5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3264 Ez nem gond! Egyenesben egész nagy tempót ér el! Nem rossz a pedálja.
Nem rég ugy volt hogy javitani kell de aztán megjavult. Azóta mentem vele gtr2-vel egy 24h-st és teljesen fasza meg hát kedden volt NASCAR ráadásul ugye liga futam. És 4-dik tudtam lenni vele Homesteadban ami egy elég gyors pálya. -
#3263 Nézd meg a vezérlőpult/game controllers-nél hogy frankón kimegy-e a gáz, illetve nem fog-e be a fék.
Lehet hogy a játékban is jól mutatja, nekem mikor meghalt a Momo pedálja, akkor rFactor-ban sem ment ki ütközésig a csík.
-
#3262 Ez meg nem jó! Tegnap ugy tünt. Ma nem tudom elérni vele. Igazából azt nem értem tegnap hogy lettek olyan lassuak. Pedig a Handikap renszer még nem volt érvénben. -
#3261 De az van! Momo. Nekem igazából az a baj hogy ugy érzem az autó nem tud többet. Szerintem még mindig setup gond van. kersenem kéne valami komolyabb setet. Majd szánok rá egy kis időt aztán kiderül. -
#3260 Monza-ban Bmw-vel jobbat kell menni mint 2:08.
Én most kipróbáltam, és 2:03 lett, és nem tudom hol van a vége, de ha ráfeküdnék ennél valszeg jóval lejjebb is lehet menni.
Nem Momo kormányod van? -
#3259 Rendben. Próbálkozom majd . THX -
#3258 Szerintem próbáld azt, hogy betöltesz egy olyan setup-ot ami alapból edzésre, vagy egy-egy gyors körre van kiírva és azt "finomhangold" tovább 2-3 körre, ha megvan az alap akkor már nem lesz nehéz és elfelejtheted a tizenakárhanyadik helyeket. -
#3257 Neharagudj de én nem hülyéztelek le, és szeretném ha te sem tennéd. Én nem érzem magam hülyének. Egyszerüen azt nem értem min idegesíteted fel igy magad.
Nagyon köszönöm a segítséged, sokat használt mert egész barátságossak az autók már. Sőt Monzában 2.08-as időket tartósan tudom teljesiteni. Ez kb a 14-dik helynek felel meg versenyen. Edzésen jóval jobbak.
Ti mennyit mentek pl ott? Vagy serveren mennyit tudnak akik jók.
Persze ez simbines set amit leszedtem azon a forumon volt fent amit linkeltél. -
#3256 Jó persze van benne egy kis túlzás. De én pl vezettem már Rally autót egy Lancert. 3xra sikerült vele elindulni. Olyan kuplungja van hogy kegyetlen. Csusztatni nem is igazán lehet. Ezért mondom hogy gyakorlás nélkül rendesen elindulni nem tudsz vele. Persze ha az ember rászán egy kis időt akkor azért tudsz vele menni. -
#3255 De nem bírom a hülyéket! Még én vagyok fárasztó öreg, amikor leírtam többször is, hogy nem arról beszélek, hogy jó vagy rossz játék ez önmagában, hanem #3243!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arról beszéltem, hogy ne 1 nap után keseregj ha nem sikerül jó időt menni ÉRTED????????? GYAKOROLJ!!!!! Én segítettem neked, hogy az autódat jobbá tud tenni és igényednek megfelelően az 1. helyért küzdhess! Hát húzzál már és élj vele!!!! Mindenki bénán kezdte, aztán mindenki belejött, de nem 1 nap alatt. -
#3254 Igaza van tényleg kicsit fárasztóvagy. Tudod azt hogy nem értem mi bajod van pont ezért irtam. mivel tulajdonképpen senkinek semmi baja. Vitatkozunk és igazából nem is értem min. De mind1. Irtam is hogy sok igazság van benne amit irsz, de én egy kicsit másképp gondolom ezt a dolgot.
