5806
  • leho94
  • Laceee
    Race: Caterham magyarítás képek
    Race: Caterham magyarítás letöltés

A fordítás nem kompatibilis a Steames változattal, mert annak furcsa a fájlszerkezete így az nem volt megoldható, de ha esetleg valaki rájönne a megoldásra, az kérem, jelezze azt a fordító felé.
  • DEJVID
    leszettem az nvidia oldaláról a drivert amit ajánlott de semmi változás olyan bosszantó h van olyan gépem ami kell neki de nem működik pedig annyir jáccanék
  • Gio
    kormannyal nyomod v bill? 1.35 az eleg gyengus, csak azert kerdezem
  • Gio
    probalj meg masik vga drivert, ha jol emlexem megoldotta vkinek ezt a problemat
  • DEJVID
    fel rakom és ott van a játékok listáján is. nyomom hogy launch game és ezt írja: "please submit the file 'minidump\race_steam_.1.2.3.0-20070801-202720-736-1712.dmp'
    along with a description of what you think could have caused the crash to a dveloper near you." aztán ennyi. bezárom és ha megint indítom akkor megint kiírja.
  • Debilon
    a sebesség tökmindegy mit állítasz be neki..

hogy miért nem megy a játék, arról gőzöm sincs..
    de elindítani nem tudod, vagy fel sem települ? mert nekem nem világos..

steam-ben megjelenik a játékok listájában egyáltalán?
  • DEJVID
    eredeti és van account is persze. addig nem is engedi hogy feltegyem amig nem csinálok accountot vagy megadok egy létezőt. internetre meg a sebességre gondoltam. telepítés előtt megkérdezi
  • SimaSuna #3336
    gtr-masters.hu
  • Debilon
    milyen másik internet?
    mire gondolsz?

#3332-re: ha eredeti a game, akkor mennie kéne
    tudom, hülye kérdés, de ugye regeltél steam accountot?
  • DeenQa
    jah ochsersleben a kedvenc pályám, de nem tudok már jobban hajtani rajta, 1:35:003, szerintetek melyik kocsi a legjobb erre a pályára? 320si vel mentem ennyit, 1:35:297 meg Seattal...
  • DeenQa
    Helo! Elég rég nyomatom ezel a gameal, nincs valami magyar liga vagy valami? Vagy legalábbis haverrel beszállnánk 1-2 versenyre, vagy rendezhetnénk valami futamokat :)
  • DEJVID
    letöröltem a steam-et, feltettem, aztán a játékot is és most se megy
  • DEJVID
    az ugye nem lehet probléma ha más intenetet választok ki mint ami van? ott volt a jelölés az eggyiknél én meg nem tudom h milyen internetem van szóval hagytam. ez nem lehet a baj okozója ugye?
  • Alexease
    A Steam-et elinditod, es az automatan ellenorzi, letolti, stb. Ha nem mukodik, installd ujra a Steam-et.
  • Istencsászár
    ? ha steamos akkor magától leszedi...
  • DEJVID
    a játékot még egyszer nem tudtam elindítani. így is letölti a patch-eket?
  • GRomeo
    Csak február 14óta nem sajna semmit nem frissitettek,valszeg a 07miatt!
  • Debilon
    mert a steam automatikusan frissíti..

játéklista, jobbklikk a race-n, majd update history vagy ilyesmi..
  • DEJVID
    rákerestem a neten de a játékhoz csak demo-t és előzetest találtam letölthető tartalomként . miért nem működhet???
  • GRomeo
    Akkor kösd fel a gatyát és utánna remélem gratulálhatunk neked!
  • gordon 24
    Nem a liga tagokra gondoltam:D Az AI brigádra!!
  • Humesz
    Hát ezt a brigádot nem fogod lenyomni, ne az legyen a célod, itt ligások és teszterek is vannak sokkal több tapasztalattal mint ami neked van egy hét játék után, úgyhogy ne keseredj el, ha nem jön össze. Jövő ilyenkor talán :DDD
  • gordon 24
    Az igen!! Gratula hozzá! Én is fogok gyakorolni majd, de ez a hét a szigeté. Holnap megyek ki és keddig csak néha rövid időre térek haza szóval játékra nem lesz idő.
    De utánna rágyurok erre.
    1 nem lehetek olyan béna hogy ne tudjam megcsinálni.
    2 egyszerüen nem tudom elviselni hogy nem tudom megcsinálni:D

