RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Igy van. Mondjuk nekem a Race jobban bejön mint a GTR2... izlések, kinek mi tetszik.
Zandvoort azért nincs benne mert elõzõ szezonba nem volt zandvoortba verseny.
Amugy meg hát nemtudom, elég kaki mapp, nem sok elõzési pont van rajta. De 2007-be benne kell lennie mert a 2007-es calendár alapján állitják össze most a Race 2-õt.

Akkor leszek nyugodt ha a Race 07 eléri Gtr2 szinvonalát!Mondjuk a Zandvoort-i pályát azért szivesen látnám akár 06-ban is!A legfontosabb a fejlesztõknek,hogy a gamerek álltal jelzett hibákat tényleg figyelembe is vegyék.

Chevrolet Lacetti WTCC

Istencsászár
Jó, ugorj át😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A SimBin megvette a FIA WTCC liszenszet, ennek tükrében évente fog egy friss Túraautó bajnokság játékot a piacra a dobni az adott autókkal pályákkal, szabályokkal fejleményekkel ( + bónus sorozatok és autók ). Ezt frissítéssel nem lehet megoldani, meg hülyék is lennének, meg amugy lehet fejlettebb motor lesz alatta, amiben többet fognak kihozni, több lesz az effekt, a fjúcsör meg minden, és talán modder barátabb is, nomeg amit igértek h a gémerek álltal jelzett hibákat, hiányosságokat kijavítják. Én hiszek nekik a GTR2-õvel nagyot alkottak, és biztos hogy egy sokkal-sokkal jobb, több, szebb játékot fognak kiadni. Akkor pedig ez a WTCC ami amugy is bukta nekik, mer felmegyek onlinera ugyan azokat az emberek látom, alig van uj arc... és néz med innen is hányan tolják, ellenben egy GTR2õvel vagy Rfactorral.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
mért nem? Ez kb olyan hogy pl kijön egy játék aminek az a neve hogy COD. ÉS te is tudod hogy az nem 1 évre szol. Megveszed és erre kinyomják a 2. részt ami sokkal jobb. -most a reál élettõl elvonatkoztattam😄 -hisz a 2 egy fos😄
Vagy ugyane egy cs-nél. Megveszed mert huhh de jo és hát ez lyan hogy 3-4 évig meglesz és közbe ugye updatelik.

Na Race-be meg ugyan mennek az updatek, de milyenek... meg asszem utoljára februári van... bugokat alig javitják, invisible car meg egyebek. Inkább csinálnak egy ujat és vedd meg.

Na érzed a külömbséget?😄

Ui: ha ketten beszélünk rolla nem lenne egyszerûbb leirnunk és megbeszélnünk msn-be?😄 vagy felhivjalak😄 ?😄 De el is ugorhatok hozzád😄

Istencsászár
Pont a nagy FIFÁS mondja hogy az ilyen lehúzás... hát tessék.

examinee
igen a 11-et az új árra irtam!😄 Az elsõ 8000 HUF volt! -> de megérdemeltem😄

Jaja. <#wink>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
Aki 11ért megvette meg is érdemli😄 Mivel több jobb lesz, most mondom h az ára minimum 10es.

examinee
Remélem akik megvették az 1-sõ részt mundjuk azoknak ez a 2. nem 11 ezer lesz....
Elég gáz sztem hogy nem egész 1 év telik majd el és uj gamet kell vennünk...

sikura
<#eljen>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

<#eljen>

gviski
Hát az biztos hogy jó kis Game lesz, bagyon várom már...

Virtual SimRacing

Istencsászár
Race 07 információk

Nem olyan régen egy rövidke cikkben bemutattuk mire is számíthatnak majd azok, akik megvásárolják a SimBin Race 07 címû programját.
Most azonban néhány új információt sikerült szereznünk a programról. Az új autókról (Formula 3000, Formula BMW, Radical SR3 és SR4) már tettünk említést.
A SimBin új programja támogatja majd a saját festések használatát, így semmi sem állhat majd az utunkba hogy elkészítsük az ízlésünknek megfelelõ autót.
Természetesen még számtalan grafikai újításra és fizikai finomításra számíthatunk majd, amelyek közül külön figyelmet érdemel az új sisak nézet. Ebben a nézetben a játékosok a versenyzõ szemszögébõl a sisak mögül élvezhetik a versenyzés gyönyöreit. Természetesen ebben a nézetben is a realitás lesz a fõ szempont, így a koszolódó plexirõl a védõfóliát majd lesz lehetõségünk leszakítani.
Az igéretek szerint a program elsõ részével kapcsolatos észrevételeket is teljes mértékben figyelembe veszik a SimBin-es fiúk az új rész elkészítésekor.

