• Fantusz
    Nem durcásságról van szerintem szó, sokaknál, ahogy lentebb is említették, túlhaladta az idő a játékot.
    Már tavaly nyáron is látszott, hogy nem hozza lázba a játékosokat a Sacred2, de akkor még reménykedtünk benne, hogy a kiegészítő ad egy lökést a mnagyar szervereknek is, s amikor kiderült, hogy nem lesz magyar kieg, napok alatt kihaltak a szerverek, amin különösebben nem is csodálkozok - érezhetően unalmas volt a kismillószor teljesített küldetésekkel tölteni az időt.

EU szerverekre személy szerint azért nem megyek, mert az angol társalgási szintem nulla, [HunF]-es klántársunk fönt van a Gold verióval EU szerveren, s ő maga írta, hogy ezidáig összesen négy magyarral találkozott - vannak németek, angolok, különböző nemzetek képviselői, csak éppen magyarokat nem sokat lát.

Ez az én problémám, hogy magyar szerverekre tévedő lengyelekkel is elég nehezen értettem szót, EU szerverek nem vonzanak, ehhez jön még a kiadó részéről jövő nemtörődömség, amit, ha az ő szemszögükből vizsgáljuk a dolgot, még valemennyire magyarázható is: Magyarországon a zártnetes Sacred2 soha nem vonzott tömegeket, jelentéktelen piacról van szó, a hanyag kezeléssel nem sokat vesztenek, presztízs meg pláne nem, egy megszűnt cégnek ugyanis az nincs.