Az meg a másik hogy én nem sirok egyszerüen elmondtam a véleményem. Talán ezért hívják forumnak a formuot. Játszok is vele élvezem is. Deazért nem kell elvakultnak lenni egy játéktól. Ennek is rengeteg hibája van, de attól még igenis jó. -
#3253 Próbáltam lezárni az egészet nagyokos! -
#3252 te kurva fárasztó vagy -.-' -
#3251 Erre írtam, hogy csak csínnyán a kijelentésekkel: "miaz, hogy aki nem versenyző és halandó az nem tudna a boxból sem kijönni vele, meg körbemenni a pályán?" És még nekem van bajom :D Tényleg nem kell ennyire belemászni, a játékról van itt szó, menjen, játszon és ne sírjon, hogy bénázik ha még most kezdte. -
#3250 Valóban teljesen igaz: "Egy olyan ember aki a gép elött ül és szimulátorokkal játszik csak nem vezetett még verseny autót nem tudna vele menni egy kört ezeken a pályákon.
Fölleg nem olyat hogy hasonló vagy közel azonos időt menjen." Vita felett áll! Ugyanakkor nem erről beszélünk ezt már csak te hoztad fel. -
Debilon #3249 mondjuk egy ilyen WTCC kocsit nem olyan nagy kunszt elvezetni..
miaz, hogy aki nem versenyző és halandó az nem tudna a boxból sem kijönni vele, meg körbemenni a pályán? tény, hogy versenyre alkalmas köröket nem, vagy csak nagyon-nagyon kevesen tudnának menni sok gyakorlás után.. DE véleményem szernt kiállni a boxbol+körbemenni a pályán bárki képes lenne aki vezetett már autót életében..nem kell túlmisztifikálni ezt a "húversenyautó" dolgot..
és én igenis képesnek tartom magam arra, hogy kiálljak a boxbol és körbemenjek bármelyik pályán ami a bajnokságban szerepel
amúgymeg, Pro szinten E46-al Monzában nem vagyok totál utolsó..kis setup-al, amit énsem vágok teljesen, hanem csak sejtem..meg különböző setup help-eket olvasgatok..
ennyi lenne:D -
#3248 Teljesen igazad van. -
#3247 Ez a banner marha jó -
#3246 Neked van bajod :DD #3243!!!!!!! Gyakorolj még!!! 1 hónap múlva ha mondjuk lenyomtál egy pro championship-et akkor máshogy látod majd! A játék részét már régen túltárgyaltuk nem arról van szó, mindenki úgy játszik ahogy neki jól esik, ha nyerni akarsz akkor gyakorolj ha játékélmény kell akkor ne foglalkozz az idővel ha mindkettő akkor nem ez a te játékod. Mi segítettünk neked setup ügyben, menj nézd meg őket ahelyett, hogy itt akadékoskodsz, hogy szar időket mész. Olvass vissza, másnak is voltak hasonló problémái és a setupok sok mindenkin segítettek. Ki se próbáltad még őket, de már a monitor akartad lerúgni, mert alap autóval nem sikerült lenyomnod a gépet! Az meg, hogy más játékban milyenek a pályák az nem ide tartozik. Ne kavarjunk. Menj és játsz! -
#3245 Az amit irtam hogy egy átlag ember egy ilyen autót nem tud elvezetni az meg teljesen igaz. Egy olyan ember aki a gép elött ül és szimulátorokkal játszik csak nem vezetett még verseny autót nem tudna vele menni egy kört ezeken a pályákon.
Fölleg nem olyat hogy hasonló vagy közel azonos időt menjen.
Ezek a versenyzők 5 éves koruk óta ezt csinálják és némelyik most sem tud olyan időt menni hogy elég legyen. Ezen kár viázni ezt szerintem te is tudod. -
#3244 De nem értem most mi a bajod egyébként.
Tegnap Alexel való beszélgetés alatt kiderült hogy ők sem tudnak olyan időket menni hogy nyerjenek vagy a közép mezőnynél jobb helyen végezenek.
Igen most szereztem be a pályákat de mint irtam kb 10 éve játszom szimulátorokon (nem csak NASCAR) És ismerem a pályákat mind Monzát mind azt ami a Wtcc-ben szerepel. Mentem is pár 100 kört rajtuk. Perse nem WTCC-vel de mentem.
A set kérdés. Hát igen ahhoz hülye vagyok ez nem kétség. Nem vagyok autószerelő kb fingom nincs mire mit reagál egy autó.
Igazából nem ezzel van a bajom. És nem is igazából a játékkal.
Ha elolvastad amit irtam akkor láthatod, hogy mindig oda irtam a végén hogy igen jó játék ez.
