RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
az egy tipikus public serveres elozes... gyorsabb nem vagyok majd jol berepulok melle es majd kilincsen tamaszkodom... es meg o megy neked?????
Na lol😄DDDDDDD

LOL. A tiéden gondolom hogy joob mint az enyémen.
AMD-ben nem vagyok otthon, se ATI-ban, passzolom... 😊 az enyémen minden gond nélkül fut, ha ez segít valamit... 😊

ATI 9600 pro ,AMD Athlon Xp 2500+, 512 RAM sztem lol gép.
Alexease
Jelenleg a "jatekkal" kapcsolatban igy sincs, ugy sincs semmi erdemleges, vagyis maradhat.😊 Kiveve termeszetesen, a minosithetetlen hozzaszolasok, de legfokeppen a masikat erinto szemelyeskedesek.
Istencsászár
Pedig nem írtam csúnyát<#szomoru1>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

okes Totti okes, tobbet nem irok mert erre mar telleg csunyat irnek

lac coo
1 órás futam alatt nem is verseny, csak hotlapozgatás 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Nem attól lesz valaki jó küzdõ hogy ûridõket megy, nem attól lesz valaki kiváló versenyzõ mert ûridõket megy... nem attól lesz valaki pro mert ûridõket megy és nem attól lesz valaki tök szabályos mert ûridõket megy... a gyengébbek is ugyan olyan jól, szabályosan és okosan mehetnek mint a gyorsabbak, és ugyan ugy versenyezhet veled, max te otthagyod egy idõ után, de attól nem lök ki, mer lasabb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

online kvalira gondoltam termeszetesen

lac coo
F1-el nagyon jó idõket megyek 😊))

Amúgy itt az okosság ...El kéne dönteni :hotlap vagy verseny 😉És máris nem beszélnétek hülyeségeket 😉

ha mar itt mindenki ennyire okos es profi, kivancsisagbol erdekelne mennyit mentek macau-n?

lac coo
Admin benthagyja, tanulság levonása céljából ! 😊)))
Anmúgy meg mindenki elmondhatja a véleményét ebben a fontos kérdésben !<#banplz>

Én pl. kifejezetten jól szórakozom....

Humesz
Szerintem meg elég legyen már! Ha mindenki olyan szuperállat profinak tartja magát, akkor miért fél attól a kanyartól? Menjen el a pálya többi részén ha tud, ha pedig azon a kanyaron múlik minden akkor a szuperállatprofisággal azt is meg lehet oldani. Nem gondoltam volna, hogy ebbõl ekkora OFF kerekedik, ilyenkor az adminok vagy moderátorok vagy akárkik hol vannak?
lac coo
<#taps><#taps><#taps>

b-type
Csak vélemény:
Sztem ez a szabály, mégha indokoltnak is érzitek pár ligatárs miatt, ellentétes a versenyzés szellemével.
Már hogy ne lehetne ott elõzni??
és ahogy a videón néztem ez gyönyörûen ment is,..a srácnak le kellett volna védenie az ívet.
Nem kell ahoz fal mellett menni, a hátulról jövõ sem akar beleakadni a falba, tehát ha zárva van a fordulás íve akkor nem fog bemenni.
Amennyiben mégis bemegy és vagy azért tud elfordulni mert megtámaszkodik a másikon, vagy balesetet ídéz elõ, akkor meg kell inteni.
De ami a videón van, ahogy Totti megelõzte a srácot az szvsz teljesen korrekt.
Amennyiben az nem egy elõzési hely lenne, akkor le lenne védve pályaelemekkel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Akkor ragozzuk :
Útmutató figyelmenkívül hagyása: bünti !
1 órával ezelõtt még az volt az indok, hogy ott bármit fogsz-nem fogsz úgyis megelõznek tehát tilos elõzni !
Még minimálisabb az esély a balesetre ha tilos felkapcsolni kettesbe ...
Az elõl haladót az ütkézés veszélyének csökkentése miatt tilos 100 méternél jobban megközelíteni ....
A pálya szélességét 100 méterre növelni, nehogy túl közel kerüljenek a kocsik egymáshoz...
Senki nem kap sem pontot, sem helyezést , hogy ne legyen ok felesleges kockázatvállalásra....