HSW

gviski
HI!

Log fájlokat mivel tudom elemezni?

Virtual SimRacing

b-type
Jó mozi <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem arról volt szó, hogy az IRacing nem játék lesz, hanem a versenyzõk oktatásához/tréningezéséhez szolgáló szoftver?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jacek
aaa 2003-as az utolso update😞

Alexease
Reszleteket nem tudok, de mar nagyon regen nem tortent semmi😞
http://www.racing-legends.com/news.htm
Jacek
Teljesen veguk lett? nem neztem rajuk vagy 1 eve😞

Alexease
Az iRacing-ben szerintem mar tul sok a liszensz es a befektetett munka, hogy szegeny Racing Legends sorsara jusson😉 Hiaba adtak el West-ek a hazukat, meg ugy sem jott ossze;( Bar az otlet jo volt...
Jacek
Na lenyegebn csak ennyit kerdeztem😊))
Iracinget neztem mar csak nehogy West bratyokhoz hasonlo legyen😊

Istencsászár

lac coo
Nem tom van-e topikja,így itt kérdezek, de mit tud az iRacing amitõl a pofád leszakad ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Latom, jo kis flame volt😊 Nem torlok, volt azert erdekes, hasznos informacio is😊) De azert beszalok en is;D

- Az "ISI-motor" (lasd g-Motor+p_Motor) az ISI muve, sajat jatekaik az engine-nel pl. F1C, rFactor.

- Az "uj" ISI engine, legnagyobb reszt "csak" hozzabarkacsolas😉 A fizkat "csak" tovabb barkacsoltak az F1C-bol (p-Motor), a grafikat meg kiegeszitettek a DX/D9 shaderekkel (g-Motor). Igy igazabol, szinte csak a grafikat (g-Motor 2.0) lehet "ujnak" nevezni😊))

- A SimBin az eredeti es a mar modositott engine-t vette meg, es hasznalta fel a jatekaihoz (GTR, GTL, GTL, GTR2, RACE).

- A SimBin-nel levo engine NEM teljesen egyezik meg az ISI jelenlegi motorjaval (rFactor)! Az rF-ben frissebb (jobb?!) a gumi, fizika, FFB, script resz.

- De a SimBin durvan hozzapiszkalt mindenhez, amihez csak lehetett, hogy meg feleljen a jatek egy bolti verzionak (az rFactor-t csak joindulattal lehetne annak nevezni😄). Mivel nyitott a dolog, igy minden script, menu es shader hozzaferheto (lasd. eso, tukrozodes, animaciok, stb.).

Nekem ez a Lizard engine kicsit gyanus😉 A grafika, hang, net lenyegtelen, mert az ISI engine-t is a vegtelensegig lehetne piszkalni (script, shader, plugin, stb.). A fizikarol meg semmi pontosat nem ir😉
Egyedul az van csak a teljesen uj, sajat engine melett, hogy lesz PS3, amire nbem lehet (egyszeruen) csak ugy portolni, konvertalni😉

De a konzolos iranyvonal igy is ugy is erosen "korlatozni" fogja a lehetosegeket, funkciokat, igy marad az iRacing, netKar es az LFS😊 A netKar egyelore "jo moka", az LFS mar erosen kiforrt es hasznalhato engine, az iRacing meg a "pofam leszakad" kategoria lesz😄DDD
lac coo
Erre tippelek én is ....
XBOX-ra akarják vinni a GTR-t, kellene nekik valami alkalmas motor ....
A valaha volt kis modder csapat nem hiszem , hogy képes lenne saját motort írni .
Aztán meg ki tudja 😉 Az a kép mindenesetre nagyon rendergyanús , vagy konzol ...

Istencsászár
Szokásos piár duma. Csak egy a bökkenõ "For all “next generation” (Xbox 360, Playstation 3 and PC)". And PC...

Jacek
Na jo nem birom ki😊 mit nem hasznal?????????????