Tehát ezzel nincs bajom. Sőt most hogy gy néz ki megtaláltam azt hogy hol tudom őket butitani már ezzel sem lesz.
Ami engem igazán zavart az pont az, hogy ez egy játék. A játéknak szerintem ugy kell müködnie hogy bárki a saját képeségeire tudja hangolni. Hogy ne az legyen hgy kifizet x ezer forintot persze ha megteszi. És utána egy hét alatt az egésztől elmenjemn a kedve.
Persze itt is megvan ez. Csak ugye pl én szeretném azt, hogy reális verseny táv legeyn reális időjárással stb de azért egy top 8 is meglegyen. Ha betudom állitani márpedig ugy néz ki hogy be lehet. Akkor semmi bajom nem lesz ezzel a gémmel.
-
#3243 Azért csak csínnyán a kijelentésekkel! Azért, mert neked valami még nem megy, azért lehet másnak igen. Szerintem az időkről és versenyekről kérdezz meg olyat, aki futamokat nyer profi ligában de mondom: tegnap még a setup-okat sem vágtad sőt még a játékot is ugye most szerezted be, ma meg már ott tartasz, hogy neked nehézségeid vannak és akkor már mindenkinek lehetetlen. Te mondtad, hogy még pontot szerezni is alig sikerül. Figyelj: 1 nap alatt nem fogod megváltani a világot, hisz még a pályák jellegzetességeit sem ismered. Az meg hogy NASCAR liga ... kell mondani, hogy más téma??? Szóval még gyakorolj egy kicsit, ismerd meg a pályákat, az autókat és lehet sikerülni fog. Türelem! -
#3242 Nem valószinű hogy ez lenne a gond! Én online bajnokságon is részt veszek. Van kormányom és kb vagy 10 éve játszom különböző szimulátororkon. Érdekes mod ilyen gondom sosem volt. Persze van abban igazság amit irsz mert valóban a reális időket adja vissza. Csak ugye egy baj van én nem vagyok egy Dirk Mülller. Szerintem egy játéknak pont nem ez a lényege. Ha azt az időt meg tudod autózn egy pályán mint ők vagy netán olyan idővel nyerni is tudsz egy nagy becsapás az egész. És tudod miért? Mert ezzel az autóval a boxból nem tudnál kijönni nem hogy menni vele egy kört egy ilyen pályán.
A smi prot azért állitottam be hogy gyengébe legyenek ott is minden segítség kivan kapcsolva!
Az amit a gép basztatására irtam, az meg csak idegeségembe volt. Nem rugnám szét soha a gépem. Másrészt meg nem is törlöm le:D Mert egy kurva jó game.
Szóval ha nagyon a realitást hozod fel példának akkor pont rossz utón jársz. Mive 1 oda se kerülnél se te se senki hogy vezethess egy ilyen autót 2 nem is tudnál vezetni egy ilyen autót. -
#3241 Hát én sem így gondolom! Először is ez játék, másodszor még mindig csak játék és sokadszorra is játék, itt nincs helye monitorrúgdosásnak.
Egy valamit elfelejtettél megemlíteni a gép b*sztatásán kívül. Nem biztos ezek szerint, hogy olyan jól vezetsz mint gondolod, bár erre semi pro-n nem is lehet rájönni. Ne felejtsd el ez simulator és nem Colin 1!
Alexease mondja a nagy igazságot: a játékélmény ... az fontos! Ja és lehet, hogy a Simbin jóvoltából legalább fogalmad van róla, hogy azokon a pályákon amiket a tv-ben látsz, milyen időt is kéne menni valójában játékkörnyezetben.
Szerintem ilyenekről csak akkor beszéljünk ha megismerted a setupokat, mert attól, hogy te nem tudod beállítani attól még belehet. Szerezz egy kormányt pedálokkal együtt, tedd fel Pro-ra és kapcsolj ki minden segítséget. Ez neked egy lökés lesz az uninstall-hoz :)
-
Gio #3240 :) tetszik a lelkesedesed:) -
#3239 Az biza!! Olyan ratyik letek most:D Levettem 89%-ra 40 seccel elvertem Prialuxot. Holnap megcsinálom faszán hogy kb olyan gyorsak legyenek mint én, vagy egy ici picit gyorsabbak aztán mehet a RACE!!!! Király!!
