10030
-
TGWH #9150 Nos, úgy tűnik kaptunk választ.
http://www.cdv-sevenm.hu/forum.php?action=sl
-
DORSANAX #9149 Nincs mit, ne nekem köszönd, ez a dolgok pontos és korrekt leírása és idézete volt és ráadásul még működik is. -
huhuhorgasz #9148 jóóól van. Marha voltam. Már a spoiler első mondata megadta a választ. Kösz most már értem. -
DORSANAX #9147 Nem, én megvettem eredetiben, de jelenleg a polcomon heverészik.:D
Szóval én eltávolítottam a gépemről (uninstall), előtte kimentettem a magyar locale\hu_HU mappát és igen, feltettem a másik fórumon leírtak szerint.
Jelenleg az alap+kiegészítő 2.65.1-es verziót használom...
Remélem ez így nem probléma, de ott van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
" Leszedtem az alapjáték reloaded verzióját, majd az ice and blood reloaded verzióját végül a 2.65.1-es patch reloaded verzióját. A telepítés menete ez volt: feltettem az alapot, de nem crackeltem be, a kiegészítő patch mappájából feltettem a 2.40es patch INT (international) verzióját, ami ugye 1 giga, majd ezután telepítettem a kieget. Amikor kész volt, akkor feltettem a 2.65.1-es patchet, és a mellékelt crack mappából bemásoltam a pak és system mappákat a játék telepítési könyvtárába, felülírva a régi fileokat. A pak mappa tartalma megegyezik a korábbi reloaded-es crackfixel, ez főként win7hez kell, mert ott nem jelent meg a dragon mage karakter egy hiba miatt. A tapasztalatom az a kiegészítővel, hogy kurva jó... A betöltési idő kb 15 másodperc(!), egyetlen egyszer se fagyott a játék, rengeteg mindent megváltoztattak benne, a dragon mage pedig egy brutális tömegpusztító állat ;D A két új térkép rész egyenként kb akkora, mint a mocsár, tehát nem 5 perc lesz bejárni őket.A magyarításról annyit, hogy némi módosítás után a 2.40es patch magyarításai tökéletesen működnek, már ami a fegyvereket, tárgyakat illeti. Viszont maga a játék szöveges része egyetlen fileban található meg, a global.res-ben. Ehhez sajnos nem férek hozzá, se resource hackerrel, se a visual studioval, nem tudok programozni sajnosvigyorgásiddle;' /> Ha valaki guru a témában, és megtudja nyitni a global.res-t akkor abban szépen lehetne módosítani a szöveges fileokat, a 2.40es global.res alapján, az új szövegeket pedig lefordítani, vagy esetleg angolul hagyni. Igazából, ami új szöveg a kiegészítőben, az néhány menüelem, a dragon mage egyéni küldetés sorozata és képességei, harcművészetei. Remélem, lesz valaki, aki tudja, hogy kell belepiszkálni."
Ez nekem teljesen érthető leírás volt és tökéletesen működik.
Elnézést, hogy itt válaszoltam, de én, mint mondtam már, legalább megvettem a játékot és ennyit megengedhetünk magunknak, hogy legalább spoiler tartalomban itt legyen.
Az eredeti játékomra nem megy fel a kiegészítő, bár nem is erőltettem, mert visszavontam a kódomat és eltettem emlékbe. Talán még csoda történik a magyar lokalizáció ügyében és akkor jó lesz még valamire... -
huhuhorgasz #9146 De most akkor pl te megvetted az eredeti sacred 2-t. Arra meg letöltötted és feltelepítetted a warezos ice&bloodot? vagy hogy? Utána megcsináltad azt amit a másik fórumon leírtak?
Elkavarodtam kicsit. Rakjuk már rendbe ezt a dolgot, mert szerintem nem csak engem érdekel.
Előre is köszi -
DORSANAX #9145 Jelenleg tudtommal amennyiben vásárolni akarsz, akkor letöltési lehetőséged van azon az oldalon.
Így olcsóbb, én most kapok majd (nem veszek!!!) egy bontatlan Collector's Edition-t és egy kiegészítőt.Lehetséges, hogy eladom majd, de ez nem biztos.
Az viszont biztos, hogy bontatlan mindkettő és megrendelésre jön, de én sem tudom, hogy honnan hozatja az illető a részemre, csak annyit tudok, hogy állítólag nagyon drága...
A legális letölt sokkal olcsóbb.