Totti mesterien elõzött , nem is lehet volna szebben, jobb helyeken a párttitkár fia kapna büntit, mert köcsög módon ráhúzta a kormányt !
Te amúgy tisztában vagy vele mi az autóversenyzés lényege ???
Egy jó pilóta 100%, hogy abban a helyzetben berakja az autó orrát(mellesleg 40 centire az ellenfél kocsijától! ), egy láma meg tuti nem nem látja hogy valaki a szabadon hagyott 2.5 méteres kapun át akar bújni 😉

Istencsászár
Ez egy útmutatás, azt már félve említem meg hogy manyi kúrzba ha jól hallottam azért nincs futamotok mert levágják a célegyenes sikánt? hát milyen dolog ez😊 de mind1, teljesen más világ mint amit páran megszoktunk...

egy gyors kiegészítés...
a szabály is csak azért kell,mert a jobbak fel tudják mérni, hogy egy ilyen manõverrel mit nyerhetnek, és mennyit veszthetnek, ezért ha tényleg "jó" pilótáról van szó, akkor 99%ban nem kockáztatja meg az elõzést abban a kanyarban, ellentétben a kevésbé jókkal, akik hirtelen fleindulásból, az egy ponttal többet érõ x-1. hely megszerzése érdekében "bármire" képesek, veszélyeztetve ezzel az elõttük haladó játékélményét és pontszerzési lehetõségét, megpróbálják.
ez tulajdonképpen nem is egy szabály... egyszerûen csak egy afféle "útmutatás"

félve... de leírom 😊
miért ne lehetne olyan szabályt hozni, hogy egy pályán, egy bizonyos kanyarban nem lehet elõzni, ha ezzel el tudják érni, hogy minimálisra csökkentik a baleseteket a versenytávon ezáltal, hogy a lámák, akik valljuk be, mindenhol jelen vannak, akármilyen überpro f1 ligáról is legyen szó, vagy rpm liga, vagy überdurva megaliga, szóval mindenhol, na hogy õk, ne tudják kilökni a másikat, legyen az a párttitkár fia, vagy a pásztor lánya aki tehenet fejt a futam elõtt fél órával. Így, a versenyen résztvevõ párttitkárok és parasztlányok közül a versenytáv végén 24bõl 20an boldogan beszélgetnek a chatben... ellenben a másik lehetõséggel, amit te mondasz totti, ugyanis akkor valószínûsíthetõleg a 24 emberbõl 14 egymásra mutogatna és melegebb éghajlatra (csókolom admin :* ) küldené a másikat, és az a 10 ember szerezne pontot, aki normál helyzetben a pontszerzés közelébe nem kerülne, legyen az bármilyen versenyzõi kvalitás vagy egyéb okok miatt.
És bármilyen furán hangzik, szerintem ez nem lámaság, és ettõl nem lesz kevesebb egy verseny az rpm ligában mint a profi f1 ligában, inkább csak... keresem a szót... megvan, élvezetesebb lesz. Akár jó, akár gyengébb "pilótárkól" is legyen szó.

leho94
má buzulunk is XD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

...

Istencsászár
Jó mind1, béke<#law>

amúgy meg tényleg, ki a halál ez a jóképességû, hogy ennyire védeni kell, meg térdre borulni elõtte?
gondolom ha meglátjátok a tükörben akkor lehúzódik/vészfékezéssel megáll mindenki, hogy nyugodtan továbbhaladhasson?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

biztos megint én látom rosszul a dolgot...
de 1: nem hasonlítanám a wtcc-t f1-el.
2: nem hasonlítanám bahrein bármelyik kanyarját macau azon kanyarjával

jaja, köszi a titulust😄

a megelõzött mentségére, hogy a "szabály" ami volt, hogy ott abban a kanyarban nagyon nem elõzünk járhatott a fejében...még akkoris amikor látta (?), hogy bemennek mellé...van ez így.. IJ

egy újabb szakértõ csatlakozott hozzánk.

lehet, hogy az volt😄D

amúgy ez egy korrekt elõzés volt..az elõzött meg benézte... IJ esete forog fenn..

