5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
endiboy #28 szuper :) -
#27 Túl nagy, ami most bentvan, ha arra rábiggyeszted a logókat az ugy jó lesz!
De hogy ne legyen olyan vastag, ha tudod akkor jobb oldalra az üres részre rakd rá őket és akkor fasza lesz! -
zoltang #26 Na valaki megelőzött, most dolgoztam ezen:
-
#25 Azt nemlehet! -
zoltang #24 -
zoltang #23 Flash-t akartam berakni valahogy. (Nem ment. :)) -
#22 Ez link, nem pedig kép:) -
zoltang #21 Megjelenés 2006 November -
zoltang #20 -
endiboy #19 máááázlista :P -
david508 #18 tökk király van jegyem a hétvégi Brno-i futamra!!! -
Rossifumi #17 Ti mivel néztétek a videót? Mert nekem csak a hangot nyomja a legfrissebb MP10. -
zoolee #16 A makkos kis ge...ik bezzeg ők már a g25 tel nyomulnak.
Remélem olyan nagy lesz arra a kereslet hogy 1 éven belűl sorozat gyártásba veszik de nem igazi bőrrel henem műbőrrel.:))) -
#15 A Game Convention kiállításon Lipcsében jelen volt a SimBin új játéka a Race. A szerencsések mozgás közben láthatták WTCC bajnokságot feldolgozó játékot és lehetőségük nyílt a kipróbálására is a Logitech G25 kormányával.
Az egyik ilyen tesztvezetésről kézikamerás felvétel is készült, így ti is jobban szemügyre vehetitek SimBin új játékát.
HSW
Video -
#14 Korábban azt olvastam vhol h. a Lipcsei GC Show-n mutatják be a játékot...
Én nem hallottam róla egy hírt sem a hivatalos honlap megjelenése óta -
zoolee #13 Na végre még a gtr 2 utánn is jönnek... -
endiboy #12 yeeee :P -
#11 Lényeg maga a gama,mind1 milyen néven fut,ha SimBin... -
#10 RACE :) elég idióta cím... -
#9 Elindult a hivatalos oldala is:) -
#8 Erre én is benevezek! -
#7 Gmotor2-t fogja használni lásd: rFACTOR , GTR2
A jogok a SimBin-nél vannak, és ilyen témáju hivatalos játék nem volt még, lehet lesz konzol port x360ra. -
#6 gondolom kell hozzá majd egy jó erős pc konfig is...:(
ps2-re nem tudtok ilyen játékot? mert a számítógépem már nem hiszem hogy viszi az uj gameket :D -
#5 Ez de jó !!! Én nagyon várom imádom a WTCC-ét. Nagyon komoly versenyeket fogok vivni... -
Laceee #4 remélem lesz ej jó konvert rF-re -
#3 +fav -
#2 (Y) -
#1 Vérbeli autószimulátoron dolgozik a svéd SimBin, mellyel a World Touring Car Championship bajnokságot varázsolják PC-nk képernyőjére. Pofás anyag lesz!
A játék ugyebár a nagy túraautó kupát eleveníti meg, mellyel biztosan találkoztatok már a sportcsatornákat nézegetve. Összesen 10 helyszínen bizonyíthatjuk majd tudásunkat, melyek név szerint Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, Németország, Brazília, Csehország, Mexikó, Torökország, Spanyolország és Makaó. Eddig hat autót jelentettek be, mint licenszelt, játékba kerülő járgány, de minden bizonnyal bővül majd a kínálat a fejlesztések előrehaladtával. A játék augusztus végén, a lipcsei Game Convention-ön fog elsőként bemutatkozni a nagyközönség előtt.
gamekapocs.hu