A virágbolti pedig még annál is olcsóbb. -
doncsabi #9144 hali
csak külföldről lehet meg venni ?
nekem nincs bankkártyám amivel meg tudjam rendeli
hogy tudnám megoldani ezt?
és hol lehetne meg venni mert amit irtatok sacred 2 oldalról
nem tudom még csak megrendelni se .
nekem nem jön be semmi megrendelő lap se
előre is köszi
-
DORSANAX #9143 Bocsi, elnézést, nyílt hálózaton nem... -
DORSANAX #9142 De lehet állítólag, te is nézd meg ott SpyWeb hozzászólását.
Én csak a jövő héten tudnék menni, de tegyétek fel, ahogy ott le van írva, mert pontos a leírás és ma kipróbáltam, egyből indult, csak figyelni kell, hogy a telepítés menete és sorrendje jó legyen... -
DORSANAX #9141 Én angolul játszom.
Csak kipróbáltam a fájlcserét, hogy az emberek megnyugodjanak.:D
Olvassátok el ITT a hozzászólásokat a kiegészítő fórumán.
Már nyomják többen hamachin kieggel.
rage:
Az új helyszínen az általam említett magyar fájlokkal értelemszerűen nincsen felirat és szöveg.
Én ezt megoldást csak azért írtam, mert Csokis szeretné például magyarul játszani.Lehet, de csak átmeneti fájlcserével és az alapot.
Én is csak ma tettem fel, de azon a fórumon, amit linkeltem, láthatjátok, hogy tökéletesen játszanak vele multit... -
Csokis #9140 Ez ugyebár Relatív. Természetesen kipróbáltam - mint általában minden játéknál -, de nekem nem jön be semmiféle multi. -
TGWH #9139 No akkor kérdem én a Tisztelt nagyérdeműt, hogy bojkottáljuk-é a kieget? :D Nem lehetne valahogyan nyílt hálózaton megoldani tört kieggel? Ki jönne játszani? Megpróbáljuk?
Csokis, én is így voltam, nem érdekelt a multi. De mihelyst kipróbáltam, változott a véleményen. Sokkal jobb másokkal játszani, mint csinálni a küldetéseket egyedül... Az első résszel még mindig! játszanak nyílt hálózaton, igaz oda kellenek az aktiváló kulcsok. -
#9138 Te most az angol változatot játszod magyarul ezzel a megoldással ?
Az új helyszínekkel mi történik ilyenkor? Nem kavarodik össze, az angol marad ? -
DORSANAX #9137 Nos, telepítettem, tökéletesen fut...:D A régi locale\hu_HU mappa fájlokat az eredeti játékotokról mentsétek el amikor eltávolítjátok a gépről és amikor az alapot használjátok, akkor cseréljétek ki a a locale\en_UK fájlokkal.
Persze mindkettőről legyen másolat.
Hosszú "Ő","Ű" ugyan nem lesz, de az nem olyan nagy probléma...
Nagyon szépen fut a játék és garaib leírása szerint tényleg sok pozitív változás van... -
DORSANAX #9136 Azért azt nem mondom, hogy nem tudok vele játszani, mert akkor hazudnék, de ezt gondolom csak akkor veszi észre igazán az ember, ha például egy patch után, vagy egy .ini fájl átírása után hirtelen nagy és pozitív változást észlel a játék futásán.
Az ELITE grafika nem okozhatja elvileg, mert próbáltam úgy is, hogy nem telepítettem.
Nem számít, ez a játék még így is többet adott nekem, mint sok másik gagyi hülyeség és nem bántam meg a vásárlást, viszont én is osztom TGWH véleményét, mert itt nem ez a lényeg, hanem maga az a tény, miszerint jól kiszúrtak velünk, hogy ilyen szépen mondjam... -
Csokis #9135 Nem lehet az elite grafika miatt van ez? Én csak - azt hiszem -, hogy high-on használom, de még AA vagy AF sincs rajta. :) Meg persze PhysX OFF. Igaz, én max. 2 órát játszok vele egyhuzamban, lehet ezért nem tapasztaltam, nem tudom. Egyébként én is csak itt olvastam ezt, HWSW fórumán nem láttam, hogy lett volna másnak ilyen problémája. Aztán persze lehet, hogy a memóriám már nem a régi. -
DORSANAX #9134 Sajnos nálam is az van a gépemen még, egy bizonyos ideig normálisan fut, majd elkapja az idegroham és elkezd dadogni és ritkán, de kilépeget.
