A magyar nyelv úttörői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt vettem észre, hogy manapság divat azzal dicsekedni, hogy valaki nem szeret olvasni. Régen valahogy ez még "égõnek" számított, legalábbis mélyen kussolt róla az illetõ, hogy életében nem olvasott semmit a kötelezõn kívül.
"A zene jelentése számomra, kedvenceim
A zene??Mindne nap hallgatom szal nem tom ha lehet ugy mondani nem tom XD"
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg nyilván a megölte ige ide erõs lett volna, és körülírni sem akarta a történést, mert arról szól a cikk is. 😊
Mi az, hogy "meghalasztotta"?
Mások arról beszélnek, hogy lementek az Adriára egy hétre, vagy megismerkedtek egy csodálatos lánnyal, emberünk pedig... tessék. 😊
A történet annyiban sántít, hogy ütközik a bélszél alapszabályával:
"Salamno király mondá vala:
Hangos fingnak ninscsen szaga.
De amellik sunyi-lapos,
Annak szaga irtózatos."
Írhatta volna a fingottat egy t-vel, az egyiket eggyiknek, a legelsõt ö-vel, az éreztemet pedig sz-szel, és akkor igazán menõ lenne, hogy csak a kötõszavakat sikerült helyesen összehoznia.
"Ez az egész dolog még tavaly januárban kezdõdött. Akkor felhívott engem egy illetõ, aki megzsarolt engem egymillió forintra. Azt mondták, ha nem fizetek, akkor felteszik a képeket" - ecseteli a helyzetet a sztártévé internetes videójában Voksán Virág, aki természetesen nem fizetett zsarolójának egy forintot sem, majd egy év szünet után elõkerültek a képek.
"Sikerült reggel arra kelnem, hogy ennek a kedves napilapnak a hasábjain ott szerepelnek a képek. Amikor megtudtam, hogy ezek a képek a neten is fenn vannak, akkor az elsõ az volt, hogy kerítsek valakit, aki tudja, hogy ezt hogy lehet leszedetni. Remegtem, annyira ideges voltam. Nagyon jó ügyvédem van hál' istennek. Egyik részrõl be lesz perelve az egyik napilap, másik részrõl pedig egy rendõrségi eljárás lesz ismeretlen tettes ellen, mint zsaroló" - mondta el Voksán Virág.
Nos, talán elég ennyi komment: hiányzott jó néhány nyelvtan és fogalmazás óráról...
"Szerintetek meik a job játék a CoD4 vagy a CoD6?
Szerintem nagyon sok különbség nincs bene a két játékban csaja 6 ban 1024/768 as grafikán olyan mint ha a CoD4 et Full grafon tolnád viszont a Co6 ból hiányoloma ki hajolást sokszor nyomom meg az E vagy a Q gombot a ki hajoláshoz mire mekszokja az ember h nincs!Sajnos CoD6 ban is vanak már csiterek és szerver admin hilyán nics esjé ara h rend legyen a szerokon!"
A játékostársai fellélegeztek - egyértelmû volt a reakcióikból - hogy eltûnik az életükbõl a kis párisz hiltonka.
S milyen a Fortuna? A b*** k****g tininek 8 millával gazdagodott a "nem publikus" heti zsebpénze - vehet 130 pár cipõt belõle, meg költhet a szájfényre, és hizlalhatja a dagadt popóját... még hogy õ pompom lány és szereti a matekot és "sales manager" akar lenni... bekakilok!
Az "Áll az alku" c. fantasztikus, kulturális vetélkedõ "fõszereplõje", azaz a kihívott játékos olyan szinten irritált, hogy majd' szét robbantam a dühtõl: emília
"Zsííííír" - ezt mondogatta mindig
"Vááááá" - megpróbált angol-amerikai stílusban értelmeset közölni minden második komolyabb mondata elején, végén, valamiféle mondat tárgy helyén...
Azon felül, hogy egy rettentõ mód elkényeztetett 17 éves kis ***** volt, lehetõségeihez képest elég komoly társadalom tükröt tartott a mai fiatalság IQ, és beszéd- és mûveltségi szintjérõl.
Az elvárásairól nem is beszélve...
A mai (06.10.09.) Fókuszban hallotta eme gyöngyszemet:
"Nem lesz habzsi-dõzsi!"
Aki megfejti, kap tõlem egy online Kazinczy-díjat 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Na, addig is "puxy"
[<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>]
Pedig korábban már azt hittem, hogy a "kapcsizást" és a "talizást" már nem lehet felülmúlni.
<#idiota>#idiota>
Bakker, legalább az eszközhatározót (-val, -vel) írnád jól...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
igaz, hogy elírta, de ts-el akarta a kíváncsit
"Schobert Norbert részt fog venni a TV2 új mûsorába"
link