Na Most kezd tetszeni! -
#3238 Megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amikor inditok egy bajnokásgot lesz a neveteknél egy ilyen :
Championship/official/Wtcc2006official.bch.
ezt az utolsót megnyitjátok (total comander szerkesztés funkció)
és akkor ezt látjátok:
bortedSeasons=0
TotalLaps=21
TotalRaces=5
TotalRacesWithAI=5
TotalPointsScored=0
TotalChampionships=0
TotalWins=0
TotalPoles=0
TotalLapRecords=0
AvgStartPosition=22.000000
AvgFinishPosition=0.000000
AvgRaceDistance=93.199997
AvgOpponentStrength=97.400002
// Championship Settings (these are per-GDB settings which override the plr file values when a new game GDB ("season") is seleted:
MECHFAIL_rate=1
RACECOND_reconnaissance=0
RACECOND_walkthrough=1
RACECOND_safetycar_thresh=2.000000
RACECOND_flag_rules=2
RACECOND_weather=0
RACECOND_timescaled_weather=1
GAMEOPT_qualify_laps=12
GAMEOPT_race_laps=5
GAMEOPT_race_time=32767
GAMEOPT_race_length=1.000000
GAMEOPT_endurance_race_length=1.000000
GAMEOPT_opponents=24
GAMEOPT_fuel_mult=0
GAMEOPT_tire_mult=1
GAMEOPT_speed_comp=1
És még sok sok dolgot. És itt van az a sor amit át kell irni: Ez ő:
AvgOpponentStrength=97.400002
Ha ezt lejebb vagy feljebb viszed lassulnak vagy gyorsulnak. De tudod állitani a versenytávot mindent! Kipróbáltam. 25-dik helyről fél kör alatt 1-lettem. Persze leraktam 60%-ra az erőséget olyan lassuak mint a tetü:D szóval itt kell állitani!!
-
Gio #3237 Hat igen, mondjuk a 7e az mar elegge hatareset, annyit mar nem igazan eri meg kiadni erte. Sajnos kihalt a scene, vagy csak mindenki nyaral:D nemtom:) public meghalt:/ Sztem varj 07-re. Addig meg gyaksizz offline:P -
#3236 Ma voltam sok helyen nézegettem. Electroworldba nem volt! Media Marktba 7000ft. Cdgalaxis elköltözött. Ugyhogy ott majd hétfön lehet esetleg. Szóval elég durva árakat láttam.
Értem amit modtok, csak ugye már nem vagyunk gyerekek. Az ember nem egész hetét tölti játékkal mint mondjuk 6 éve amikor még egész nap iskolába jártál. Én pl nem tudok meg nem is akarok egész héten online bajnokásgokon menni. Hetente 2x a Hungarian NASCAR Lega is határeset.
Én egyszerüen néha néha mennék egy picit . Ilyen játékokra is szükség lenne. -
Gio #3235 AI az igen gyenge, semi-pro szintet meg sztem eleve hanyagold:) Igaz, pro szinten, 103%on mar kb realis idot mennek. De nem erdemes veluk szorakozni, max arra volt jo, hogy most megnezted a jatekot. Ha tetszik vedd meg, anno 3e-ert lehetett kapni, gondolom most is annyi. Bar talan erdemes inkabb varni Race07-re, mostanaban eleg kihalt az egesz, max ligakba lehet jokat versenyezni. -
#3234 Hát én nem igy gondolom! Szerintem azokkal a játékokkal amikkel lehet nyerni vagy az első 5 be lenni is nagyon jó csatákat lehet vivni. Ugyan olyan izgalmas lehet az első helyért a csata mint a 10-dikért csak ha 1 vagy akkor legalább van siker élményed. Igy meg semmi. Sőt amikor monzába nem is tudsz ugy menni mint ők akkor az ember kifejezetten idegessé válik és legszívesebben szétrugná a monitort! Fölleg akkor amikor a gyökkér 100-al nekem is jön keresztül lök a sikánon és utánna stop end got kap. Na ilyenkor van az hogy megynomnám az uninstall gombot:D
És ebbe megint az a szörnyű ami az rfactorba is iszonyu csalódás nekem hogy egy nagyon jó játék. Faszák az autók szépen kidolgozott dolog. Csak éppen játszani nem lehet vele. Valahogy dühitő ez. Érdekes hogy a NASCAR amit emlitettél olyan játék hogy a top 10-ért olyan csatát kell vivni hogy eleged lesz de nyerni is tudsz. Nem értem miért csinálják ezt a simbinesek. Nekem az a véleményem hogy ezeket a játékokat elsősorban online versenyzésre csinálják. És mivel oda csak eredetivel tudsz felmenni ezért a legjobb megelőzés az, hogy olyan szinten csinálják meg az off részét hogy ne legyen kedved játszani vele. Persze ez csak az én véleményem. De ugy látom egyre szarabb játékokat gyártanak akik ezzel foglalkoznak. Régen nem volt ilyen grafika nem maradt tátva a szád, de remek verseny érzést kaptál és ráadásul még nehezek is voltak. Pl STCC2, Colin Rally 1,2 Nascar, MBTR stb.