Mindent kipróbáltam, 70FPS-el dolgozik ELITE grafikával és minden maxon van és sajnos így sem igazán megy normálisan.
Azonban látható a hozzászólásokból, hogy ezzel ezek szerint nem voltam egyedül, mivel, garaib sem véletlenül említette, de olvastam már mások hasonló tapasztalatát is ezzel kapcsolatban.
Ha neked így megfelel, akkor én örülök, de az kétségtelen, hogy a készítők hosszú időn keresztül birkóztak ezekkel a problémákkal még a régi időkben és igazából nem tudták megoldani a problémát.
Nálam ennél nagyobb gépigényű játékok normálisabban futnak.
Én is szívesen játszottam magyar felirattal, azért vettem meg jó magyar forintokért, de jelenleg én is gondolkodom, hogy kipróbálom a warez verziót.:D
Én megtettem a kötelességemet és megvettem 10 rugóért a játékot, tehát megengedhetem magamnak... -
Csokis #9133 Nem tudom, de nálam az alap 2.43-as patch-el ellátott játék se akadozik és nem lépked ki se. Legalábbis eddig nem tünt fel. -
garaib #9132 Sok újítást hoztak a kieg-el:
- Pl. már 20 szinten 5 db varázslat és fegyver slot-od van.
- Ha megnyomod a varázslat slot-jának a gyors billentyűjét, akkor egyből elsüti a varázslatot. Ez életmentő lehet egy szeráf isteni védelem esetén, mert nem kell még pluszban jobb egér gombbal kattintani.
- Új páncélok fegyverek minden karakternek.
- Szerintem több runa esik a az alap játéknál és mintha a Dragon Mage-nak kedvezne jobban, bár ez lehet hogy csak véletlen..
- expert varázslási módban gyorsabbak a CA-k újratöltődési ideje, viszont bünteti a más osztályban lévőket is
- valamiért kivették a sima hátasokat (pl. natúr tigris), amik a reg. időket nem javítják, legalábbis a hátasok szigetén nem találtam őket.
- plusz karakter slot-ok, hordárördög, karakterek kinézetét lehet formázni.
- még nem lépett ki egyszer sem hibával a program és gyors
- több vér
- szebbek a vezérlő felületek, pl. ca slot-ok, fegyver slot-ok, stb.
- még a plusz küldetéseket nem csináltam, de szerintem még tartogat újdonságokat
-
garaib #9131 Dorsanax-nak igaza van a 2.65.1 patch-el lefolyik a monitorról a játék. -
DORSANAX #9130 Igen, de az a probléma, hogy aki leszedte, az sokkal normálisabban játszhat, mert a warez verzió nem akadozik.
Tapasztalatok vannak azzal kapcsolatosan állítólag, hogy az angol alap verzióhoz 2.40 patch van mellékelve és hivatalosan is onnan patchel tovább a 2.65.1-re a játék kiegészítője, és így már tökéletesen fut, nem lépked ki és nem akadozik.
Tehát velünk, akiknek magyar játékuk van nagyon kiszúrtak, mert még ezt a javítási lehetőséget sem kaptuk meg például egy patch formájában... -
Csokis #9129 Én a magyar nyelv miatt vettem volna, ugyanis nem beszélek angolul. Szóval, nálam ez már eleve halott ügy. Nem baj, játszok az alap Sacred 2-vel, nekem az is elég. Ja igen, a multi nem is érdekelt eddig se. -
TGWH #9128 Na, ne reklámozzunk már :D ... - amúgy kösz nem, elég az 1.6-os opel :) -
Valami hír? Mindenki így beletörődött? Hát én már csak a büszkeségem miatt sem venném meg... inkább leszedek egy warez verziót, ha nagyon játszani akarok... -
huhuhorgasz #9127 Bocs, de gondoltam leírom!
Nem akar valaki autót venni mostanában? Lenne egy eladó. Egy Suzuki Ignis. Egyedi első-hátsó lökös, kipufogó, meg ilyenek. Ha valakit érdekel, akkor írjon. -
garaib #9126 Huhuhorgasz igen jól érted. :o)
-
huhuhorgasz #9125 ja hogy te kifizetted és letöltötted az oldalról amit linkeltél.
Jól értettem? -
MrTwister #9124 Most néztem egyik is 20 angol font meg a másik is, ez ugye 40 angol font tehát mostani árfolyamon kb. 12 ezer HUF, Te valami brutál jó árfolyamon vetted meg őket! -
garaib #9123 Letöltős változatot vettem meg az Ice & Blood-ból és a Sacred 2 ből is.
