5806
  • Alexease
    En tegnap probalkoztam egy public szerveren. Voltunk >20-an, 2-nak kvalifikaltam magam, ere a startnal sebessegben maradt az auto, lefulladt, meg nem volt beallitva az inditas (csak a gyujtast tudtam kacsolgatni), igy ott ragadtam a rajtracson;)))
  • leho94
    setup nélkül megyek amugy:D 1.44.019-re tornáztam.ha szeerzek setupot remélem még jobb lesz.:P
  • pointer4
    Hátőő nemtom, én nagyon lama vagyok, és a 14 körös versenyt pro beállításokkal még nem sikerült befejeznem :) mondjuk 1x fagyott a gép 1x teló csörgött, 1x meg kicsúsztam 1. helyről és mire visszajöttem összetörtek :)
    De 1:42:xx volt a legjobb időm. Persze 320 bömössel, te mivel mentél ?:)
    Mert pl f3000 el tutti menne jobban.
  • atenza
    Még gyakorolj kicsit
  • leho94
    Ti milyen idoket mentek Brands Hatchben?? 1.46.090 10 kör után jo ido?
  • atenza
    Már késő, most nem leszek otthon egy ideig, de majd beszállok ha megyeget a szerver!
  • Alexease
    Ezert (is) jo a Steam, hogy mindenfele felhajtas, bejelentes, letolteskereses, kompatibiliutas, stb. problema nelkul, eszrevetlenul, folyamatosan lehet frisitgetni a programokat;)

Es azert azis nagy elony, hogy ha nem otthon vagyok, nincs nalam a jatek CD/DVD, barmikor letoltom egy gepre, aztan mar tolom is;)
  • gudman
    AZ jó lesz!:)
  • leho94
    nekem 2 updatet is szedett hozzá
  • zoltang
    Most, hogy a demot indítanám. A steam lehet, hogy valamit töltött le a progihoz, a demóhoz. Javítást?

Mostani verzió 1.0.0.1., a régit nem tudom.
  • GPx8
    Akinél jól fut (ez alatt azt értem, hogy pl. esőben elrajtol a mezőny végéről és belső nézetben van (WTCC),legalább 40 fps), az írja már meg lécci, hogy milyen gépe van! Kösz.
  • Norbu
    Üdv mindenkinek!

Letöltöttem én is a Race07-es demo-t de vmiért összeomlik a kép játékban. A menüben nincs semmi gond, de amikor betölti a pályát akkor is csak a menü látszik, és néha-néha fel villan az autó + a pálya, de akkor is hiányzik pár textúra. Az FPS nagyon alacsony, max 10.
    A konfigom: AMD Athlon XP 2,6; 1GB DDR-RAM; Ati Radeon 9800SE 128MB/128bit.
    VGA driver: Omega 3.8.360
    Egyébként a WTCC-nél is ugyan ez volt a bajom, de abba belenyugodtam. Azonban olvastam hogy vannak olyanok akik 9600-al is játszanak vele, így megpróbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond.
  • SimaSuna #3492
    Du csinálok..
    10/1M nettel :P
  • atenza
    Ha valakinek van jó nete csinálhatna egy sg! szervert, ahol tolhatnánk online! Nekem sajna csak 256kb/s a feltötltésem, nem lenne elég sok autóra...
  • lac coo
    Lehet skineket rakn ia játékba? Úgyértem az nincs kódolva?
    Mert itt letölthetők már a templatek ....
  • Istencsászár
    Hibákat nem fejleszthetik, hanem javíthatják, a többit fejleszthetik attól:)
  • Alexease
    Nem javitjak, hanem folyamatosan fejlesztik;))) Minden kisebb-nagyobb fejlesztesnel megjelenik egy-egy jatek: GTR-GTL-GTR2-RACE-RACE07 :) Az engine nem valtozott (legalabbis a GTL ota), csak folyamatosan fejlodik;)