Istencsászár
Nemtudom, valami pro ebben a csoportba, mert nagy pofája volt a végén😊, de nem ismertem ott senkit, csak versenyeztem, és versenyben elõztem😊

Istencsászár
Nemilyen, szvsz minden kanyar egyofmra elõzés szempontjávól... valaki belül valaki kívül... sõt most esik le Bahrainbe az elsõ kanyar is marha lassú hát akkor nézd meg ezt hogy ez hogy mûködik: Video

lac coo
Amúgy ki volt az a csóka akit leelõztél ? Valami párttitkár fia, vagy mi ?😊)))

igen, 200 km/h fölött, ilyen kanyarban, aha 😊
nagy királyság lehet az a "profi" f1 liga 😊

Istencsászár
Tudod ez 100km/h alatt történt F1be mi ilyen manövereket 200 fölött csinálunk minden gond nélkül.. vesd össze.

Istencsászár
Ezekben az ügyekben otthon vagyok, mivel a mi ligánkba én is tagja vagyok azoknak akik a szabályokért felelõsek, és nálunk ugy megy, hogy futam után minden 1es ebmert végig nézünk, és összeül az a 4 ember majd határoznak az év elején lefektett szabályzat szerint a büntetésekrõl... ezer 1 esetet láttam tapasztaltam... szal ok nélkül nemszoktam ezen fennakadni, de van határ... de ha te ezt nem ltod hát nem látod, nincs benne tapasztalatod vagy nemtudom, ebben más a véleményünk ezvan, szerencsére nem vagyunk egyformák.

leho94
pls ne már....azt hittem vmi nagy vmi történt..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
".....azért nem fogom az ívet abban a kanyarban, mert ha fogom, nemtudok bekanyarodni úgy, hogy aki mögöttem jön és nem megy le az ívrõl, az ne elõzzön meg....."

Na , ezzel a modattal elég jól lesüllyedtél a szintemre , mert ezt még én sem értem 😊)))))
Akkor most fogod az ívet vagy nem fogod? Ha fogod leelõznek, ha nem fogod akkor nem? Vagy akkor is.... Hogy van ez ?<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#taps><#taps><#taps>

nem folytatom... teljesen feleslegesnek érzem.
mondanám hogy csalódtam benned, de az a gáz, hogy tudtam.

Istencsászár
Huh, valami nagyon más módon itéljük meg a dolgokat... nézd csak meg 5ször! és akkor ki megy nekem? Ha valaki ugy mellém ér akkor 1 én látom, 2 nem huzok rá, 3 hagyom és probálok minél jobb kigyorsítási pontot venni hogy vissztámadjak.

jó de totti... nekimentél a srácnak akit megelõztél... nem õ ment neked...

Istencsászár
Ha te mész külsõ ívre én meg belül, akkor te nekem jössz ha melléd érek?... épp errõl beszéltem, nem az a lényeg hogy te ráhuzd és neki menj, az nem az õ hibája lesz hanem a tied!!! szvsz figyeld az ellen felet és akkor lehet test test ellen csatázni ésszel szabályosan és élvezetesen lökés-szabálytalansgág nélkül... ha meg jobb vagy akkor utána te elõzöd vissza, ha meg nem akkor igy jártál... én szerintem ez igy mûködik...

