Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Szóval én eltávolítottam a gépemrõl (uninstall), elõtte kimentettem a magyar locale\hu_HU mappát és igen, feltettem a másik fórumon leírtak szerint.
Jelenleg az alap+kiegészítõ 2.65.1-es verziót használom...
Remélem ez így nem probléma, de ott van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" Leszedtem az alapjáték reloaded verzióját, majd az ice and blood reloaded verzióját végül a 2.65.1-es patch reloaded verzióját. A telepítés menete ez volt: feltettem az alapot, de nem crackeltem be, a kiegészítõ patch mappájából feltettem a 2.40es patch INT (international) verzióját, ami ugye 1 giga, majd ezután telepítettem a kieget. Amikor kész volt, akkor feltettem a 2.65.1-es patchet, és a mellékelt crack mappából bemásoltam a pak és system mappákat a játék telepítési könyvtárába, felülírva a régi fileokat. A pak mappa tartalma megegyezik a korábbi reloaded-es crackfixel, ez fõként win7hez kell, mert ott nem jelent meg a dragon mage karakter egy hiba miatt. A tapasztalatom az a kiegészítõvel, hogy kurva jó... A betöltési idõ kb 15 másodperc(!), egyetlen egyszer se fagyott a játék, rengeteg mindent megváltoztattak benne, a dragon mage pedig egy brutális tömegpusztító állat ;D A két új térkép rész egyenként kb akkora, mint a mocsár, tehát nem 5 perc lesz bejárni õket.A magyarításról annyit, hogy némi módosítás után a 2.40es patch magyarításai tökéletesen mûködnek, már ami a fegyvereket, tárgyakat illeti. Viszont maga a játék szöveges része egyetlen fileban található meg, a global.res-ben. Ehhez sajnos nem férek hozzá, se resource hackerrel, se a visual studioval, nem tudok programozni sajnosvigyorgásiddle;' /> Ha valaki guru a témában, és megtudja nyitni a global.res-t akkor abban szépen lehetne módosítani a szöveges fileokat, a 2.40es global.res alapján, az új szövegeket pedig lefordítani, vagy esetleg angolul hagyni. Igazából, ami új szöveg a kiegészítõben, az néhány menüelem, a dragon mage egyéni küldetés sorozata és képességei, harcmûvészetei. Remélem, lesz valaki, aki tudja, hogy kell belepiszkálni."
Ez nekem teljesen érthetõ leírás volt és tökéletesen mûködik.
Elnézést, hogy itt válaszoltam, de én, mint mondtam már, legalább megvettem a játékot és ennyit megengedhetünk magunknak, hogy legalább spoiler tartalomban itt legyen.<#smile>#smile>
Az eredeti játékomra nem megy fel a kiegészítõ, bár nem is erõltettem, mert visszavontam a kódomat és eltettem emlékbe. Talán még csoda történik a magyar lokalizáció ügyében és akkor jó lesz még valamire...<#confused>#confused>
Elkavarodtam kicsit. Rakjuk már rendbe ezt a dolgot, mert szerintem nem csak engem érdekel.
Elõre is köszi
Így olcsóbb, én most kapok majd (nem veszek!!!) egy bontatlan Collector's Edition-t és egy kiegészítõt.Lehetséges, hogy eladom majd, de ez nem biztos.
Az viszont biztos, hogy bontatlan mindkettõ és megrendelésre jön, de én sem tudom, hogy honnan hozatja az illetõ a részemre, csak annyit tudok, hogy állítólag nagyon drága...
A legális letölt sokkal olcsóbb.
A virágbolti pedig még annál is olcsóbb.<#vigyor4>#vigyor4>
csak külföldrõl lehet meg venni ?
nekem nincs bankkártyám amivel meg tudjam rendeli
hogy tudnám megoldani ezt?
és hol lehetne meg venni mert amit irtatok sacred 2 oldalról
nem tudom még csak megrendelni se .
nekem nem jön be semmi megrendelõ lap se
elõre is köszi
Én csak a jövõ héten tudnék menni, de tegyétek fel, ahogy ott le van írva, mert pontos a leírás és ma kipróbáltam, egybõl indult, csak figyelni kell, hogy a telepítés menete és sorrendje jó legyen...
Csak kipróbáltam a fájlcserét, hogy az emberek megnyugodjanak.😄
Olvassátok el ITT a hozzászólásokat a kiegészítõ fórumán.
Már nyomják többen hamachin kieggel.
rage:
Az új helyszínen az általam említett magyar fájlokkal értelemszerûen nincsen felirat és szöveg.
Én ezt megoldást csak azért írtam, mert Csokis szeretné például magyarul játszani.Lehet, de csak átmeneti fájlcserével és az alapot.
Én is csak ma tettem fel, de azon a fórumon, amit linkeltem, láthatjátok, hogy tökéletesen játszanak vele multit...
