5806
  • Alexease
    Mivel mar a RACE-ben is volt tavaly, igy abban is kell hogy legyen;) Nem hinnem hogy visszafejlodnenek;) A RACE07-ben sem tettek;)
  • lac coo
    Itt van olyan , hogy Custom beállítás is, bármit a magad ízléséhez állíthatsz, AI-t törést stb ....

De van furcsaság az AI-val rendesen, most mentem 20 kört f3000-el, és egyszer csak utólértem, lekőröztem mindenkit, azok meg libasorba vonatoztak tovább!!! ??? :)))Egyesül az első jött utánam rendes tempoban .
  • SimaSuna #3542
    ahol eddig versenyeztem..szinte mindenki undorodik az esőtől..
    bezzeg én orba szájba esbe mennék..csúszik csúszik..de más a feeling :)
  • GPx8
    Örülök neki, hogy az Intel és a BMW betol egy kis lóvét a szimekbe. Így volt ez a Lfs-nél és az rFactornál is. Csak így tovább! :)
    Vajon eső és működő ablaktörlő lesz benne? ;)
  • Alexease
    Gondolom, extra-lite RACE verzio, 1 M3-as BMW-vel;) Vagyis sokkal, a festesek miatt;) De a lenyeg, hogy a SimBin-nek mar ez is belefer!
  • gordon 24
    Ezt nem tudtam! De ez az én bajom! Akkor ja:D
    De minden esetre nagyon tetszik ez a játék. És ha a demot nézed a Pro nem 100%-os Ai-t állit be. Ez nekem nagyon fontos mert a 100%-nekem sok volt a 2006-ban. Kb 96-97% kell nekem. És szerencsére a demoba legalábbis ugy van! És ez nagyon jó. Szóval sokkal jobban tetszik a demao alapján a 07 mint a 06! Szóval király!
  • Istencsászár
    Egy reklám játék semmi több, majd kiderül akár jó is lehet.
  • zoltang
    "Holnap érkezik a BMW M3 Challenge
    2007. szeptember 10.
    Toya
    Holnaptól mindenki számára elérhetővé válik a Blimey! Games és a 10Tacle játéka a BMW M3 Challenge. Az új fejlesztésű program igazi érdekessége, hogy ingyenes lesz!
    Természetesen ez nem valósulhatott volna meg, ha nem állnak a fejlesztés mellé olyan neves cégek mint az Intel, a Bilstein, a Castrol és Sport1.de.
    Az ingyenes játék mérete 345 MB lesz."

http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=9766

Ez milyen lesz?
  • lac coo
    Miért, ez nem volt a 06-ban? Merthogy it is ,ott is van egy Extra Skin könyvtár azt annyi ....Így hirtelen nem is tudom mit kell oda berakni ....
  • gordon 24
    Az fasza hogy tudsz csinálni autót (remélem erről beszéltél) Mivel egy online bajnokságban az a jó. Nem az hogy pl Prialux BMw-vel mész.
  • Szabi1991
    és tök kira skinezés lesz..
    ha inditasz 1 szervert, mindenki letölti a te skined, és így látjuk egymás add-on skineit...
  • gordon 24
    Nagyon fasza!!! Eszméletlen király! Megy rendes modban nálam is nem kell a windowed mint a 2006-nál.
    Faszán fut nem szagatt. Szóval nagyon tutti. Ha nem szállnak el agyilag az árral szerintem meglesz dobozban!
  • pointer4
    :P
  • pointer4
    Hehh, ne is mond. 108 volt darabja a kariknak, és 124 a proci.
    De azthiszem túloztam. októberben vettem, az most vagy 3 vagy 2 év. De 3om éve nem volt még 7800 :) 1 éve meg mást vettem, úgyhogy kettőre módosítok :)
  • Istencsászár
  • lac coo
    És ez a gép 2,5 éves éves? Hogy szalad az idő :)
  • b-type
    öld ki belöle a MoTeC-t, írja Alex hogy azzal sokat nyersz.
  • pointer4
    7800gtx-sli, 2 gb ram, 4400x2 AMD
    Csakis belső nézet. Eső nélkül jácottam többet, de még akadás sem volt.
  • lac coo
    Persze , belső nézet.
  • GPx8
    Belső nézet? Mert az sem mindegy. Nekem rajtál, úgy ha 10 autót látok, akkor olyan 25-28 fps lehet.
  • lac coo
    Hát ott akkor valami más bibi van, nem a géped teljesítménye.
    Nekem P4-3000, 2G ram, X800XT PE van, és árnyék medium , motec kikapcsolva ( ez ISI motornál alap, valamiért -10 fpst jelent ), 20 ellenféllel simán megvan a 30 fps, mikor szétszoródik a mezöny akkor az 50-et veri .Eső az más tészta, az ahogy Alex is írta lazán megfelezi az fps-t :))))
  • Istencsászár
    Aki készül lelkileg a krjázisra és veszi a cuccokat a gépébe annak el fog szaladgálni a cucc, aki meg nem az butít és butít és butít...
  • GPx8
    Igaz, hogy régi a gépem (P4 3.2 2G DDR, 7600GT/256), de azért nem neveném pénztárgépnek...
    Holnap hozom haza az új gépemet, de csodát nem várok a Race07 -től azon sem...
    Neked milyen géped van?
  • GPx8
    Ahogy én látom, az történik, hogy van egy viszonylag régi graf. motor, amit az ISI sem igen akar gyökeresen átírni és a SimBin a hozzáadott effektekkel csak tovább lassít. Ezért szerintem hiába vannak benne szép effektek, ha nem tudják használni a játékosok. Az igaz, hogy 2-3 év múlva lesz hozzá megfelelő gépünk, de akkor meg a Race09-10 jön még több csodával, ami megint csak nem fog jól futni... (Akkor viszont kinek lesz kedve a már jól futó Race07 -tel játszani???)
  • pointer4
    Waze nem a munkahelyen pénztárgépen kell futtatni. Nekem 2,5 éves a gépem, de maxxon van, és még sose ment 40 fps alá, pedig esőben is versenyeztem 1x kíváncsiságból.
  • JuanG
    hát nekem az anderstorp kifejezetten ronda még fullon is, vagy legalábbis nem jön be, nem életszerű...bár gondolom versenyen a közönség feldobja, de nem igazán erre céloztam, szarok a fényviszonyok vagy mi :))...
  • lac coo
    Hát azért ez nem teljesen igaz . Nyílván konzol előnyben van, hisz ott az adott hw-konfigra fejlesztenek, de jelen esetben a grafmotor sem valami ultragyors :))))
    Elég megnézni csak egy X-pand rallyt vagy FlatOut2-őt:))))
    Szvsz még a hozzáfoltozgatott ilyen-olyan plussz efektek sem tettek jót a sebességnek :)))
  • Istencsászár
    Pécé feeling:) 8800 ultra, 2 magos procin, 4 gb rammal lehet elmenne, az ok hogy csak dx9 és még azt sem használja ki 100%ban, de hát pécén 5ször akkor gép kell valaminek h fullon mehessen:)
  • lac coo
    20 AI-van esőben, full garfikán, TV-nézetben elég lehangoló eredményeket ad a gépem :)))))Ha annyi pénzem lenne mint amennyi nincs , vennék egy újabb masinát :))))
    De tényleg a tükröződés az minek a tükröződését kapcsolja ki-be ???

