10030
-
#9310 Most meg a Collectors Edition 3070FT igaz nem magyarul! -
DORSANAX #9309 Sajnos nem, majd valamikor a Gold jön, de az is angol nyelvű lesz...
Nekem is van magyar alapjátékom,xart sem érek vele, esetleg arra jó, hogy a polcra tegyem, de azoknak is jó, akik csak az alapjátékkal szeretnék magyarul játszani...
Még akkor vettem, amikor 10 rugó volt az ára. -
#9308 A kiegészítő az nem jött ki magyar nyelven? -
DORSANAX #9307 Köszönöm, már nem aktuális a kérdés, megtudtam, hogy az 2 rejtett küldi és másoknak is ott van...
Egyébként van már azóta 2 újabb patch, az utolsó a 2.65.2-es... -
DORSANAX #9306 Szia fiúk!
Valaki, aki telepítette a kiegészítőt, meg tudná mondani, hogy a 2.64-es patch esetében az új játék kezdetén miért van 2 szürke mellék küldetésnek a szürke karikája a térképen már rögtön a játék kezdetén?
Telepítettem egy eredeti CE-t és egy eredeti Ice And Blood-ot és nem értem, mert megjelenik a 2 karika valahol a térkép közepén a kari indítása után közvetlenül, de szöveg nincs ott semmi, szóval nekem ez magas, hogy miről is van szó ebben az esetben..
Esetleg ez csak nálam jelentkezett?
Talán valaki telepített már itt közületek eredeti játékot, megkérném az illetőt, ha esetleg ismeri a dörgést, válaszoljon.
Előre is köszi... -
#9305 A lényeg, hogy inkomkpatibilis az angol-magyar foltozás, nem is hajlandó feltelepülni.
A németeknek sikerült egy olyan játékot összehozni, amihez az első patch rögtön 1 Gb fölötti méretű lett...
A 2.40-es foltra már csak néhány megányi javítás szükséges, amit az updater (első javítással települ) néhány pillanat alatt megold.
Warez werziónál felejtős a patch. -
DeDy #9304 Üdv.
Azt megtudja mondani nekem valaki hogy a magyar patchek miben mások az angoloktól? Javít szöveget, új szövegrészek vannak benne? Illetve van 2.43 mert én csak 2.40et láttam magyarból. -
#9303 Miért van az, hogy az alap játékot akarom patchelni, de mielőtt végezne (~90%) visszaállítja 2.0.2-re? Eredeti (sajnos) magyar változat, magyar patch. -
viktor25 #9302 Olyan kérdésem lenne mely egy ládika és nem lehet kinyitni a játékban az összes ládikát ki lehet nyitni csak ezt nem. Ehhez a látikához az ATHERTONOK LELKE küldetés fűződik mely egy dombon van e helyen egy kilátó helyezkedik el s mellete egy fa ládika és zárva gondolom egy küldetéshez kötődik, de nem találtam semmit talán ti tudtok valamit előre is köszi. -
#9301 Multiban onnét indulsz, amúgy sehogy: Full térkép. -
viktor25 #9300 A sacred 2 magyar fansite veboldalán is tökéletesen megtalálod rögtön amint bejön az oldal.
Majdnem a legalján baloldalt van egy térkép, és ott találod a driádok szigetétől a kristályszörnytől balra ezt a szigetet. -
viktor25 #9299 feltöltöttem egy képet róla de mivel csak 20 kbytet enged ezért ne csodálkoz hogy olyan mint egy hangyafasz -
#9298 Képet róla, hátha úgy megértjük. -
viktor25 #9297 Balra az tenger közepén a magyar fansite veboldalán mindenféle jelek mutatnak a szigetre de nem jutok el sehogy sem a szigetre. -
viktor25 #9296 Sacred 2 térképét letöltöttem a magyar fansite veboldalról és találtam rajta egy másik szigetet a kristály szörnytől jobbra egy egészen apro sziget, melyhez nem tlálom az utat. -
aron89 #9295 Sziasztok, van egy pár Teleport kapu amit egyszerüen nem találok, biztos hogy azok léteznek ? vagy verziofüggő ?
