5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3424 Pedig lenyomjak, errol szol a dolog;))
Megkapod a Caterham-et hozza (ami most is meg van hivatalosan ingyen:), plusz 1 formula, 1 egyeb auto es nehany palya(kombinacio):) Persze, azert lesz meg 1-2 uj efekt is (sisak nezet):)
De ez igy mukodik. Ha van egy megvasarolt, folyamatosan modositott engine, meg vannak a liszensz szerzodesek, akkor ugy "illik" hogy evente kihozzanak 1-1 uj reszt, kiegeszitest, stb.:)) -
#3423 Micsoda fejlődés... asszem mégse kell majd jólesz ha 2 ezer lesz, ugyan azt ne akarják lenyomni még1szer... -
zoltang #3422 Simbin RACE 07 WTCC DEMO TEST VIDEO Live! -
#3421 ez tényleg nem pénz érte ennyit megér -
GRomeo #3420 Nem töltötte le a steamről de sebaj október 2-án jelenik meg ha minden igaz! -
Gio #3419 Elvileg el kell inditani steam-et, es elkezdi lehuzni. -
Gio #3418 Ha jol tudom, itt kell regisztralni VGP es itt toltheto le a teszt demo Race07Demo -
#3417 Jaaa majd persze;) Azt es a tobbi ujdonsagot, majd csak a veglegesbe;) A demoba johet ismet BMW es Brandhatch;) De aztan, lehet hogy meglepetes lesz, es benne lesz a Formula vagy a Caterham:) -
#3416 Ja...engem ebből csak az F3000 érdekel(vagy mi lesz benne...) :))))) -
#3415 Mar gozom sincs, le se szedtem, nem erdekelt;) Ugyanaz mint ez. Azt hiszem 1 BMW meg egy palya, aztan annyi;) -
#3414 wtf??? van demo???xD -
#3413 Hol és mi van benne ? :)))))) -
#3412 Par hete volt/van kint egy (talan) Sved oldalon egy exkluziv Demo... -
#3411 Milyen demo ? -
#3410 Megjelenes osszel valamikor. Egy Demo mar megjelent:) Olvass visza;) -
GRomeo #3409 Csak még azt nem tudni,hogy pontosan mikor jelenik meg és persze a demó előtte! -
#3408 hu ez nagyon király csak vigye a gépem:) -
#3407 mostmár tutko megveszem :) -
#3406 Race 07 promo 2 -
#3405 "Sajnos" erről lemaradtam.:)
Szerintem pár év szimulátorozás után az ember agya rááll az angol kifejezésekre, mégha nem is egy nagy angolos, mint én.
Ez olyan mint pl a Photoshop, vagy az AutoCAD. Ha magyar verzió kerül a kezembe végem van, se kép se hang.:) Mondjuk az utóbbi még kezelhető parancsokkal, de macerás játék, a PS viszont számomra szinte használhatatlan magyarul. -
#3404 Ha lattad az eredeti GTR forditast (gyari, kiado!) akkor tudnok kell, mi az a "lassu hupli", "gyors pukli" es tarsaik;))) -
#3403 A magyarításokon néha nevetni szoktam. Láttam egy F1C-s screenshotot ahol a gátlót (packers) lazán lefordították csomagolónak... Nem vagyok egy nagy angolos, de anyit azért tudok, hogy szakmai szöveget nem minden esetben célravezető szótárral fordítani. -
#3402 és ilyenkor hogy bÍrsz válaszolni, és a tuGYátok miatt nem beszólni.... a "mikó"-ról nem is beszélve... 30---300000év múlva... -
#3401 Race = Verseny
Training = Gyakorlas
Options = Beallitasok
... mindjart kesz is van a teljes Magyaritas...;)
Amugy van valami hozza, olvass/keress vissza. -
#3400 császtok nem tugyátok miko lesz magyarositas? -
Debilon #3399 csak senkit sem érdekel..főleg, hogy van kereső, gugli -
akaaka #3398 Nem értem,hogy minek kell törölni a warezos témát!
Ha kitörlöd akkor meg is szünik a fogalom?
Nem!
Ez is egy olyan dolog ami jelen van az életünkben a hétköznapokban.
na mindegy.....! -
#3397 Nem csak a warez temat torlom, hanem a minosithetetlen tipusu hozzaszolasokat is! Foleg ha flame gyanus:) -
#3396 Ahol van még raktáron vagy nem vitték el mindent, de hivatalosan már csak ez kapható Race the WTCC Game + Caterham 6990-ért. Aki nem csapott le a pár hónapig tartó akcióra annak most főhet a feje. -
#3395 2000 pénz -
akaaka #3394 A hivatalos nem warez játék mibe kerül? -
#3393 Az egy film... -
#3392 ez milyen játék? +pályák? -
#3391 tök jó a banner -
#3390 A warez nem megy online. -
akaaka #3389 sziasztok!
Mit jelent az ha online játékba szeretnék játszani hogy azt irja ki a belépés után (STEAM hitelesitése nem sikerált) ,ugye nem az a baja hogy kaloz játékkal játszom!!!
nyuktassatok meg! -
#3388 Ja, akkor nem soltam;) Az valami Sved weboldalnak a kulon lehetosege volt/van, 1-2 napja jelent meg. A Race forumon kint van valahol a link. -
Gio #3387 Steamen keresztul le lehet tolteni vmi demo vagy betafelet, en ugytudom. -
#3386 hol? -
#3385 DEMÓ!!!