Csokis, én is így voltam, nem érdekelt a multi. De mihelyst kipróbáltam, változott a véleményen. Sokkal jobb másokkal játszani, mint csinálni a küldetéseket egyedül... Az elsõ résszel még mindig! játszanak nyílt hálózaton, igaz oda kellenek az aktiváló kulcsok.
Az új helyszínekkel mi történik ilyenkor? Nem kavarodik össze, az angol marad ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Persze mindkettõrõl legyen másolat.
Hosszú "Õ","Û" ugyan nem lesz, de az nem olyan nagy probléma...
Nagyon szépen fut a játék és garaib leírása szerint tényleg sok pozitív változás van...
Az ELITE grafika nem okozhatja elvileg, mert próbáltam úgy is, hogy nem telepítettem.
Nem számít, ez a játék még így is többet adott nekem, mint sok másik gagyi hülyeség és nem bántam meg a vásárlást, viszont én is osztom TGWH véleményét, mert itt nem ez a lényeg, hanem maga az a tény, miszerint jól kiszúrtak velünk, hogy ilyen szépen mondjam...<#smile>#smile>
Mindent kipróbáltam, 70FPS-el dolgozik ELITE grafikával és minden maxon van és sajnos így sem igazán megy normálisan.
Azonban látható a hozzászólásokból, hogy ezzel ezek szerint nem voltam egyedül, mivel, garaib sem véletlenül említette, de olvastam már mások hasonló tapasztalatát is ezzel kapcsolatban.
Ha neked így megfelel, akkor én örülök, de az kétségtelen, hogy a készítõk hosszú idõn keresztül birkóztak ezekkel a problémákkal még a régi idõkben és igazából nem tudták megoldani a problémát.
Nálam ennél nagyobb gépigényû játékok normálisabban futnak.
Én is szívesen játszottam magyar felirattal, azért vettem meg jó magyar forintokért, de jelenleg én is gondolkodom, hogy kipróbálom a warez verziót.😄
Én megtettem a kötelességemet és megvettem 10 rugóért a játékot, tehát megengedhetem magamnak... <#vigyor4>#vigyor4>
- Pl. már 20 szinten 5 db varázslat és fegyver slot-od van.
- Ha megnyomod a varázslat slot-jának a gyors billentyûjét, akkor egybõl elsüti a varázslatot. Ez életmentõ lehet egy szeráf isteni védelem esetén, mert nem kell még pluszban jobb egér gombbal kattintani.
- Új páncélok fegyverek minden karakternek.
- Szerintem több runa esik a az alap játéknál és mintha a Dragon Mage-nak kedvezne jobban, bár ez lehet hogy csak véletlen..
- expert varázslási módban gyorsabbak a CA-k újratöltõdési ideje, viszont bünteti a más osztályban lévõket is
- valamiért kivették a sima hátasokat (pl. natúr tigris), amik a reg. idõket nem javítják, legalábbis a hátasok szigetén nem találtam õket.
- plusz karakter slot-ok, hordárördög, karakterek kinézetét lehet formázni.
- még nem lépett ki egyszer sem hibával a program és gyors
- több vér
- szebbek a vezérlõ felületek, pl. ca slot-ok, fegyver slot-ok, stb.
- még a plusz küldetéseket nem csináltam, de szerintem még tartogat újdonságokat
Tapasztalatok vannak azzal kapcsolatosan állítólag, hogy az angol alap verzióhoz 2.40 patch van mellékelve és hivatalosan is onnan patchel tovább a 2.65.1-re a játék kiegészítõje, és így már tökéletesen fut, nem lépked ki és nem akadozik.
Tehát velünk, akiknek magyar játékuk van nagyon kiszúrtak, mert még ezt a javítási lehetõséget sem kaptuk meg például egy patch formájában...
Valami hír? Mindenki így beletörõdött? Hát én már csak a büszkeségem miatt sem venném meg... inkább leszedek egy warez verziót, ha nagyon játszani akarok...
Nem akar valaki autót venni mostanában? Lenne egy eladó. Egy Suzuki Ignis. Egyedi elsõ-hátsó lökös, kipufogó, meg ilyenek. Ha valakit érdekel, akkor írjon.
Jól értettem?
Együtt volt kb. 8e forint, viszont így már élvezhetem a kieg. újdonságait pl. 3-mal több karakter slotod lehet, a szeráfot még sexisebbé teheted :o)))) jó néz ki a rövidhajú kreol bõrû szeráf :o)))) stb.
Garib! Te melyiket vetted meg?
http://www.sacred2.com/en/webshop/order-for-pc.html
Ennyi szervert, alig tudtam kiválasztani, hogy akkor most melyikre is lépjek fel. :o) Nagyon tetszik a kieg. :o). Szépre sikerült. :o)
Honnan szeded Steamrõl? Mennyi ojró(euró) volt?
