5806
  • Alexease
    Pedig lenyomjak, errol szol a dolog;))
    Megkapod a Caterham-et hozza (ami most is meg van hivatalosan ingyen:), plusz 1 formula, 1 egyeb auto es nehany palya(kombinacio):) Persze, azert lesz meg 1-2 uj efekt is (sisak nezet):)

De ez igy mukodik. Ha van egy megvasarolt, folyamatosan modositott engine, meg vannak a liszensz szerzodesek, akkor ugy "illik" hogy evente kihozzanak 1-1 uj reszt, kiegeszitest, stb.:))
  • Istencsászár
    Micsoda fejlődés... asszem mégse kell majd jólesz ha 2 ezer lesz, ugyan azt ne akarják lenyomni még1szer...
  • zoltang
    Simbin RACE 07 WTCC DEMO TEST VIDEO Live!
  • MaSzKa
    ez tényleg nem pénz érte ennyit megér
  • GRomeo
    Nem töltötte le a steamről de sebaj október 2-án jelenik meg ha minden igaz!
  • Gio
    Elvileg el kell inditani steam-et, es elkezdi lehuzni.
  • Gio
    Ha jol tudom, itt kell regisztralni VGP es itt toltheto le a teszt demo Race07Demo
  • Alexease
    Jaaa majd persze;) Azt es a tobbi ujdonsagot, majd csak a veglegesbe;) A demoba johet ismet BMW es Brandhatch;) De aztan, lehet hogy meglepetes lesz, es benne lesz a Formula vagy a Caterham:)
  • lac coo
    Ja...engem ebből csak az F3000 érdekel(vagy mi lesz benne...) :)))))
  • Alexease
    Mar gozom sincs, le se szedtem, nem erdekelt;) Ugyanaz mint ez. Azt hiszem 1 BMW meg egy palya, aztan annyi;)
  • leho94
    wtf??? van demo???xD
  • lac coo
    Hol és mi van benne ? :))))))
  • Alexease
    Par hete volt/van kint egy (talan) Sved oldalon egy exkluziv Demo...
  • lac coo
    Milyen demo ?
  • Alexease
    Megjelenes osszel valamikor. Egy Demo mar megjelent:) Olvass visza;)
  • GRomeo
    Csak még azt nem tudni,hogy pontosan mikor jelenik meg és persze a demó előtte!
  • bardocz
    hu ez nagyon király csak vigye a gépem:)
  • bertino
    mostmár tutko megveszem :)
  • Istencsászár
    Race 07 promo 2
  • zolee145
    "Sajnos" erről lemaradtam.:)

Szerintem pár év szimulátorozás után az ember agya rááll az angol kifejezésekre, mégha nem is egy nagy angolos, mint én.

Ez olyan mint pl a Photoshop, vagy az AutoCAD. Ha magyar verzió kerül a kezembe végem van, se kép se hang.:) Mondjuk az utóbbi még kezelhető parancsokkal, de macerás játék, a PS viszont számomra szinte használhatatlan magyarul.
  • Alexease
    Ha lattad az eredeti GTR forditast (gyari, kiado!) akkor tudnok kell, mi az a "lassu hupli", "gyors pukli" es tarsaik;)))
  • zolee145
    A magyarításokon néha nevetni szoktam. Láttam egy F1C-s screenshotot ahol a gátlót (packers) lazán lefordították csomagolónak... Nem vagyok egy nagy angolos, de anyit azért tudok, hogy szakmai szöveget nem minden esetben célravezető szótárral fordítani.
  • tHoMaSmAn
    és ilyenkor hogy bÍrsz válaszolni, és a tuGYátok miatt nem beszólni.... a "mikó"-ról nem is beszélve... 30---300000év múlva...
  • Alexease
    Race = Verseny
    Training = Gyakorlas
    Options = Beallitasok
    ... mindjart kesz is van a teljes Magyaritas...;)

Amugy van valami hozza, olvass/keress vissza.
  • Káosz99
    császtok nem tugyátok miko lesz magyarositas?
  • Debilon
    csak senkit sem érdekel..főleg, hogy van kereső, gugli
  • akaaka
    Nem értem,hogy minek kell törölni a warezos témát!
    Ha kitörlöd akkor meg is szünik a fogalom?
    Nem!
    Ez is egy olyan dolog ami jelen van az életünkben a hétköznapokban.
    na mindegy.....!
  • Alexease
    Nem csak a warez temat torlom, hanem a minosithetetlen tipusu hozzaszolasokat is! Foleg ha flame gyanus:)
  • Istencsászár
    Ahol van még raktáron vagy nem vitték el mindent, de hivatalosan már csak ez kapható Race the WTCC Game + Caterham 6990-ért. Aki nem csapott le a pár hónapig tartó akcióra annak most főhet a feje.
  • leho94
    2000 pénz
  • akaaka
    A hivatalos nem warez játék mibe kerül?
  • Alexease
    Az egy film...
  • MaSzKa
    ez milyen játék? +pályák?
  • MaSzKa
    tök jó a banner
  • Alexease
    A warez nem megy online.
  • akaaka
    sziasztok!
    Mit jelent az ha online játékba szeretnék játszani hogy azt irja ki a belépés után (STEAM hitelesitése nem sikerált) ,ugye nem az a baja hogy kaloz játékkal játszom!!!
    nyuktassatok meg!
  • Alexease
    Ja, akkor nem soltam;) Az valami Sved weboldalnak a kulon lehetosege volt/van, 1-2 napja jelent meg. A Race forumon kint van valahol a link.
  • Gio
    Steamen keresztul le lehet tolteni vmi demo vagy betafelet, en ugytudom.
  • Istencsászár
    hol?
  • Willi Betz
    DEMÓ!!!