nem könnyű beszerezni.De talán ez a game ami a legjobban megfogott és kitartásom is van hozzá.Én is ugy vagyok vele,hogy jobb hátulról indulni mint előlről,mert gyenge rajtoló vagyok de általában az első kanyarokban tömegesen buknak a többiek .Innen nagyobb kihivás feljebb küzdeni magam!Szóval jó ennek a gaménak a játék élménye!
  • gordon 24
    Hát igen elvileg igazi NASCAROSOK is versenyeznek ezzel. Pl Danny Hamlin A.J almendinger Dale Earnhardt JR. Vannak olyan serverek ahol velük lehetne menni.
  • bardocz
    akkor gondolom a fizikája is valósághű ugye?
  • gordon 24
    NASCAR Racing season2003. Ez a legjobb NASCAR sim. Ezzel megy a liga.
  • bardocz
    milyen nascar játék?
  • Debilon
    próbálj esetleg másabb íveken menni/más íveket keresni a pályán..talán segít kicsit még javítani:)