RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még annyit ehhez, hogy nézz meg bármilyen videót wtcc futamról macaun, tuti hogy nem fogsz látni elõzést abban a kanyarban, max akkor ha valaki elkúrja és nekimegy a falnak szemben... vagy lekörözöttet... bár azt se hiszem hogy pont ott akarná bárki is megelõzni 😊

de Totti nemár 😊
játszottál velünk elég sokat, tudod milyen... ha ott lehetne elõzni, az összes idióta ott próbálná meg, mert ott még az is tud elõzni aki 3 keréken gurul... egyszerûen csak nem megy ki az ívre és fékez... és pont be fog esni a másik elé. Dejó... akkor ezt csináld meg mondjuk monacoban a loews kanyarban... mert ott is minden bizonnyal lehetne elõzni, simán nem mész ki ívre hanem egyenesen tolod a gépnek, tuti le fogod hagyni azt aki elõtted megy és elé kerülsz...

Alexease
Nem torlom, most legalabb latjak miert volt😉 Amugy ha ideges vagy, ha nem, az ilyen stilussal csak magadat minosited😊 Vagyis ha Neked ez a termeszetes, vicces, vagany, laza, meno, stb., akkor semmi gond, nem torlom a tobbit, sorry!
torolod majd ezt is ezzel el lesz intezve, sot torolj engemis nem?

amugy nemtudom, jo kicsit ideges vagyok, nem volt vmi jo napom......de ez mar vicc, hogy egy forumra nem irhatok azt es mondhatok azt amit akarok, ha igy jon ki belolem, sot nagyon is vissza fogtam magam. Regen ez kurvara nem igy volt anno, ma mar ezt is korlatozzak, kabare b+ es most a csillagos resz tudod mi lenne ***** ***** ***** na ennyi kb....

leho94
sztm az lesz mert beállítgattam a kormányon hogy blra jobbra hátra nézés mi legyen...lhe az a gond

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
Nem konfigoltal el valamit veletlenul? Elvileg lehet nezelodni a jatekban, talan vannak gombok a nezetekre, lehet hogy veletlenul valamelyiken rajta van fixen a felfele nezet😉 Ha egyaltalan van olyan😉
Istencsászár
Próbáld a controllsba beállítani a jobbra-balra-fel-le nézést... szerintem az van behülyülve...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leho94
ez a bmw e90 320si ha jól írom😄 amugy ezekbe a régi kocsikban meg az eget látom..augy szép részletesek a felhõk

Istencsászár
Ezeknek a kocsinak nincs is teteje😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

na megjott a masik

Alexease
Termeszetesen szolasszabadsag van, de azt probaljuk meg kulturalt keretek kozott tartani😉

leho94
erre senki sem tud semmit???<#rinya>

lac coo
Nem tudják ....Valamiért ha egy az egyben átpakolják a gumifizikát akkor is kicsit más lesz rF-ben . Jobban tapad...Persze ez csak tapasztalat, lehet hogy én érzem rosszul 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Ez nagyon tutter, egyre jobban tetszik😊), remélem rf alá átpakolják ezzel a gumi fizikával mert 90%ban mindent meg lehet fogni ahogy megvan az írva!

LOL 😄

nálad lesz a hiba...😄 amúgy nincs ötletem..😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Oké, megtaláltam 245 mega...

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

Hi!

Hány megát foglal kb a kiegészítõ pack?Mert annyira nincs hely a gépemen, hogy ihaj.Köszi!

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

leho94
[/img]
nah cockpit...csak a kocsi belsejének teteje láccódik:S

leho94
mingyá lefotozom

minéz felfelé?😄
nekem cockpitbõl elõre néz...máshonnan meg nem próbáltam, csak ebbõl a nézetbõl jáccok

leho94
nekem csak az az egy bajom vele hogyha belsõ kamerából mennék vagy a hoodrol meg ezek (kivétel a wingman ) felfelé néz:S

nem is olyan rossz ez a caterham, és az alap game futása is sokat javult (szerintem) 😊

Istencsászár
Errõl van szó... aki baleset nélkül nemtud elõzni az ne játszon élesbe... aki meg véletlenül csinál bajt, mert ilyen is van azt megkell büntetni, de nem DQ-val... az nagyon durva esetkben használatos... hanem idõbüntetés, figyelmeztetés stb... jobb helyeken ez igy megy...