Szóval neki állok aztán lenyemom ezt a brigádot:D

Egyébként monzát én sem szeretem, nekem a kedvenc Wtcc-s pályám Magny Course. Sajnálom hogy idén nem mennek oda. De hát ez van. Sajnos annak a pályának megvannak számlálva napjai. Minden nagy eseményt elhoztak onnan. Sajnálatos de hát ez van. Se f1 se wtcc se semmi.
  • DEJVID
    nem tudom h hol lehetne megnézni h milyen patch van fent. nem szettem le eggyet se és asszem update se jött. olyan szomrú vagyok miatta.
  • GRomeo
    Szép idők
  • Humesz
    Na Gordon a következő van: Monza Priaulx BMW
    1. alapbeállítás 8 kör benya: 2.02.137
    2. alapbeállítás + felhúzott ötödik (218-220 kmh) 5 kör benya: 2.01.241 egy szépséghibás Lesmo 1 2-vel
    3. alapbeállítás + felhúzott ötödik (218-220 kmh) 3 kör benya +10% első fékerő: 1:59.610
    És végül teljesen saját beállítások, szinte mindenbe belenyúlva 225-ös véggel 1.58.234 egy enyhén megcsúsztatott Lesmo kettessel!

Hát sajna többet nem tudok tenni az érdekedben, amúgy sem szeretem Monzát, számomra túl uncsi, nem tud lekötni. Engem valahogy nem hoz lázba én Brands Hatch mániás vagyok! Ezek az idők amúgy mind practice-n születtek és az egyetlen nyomás rajtam a macskám volt, aki minden körben az ölembe ugrott
  • GRomeo
    Megnézni csak akkor tudod ha elküldöm neked az ismétlést!
  • GRomeo
    Nem lépett ki és nem fagyott ki,miután ütköztünk tovább is ment.Már többször is vissza néztem,de nem találtam semmi ilyet,hogy ütközne valamivel vagy valakivel.
  • DEJVID
    nem tudom hogy hol kell megnézni :D
  • Istencsászár
    "Szellemautó" van aki kifagy vagy kilép a winbe alt+tab-al és nemtud már visszajönni, akkor láthatalan lesz a kocsi mint egy fal és ez okozhat ilyen jelenségeket.
  • GRomeo
    Online de ismétlésben is megvan.
  • Istencsászár
    Online vagy Offline? van reply?
  • GRomeo
    Tegnap monzában fura dolog történt futam közben egy Lacetti ment előttem és ámulva látom,hogy mint a filmeken szinte felrobbant.Az aszfalttól felemelkedett!!!Annyira ámultam-bámultam,hogy még fékezni,kormányozni is elfelejtettem és nekimentem.Ilyet csak én láttam vagy veletek is előfordult már ilyen?A dolog pikantériája az,hogy előtte sem ment senki,tehát az ütközés kizártnak tartom.
  • bardocz
    sírtok itt a szar köridő miatt én meg letöltött setuppal megyek 10 secel roszabbat mint ti :D
  • leho94
    vagy csak szar a lámpájuk:D
  • gordon 24
    Sokak unsztolására folyamatosan próbálkozom! Egyre jobban megy, de azért nem egyszerű. Ma 12-dik helyet sikrált összehozni.
    Azt észrevettétek, hogy villognak ha lassu vagy:D Ma Coronel akart levillogni, de nem sikerült neki!!
  • Alexease
    A Steam-ben nezd meg, hogy fent van-e az osszes patch, kiegeszites. Az install utan letoltotte az osszes update-et?
  • DEJVID
    Sziasztok! nagy próblémám van a race-el. megvettem eredetiben, megvan a minimum gépigény, telepítettem, megvan a steam-es accountom. indítanám a játékot és a következőr írja : "please submit the file 'minidump\race_steam_.1.2.3.0-20070801-202720-736-1712.dmp'
    along with a description of what you think could have caused the crash to a dveloper near you." mit kell csinálnom? már nagyon ki vagyok éhezve.
  • gordon 24
    Ugy van megnéztem
    Van egy olyan hogy vizual settings az opciokba.Itt realra kell rakni. Majd ha belépsz a játékba, akkor ott az 1-es gombal tudod előhozni.
    De ha azt elllitotad hogy ne az a gomb legyen akkor a controlsba nézd meg melyik gombra raktad.