Istencsászár
Én nem dehogy, csak beszélgetünk ( remélem😊 )

Jóhogy te 30 alatt mész, mert prö vagy én nem, de lehet lassú voltam mégis nyertem korrektül szabályosan, és párat elõztem, szabályosan! abba a mezõnybe ez elég volt, persze ehhez kellett 1-2 jobb hibája de istenem én voltam a stabilabb...

totti.. ne vedd cseszegetésnek.. bár az, de mindegy...
te milyen idõt is mentél macaun?
2:33:x-et? hova lázadsz akkor ennyire? olyan idõvel én is csak ott tudnék elõzni.

na mégegyszer...
azért nem fogom az ívet abban a kanyarban, mert ha fogom, nemtudok bekanyarodni úgy, hogy aki mögöttem jön és nem megy le az ívrõl, az ne elõzzön meg.
egyrészt...
másrészt pedig azért nem, mert ha valaki megpróbál úgy megelõzni, ahogy azt totti is csinálta pl., akkor anélkül hogy ne jöjjön nekem, vagy úgy ne jöjjön elém, hogy én nagyobb sebességgel belemenjek, nem tud, ezért nem hinném hogy megpróbálná valaki is (persze az idiótákat itt most is kivételt képeznek)
és ha valaki mégis megpróbálja, és én járok rosszul, mert mondjuk kilök engem, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy nem én leszek a hibás. Persze gondolom ez a fentebb zárójelben említett egyéneket marhára nem érdekli... az elõbb is írtam, most is leírom, akkor valamilyen érthetetlen módon a hozzászólásomat törölteék, ha most is törölni fogják, akkor majd megírom egy következõben hogy mit cisnálhat a mijével és hova menjen vele 😊
szal... van egy mondás, miszerint hülyékkel leállni vitatkozni teljesen felesleges... mert ahhoz hogy ezt megtedd, le kell süllyedned az õ szintjükre, és ha ezt megteszed, simán legyõznek a tapasztalatukkal...
na ez pont illik ide.

ki volt csillagozva 😊 mindenki azt gondolt oda amit akart... hogy te milyen mocskos szájú vagy...

Alexease
Ha valaki sajat magat minositi a stilusaval, azzal ugy nez ki, nincs gond. De masokat kimeljetek ...
lac coo
De ménem fogod az ívet ? 😊))))))

Istencsászár
Én tudtam elõzni érdekes😊)) minden gond nélkül.. -.-

de nemhiszem el hogy ezt ilyen nehéz megérteni 😊
vannak kanyarok, ahol nem lehet NORMÁLISAN elõzni... és ez is ilyen szerintem... ebben a kanyarban nem arról szól a történet, hogy mivel gyorsabb voltál majd kanyar elõtt jól utoléred és mellémész szélárnyékból és kifékezed... hanem arról szól, hogy egy olyan "íven" mész, ha lehet azt ívnek nevezni, ami ellen igazán senki nemtud védekezni, mert ha elöl megyek, és mögöttem jön a többi autó, akkor se fogok a bal oldalon maradni, hogy fogjam az ívet... érted?

Istencsászár
Én már 3. éve megyek egy "profi" F1es ligába és ilyen szabályna még a gondolata sem merült fel... még monacoba is ahol ennél szûkebb helyeken is simán elõztem hogy nem értem a másikhoz, F1el... nem kasznissal F1-el.. igen a Loews kanyarban sem tiltott semmi, aki tud az elõz... ha mellé érsz elõtte akkor csak nem huzza rád az ellenfél és nem tesz ki... na mondjuk ilyen ebbe a RPM-be 3szor is megtöént velem az elsõ racén... szarrá törték az autómat... tudod tiszteld az ellenfeled mert õs is tisztel... aki nem az kilök mer láma aki meg igen azzal jókat lehet csatázni, mint veled vagy Gio-val, vagy Lordal... de nyomikkal nem mint akik ott mennek ( tisztelet a kivátelnek ).

lac coo
LOL..Ha háromkerekezel ne csodálkozz hogy leelõznek ...
Ha kimész egész a fal mellé ne csodálkozz ha bebújnak melléd...
Ha te vagy elõl te válsztasz ívet, maradj belül, tuti nem elõz le ott senki ! 😊)))Persze rendesen kell fékezni hogy ne csúsz le kívülre.Ott lehetlen elõzni, pusztán elbénázni és utat adni a másiknak 😉)))
Hát én még ilyent nem hallottam 😊))))))))))))))