Együtt volt kb. 8e forint, viszont így már élvezhetem a kieg. újdonságait pl. 3-mal több karakter slotod lehet, a szeráfot még sexisebbé teheted :o)))) jó néz ki a rövidhajú kreol bőrű szeráf :o)))) stb. -
huhuhorgasz #9122 Én majd csak végső esetben veszem meg a másik verziókat.
Garib! Te melyiket vetted meg? -
garaib #9121 Innen szedtem le mind a kettőt, kb. fizettem 8e forintot ahogyan a számla információimat néztem:
http://www.sacred2.com/en/webshop/order-for-pc.html
Ennyi szervert, alig tudtam kiválasztani, hogy akkor most melyikre is lépjek fel. :o) Nagyon tetszik a kieg. :o). Szépre sikerült. :o) -
MrTwister #9120 Szia!
Honnan szeded Steamről? Mennyi ojró(euró) volt? -
garaib #9119 Berágtam megvettem és töltöm le az UK verziókat, viszont buktam 6 ee closenet karaktert.
Remélem kárpótol majd a kieg. -
DORSANAX #9118 Magánvéleményem az, hogy a magyarországi képviseletnek kellett volna tennie és keményen lépni valamit, mert igazából itthon mi már megvásároltuk a játékot egyszer, tehát nem egészen értem, hogy abba miért mentek bele, hogy majd jövőre úgymond, "ha majd kicsit olcsóbb lesz" az angol kiadás, majd akkor vegyük meg újra a játékot...
Elvileg a nyakukba akaszthatnánk egy pert is, csak nem biztos, hogy megéri az idegeskedést.
A sevenM Kft itthoni képviselet is csődbe ment???
Vagy csak a tárgyalókészségük és ráhatásuk egyenlő a nullával. -
DORSANAX #9117 Hogy kicsit érthetőbb legyen, én időnként letiltom a hálózati kapcsolatomat, bizonyos okok miatt...
Például limites rapidos letöltések esetében ilyenkor egy új IP címmel folytathatom tovább vidáman a letöltéseket.:D
A játék indításánál a betöltési procedúra közben kéri a csatlakoztatás indítását./nem minden esetben!/
Véleményem szerint ez így nem korrekt, mivel a single játék esetében nekem ne akarjon kapcsolatot... -
DORSANAX #9116 Én is örülök, majd esetleg később, ha aktuális lesz a dolog, akkor megnézem én is a lehetőségeket ez ügyben.:D
Érdekes módon az én legális játékom, amennyiben nem vagyok a neten, akkor időnként nem indul el és .exe hibával megpusztul.
Ez a helyzet egyre biztatóbb lesz, ugyanis teljesen eredeti és nem értem mit akar, mert elvileg nem kötelező single játéknál a kapcsolat...
Lassan én is anyázni kezdek.:D -
Csokis #9115 Azért ez nem így megy. Az aktivációs szerver régióra van bontva, azaz a miénk az európai szervereken aktiválódik (USA az USA szervereken, stb.). Azért európában elég sok játékos fogja még használni az alapjátékot is, mivel az is kell a kieg használatához, ergo az alap-ot is aktiválni kell. Sokáig lehet ezért még aktiválni. -
MrTwister #9114 Hidd el én is így voltam vele. A Német kiadó meg... sunyi egy banda...és próbálok finom lenni. -
#9113 Ez az Ice & Blood-s hír igazán szép.
Érdekes, hogy a programot legálisan használó játékosokkal csesznek ki.
Igazából valamilyen szinten annyira felbaszott, hogy azt hiszem a legális verziómat el fogom ajándékozni valakinek (bár ha gyönyörű szépséggel menne Shakespeare ékes anyanyelve, akkor ajánlva megküldeném a Koch Media-nak az én példányom, egy diszkrét levél kíséretében hogy: dugják fel maguknak).
De ennek is van tanulsága számomra:
Soha semelyik játékot nem szabad megvenni legálisan, csak amikor már 3000 Ft vagy az alatt kapható a Gold Pack.
Ja és éljen sokáig a warez!
Remélem az összes ilyen cég beledöglik, mint amilyen ez is (amelyik a kieget adja). -
MrTwister #9112 Ez legalább megnyugtató infó. Köszi. -
#9111 Ma jó sokat játszottam vele, semmi baja sincsen.
Viszont valamiért sokkal jobban fut mint eddig.