Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán láttam a teleportnál a helyes választ :D
Már nem is emlékszem, hogy melyik patchet ti felraktátok, de én nem, mert féltem tõle.
Viszont a RaweAir által akkor éppen a pöcsben javított fájlt kicseréltem a játékban.
Késõbb én is felraktam a patchet, már nem emlékszem a verzió számára sajnos.
Az volt, amelyik legyengítette az Alku-t, a karaktereket...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kicsit gonosz és morbid dolog jutott eszembe, nehogy valaki megsértõdjön!!!
Nekem van csak egyedül eredeti játékom.<#buck>#buck>
Kicsit késnek a válasz-reflexeim...:D
Nem elég, hogy az NPC-k helyet nem jelölik, olyan eldugott zugokba is berakták õket, ahol talán még véletlenül sem jár senki.
Kitartással, és némi csalással (ablakos mód+netrõl nézni a térképen holvannak az idióták) néhány napnyi kitartó játékkal össze lehet gyûjteni a munkatársakat.
A jutalom egy egydi, narancssárga, egykezes kalapács (Stradal kalapácsa), illetve a köldetés közben két zöld gyûrûre is szert lehet tenni.
Gyûrûk alapból gyengék, a kalapácsot meg néhány szint után kinövi a karakter, a küldetést legfeljebb a dicsõségért lehet érdemes végigcsinálni.
Üdv: a Fõnököd! <#buck>#buck><#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
Viszont még van egy kis gondom vele, de lehet csak a warez verzió miatt: mikor kiválasztom a karaktert, elindul a küldetés, de elõtte egy intro van, ahol egy vén fószer beszél, nektek ott van felirat? mert nekem egyáltalán nincs...
A másik: valaki próbálta már Win7 alatt? Elindul egyáltalán? Mert nemsokára felraknám az XP helyett.
A küldik leírásánál viszont van ékezetes betû.
Ja és hogyha csuklyás nõi fejes, akkor Winter edition a neve. Nekem is az van. És ahogyan írod Simplicity. Nekem bevált régóta
Codename: Simplicity
Ez van nekem...
Csuklyás nõi fejes...
Lehet, amiatt van.
Már régebben is beszéltünk errõl, de RaveAir sem igazán tudott rá válaszolni, hogy mi a titka, de szerintem az is beleszólhat, hogy milyen rendszert használunk.
Erre nem jött ki valami megoldás még?
Nekem is újra kellett indítanom a gépet, mert addig nem jelent meg szöveg a játékban...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Lenne egy kérdésem.Elkezdtem játszani a Sacred 2-vel és olvastam h van hozzá magyarítás.leszedtem,átmásoltam.A hiba az ott van,mikor belépek a játékba, a menü ugye magyar.nos...ha betöltök egy mentést vagy bemegyek a beállításokba,olyan,mintha nem lenne odairva semmi,eltüntek a betük és nem látszik semmi.Vki nem tudja h mi lehet a baj?
Elöre is köszönöm
Üdv:VLove
Adjatok már tippet. Mostanában szaggat a játék. Lehet hogy újra kellene raknom a winfost. Régebben ment rendesen minden. Néha meg úgy beakad mostanában hogy igen zavaró.
A 3. lemezt ne rakd fel,ha jót akarsz a vasadnak!:)Kb 10 fps minusz,ha jobb géped van!ha rosszabb,akkor felejtõs!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
a 3.lemez mire való? anélkül is elindul a játék? a bolti verzió hány lemezes?
Jó lenne veled is vagy a haveroddal X-men-el összefutnom. Volna neki pár cuccom. Alig férek a ládámban.
Mi kellett neked? Coredell harci gerelye? Bár nem biztos hogy jól emlékszem rá. Ma esett egy. Ha kell írj vissza hogy mikor leszel fönt. Ja meg lucretim is van megint :D
Csak az nincs ami kellene :D
A Sacred2 még közepes videokártyákkal is hajlamos az erõs szaggatásra, s meglehet ilyenkor nem a vidobeállítások csökkentése a megoldás - sokszor a hardveres hanggyorsítást kell visszavenni.
Harctudomány: nem csak csökkenti a reg.idõt, hanem növeli a kombóba tett ca-k sebzését is. Szinte must have kategória, mondjuk úgy másodrendû (elsõrendûek: Alku, Péncélismeret, fegyver képesség, ca csoporthoz tartozó egy-két képesség). Harmadrendû pl. a Kovácsolás vagy az Áldozás, de akár a Gyorsaságismeret is ide való sz.tem. Ha rakod rá a pontokat, és kapsz még rájük minden képesség +50-et mondjuk, akkor elég rendesen megnöveli a ca sebzését. Egy gond van vele, méghozzá az, hogy nem írja ki a sebzést az inventoryban, ha ca-t nézel ott van minden, de ha kombót, akkor semmi, de még ha csak egy ca van a kombóban, akkor sem.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
>:C
>:C
Elsõ szinten lehetõség lesz hármas combo használatára, s a reg idõ 10%-al csökken.
No most, a hármas combóra különösebben nincsen szükség, meg ezt három csoprtból kellene összeszedni, hogy elviselhetõ maradjon a reg idõ, s egy harcosnál két erõs ütés közé barakni a mágikus "simogatást"...
A 10%-os reg idõ csökkentést meg el lehet érni a fókusz növelésével, páncélismeret fejlesztésével, stb.
Sajnos a harctudomány a 10%-os csökkentésen túl csak 75-ös szinten adna még ismét 10%-os csökkentést (összesen -20%), így meg herdálásnak tartom ezt a képességet.
Ettõl függetlenül nyugodtan felveheted, ha neked szimpatikus, de én inkább a kovácsolást javasolnám.
Ha felveszem a harctudomány skillt, akkor az csak a comboba berakott harcmûvészetek regidejét csökkenti, vagy a combo-n kívüliekét is?
Remek! Akkor az alapküldetésekkel nem is érdemes annyira foglalkozni? Inkább szerver?