Az online-t nem neztem.
  • Istencsászár
    Látszik h javítgattak, bár az online részt nemnéztem, fejlődött valamit?
  • Alexease
    Sot olyanak, mint majd a 08-as verzio:)
  • Istencsászár
    Ilyennek kellett volna lennie a Race ( 06 )-nak, mint a mostani verzió...
  • GPx8
    Viszont ha látod a sisakban a párnákat, akkor elég mélyen ülő szemeid vannak...
  • Humesz
    Tényleg mondasz valamit
  • lac coo
    Na, most látok először az új ISI játékokban normális forma autó tükröt!!!!Amiben azt látom amit kell ...
  • JuanG
    a hangok jobbak lettek az előzőhöz képest, az F3000-est meg elég szépen lehet csúsztatni, remélem a radical is jó lesz :))
  • lac coo
    Valamit piszkáltak a hangban is , mert pl. az F3000 teljesen másként szól ha csak fél gázzal tolom max fordulatig , vagy amikot padlózom ....Vagy csak nekem tűnik így ?:)))))
  • gudman
    Nekem is tetszik a 07,tuti megveszem!A BMW-t szokni kell picit.On-line toltam egy versenyt,érdekes volt!:)
  • blory
    F3000 van on-line is.
  • Alexease
    Multiplayer de, benne van a neveben is;) De van single is. Offline WTCC 2006/2007 BMW/Seat es F3000, Brands Hatch es Anderstorp. Online csak BMW/Seat Brands-en.
  • atenza
    Milyen kategóriát lehet kipróbálni a demo-ban? Csak single részt engedélyezték vagy esetleg multiplayer is van?
  • GRomeo
    Eddig tetszik a race07,jobban fut az elavult gépemen mint az előd 06demója vagy a végleges verzió.Az irányithatóság picit másabbnak tünik vagyis én jobbnak vélem.Valszeg a 07-et kerüljön is sokba,megveszem!
  • Alexease
    1. Script vagy plugin alapu a G-force, igy meg tovabb tudtak piszkalni.
    2. Megkaptak a frisebb engine-t, amiben jobb a G-force (vagyis rF szintu), csak hat a SimBin mindig tobbet tud kihozni a dolgokbol mint az ISI vagy a modderek, mivel tobben vannak es fizetos a project;)
  • lac coo
    És olyannyira hasznos, hogy észre sem vettem a közönséget :)))))))
    Viszont a G-force szimuláció valahogy jobb mint rF-ben, vagy azt lehet piszkálgatni PRL-ben ?
  • Alexease
    Sehogy nem nyitottam meg MAX-ben, annyira mar nem izgatott;) SimEd-ben van. Inkabb a palyakat piszkaltam, mit ujitottak, es a rengeteg 3D-s nezokozonseg azert ut benne;))
  • lac coo
    És te hogy nyitottad meg Max-ban? Sehogy ? :))))) Nekem nem viszi a GMTImporter ....Bár ahogy nézem a képed az Simed-ből való ...
  • lac coo
    Jópofa ez a sisak nézet, de nem lehet azért valahogy kikapcsolni ? :)))))
  • lac coo
    Kérdés melyik tengely körül könnyű pörgetni ? :)))))
  • JuanG
    dehogynem :)
  • Alexease
    Hangokban nagyon jo a SimBin, bar valszeg a liszensz sokat szamit;)
    A gumicsere az mar valszeg erosebben engine fuggo, ahoz az ISI-nek kellene megpiszkalnia a dolgokat;)))
    Amugy, mintha mar a frissebb ISI cucc lenne alatta...(?!)
  • lac coo
    .Nem, hangokhoz aztán végképp nem értek, annyira nem is érdekel, de amúgy a rF-es WTCC-hez letölthető BMW és Seat hang is nagyon ott van ! Igaz itt vannak plussz dolgok is rendesen ....
    Gumitexturát viszont még ez sem váltogatja kerékcserekor ( vizesgumi...)
  • Alexease
    Kellenek?