A magyar nyelv úttörői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiejtés szerint 'gója' a standard, 'góla' és 'golja' a két változat.
~100 éve még falun ennyire megvolt (itt az ly az a 'lj' jellegû hang):
mára gyakorlatilag eltûnt, egy-két beszélõt elvétve találni
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Amíg az értelmezés kárára nem megy, addig maximum igénytelenségnek lehet tartani - azt pedig mindenki maga dönti el, hogy milyen képet mutat magáról.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
a 'skypot' már érdekesebb, mivel kiejtésbõl hiányzik, így írásból is kopik ki a szóvégi 'e'
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
De ilyen szövegkörnyezetben nem kellene erõltetni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
"na hus, treyarc jobb mint ektivizsön ez eddig 1, namost a cod run and shoot ezért nem vettem meg sosem 1et sem csak ezt el is mondom miért, smgvel stedi aimmel nem lesz kb 1 gyorsan lövõ assault rifle ak ezedben mert távolra semmit nem sebez szinte és szór közelrem ondjuk brutál, eddig 7 óra multi alatt 1x nem öltek meg shotival és úgy hogy quickscope és fejes úgy még csak én öltem de az nekem nem baj
1 single lövöldözõs játék van amit toltam életemben a saboteur, eztsem a single miatt vettem, ugyan kitoltam a zombi mod miatt, olyan lett amilyen szeretem a kommunista érát történelmi szempontból ezért a helyszínek feküdtek, kár hogy észak koreát semmilyen ilyen volumenû játékba nem lehet beléje pászítani dehát ez van, náci kisérletek az északi sarkon azért bejöttek de csak 1 map volt sajna"
Egyetlen PONT sincs például. A többirõl már nem is beszélve.
Tudom, hogy nem magyar, de akkor is: drun end base? 😄😄
(Errõl az jut eszembe, amikor gyerekkorunkban egyik haverom, aki buta volt, a club rotationt nem tudta értelmezni és egyszerûen csak "kobrasztésön"-nek mondta😄)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
hello na ide figyeljetek ugyan ez a probléma volt 3 emberrel de nem irtok vissza nekik nekem most visszairtok remélem na nekem az a problémám hogy amikor belépek a játék ba amugy megvettem a játékot na szóval amikor belépek a játékba akkor nem csinál semmit bejön a menü semmi new game countinew semmi csak 5 pöty világit alul és valamikor amikor gyfojtába nyomom az entert akkor bejön elindul a game tölt és kilép na erre adjatok választ ha tudtok köszönöm
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mire oda jutunk, hogy el kelljen tartani, Magyarországot rég eladják - de ez más téma.
S ez az ember fog minket "eltartani" az adójával...
"Te mit csinálnél ha ojan helyzetbe kérulnél hogy nincs hova ménen de van égy eber aki hez mehec de nem szerec ott leni de nincs más meg oldás mit csinálnál????????????maradnál vagy?"
Ez szerintem, minden eddigit überel...
Mindig mondom, milyen szerencse, hogy nem vagyok "arckönyves"
"
Ki szeretne veled lenni eben a pilanatban
Marcsi na ki ?:
1:akiert mindent oda adnal csak lathazsd meg ecer
"