Hát szóval én igy látom ezt a dolgot. És nagyon sajnálom. -
#3233 Ma épp azon gondolkodom, hogy lehet nem is olyan rossz ez a fizikai motor? !
F1 -nél az AI olyanokat fog, hogy az állam leesik, igaz ő egyből érzi azt , amit jó nagy késéssel érzékelek a szememmel, és hihetetlen durvákat korrigál, mint a tv-ben, látni alig lehet , egy pillanat műve ...
Bár az istenített LFS-ben számomra egyértelműen "hagytak időt" a megcsúszásoknál, eljut az input az agyig még így is , hogy csak a szemem érzékel ... -
#3232 Nem veszes, de mod-tol is fugg;) 0 a semmi, 1 normal. Az 1-nel elvileg a talent file-okban beallitott ertek szerint "veletlen general":). Az alatt csokkenti a baleseteket. 1 felett, aranyosan noveli a problemakat:) De a 2 teljesen jo;) -
#3231 Ezert jo dolog a NASCAR. Mindig eggyutt a mezony, mindig elotted van a "preda", csak tervezesen, logikan, taktikan (es persze a vezetesi technikan:D) mulik, hogy mikor, hogyan probalod megelozni;) Nincs ures jarat:) Ha elbaltazik az ember egy ivet, mar harman vigyorognak mellette a belso iven:DD -
#3230 Nem sok az a 4-szeres?
Nálam 0 egész valamennyi, de így is elég sokszor fejreállnak :))))
szerk.: 0.2 . -
#3229 Ezert jo 1-2 "rossz" rF MOD, ahol nincsnek kidolgozva a pilotak (AI), mindenki egyforma, es a verseny egy nagy kaosz:) Nincs egy masodperc nyugta az embernek:) Foleg, hogy az aggresszio 200%, a AI hibazasi lehetosege meg 4-szeres:D Nem szakad szet a mezony, egy hatalmas nagy elozes az egesz verseny:))) -
#3228 Ha már az utolsó előtti AI-val , versenyben vagy, harcolsz vele, akkor kell annál több ? :)) -
#3227 En negy nyerni akarok, nem jo helyen vegezni, egyszeruen csak versenyezni (elozni, vedeni,kuzdeni, stb.). Ez jatek, semmi tetje;) En az elvezetert jatszom:) Persze igazabol, ahol penzert megy a dolog, ott termeszetesen legelol, unatkozva autozni a legjobb;)))) -
#3226 Magyarul fogadjam el hogy szarra se megyek a bajnokságban? Még egy pontot se fogok kapni?:D Azért akkor ezt is kicsit elcseszték. Tulajdonképpen akkor jobb egy gtr2 mod mint ez. Nem? Ott legalább tudod állitani ezt a dolgot.
Azért valjuk be az ember nyerni vagy legalább jó helyen végezni szeretne. Vagy te pl nem igy vagy ezzel? -
#3225 Ez jatek, es a beallitasok (fizika, AI) teljesen szubjektivek (keszitok). Valakinek konnyu, valakinek nehez. Ez van. A megoldas a komplex allitasi lehetoseg lenne, de sajnos a jatek koncepcioja ilyen lett. Pl. a PLR file-hoz sem ferhetsz hozza (hivatalosan:D), pedig van benne nehany erdekes allitasi lehetoseg (lasd rFactor). Mondjuk kormanyzasnal, grafikanal, hangoknal, jateknal vannak olyan dolgok, amik nem kellenenek..., de hat ugy dontottek helyetted, hogy kell;)))