5806
  • lac coo
    Viszont az internal hangok nagyon barók lettek !
  • Alexease
    Igen, de inkabb a Radical lenne a lenyeg:)
  • lac coo
    THX !!!!

Na jó de az F3000-ből már minden lényeges megvan , nem? Modell, fizika, texturák ...Ha full le is lesz védve ebből már tuti összedobnak egy modot, hisz csak a többi csapat skinjei kellenek hozzá .
  • Alexease
    Azert annyira bizakodni nem kell, mert a PLR-file-t mar maskeppen kodoltak le, mint az elozoben;) Itt nem tudtam piszkalni;) De lehet, hogy csak a demo miatt, ne lehessen "boviteni":))

Itt a komplett RACE07 Seat Team (DDS, GMT, es egyeb file)

http://alexease.extra.hu/files/RACE07_SEAT_Leon_Teams.rar
  • lac coo
    Tuti ! Akkor az F3000 már biztos, innentől kezdve már csak a skineket bukhatjuk ;)

A Seat texturáit nem tudnád nekem kiszedni, nagyon megnézném mitől ilyen szépek a fények a kocsin , és a cubemap is kellene ;)
  • Gio
    Nekem igy elsore nagyon bejon. Javitottak a grafikan, es ugy tunt jobban fut mint 06. Fizika is mas lett picit, konyebb lett az egesz, ami nekem annyira nem tetszik, de igy talan tobben megveszik. Brands Hatchen 1.34.2 jott ossze kvalin Seattal. Kivancsi leszek a tobbi autora.
  • Alexease
    Annyi elonye van, hogy (egyelore) nem kodoltak le jobban, mint az elozo verziot, vagyis lesz az rFactorhoz Race07, F3000 es Radical is;))))

• lac coo
    Nincs Radical.
    Azért egy szinte utcai BMW-t nem lehet csak úgy pörgetgetni , szvsz .
  • JuanG
    Radical nincs benne mi?
  • JuanG
    sztem a BMW az előzőben is elég "unalmas" volt, nem bírtam megpörgetni igazán, csak direkt néha :)))...de ha most még kezesebb akkor az rosszul hangzik...
  • lac coo
    A prl megint kódolt:((((((
    És persze (igaz csak demo..) mindjárt van egy óriási hiba benne: a kerékvető "ellöki" az autót, nem pedig ráhúzza a kormányt .
  • zoltang
    Köszi. Most, hogy az F3000-et is kiprőbáltam, ott már volt.
  • polux
    "...Hol a "bukósisak nézet"?..."

Az F3000-ben.
  • polux

Sokat játszottam (játszom) a Race-el.
    Nagyon tetszik. Persze vannak benne bosszantó hibák, de nekem rengetek kellemes órát szerzett. :)
  • lac coo
    Na csak megnéztem , bár csak az F3000 miatt :)))) ..ami elég furcsa gumit kapott, nagy sebességnél rendesen szitál a hátulja , amúgy jó, a sisak bejön főleg esőben, és külön jól esik, hogy lefogy róla a fólia :))))

De ami nekem a lényeg : valszeg ezt már megveszem, mert úgylátszik hallgattak a felhasználókra és levették a napszemüveget a pilótákról :)))

BMW-t néztem még, nekem jóval stabilabbnak tűnik mint az előd, persze ott elég fura volt nekem amit méha művelt az az "utcai" autó , azért nem 500 LE ...Itt azért nem pörög ki a hátsó kerék 120-nál ;)
    Viszont kanyarokban kegyetlenül lehet kenni a száját nagyon.-jól fogható .
    Hangsúlyozom én nem sokat játszottam a Race06-al .
    A közönség fütyül, Btype örülhetsz :))))

Hirtelen ennyi, a sötét üveg nélkül már megveszem .

Fps nálam rendben van, leszámítva a kissé elavult gépemet, de semmi rendelleneset nem tapasztalok, sajnos az eső még mindig zabálja az FPS-t, de gondolom ez már csak ilyen marad ...
  • zoltang
    Letöltöttem a demot, és látom egy gyors szemrevétel után, hogy csak a megjelenítés változott szinte (grafika nem sokkal jobb mint az előzőben, legalább is a demo alapján).

Azért a program örökölte az előd jellemvonásait (jó/rossz). Belső nézetben az fps felére leesik (olykor még jócskán alá, főleg verseny alatt), a külső nézetekhez viszonyítva. Külsőben menne 160-180 f/s-ot belül 60 (csak magam), versenybe 9-re is lemegy, itt is külsőben jobban megy. Érdekes, hogy nagy fps melett is néha megakad a kép. Minden max-on van, ATI 1950 Pro-n próbáltam, és az angol pályán.

Hol a "bukósisak nézet"?
  • polux
    Régi.
    P4 (478), 2G ddr, ati9600 pro (agp)
  • Istencsászár
    Én azzal kezdeném a kérdést hogy mennyit játszott az előzővel:), vagy egyátalán látta e.
  • GPx8
    Milyen géped van?
  • polux
    nekem tetszik!
  • GPx8
    Szvsz. ratyi szar. Olyan mint a Race, csak ha lehet még szarabbul fut, ráadásul már a demo is full steam-es...
  • Istencsászár
    Ennyire jó vagy ennyira rossz?

Minden cuccom pesten van igy csak holnap tudom tesztelni:)
  • GPx8
  • polux
    Köszönöm!