Néhány jó-rossz dolog: a sisak mozgását átrakták a fizikáról a kormány mozgásra, kamu, de tökéletesen néz ki játék közben, nincs a rángatózás:)))
    Az ütközésmodell megint valami kocka lehet, legalábbis F3000-nél, elég botrányos:)))
  • Alexease
    Valaki csinaljon egy verseny visszajatszast, sok AI-val, esoben, azt a replay-t meg lehet itt osztani, es a Fraps-el benchmark-olni az elso percet;) Kiderul, milyen gepen, es milyen beallitasokon mennyi min/avg/max fps ertekek jonnek ki;) Persze, csak 1-1 sorban, ne legyen nagyon OFF:)
  • Szabi1991
    hát nemtom , de minimumba is qva szép :O
  • GPx8
    Jó. Én is sokat állítgattam pl. a GTR2 -t mire nekem megfelelő lett, de kíváncsi vagyok, hogy ha mindent bekapcsolnánk a Race07 -ben, akkor milyen vas kellene alá? Lehet, hogy még nincs is olyan gép, amin full-ban futna?
  • lac coo
    A tükröződés az mi is itt?
  • Alexease
    Pontos mereseket nem csinaltam, de aranyaban ezek az fps esesek jottet ki:
    - arnyek ki kapcs vagy medium: +20-30% fps
    - tukrozodes kikapcs: +20-40% fps
    - MoTeC vagy cockpit digitalis kijelzo kikapcs: +30-50% fps!
    - Eso: -50% fps ;)

Termeszetesen, tovabb lehet novelni az ertekeket, olyan beallitasok csokkentesevel ami nemigazan fontos: ellenfelek autoi, LOD, latotavolsag, textura, stb. (+5-20% fps).

Eleve az arnyekokat ugy sem latom a cockpitbol, a tukrozodest szintugy, a belso digitalis muszer meg nem nagyon erdekel;) Ezekkel mar x2 az fps ;P
  • GPx8
    Ja. Napos időben, 800x600 -ban, low beállításoknál 2 Ai ellen csak a rajtnál esik le 15 fps alá, mi? :D
    Az biztos, hogy a passziánsz stabil! Meg gyors is, mert az nem ISI motorral megy... :P
  • b-type
    :DD
  • pointer4
    Miből gondolod? Hihhetelenül remekül megy!!!! Stabilabb mint a passziánsz :)
  • GPx8
    Na, senkinél sem fut normálisan a program?
  • pointer4
    jaa gyári setup, ahhoz én butus vaok :)
  • Gio
    1.33.6 online Seat-al