Remélem kárpótol majd a kieg.
Elvileg a nyakukba akaszthatnánk egy pert is, csak nem biztos, hogy megéri az idegeskedést.
A sevenM Kft itthoni képviselet is csõdbe ment???
Vagy csak a tárgyalókészségük és ráhatásuk egyenlõ a nullával.<#buck>#buck>
Például limites rapidos letöltések esetében ilyenkor egy új IP címmel folytathatom tovább vidáman a letöltéseket.😄
A játék indításánál a betöltési procedúra közben kéri a csatlakoztatás indítását./nem minden esetben!/
Véleményem szerint ez így nem korrekt, mivel a single játék esetében nekem ne akarjon kapcsolatot...
Érdekes módon az én legális játékom, amennyiben nem vagyok a neten, akkor idõnként nem indul el és .exe hibával megpusztul.
Ez a helyzet egyre biztatóbb lesz, ugyanis teljesen eredeti és nem értem mit akar, mert elvileg nem kötelezõ single játéknál a kapcsolat...
Lassan én is anyázni kezdek.😄
Érdekes, hogy a programot legálisan használó játékosokkal csesznek ki.
Igazából valamilyen szinten annyira felbaszott, hogy azt hiszem a legális verziómat el fogom ajándékozni valakinek (bár ha gyönyörû szépséggel menne Shakespeare ékes anyanyelve, akkor ajánlva megküldeném a Koch Media-nak az én példányom, egy diszkrét levél kíséretében hogy: dugják fel maguknak).
De ennek is van tanulsága számomra:
Soha semelyik játékot nem szabad megvenni legálisan, csak amikor már 3000 Ft vagy az alatt kapható a Gold Pack.
Ja és éljen sokáig a warez!
Remélem az összes ilyen cég beledöglik, mint amilyen ez is (amelyik a kieget adja).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Viszont valamiért sokkal jobban fut mint eddig.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
http://update.sacred2.com/apache2-default/dl_international.html
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"A játékot 4990.-ért meglehet venni az 576 shopokban. Nemsokára kijön a kiegészítõje, az Ice & Blood. A kieg egyben hozza magával a 2.46os patchet is, ami viszont azt jelenti, hogy leveszik az alapról a támogatást, és az már megmarad 2.43as. Ami sok embernek nem tetszik, teljesen érthetõen, az az, hogy rövid idõn belül megszûnik minden zárt hálózati szerver az alapjátékhoz, és csak a kieg 2.46os szerverei lesznek elérhetõek."
Ha ez tényleg így van akkor vége a multis kalandoknak a magyar alapjátékkal nemsokára? Ez a hozzászólás még az elõtt született, hogy megtudtuk volna, hogy törölték a magyar kieget! Marha jó, lehet nemsokára akkor a netes verifikáció is lehal és akkor itt maradunk egy 10 ezer forintos hulladékkal amit nem tudunk majd legálisan csak crackel elindítani. Szuper!
Bocsi, ez nem volt egyértelmû...
A lényeg, hogy "jól megfontolják", hogy mire és mennyit költenek és sajnos azt sem veszik figyelembe, hogy mi lenne az erkölcsi kötelezettségük például ebben az estben velünk szemben.
Én is szívesen tenném azt, amit leírtál ezzel kapcsolatosan, nincs ezzel semmi probléma és véleménykülönbség közöttünk.
Off:
Én megcsináltam a Still_life_2 fordítását, amit augusztus 8-ra ígértek kiadni nálunk.Ezután újra felmérték a piacot és látniuk kellett, hogy a játékot nem érdemes kiadniuk, mert warezolva, aki akarta végigjátszotta már magyarul, tehát nem éri meg anyagilag hivatalosan kiadni, mert nem veszi meg senki, aki épeszû...
Hogy jön ez most ide???
Úgy, hogy ez is egy példa arra, hogy "krokodilban figyelnek" és annyi eszük van, hogy megnézik, hogy mire érdemes költeni és mire nem./Sacred_2 lokalizáció./
Viszont az is kétségtelen, hogy a Sacred_2 azért egy más kategória és vannak, illetve lennének a kiadónak erkölcsi kötelezettségeik is velünk szemben...
Sacred 3-mat ezek után tényleg nem veszek rögtön megjelenés után, csakis akkor, ha a bugmentess verzióig eljutnak, és tényleg jó a játék.
Ennyi, multi nélkül soha ilyen drága játékot. Egy emberrel kevesebb ha nem tudják megoldani a dolgot... az elsõ negyedév meg 3 hónapig tart... 3 hónap alatt persze hogy lejjebb megy az ára magától is... még csúsztatnak is rajt egy keveset, és lesz egy kis többletbevétel a harmadik rész elõtt...