5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3184 Hogyne lenne különbség ? :)))Nem is kicsi, persze ha proci gyenge marad , akkor nem látni nagy javulást . -
#3183 6600 GT és 6800 GT között szinte semmi különbség nincs, attól ne várj megváltást, de majd úgyis meglátod én előre szóltam, mivel a 7300 GT is csak kicsivel tud többet 256mb DDR3-mal mint a 6600GT 128mb DDR2. (Természetesen nem általánosságban véve, hanem a RACE-re vonatkoztatva és nem kifejezetten multira hanem single-re értve) Persze amikor ilyen semmi akadásról beszélünk akkor tegyük hozzá a grafikai beállításokat is, mert én végig mindent full graphics viszonylatban témázok. Az, hogy medium meg 60%-os látótávolság, meg árnyék off és hasonlók ... úgy tárgytalan az akásmentesség. -
GRomeo #3182 800x600-ban szerintem már gázos játszani,szerintem 1024-be nyugodtan felteheted legfeljebb nem kapcsolsz be annyi mindent.
Lecserélem a 6600gt-ét 1picit jobbra 6800gt-re,most jelenleg erre futja a keret.Remélem akadásmentesebben lehet nyomulni a cserétől. -
#3181 nekem még gyengébb és 1szer ha beszagat az is csak azé me vki feljön a szerverre... -
#3180 Hát azt nem hiszem, hogy semmi akadás 3.2-vel és 1gb rammal! Nem úgy van az! Mint mondtam nálam 2gb rammal sem ment tökéletesen ugyanilyen procival. -
tomyka74 #3179 hali! most ujitottam a gépem, asus alaplap, asus vga, 1 gb ram, 3.2proci tökéletesen fut a játék mindig, semmi akadás,viszonylag gyors betöltések!!! DD -
Zozi6403 #3178 Hali!A proci még türhető,nekem 1Gb Kingston ram(ez a legjobb)Nvidia7300Gt,ezzel 800+600-on viszi a 25 autót,szaggatásmentesen.Hi -
#3177 nekem sem törnek a gépek pedig játékban engedélyezve van és néha csúnyát ütközök:D -
theodor #3176 Az faxa. De azért lehet köze a gépnek is ahhoz. -
#3175 bekell állítani LoL itt a gépnek nincs köze ... így icqbol asszem options>>gamedata>>disable damage -
theodor #3174 Hali! Az miért van, hogy a kocsik nekem nem törnek? ATI9600PRO/ATHLON XP 2500+ 512DDR PLS HELP ME! -
GRomeo #3173 A Racing undergroundról szoktam én is leszedni a WTCC futamait.Mondjuk az Utorrentet használom hozzá.Probléma nélkül! -
#3172 egyre több torrent oldalról, ami meghívásos, kitiltják a bitlordot, mert bugos és lehetőséget ad a rosszfiúknak cselezni :D -
#3171 -
#3170 Köszi, utorrentel tényleg megy ;) -
#3169 uTorrentel szedd me a bitcomet lassan talál seedeket...csak tipp:D -
#3168 Engem nem bannolhattak még, 0 cselekményt sikerült elérnem eddig :)))) -
#3167 Bannolva van a cliens (a torrent program es/vagy Te):) Szedj le masik progit, talan azzal jo lesz (pl. µTorrent). De ha Teged bannoltak (nulla feltoltes), akkor bukta;) -
#3166 Off..
Szokott itt valaki underground-ról torrentezni ?