A Lizard engine a Simbin sajat fejlesztesu engine amire a kovetkezo jatekait epiti pc/x360/p3-ra!!!!!!!

Itt megnezheted elolvashatod oldalt ott van leirva reszletesen mit tud!!!

Istencsászár
Nemtudom te mit akarsz egy olyantól, amit nem is láttál soha... majd ha lesz akkor kiderül milyen... miért nem használja a Simbin?? ezen kéne gondolkozni...

bertino
fllllllaaaaammmmmeeeeeeee

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
WTCC v. Steam hiba, velem is elõfordult, fordulj bizalommal a Simbin felé, amugy csak 1szer törtnét, az elõtt is órákat gémeltem vele és az után is azóta ilyen nemvolt.

ebben 1et értünk..
anno a Calgon kijött azt hittem vmi új lesz...de nem..
miért nem tudják visszaadni azt az érzést amit az NFS igazán adott.. a 3-4-5el?..
lehetne a grafot kicsit újjítani..normálisra megcsinálni..sokkal jobb lenne és visszakapná az NFS az igazi fényét.
megkérdezel 1 10éves vérpistit..calgont isteníti..holott a 3-4-5 sokkal jobb volt..
vagy olyan gamét csinálni ami télleg jó garfikában és visszaadja az autózás élményét..
remélem azért fognak még maradandót alkotni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Istencsászár
A lupó olyan lassú hogy neked aztán tényleg semmi bajod nincs a bugokkal😄D

lac coo
És különben is, a mondjon le !!!

Jacek
Na hagyjuk abba mert ne pl nem ezert neztem be ide de hiba volt belatom😊

Azt kene megerteni ha megelegszel szarral azt is kapot tovabbra is ha szerintetek ez igy uber es faca grat...
Csak azt nem ertem hogy meg a simbn is azt mondja hogy nem jo de itt a nagy sg-n tuti minden😊

szasztok

Jacek
Ok en ertem amit irsz, Norbi tokre orult hogy a szerdai Race futamon az 5 korben kivagta a game soha nem latott hiba uzenettel , es annyira szanalmasan van megcsinalva a cucc hogy a masodik futamra sem lehet vissza lepni.......
Ezt kene megerteni a osregi Nascar Racing 2003-ban verseny kozben szakadsz vissza tudsz lepni a versenybe ember 5 eve keszult.....
Talan nem visszafele kene fejleszteni a jatekokat nem?

Jacek
Meg megjegyeznem igen mar nincsenek ezek a bugok de ha azokkal a jatekokkal jatszol meg megvannak mert szartak kijavitani csak a kovetkezo jatekukkal szep mentalitas mondhatom😊

norbi csak arra jött elõ h hiába "bugos" a game elég sokan játszanak vele..és el is érnek vele bizonyos dolgokat..
de ha zavar téged a bug..nem kell vele játszani..
naponta/heti rendszerességgel GTR2zök a cspattal..vannak nálunk is "ütközések" nemlátható autóval..de az lagg vagy gép hiba..
ezeket a hibákat el kell fogadni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jacek
stop&go bug van kapsz egyet mondjuk 3 vagasert ha az utolso korben mesz ki letolteni akkor nem enged vissza a palyara es ha mondjuk a celvonal elott van a boxod eleg kellemetlen.
Es igen megtortent bajnoki futamon hogy az ember kiment es ott nezte hogy 3 helyrol elmegy mellette a komplett mezony hat koszi remek😊

Istencsászár
Bele a közepébe... a régi motor ami F1C alatt volt és az abban található bugok mint pl speed bug, benzin bug ma már nincs, az rfactorban az uj motor alatt ilyen nem létezik, vagyis én még nem találkoztam hogy lett volna pedig hidd el elég sokat toljuk hetente...

Ilyen stop&go bugról nemtudok, pedig 2 évig jtászottam a játékkal 2 liga szezont lehúztam. Csak ha vágsz, korán rajtolsz, sebességet átléped akkor kapsz ilyen büntetést

Láthatalan autóba ütközés is egy WTCC hiba, mer ha valaki kifagy akkor ott marad a pályán, rfactorban ilyen sincs mer visszakerül a boxba...

