RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Elindítottam egy közösségi finanszírozásos kampányt ! Megkérlek titeket osszátok meg minél többet, jusson el mindenkihez akinek bármi köze van a szimulátorozáshoz ! (Nem kifejezetten pénzt gyűjtök vele, hanem előrendeléseket !!!)
Facebook oldalam:
www.facebook.com/herrysproducts
kampány oldala:
http://www.creativeselector.hu/projekt/show/hermann_gabor_4344_ha_neked_is_draga_a_szimulatorozas_0
\"If in doubt, flat out!\"
Sajnos a RACE 07 erre alkalmatlan, viszont rF1 tudja szintén a 24 órás futam dolgot.
Tudtok esetleg olyan modról, aminek keretein belül 24 órás verseny lejátszható? Rendes 24 órára gondolok, mint rF2 vagy GT5 esetén.
\"If in doubt, flat out!\"
Race07 és GTL Legends Hotlap verseny, a fõdíj Formula Student versenyautó tesztvezetés , mely a 10 legjobb köridõt elérõ versenyzõ között kerül kisorsolásra!
A részvétel nyílt , további részletek:
Nyerj Formula Student élményvezetést Hotlap-ozással!
Profi szervezés, 40+ fõs mezõny, korrekt ellenfelek, élõ online TV közvetítés, forma autós tesztvezetés, mint fõdíj!
Részletekért katt ide: HTCM7 Bajnokság!
Versenynaptár a leni link mögött található.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
0-24H rendelkezésre álló szerver, látható köridõk a felkészülés alatt, nagy létszámú és korrekt mezõny, profi szervezés, jó hangulat!
Kicsit bõvebb info:
Ma este 19.00-kor ismét Race07 , ismét Minivel!
3 pályát tervezek:
- Macau
- Brands Hatch
- Valencia
Macauval kezdünk, a többi random, ahogy a szerver akarja.
Szerver start: kb. 18.00, szerver restrart: 18:55
5 perc practice
10 perc qualy
2 x 10 perc verseny
Szerver IP-t 18.00-kor tudom közölni, ha érdekel valakit.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Plusz, ehhez elvileg G25 valto volt, amin meg rajta van a botvalto lehetoseg, ami sokat szamit (annak aki komolyan hasznalja a progikat).
Most boltban 80E korul van. Nem nagyon van altenativa, hasonlo kategoriaban, a Thrustmaster +100E, a Fanatec +150E.
A normalis ket pedalos valtozatok is 35-40E kornyeken vannak, es azert az mas vilag (a 3 pedal es a H-Pattern jo dolog, legalabbis szimesnek).
Ha lett volna penzem, valszeg tartaleknak megvettem volna:D
Logitech G25, G27 pedállal
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Holnap lesz egy Honda Civic tesztfutam, gyertek ha van kedvetek:
Részletek:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4409
Isten áldja a pogányokat!
NoGripRacing -rõl leszedtem a "Porsche Mobil 1 SuperCup" módot, ami tartalmaz egy "PMSC v2 Paintkit" nevû fájlt, de az istenért sem tudom kitalálni hogy hova tegyem.
Itt az angol nyelvû leírás: link
"1.Remove all files from version 1 or version 2.0 of the mod before installing this version 2.5.
2.Upon extraction (I suggest extracting the file to a selected folder in your computer and use 7-Zip for that purpose - it's free, just Google for it) the resulting folder named 'Porsche Mobil 1 SuperCup for GTR Evolution v2.5' will include a compressed file named 'PMSC v2 Paintkit' with the relevant .psd files you need to paint a new skin and two folders named 'GameData' and 'UIData' with all the mod files.
3.Copy 'GameData' and 'UIData' to either:
'X':\Steam\SteamApps\yourname\race07 (Steam installation path); or
'X':\GTR Evolution\Addons\GTR Evolution (offline installation path).
Nothing will be overwritten.
Ha valaki elmagyarázná hogy mit akar, megköszönném!
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Ehhez még ízlés, és pénztárca szerint válogathatsz kiegészítõket (EXPANSION) a hivatalos Raceroom shop-ban. Ezekhez a játékokhoz Steam szükséges.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Tehát offlinet felejtsd el..
Online érdemes játszani vele. A Fizika szerintem baromi jó. Mennyire valós? Kérdezz egy WTCC-st:)
A Játék úgy néz ki, hogy volt 2007 ben a Race07. Ezt tökéletesen felesleges beszerezned.
Vedd meg a Race-on-t Ebben benne van a Race07 stcc meg egy két cucc.
Van még az STCC2, GTR evo amit érdemes megvenned.
Kb az egész cucc ha mindent megveszel megvan egy 10 es bõl.. Ha megvan szeretettel várunk a ligánkba:))
VSR.hu HTCC megy Februárig.
Remélem megválaszoltam:))
Üdv.
Downhill!!
Srácok, hogyan épül fel a játék? Tehát van az alap race 07(amibe gondolom van pár verseny és kocsik) és vannak különféle dlc-k amik még adnak hozzá a játékhoz, és vannak hozzá modok is? Remélem érhetõ a kérdésem:D
Fizika mennyire valós és az ai?
Köszi a rávezetést! <#worship>#worship>
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A menüsorba a legelsõ menüpontba találod ezt a funkciót.
Jó, tudom, ott az offline telepítõ is, de mondjuk egy Retro Pack-et úgy hogy teszek fel?
Köszi <#worship>#worship>
Köszönöm a választ mindkettõtöknek. <#worship>#worship>
Akkor megveszem azt! A cdgalaxisnál én is megtaláltam, de rajta vagyok, hogy egy közeli boltba beszerezzék nekem.
Még egyszer ezer köszönet!
Linda
Sok sikert hozzá!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy melyik fajta Race szoftvert kell megvenni ahhoz, hogy magyar bajnokságon lehessen játszani, steam-en keresztül.
A páromnak akarom megvenni ezeket, de nem szeretnék mellé fogni. Ha a Race Injection-t megveszem ahhoz kell még valami? Vagy esetleg elég lenne csak pár kiegészítõ, csak mert a Race 07 és az EVO már meg van, mert a PC gurunak a februári számát megvettük amiben ezek voltak!
Születésnapra szeretném megvenni neki, ezért nem akarom õt megkérdezni. Így hozzátok fordulok!
Légyszíves segítsetek nekem.
<#wave>#wave>
Köszönöm: Linda
A jelentkezés már folyamatban autó választás Augusztus 8-tól.
Bármi kérdésed infód van jelentkezz! A bajnokság fizetõs 1700ft/fõ. Ezért a gyõztesek (mind2 kategória és a csapatbajnokság elsõ 3 helyezettje) oklevelet és kupát kapnak.
Jelentkezés:
VSR.hu
És egy kis ízelítõ:
Donnington Park
Downhill!!
Csak azért írom be még egyszer, hogy szerepeljen benne a brazil ár is, nehogy valaki akción kívül vegye meg, teljes áron majd. . .)
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,