5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3504 En tegnap probalkoztam egy public szerveren. Voltunk >20-an, 2-nak kvalifikaltam magam, ere a startnal sebessegben maradt az auto, lefulladt, meg nem volt beallitva az inditas (csak a gyujtast tudtam kacsolgatni), igy ott ragadtam a rajtracson;))) -
#3503 setup nélkül megyek amugy:D 1.44.019-re tornáztam.ha szeerzek setupot remélem még jobb lesz.:P -
#3502 Hátőő nemtom, én nagyon lama vagyok, és a 14 körös versenyt pro beállításokkal még nem sikerült befejeznem :) mondjuk 1x fagyott a gép 1x teló csörgött, 1x meg kicsúsztam 1. helyről és mire visszajöttem összetörtek :)
De 1:42:xx volt a legjobb időm. Persze 320 bömössel, te mivel mentél ?:)
Mert pl f3000 el tutti menne jobban. -
#3501 Még gyakorolj kicsit -
#3500 Ti milyen idoket mentek Brands Hatchben?? 1.46.090 10 kör után jo ido? -
#3499 Már késő, most nem leszek otthon egy ideig, de majd beszállok ha megyeget a szerver! -
#3498 Ezert (is) jo a Steam, hogy mindenfele felhajtas, bejelentes, letolteskereses, kompatibiliutas, stb. problema nelkul, eszrevetlenul, folyamatosan lehet frisitgetni a programokat;)
Es azert azis nagy elony, hogy ha nem otthon vagyok, nincs nalam a jatek CD/DVD, barmikor letoltom egy gepre, aztan mar tolom is;) -
gudman #3497 AZ jó lesz!:) -
#3496 nekem 2 updatet is szedett hozzá -
zoltang #3495 Most, hogy a demot indítanám. A steam lehet, hogy valamit töltött le a progihoz, a demóhoz. Javítást?
Mostani verzió 1.0.0.1., a régit nem tudom. -
GPx8 #3494 Akinél jól fut (ez alatt azt értem, hogy pl. esőben elrajtol a mezőny végéről és belső nézetben van (WTCC),legalább 40 fps), az írja már meg lécci, hogy milyen gépe van! Kösz. -
Norbu #3493 Üdv mindenkinek!
Letöltöttem én is a Race07-es demo-t de vmiért összeomlik a kép játékban. A menüben nincs semmi gond, de amikor betölti a pályát akkor is csak a menü látszik, és néha-néha fel villan az autó + a pálya, de akkor is hiányzik pár textúra. Az FPS nagyon alacsony, max 10.
A konfigom: AMD Athlon XP 2,6; 1GB DDR-RAM; Ati Radeon 9800SE 128MB/128bit.
VGA driver: Omega 3.8.360
Egyébként a WTCC-nél is ugyan ez volt a bajom, de abba belenyugodtam. Azonban olvastam hogy vannak olyanok akik 9600-al is játszanak vele, így megpróbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond. -
#3492 Du csinálok..
10/1M nettel :P -
#3491 Ha valakinek van jó nete csinálhatna egy sg! szervert, ahol tolhatnánk online! Nekem sajna csak 256kb/s a feltötltésem, nem lenne elég sok autóra... -
#3490 Lehet skineket rakn ia játékba? Úgyértem az nincs kódolva?
Mert itt letölthetők már a templatek .... -
#3489 Hibákat nem fejleszthetik, hanem javíthatják, a többit fejleszthetik attól:) -
#3488 Nem javitjak, hanem folyamatosan fejlesztik;))) Minden kisebb-nagyobb fejlesztesnel megjelenik egy-egy jatek: GTR-GTL-GTR2-RACE-RACE07 :) Az engine nem valtozott (legalabbis a GTL ota), csak folyamatosan fejlodik;)
Az online-t nem neztem. -
#3487 Látszik h javítgattak, bár az online részt nemnéztem, fejlődött valamit? -
#3486 Sot olyanak, mint majd a 08-as verzio:) -
#3485 Ilyennek kellett volna lennie a Race ( 06 )-nak, mint a mostani verzió... -
GPx8 #3484 Viszont ha látod a sisakban a párnákat, akkor elég mélyen ülő szemeid vannak... -
#3483 Tényleg mondasz valamit -
#3482 Na, most látok először az új ISI játékokban normális forma autó tükröt!!!!Amiben azt látom amit kell ...
-
#3481 a hangok jobbak lettek az előzőhöz képest, az F3000-est meg elég szépen lehet csúsztatni, remélem a radical is jó lesz :)) -
#3480 Valamit piszkáltak a hangban is , mert pl. az F3000 teljesen másként szól ha csak fél gázzal tolom max fordulatig , vagy amikot padlózom ....Vagy csak nekem tűnik így ?:))))) -
gudman #3479 Nekem is tetszik a 07,tuti megveszem!A BMW-t szokni kell picit.On-line toltam egy versenyt,érdekes volt!:) -
#3478 F3000 van on-line is. -
#3477 Multiplayer de, benne van a neveben is;) De van single is. Offline WTCC 2006/2007 BMW/Seat es F3000, Brands Hatch es Anderstorp. Online csak BMW/Seat Brands-en. -
#3476 Milyen kategóriát lehet kipróbálni a demo-ban? Csak single részt engedélyezték vagy esetleg multiplayer is van? -
GRomeo #3475 Eddig tetszik a race07,jobban fut az elavult gépemen mint az előd 06demója vagy a végleges verzió.Az irányithatóság picit másabbnak tünik vagyis én jobbnak vélem.Valszeg a 07-et kerüljön is sokba,megveszem! -
#3474 1. Script vagy plugin alapu a G-force, igy meg tovabb tudtak piszkalni.
2. Megkaptak a frisebb engine-t, amiben jobb a G-force (vagyis rF szintu), csak hat a SimBin mindig tobbet tud kihozni a dolgokbol mint az ISI vagy a modderek, mivel tobben vannak es fizetos a project;) -
#3473 És olyannyira hasznos, hogy észre sem vettem a közönséget :)))))))
Viszont a G-force szimuláció valahogy jobb mint rF-ben, vagy azt lehet piszkálgatni PRL-ben ? -
#3472 Sehogy nem nyitottam meg MAX-ben, annyira mar nem izgatott;) SimEd-ben van. Inkabb a palyakat piszkaltam, mit ujitottak, es a rengeteg 3D-s nezokozonseg azert ut benne;)) -
#3471 És te hogy nyitottad meg Max-ban? Sehogy ? :))))) Nekem nem viszi a GMTImporter ....Bár ahogy nézem a képed az Simed-ből való ... -
#3470 Jópofa ez a sisak nézet, de nem lehet azért valahogy kikapcsolni ? :))))) -
#3469 Kérdés melyik tengely körül könnyű pörgetni ? :))))) -
#3468 dehogynem :) -
#3467 Hangokban nagyon jo a SimBin, bar valszeg a liszensz sokat szamit;)
A gumicsere az mar valszeg erosebben engine fuggo, ahoz az ISI-nek kellene megpiszkalnia a dolgokat;)))
Amugy, mintha mar a frissebb ISI cucc lenne alatta...(?!) -
#3466 .Nem, hangokhoz aztán végképp nem értek, annyira nem is érdekel, de amúgy a rF-es WTCC-hez letölthető BMW és Seat hang is nagyon ott van ! Igaz itt vannak plussz dolgok is rendesen ....
Gumitexturát viszont még ez sem váltogatja kerékcserekor ( vizesgumi...) -
#3465 Kellenek?