RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként BMW vagy Seat a tutibb autó?Ha döntened kellene?
Chevrolet Lacetti WTCC
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
rsc forum
16 induló, 11. helyrõl indultam...elsõ kanyarban belémszált 1 kamikaze...utcsó hely...de a végén 11en maradtak és a 6. lettem...😊
Lehet csak keresgélnem kéne de hol találok neten beállításokat autókhoz az egyes pályákhoz? 😊
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Itt vagyok elakadva, beallitas teren, eleg jo idoket megyek mar, de most elertem egy olyan szintet, hogy kb megszakadok akkorse tudok jobbat menni. 1-2 mapra mar eleg jo idoim vannak, (pl BrandsHatch 1.34.5) viszont van par, ahol kene meg gyorsulni 0,5-1 masodpercet.
De ha te mondod,hogy közel azonos idõt lehet elérni vele mint a többi autóval akkor van értelme ezt nyúzni tovább!
Chevrolet Lacetti WTCC
De mivel ezt tudom olyan race setet csinalok ami aranylag birja meg nem eroltetem.
De ugyi olyan szinten rajtolnak le hog az mar eges marmint nem engem hanem az elsokerekeseket😞 es ez oriasi elony sajna foleg a masodik futamon.
folmesz ide GTR-Masterses itt van a szerdai istanbuli futam replay BMW-nyertek mindketszer de csak mert szerencsejuk volt😄D
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Neked esetleg videóid nincsennek amiket megoszthatnál velünk is?Ugyanis szivesen megnézném õket!
Chevrolet Lacetti WTCC
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
LFS,Forma1,Nascar,GTR,Race ligak😊
Elvileg ezaz, bejelentkezel, es irsz egy kommentet, hogy kurvajovagy nagyonfair blablabla 😄D
Jacek, amugy ismerlek vhonnan?, nagyon ismeros a nicked vmiert.
Amugy, publikon is lehet jokat kuzdeni, de teny, hogy a ligak mas szinten vannak. RPM-nek van egy racing club nevezetu passwordos szervere, ahova telleg jo, es fair emberkek gyulnek ossze. Erdemes regisztralni az oldalra, es pass-t kerni.
Kérdezték is tõle ezt mivel mente talán helikopterrel?!
Chevrolet Lacetti WTCC
mikozben egy ligaban majd ennyi ember megy de az rpm ligakban mennek vagy 60-70-en😊)
b type jol leirta azert kell egy tarsasag hogy egyaltalan tudj egy versenyt ugy menni hogy 1 masodpercen belul vagytok allandoan de meg sincs baleset ezt nyitott serveren sosem ered el😊 mert 5 masodpercel lasabb emberek berepulve meg akarnak elozni😄
Mindig lesz vki akit le kell gyõzni és ahogy egyre jobb és jobb leszel mindig más lesz az.
Akkor vagy a legszerencsésebb ha nem te vagy a leggyorsabb, hanem egyformán mész 4-5 emberrel...az vmi zsírok zsírja.
Minden pálya minden kanyarja más tud lenni ha harcolsz.
Én sokra becsülök egy kialakult társaaságot, azt a fajta biztonságot, mikor tudod hogy vigyáznak azért rád, és te viszont.
Az új ember egy szükséges rossz, addig amíg be nem illeszkedik a csapatba, onnan minden még jobb lesz.
A legfontosabb a jó csapat, sztem nincs annál fontosabb a jó szórakozáshoz.
Utána jön hogy élvezet legyen vezetni az autót, ha mégis egyedül mész offban, gyakon..neadja ég, futamon.
Aztán a pálya...sztem, utána meg a minden többi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Baleset -> Korház - szív megállás...... és ITT vagyok.
B-type: azt írtad te is h nem annyira attól függ, tehát attól is függ, és ráadásul ha kevesen vannak, mindig ugyanazok ellen mész, akkor egy idõ után már...Ráadásul ha sokan játszák, akkor mindig lesz újabb és újabb ellenfél. De nem magyarázni jöttem ide, hanem kérdezni, én ezért szeretek versenyezni, lehet h te nem.
Nekem pl minden verseny jó verseny és nagyon izgalmas!
Jó vannak kivételek: mikor kedves m8-jeim -😊- nagyon elmennek elõllem és nemtudom õket utolérni. Ilyenkor kell valmit kitalálni hogy gyorsabb legyél.
Talán az rpm-es ligákra nem kell fizetni, bár nemtudom.
Ott van olyan serverük - racing klub - ahova felvesznek csak normális és jo embereket. Kapsz a serverükre egy passot ami egy fun verseny - és ott nincsnenek lámák...
Amugy meg sztem kell tudni különbséget tenni Race és GTR közt, fölleg ha probáltad õket. Mert ugye van példa arra is hogy eddig gtr-ezett és öttjött WTcc-zni de inkább mindkettõt nyomja. De ahhoz egyikbe már jonak kelett lennie.😄
sok jó verseny nem annyira attól függ mennyien játszák a játékot, hanem hogy milyen a mezõny amibe jelentkeznél.
Szerencsére van korrekt ligalehetõség mindkét játékra.
Oda viszont fizetni kell, a sok létszámos lagmentes korrekt lebonyolítású futamok kb. 5000ft/év.
szal én a Race-t venném, a maradék összeget befizetném egy jó ligára, és mivel a játék nem buherálható, így bevágva a választott autó viselkedését jó eséllyel indulhatsz egy bajnokságban az eredményekért...aminek értéke is van.
Jó játék a GTR2 is, én mégis ezt tenném.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
nem halott az illetõ, csak megállt a szíve
de 10k az szebb
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
tudjuk, matek 2es érettségi 😊
érvek és ellenérvek mind2 játéknál vannak..
asszem most még 1990 a Race..a GTR2 meg 6990
10esért 2 jó játék sztem simán megéri..
Chevrolet Lacetti WTCC
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
www.rpmnet.org vagy a gtr-masters. Nézd meg mennyien vannak.
Az rpm-esen nézd meg hány tag van, van 4-5 group a tornamentbe. És nézd meg ki hol milyen klánba nyomja és látod hogy azért nem kevesen játszák.
CSak ezek nem mennek fel publikolni mondjuk, henem privát szerverük van.
Persze egy átkonfigurálással meglehet oldani..
Na mindegy.. aki ezzel játszik annak sztem nagyon bejön, és én nagyon remélem hogy nem mennek el ebbbe a rossz irányba.
Mert mindenki azt mondja mért nem lehet ezt a segitséget meg azt kikapcsolni meg egyebek mért nincsenek rajta.
Azt feljön gamelni, és kap az elsõtöl 3-4 mp-t. Akkor még mit akar kikapcsolni? Inkább megkéne vele tanulni játszani és jó idõket menni.
Jah és mondjuk egy Sai vagy mondjuk Sander Hogendoorn ki akar kapcsolni valmit, vagy azok akik tényleg a toppon vanank megértem.
Az a baj, feljön, megnézi, megy egy qualit, kap 5 mp-t kilp, vagy nemlép akkor meg lassitja a mezõnyt vagy kakiraverik és elment a kedve...
És erre mi a gond: hát bazz nemlehet kikapcsolni ezt és azt, meg 4 az fps a boxba -amit csak qualin használsz ....😄 Na kb ennyi... gg .. gl hf :F