RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis ok irtak hogy azert lesz engine csere hogy vegre olyan simet tudjanak fejleszteni amilyet szeretnenek.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Akik az Rfactort csinaljak azok csinaljak az isi engint hogy vilagos legyen...
Mert ne fikaznam ha egyszer egy bughalmaz???? lehet hogy ez nem jon ki ha kethetente mesz ket kort vele de ha egy egy online ligaban mesz akkor mar kicsit idegesito...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lizard semmit nem bizonyitott de ha a simbin levaltja vele az isi engint akkor mert lenne rosszabb? majd meglatjuk..
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
Chevrolet Lacetti WTCC
esetleg windóz múviméker?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A többire is rájöttem csak már nem akartam vele megint szenvedni meg át rendelni mert az se 5 perc😄
Köszi az észrevételt!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
mivel csináltad?
máskor azért a felbontáson állíts..
320x240 v 640x480ra mert akkor nem lesz ijen elnyújtott..
+ vmi jobb zene is mehetett volna alá..de azé jó lett 😊
hamachin v online nyomjátok?
Nincs sajnos! De majd ha lesz még ilyen jo kis verseny csinálok még videot!
Sajnos ez volt az elsõ videom és még nem a legjobb, sõt elég kezdetleges. Még gyakorlom😄
Élvezetes verseny volt és esetleg Macau-ból nincs videód?
Chevrolet Lacetti WTCC
szervereken sok az idióta sajnos😞
ritka ha sok normális ember összejön (szerintem)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
És mondjátok csak, mennyire jó itt az online közösség, milyen esélyek vannak egy jó kis versenyre, mert mondjuk a GTL sajnos ebbõl a szempontból tök halál. Mert néztem, hogy csak 2 ropi a cucc, de ha ez is döglõdik akkor nem dobom ki rá a péézt.
Igen a motorháztetõs nézet teljesen jó, az nagyon bejön, csak hát egyes ligákban (pl. GTR-Masters) mániákusan ragaszkodnak a cockpit nézethez, ezért gondoltam ,hogy hátha van megoldás, vagy velem van vmi baj...
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mivel a nepszerusege sem a legnagyobb, igy kisebb belepiszkalasokat sem lattam eddig. De ha van kedved, idod es ertesz hozza, meg lehet csinalni ezt-azt😉
Most próbáltam ki a RACE-t (egy elég kiadós GTL-es idõszak után), és egyszerûen nem bírok megbarátkozni ezzel a belsõ nézettel. Az egész olyan, mintha alkonyatkor mennék, tükrökbõl alig lehet kivenni vmit, (pláne ha elõre tolom magam az ülésen nem is látom õket, virtual meg nincs), a mûszefal is teljesen kivehetetlen (pl 87-es alfa: még a mutatókat se látom)és nem a monitorommal van a baj.
Jó persze az oké, hogy a valóságban is ilyen (amit mondjuk kétlek hogy egy kábé 6 cenits csíkban látnák az utat), de ez így tök nyomasztóm pláne GTL után, idegesít.
Lehet ezzel kezdeni vmit? Vagy vmelyik frissítésben megoldották már?
Láttam, hogy kicsit megtrükközték a fiúk a frissétéseket, meg a moddolást és nem is találtam sehol semmi RACE-el foglalkozú letöltögetõs, buherálós oldalt, vagy azért akad?
Valenciai verseny, elsõ felvonás. 4 magyar versenyzõvel! Igazán izgalmas volt!
WTCC_Valencia_Race1
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Vagy ülj be a BMW-be és nyomjad neki ugy hogy minél jobb idõt érj el csuszkálások nélkül. MAjd ird meg hogy most is könnnnyû-e.- probálj meg elérni egy lap rekordot amit más tart. Na az pl a beállitástol is és nemutolsó sorban az irányitástol is függ.
Ha elkezded eröszakolni a kormányt, összevissza rángatni aggressziven mint egy ralllyautot, több mp-t vesztessz.
Összességében ennyi. 😄