Humesz
Ne húzd már fel magad pajtás! 😊 Hogy jön ide egy bajnokság levezetése? Ha akarnám csinálnám, ennyi! És pont nem is tudod, hogy indultam-e vagy sem akármikor. A "DE" másik oldalt nem értem, hogy mit magyarázol itt össze-vissza: nem elõzés megtiltásával kell az ilyet megoldani, mert ha jól tudom ez még mindig egy autóverseny, ugye?? Ne azért zárjanak ki bárkit, mert ott elõzetesen meg volt tiltva neki az elõzés, hanem azért ha meggondolatlanságból balesetet okoz emiatt, az idióták kiszûrése meg megint nem az én feladatom.
igen köszi😊

viszont az izé, hogy a steam automatice nem szedte le, csak az értesítést..meg egy ikont tett a játékba..

amúgy milett a verziószáma a wtcc-nek? 1.2.3.0?

Me0w
Dejo, hogy lerohadt a dsl modem otthon, es a t-offline nem fogja cserelni 22-ig szerintem :///

Together we'll fly someday...

Istencsászár
Igen, de nem azzal kell indítani hanem simán a WTCC-t

ehh..jóvolna szerkeszteni, de nem lehet.

másnak is külön ikonként jelöli steam-ben az expansiont?
egy a Race-WTCC-nek alatta pedig Race-Caterham?

hmm...érdekes, hogy a steam amit töltögetett az csak valami más volt, a Gio által linkelten keresztül pedig elindul a letöltés+beregisztrálta(gondolom engedélyezte) az acc-omhoz..

hm...azt írja, mikor ki akarom választani, hogy "buy expansion"..ez mitõl lehet?

Istencsászár
Megyegettem vele, és kellemes! Végre azt az érzést adja amit ez a kocsi tud. Meg lehet fogni, lehet csúsztatni érezni a powát. Végre ki lehet látni chockpitõl😊 és a hangok is nagyon jók.

THX 4 nfo! 😄

leho94
azt nemtudjátok mért van hogy a pályák , autok nincsenek benne , de a menu megvaltozott?

bertino
megvenni, esetleg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Willi Betz
Steamen hol lehet letölteni,mert utalást nem látok sehol?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Istencsászár
Pár kép:

Istencsászár
RACE: Caterham Expansion Pack Available for Free

For one week only, June 18 - 22, current owners of RACE – The WTCC Game can receive the new Catherham Expansion pack for free. RACE owners will receive the offer when they launch Steam.

From acclaimed Swedish developers SimBin, RACE is the first title to deliver the intense action of the WTCC championship to PC gamers. The CATERHAM Expansion includes a wealth of new features:
• Three car models from Caterham Cars Limited in 60 different designs
• Two new tracks, Imola and Estoril
• Performance improvements for tracks and cars
• Upgraded options and settings for more customizable game configurations
• A new Performance Monitor that determines the best possible graphics settings
• A new controller interface for joy-pads and keyboard/mouse controls

Starting June 22, RACE: CATERHAM will be available on Steam for $4.95. RACE + the CATERHAM Expansion will be available for $24.95.

leho94
sry csak steamre kelltt menne😄

leho94
honnan lehet???

kijott az uj mod racehez, juni22ig ha letoltitek ingyenes, szal sietni😊

bertino
akkor... steamen ?

leho94
onnan szedtem énis...

w77d
sajna nincs

bertino
sztem cd galaxisnak van még
cdgalaxis

bertino
internetrõl

w77d
Sziasztok! sehol sem tudom megvenni a gamet, már mindenhol elfogyott!<#szomoru1> pedig meg akarom szerezni! nem tudjátok honnan lehetne még beszerezni?

Azert visszavehetnel kicsit sztem, ha nem tetszik ez a szabaly, csinalj te is, es vezess le egy ilyen bajnoksagot, kivancsi leszek meddig jutsz. Es pont azok hoborognek akik nem is indultak. Azt meg hozzatennem, hogy ennek 2 oldala van, szar igen, mert ott nem lehet elozni, DE normalis esetben ott nem is tudsz. Es itt persze johetsz azzal, hogy igen ott lehet elozni, persze lehet, aki gyengebb 2-3 masodpercel koronkent, azt tudod max. Az idiota emberek miatt huztak ezt meg, akik ott beprobalkoztak volna.