Jacek
Ahamm es egy modder csapat mit javit egy eleve bugos enginen?
Csak azert kerdem mert en modoltam regen de emg nem lattam hogy engine hibat egy modder csapat javitott volna😊
Norbi emg nem tudom hogy jott ide meg a modok? de csak szolok hogy jelen pillanatban is csapat tarsam Norbi😊

Jacek
Vicces de ha idezed hogy en hol istenitem a lizard engint megkoszonom😊

erre vannak a modderek..
szvsz az ISI és egyéb más játékprogramozók tudják azt h elõbb utóbb hekkelik a gamét..
nézd csak meg a GTR-GTR2t..rfactort..
GTR2: GTL, V8, Megane, WSGT telis tele moddal, pályával...
RrFactorrol ne is beszéljek..
tökéletes játék még nem jött ki..mindnek van hibája..hozzá kell szokni...
(érdekesség képpen) hiába bugos a játék több százezren millióan játszanak ezekkel a játékokkal..
Kiss Norbert.. LFS GTR2 világbajnok..
A Sim-Challenge oldalon regélnek róla..
vannak hibák amik javíthatók..vannak amit javítanak..és van amit javíttatnak..
szvsz ez így mûködik..

úgylátom te nem igazán követed az eseményeket... csak fosozni tudsz és istenesiteni egy olyan valamit amirõl 1 db kép van, no comment...
Jacek
Nem arrol van szo hogy nem jut eszembe csak tok folosleges ezen vitatkozni mikor ez teny...
De pl race allj ki stop&go-t letolteni az utolso korben😊 utkozz lathatatlan autokkal es hasonlok es ez a legujabb jatek GTR/GTR2 ott meg tobb erdekesseg van😊 a regi F1 sorozatrol ne is beszeljunk a benzikbugtol a nem mukodo tukrokon keresztul😊
A fo problema az hogy nem javitjak oket soha ki szarnak ra vagy inkabb a foskazal ISI engine miatt nem is tudjak inkabb ez lehet az ok😊 ezert varoma lizard engint hatha abban nem lesznek ilyen problemak.

misem ma kezdtük az ipart..., de ha olyan sok a bug benne akkor miért nem jut eszedbe 1sem, én nem azt mondtam hogy hibátlan
Jacek
Ezt en irtam😊 de ha szerinted nem bugos az ISI engine akkor szerintem nincs mirol beszelnunk. Az elso F1-es jatekuk ota jatszom ezekkel a jatekokkal meg a modjaival simbin-em a gtr2002mod ota sajna azt kell mondjam hogy bugos es alapszintu szolgaltatast nyujt.
de enm nagyon van mas!!! azert szerencsere van LFS de ott a graf kezd erosen gyengulni meg nincs licenc autokra..

énis heti 1-2 alkalommal játszok azért jött össze ilyen kevés kör...
lehet hogy ez nem jon ki ha kethetente mesz ket kort vele de ha egy egy online ligaban mesz akkor mar kicsit idegesito... <#buck> , mik is ezek a hibák ?
Istencsászár
Magyarázod amit elõször irtam... "Akkor kerüld a Simbint ha szerinted FOS-t csinál." szted mire irtam? :I

"Akik az Rfactort csinaljak azok csinaljak az isi engint hogy vilagos legyen..." nem azt se tudom miaz, de mintha ezt is irtam, minek magyarázod? :I

Na magyarázzátok ki a hülyeségetek, nekem ehhez nincs lelki erõm ma...

Ha nem tetszik ne játsz vele, ilyen 1szerû. A saját enginének is vannak hátrányai, abban meg lehet az lesz szarabb ami eddig jobb volt... vagy bejön nekik vagy nem, de szvsz a Simbin nemfog professzionális motort irni, mer neki nem ez a piaci érdek, és mivel a konzolok felé is kacsingat erõs fenntartásaim vannak bármi féle önálló projekt megvalósitásában. Mielõtt az ISI enginét itt temetitek, hamarosan jön a következõ motor ami még jobb lesz... Marhaság hogy bughalmaz lenne, az online rész nagyon is jó, de hibák vannak mint mindenben de elenéyszõ, rengeteget fejlõdött és fog is. Az meg hogy a WTCC-ben egy kalap szar az online az a Simbin hibája mer nem fordított elég idõt a játék fejlesztésére és elég hiányos, sok hibátol hemzsegõ játék lett belõle, de a fizika korrekt, és ha beülsz az autóba akkor minden rendben van.