Már szedem is! :D
  • Alexease
    Megjelent a hivatalos RACE07 Demo! Meglepo, de nem csak 1 palya 1 auto (a szokasos Brands+BMW), hanem van mas is benne:)))

- http://www.race-game.org/race07/download/demo.htm
    - http://www.gamespot.com/event/download/race07/

• b-type
    az választ mást :)
    de oké, kezdő nehézségi fokon legyen 2mp :)
    de akkor real-n min. 0.5 kell :)
    steam tölthetne bónusz cuccokat az elért eredmény függvényében...mitomén a márkahű játékosok kapnának egyedi festésű Alfa-t, Bímert :)
  • Humesz
    Jó csak olyan tesztpilóta nem lesz aki 5 kört megy 1mp-n belül :)
  • pointer4
    Erre mondanám aztat, hogy kár hogy nicns beleszólásod a dologba :D
    Kiválló 5letek!
  • b-type
    ötletem lenne (és még csak fizetve sem vagyok ezért :D )
    Én bazi kihívások elé állítanám a játékost bonusz lehetőségekért.
    nyitás egy választási lehetőségekkel(pl.):
    -tesztpilóta -> gyári csapat 2.számú versenyző ( :D )
    -szabadkártyás versenyző -> privát csapat 1. számú versenyző
    -új/kezdő csapat új/kezdő versenyzője -> egyenlő feltétel
    Mindegyiknél más a végjáték (egyiknél az utolsó versenyen nyered meg a VB-t, a másodiknál az utolsó verseny utolsó futamán, a harmadiknál nem nyered meg )
    - A tesztpilótának egy köridőt, majd 5kört 1mp-n belül kell teljesítenie, majd 3 különböző gumival kell 3×5kört 1mp-n belül teljesítenie.
    - szabadkártyás versenyzőnek default setup pontszerző hely minden verseny legalább egy futamán.
    - új/kezdő csapat ún/kezdő versenyzőjének az idény előtt össze kell állítania egy autót egy költségkeretből, és aztán minden pályán azt használnia...ez végül is egy egyszeri állíthatóságot jelent a setup-ban, a továbbiakban az rögzül default-ként és azt kell használni az összes versenyen.

A versenyen való magatartás visszahat a versenyzőre,...akivel többször ütköztél az többször fog veled ütközni, az amelyik csapatot hátráltattad az nem kínál neked előnyös szerződést (itt lenne egy kis csavar, mert ha nagy eredményt érsz el évközben, akkor de mégis :DDD )
    Az év során feltünnek a versenyző nevével díszített lepedők a pályát övező kerítéseken..stb.
    ...szal ilyesmikre dióhéjban.
  • pointer4
    De legyen benne olyan térkép akkor hogy meik Gang az enyimé :)
  • Humesz
    Miért ne?
  • GPx8
    Karrier mód WTCC -ben? Privát autóból átülsz gyári autóba?
  • Istencsászár
    Amit felsoroltál jólesz:), mondjuk kezdhették volna ott h nem szürkületben játszódik az egész. Örülk neki h őket nem zavarja h a pályák is sötétek ( részletességbe nem menjünk bele, mert elég sterilek, elég csak meglesni 1-2 rfactor gyári pályát ) stb..

Hang ténylegg jobb...

De ezvan, ezt a gémet már kijátszottam előtől hátulról, max a Forma autók érdekelnek...

b type jól mondja, életet kellene bele, egy nagyszerű karrier mod, egy látványos szezon stb...
  • b-type
    de ez nem csak online játék.
    Sztem egyébként az online részbe is szint vinne, de ott kikapcsolható lehetne, hogy ne zavarja a jó futást.
    Az online futás is csak akkor jó ha csaták vannak, távolságban autózni ott sem jobb sokkal.
  • Gio
    Szerintem nincs baj vele, az online reszt, a magyar es kulfoldi ligak szintjet 1 berohano huligan meg petarda se tudja hozni:P
  • b-type
    nekem tetszik, kicsit hülyén csinálták szvsz, mert így tényleg az jön le a videót nézőnek, hogy ez a progi már megvan.
    A Hang az tetszik, a mozgás tetszik....viszont némi életet igazán lehetne már lehelni a játékba....oké hogy a pályán nem látszik, de dudaszó, helyi győztes esetén egy berohanó huligán :)
    petárdák....ilyesmi. Mindegy mi csak jobban éljen a progi.
    Vagy ha nem akkor legalább egy kis karrier az offline kijátszáshoz.
  • Alexease
    Degeneralt;) De valszeg tuloztam;)
  • lac coo
    Dege..?:))))) Az mi ?
  • Alexease
    Jobb lett a hang, az fontos. De mi legyen rajta szebb?! Lehetne auto onarnyek, valodi tukrozodes, belso szelvedo tukrozodes, csillogasok, hdri, de lehetne normalisabb serules, valto-motor meghibasodas, ahoz kapcsolodo grafikai- es hangeffektek, stb..., de nagyreszt az uj dolgok engine fuggoek, masreszt fps igenyes;) De szuk 1 ev alatt nem sok mindent lehet hozzahegeszteni, foleg hogy kotott az engine resz. Az "alap" ISI engine-hez kepet (rFactor), meg igy is eleg sok mindent fejlesztettek hozza (szelvedo es hangeffektek, eso, ablaktorlo, tukrozodes, serulesek, pilota es egyeb animaciok... es eleg korrektek, pontosak, reszletesek a modellek, hangok, eleg sok a liszensz.
    (Sokan elfelejtik, hogy mar csak ahoz is, hogy 1 auto szaladgaljon 1 palyan, liszenszek tomege kell - auto, palya, reklamok, pilota, csapat, stb. - ami nem keves szervezes, papirmuknka es panz - meg ha reklam/barter is):)

En tuti megveszem, mert dege vagyok, meg olyan szep kerek az egesz:D
  • Istencsászár
    Szebb nemlett, másabb sem, megint lesz a sírás h k*urva sötét a belső... semmit nem javítottak ezen. Szebb lehetne, de nemlesz.