Mi a fenének írja nekem állandóan ezt, még soha nem indult el egy letöltés sem :((((
Kép ... -
#3165 Hát nem hinném hogy 150e volt az alaplapod több okból is de legyen elég az, hogy olyan lapon nem ilyen gyenge cuccaid lennének ha volt rá keret akkor. Hidd el: elírtad! -
#3164 ez elképzelhető,info tanárom vett az 512-es ram-ja mellé mégegyet,amik öszeférnek és papíron barátok,csk az a nem mind1 nekik hogy milyen sorrendbe rakják őket az alaplapba:D amikor berakta először kékhalálozott a gép ,de amikor kicserélte a helyüket tökéetesen ment minden XD
próbáld meg hogy kiveszed a 256-os-at és hátha úgy jobb lesz -
#3163 nem-nem...az alaplapom télleg 150 000 Ft-volt...vagy engem basztak át...de mondjuk apám vette.Neki most 3.5 GHZ-s gépe van :D
Nah mind1,akkor lemondok erről a gammáról is mint sok game-ről...pl: TDU,Colin Dirt,stb.... -
#3162 azt mondják hogy 768 MB RAM alatt nem fut minden normálisan,mert csak 512 van benne meg 256 és hogy nemtud jól mennni vagy mi :D
Nemtom már régen mondták :) -
#3161 hát gondolom...pedig jó lenne vele játszani.Csak már minden pénz kérdése,inkább váltok konzolra :D -
#3160 amd 2600+ 512mb ram geeforce 6600 256mb vga és 11 ellenféllel nekem megy :DD még mindig nekem itt aleggyengébb a gépem úgy tünik,és mégis be tudom állítani hogy esőben is csak kicsit szaggason és ritkán XD -
#3159 Jól van, elírta, új gép kell neki ha játszani akar normálisan, kész ennyi! -
GPx8 #3158 Lehet, hogy 8 éve még 150ezer volt... -
#3157 150ezeres alaplap???
én eddig csak socket 940es alaplapokat láttam 100k felett, mondjuk ezek között van 300ezerért is, de ezek mind dualprocesszeresek, szóval akkor az kiszolgálja a játékot simán :O De ehhez 768MB ram? gyilkosság -
#3156 Detto... a hazam lassan tobbet er mint a procim :/ -
#3155 Az egész gépem nem ér annyit, még közelítőleg sem:DDDD -
#3154 150k-s alaplap ?
servergéppel játszol WTCC-t vagy mi ? -
#3153 A 768 mega memoria eleg... az XPnek. 2g alatt nem erdemes vele kezdeni. Valami normalis proci, legalabb 6600gt/x800 videokartyanak, es akkor mer megyeget. -
#3152 Figyelj: Semmi sem elég neki, ami neked van. Nekem 2GB rammal sem ment normálisan ha csak ezt nézzük. Kíváncsi lennék én arra a 150 ezres alaplapra!!!!!!! Szerintem egy nullával elírtad és akkor viszont az sem ér sokat. Törödj bele, nem vagy egyedül: kevés a géped a játékhoz. -
#3151 de 768 MB RAM tuti elég neki :D
Az alaplap meg 150 000 Ft-s van benne...az eléggé újj...a proci meg már 4 éves.A kártya szerintem ami nagyon bezavarhatja :S -
#3150 Megneztem a RaceSimTracker-t, jonak tunik, eleg "friss"! rFactor, GTR, RACE, LFS, NetKar, F1C, GTL letoltesek vannak. Kirakom a banner ala is. Termeszetesen REGISZTRALNI kell (mint minden torrent site-on), es kell egy torrent cliens is (GOOGLE, pl. µTorrent) :)
THX Sebike-nek a linkkert.
http://www.racesimtracker.com -
#3149 Alaplap, proci, memoria es videokartya csere utan menni fog... sajnos ezt nem tudod ugy boviteni gazdasagosan, hogy ne kelljen belole valamit kidobni 3 honapon belul :( -
#3148 hát ha csak wördözésre jó akko azt cseréld le:D nekem 512 mb ramom van 2600+ amd proci és 256mb vga és még így is le kell butítanom a grafikát hogy akadásmentesen menyjen:S -
#3147 hmm köszönöm szépen mindenkinek :)
Akkor nem játszok vele....és ha a kártyát lecserélem? :D
Valami jobbra... -
#3146 5200 fx wördözésre jó max -
#3145 kapcsold ki az effekteteket meg btísd le egy picit a grafikát,és ne 1000 ellenféllel menyél