RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Brands Hachen Gio asszem 2. verseny rajtnál olyat rajtolt hogy azt kikéne linkelni ide😄 Jol nyomják nagyon!
Pálya jelenleg: BRNO
<#vigyor2>#vigyor2>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
De a lényeg az hogy ne 1 órát practiceljünk, henem mondjuk max 10 perc azt gooo Race! Gyaksizni tudunk offline is( vagyis singlebe).
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én is ottleszek a rajtnál 😊
Eddig ki jön?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
2000+AMD 1gb Ram Ati 9550 256mbon ment..medium grafon -.-
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nincs otthon internetem! (És hát nem bolti verzióm van)
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Régen jártam errefelé, úgyhogy megkérdezném van e már megoldás arra, hogy a Török pályát miért nem tölti be, és miért ugrik ki töltés közben?
kösz a válaszokat
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézését kérjük.
nocomment..akkor a Race2 marad..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ha ilyen árak lennének sokkal többen vennék meg..játékokat..és kevesebb warez lenne 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagyis ironikusan 2 uj auto kasztni, nehany uj festes, es palyakombinacio😉))
Az egeszbol a Radical ami erdekes lehet😊 Es persze, hogy liszenszelt az egesz😉
Bar, par honap mulva jon a "masodik" resz😉))
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"