itt a térkép: http://www.sacred-fr.com/images/sacred2/map/Ancaria_Map_Boss.jpg
na msot ezen a térképen a "Tyr Lysia ouest" ; "Clearview" ; "Grunwald" portokat nem találom,,, cask béna vagyok vagy elképzelhető h nicnsenek ott ?? köszi :) -
DORSANAX #9294 Egyébként a feliratokhoz csak ezek kellenek a locale/en_EN mappából:
AntqSSK.ttf
AppendBonus.csv
AppendMaterial.csv
AppendRare.csv
Carolingia.ttf
DescriptionBonus.csv
DescriptionMaterial.csv
DescriptionRare.csv
global.res
Itemnames.csv
Ezeket kellene megszerezned valakitől, akinek angol verzió van telepítve.
Próbáld meg a SPAM/OFF/WAREZ-ben...
-
DORSANAX #9293 A "locale/hu_HU/global.res fájlt át kell cserélni az angol változatból, ezen kívül esetleg a "ListFontGroups.xml"-t és a .csv fájlokat is lehet cserélni...
Azonban, ha eredeti a játék, akkor csak a global.res-t szabad cserélni szerintem.
Tehát kellene neked valakitől egy "locale/en_EN" mappából kiszedett global.res fájl.
Akinek angol verzió van a gépén, attól kérd el, gondolom feltölti neked esetleg, mert nem nagy a mérete.(3MB körül...)
-
XeroX #9292 Végül is sikerült az optionscustom.txt file szerkesztésévl.
A játékélmény viszont átcsapott negatív tartományba :(
-
XeroX #9291 Help <Ha volt már sorry>
---[Kamera nézet változtatás]---
Szeretném a nézetet úgy beállítani mint pl. gothic3 -ban.
Addig rendben van, hogy ráközelítek a karakterre, de csak pár méter látok előre az úton.
Valahogy szertném a kamera látószögét feljebb állítani.
Az biztos, hogy meglehet csinálni de rajtam kifogott :(
Valami mód vagy ini szerkesztés akár hexa is jöhet.
Thx
-
Kurt97 #9290 Meg lehet valahogy oldani, hogy a magyar játék eredeti angol legyen? Van valami angolosítás vagy ilyesmi? :D -
Csokis #9289 Sacred 2 GOLD-ot most egész baráti áron lehet megvenni. -
DORSANAX #9288 Microsoft Support, Moderator Thursday, February 11, 2010 11:04 PM
Válasz JenPea78-nak, ITT -
DORSANAX #9287 Bocs, ez az első link, amit lehet olvasgatni erről
Szerintem elég a Visual++ frissítése is talán, de olvasd végig a tippeket... -
DORSANAX #9286 Ahogy itt olvasod a Visual++ lehet az oka, illetve olvasd végig ezeket a hozzászólásokat.
Vagy még ezt olvasd végig és itt leírja lépésenként a tennivalókat... -
doncsabi #9285 Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="="win32",version="8.0.50727.4053" függő összeállítás nem található. Használja a sxstrace.exe fájlt a a részletes diagnosztikához.
Ezt irja ki mikor felrakom a gold pakot és nem indul el.
mit csináljak valaki tudna segbiteni?
köszi elöre
-
DORSANAX #9284 Ezt olvasd el és telepítsd újra a játékot.
Alapról tedd fel a javításokat, de a hivatalos oldalról.
INNEN szedd, ahogy le van írva. -
#9283 Megpróbáltam az összes patch UK és US verzióját is feltenni, egyiknél se találta meg :( -
DORSANAX #9282 Közben nézegettem és a 2.40-es INT patch után, ami még jól működik, az 1 GB körüli 2.65.1-et kellene feltelepíteni.
Ez csak egy olyan információ, amit én magam nem próbáltam még, de érdemes megnézni, mert erre a patch-re már telepíthető a kiegészítő is... -
DORSANAX #9281 Volt egy hibás patch a Collector Edition-hoz, de már nem emlékszem, hogy melyik.
Lehet, hogy azt akartad feltenni esetleg, sajnos utána kellene olvasni, mert nem emlékszem már, pedig itt a fórumon is volt erről szó...
Ha megtalálod, írjál vissza az eredményt illetően, mert nekem is van még egy bontatlan Collector Edition a polcomon, de én most nem teszem fel, mert a magyar változat van a gépemen.
Valamelyik patch után nem ment fel másoknak sem a következő a CE esetében, de javították... -
sipikacsa #9280 Sziasztok! PC-n tetszett, megvettem hát PS3-ra. (nekem tetszik, szubjektív -kéretik az esetleges válaszokat nem erre kihegyezni) PS3-as topikok között nincs Sacred2, úgyhogy ide írok. Tehát: Van egy multiplayer mód, ami offline, 2 player, 1 képernyős. Probléma: 1,nem enged már létező karaktert kiválasztani második játékosnak, újat kell létrehozni és kész. 2, Ezen kívül nem lehet elmenteni ezt az új karaktert...A leírásban szerepel, hogy ebben az üzemmódban a 2 karakter között a tágycsere nem működik, tehát ez oké. (persze a csata hevében a CA-kat 10-ből 8-szor a másik karakter veszi fel, aki nem tudja ezt hasznosítani). Kérdés az első 2 problémára vonatkozik. Ezek valóban így vannak (új karakter, mentés), vagy nekem nem esett le valami? Előre is köszönöm! -
#9279 Sziasztok,
nem rég kezdtem a játékot, feltelepítettem, minden rendben ment (haveromtól kaptam kölcsön, Collector Edition), viszont amikor fel akarnám patchelni azt írja, hogy előbb telepítsem a játékot. Elvileg a legelső patchtől kezdve raktam fel, próbáltam english és uk vátlozatban is, egyikkel se jutottam többre.
További furcsaságok, hogy 2 karaktert is indítottam (van egy 60-as Inkvizítorom és egy 20 körüli Árnyékharcosom), viszont közülük egyik sem kapott még sohatúlélési bónuszt. Az inkvizítorommal, 2x haltam, de a második halál még 15. szinten volt, azóta se tudtam feltornászni a túlélési bónuszt és addig se tudtam. Silver fokozatban játszom.
Próbáltam már újratelepíteni a játékot, de semmi eredménye :( Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
DORSANAX #9278 Ezt tanulmányozd...
Itt a fórumon belül is érdemes olvasgatni, mert ez ennél bonyolultabb kérdés.
-
hipernoob #9277 hali mindenki! tudom naon béna vok de megtudnátok mondani hogyan tudok uj varázslatokat tanulni? tom hogy vlami köze van a rúnákhoz de mit kell velük csinálni? légyszi mondja meg vlaki naon fontos lenne.:( -
DORSANAX #9276 Értem, bocs elvesztettem a humorérzékemet valahol.:D -
#9275 Semmi, magyarosítottam :D -
DORSANAX #9274 Most ezt nem értem, mi a probléma? -
#9273 patch=peccs -
DORSANAX #9272 Egyébként szerinted patch-et hogyan lehet "magyarosítani", ahogy írtad???
Magyarítani lehet, de nem a patch magyarítható, hanem a játék... -
DORSANAX #9271 Bocsi, de az igen furcsa, hogy valaki segíteni akar neked és te pedig még elégedetlen vagy.
Igen, a kérdésedre nagyon is megfelelő választ kaptál...
Azon a helyen vannak a megfelelő magyar fájlok, csak be kell másolnod a játékba a letöltés után.
Örülnöd kellene, hogy itt válaszoltunk, mert ez egyébként warez téma.