10050
  • foxxi
  • Fantusz
    A Sacred2 körüli cirkusz jó alapot adott arra, hogy ne lelkesedjünk különösebben ennek a hírnek hallatán.
  • grebber
    GamesCOM: Sacred 3!

Készül a Sacred 3 - és a Risen 2 -, jelentette be a GamesCOM alkalmával a Koch Media. Ezek szerint jó befektetésnek bizonyult a Gothic fejlesztők által készített, kiváló játékélménnyel szolgáló Risen, így legkorábban jövőre bíbelődhetünk a folytatással.

info: Hardwired
  • Fantusz
    Nincs ebben semmi rendkívüli, előfordul az ilyen.
    Kérdés, csak az, hogy mennyire tudod használni az árnyharcos setet.
    Armantin harcos set (ellenséges bajnok) a Lucreti csillagúr (mágus) - a háromból legalább egy haszontalan.
  • elitehun
    Gyerekek nem tudom hogy mi volt az elmúlt 10 (!!) percben de szinte egymás után megkaptam Armantin csizmáit, Armantin páncélját, és Lucrti Hősiességét
  • McFrost
    Bazz, ott addig hol mentél?
  • kutyu007
    Se vizi, se szárazföldi út.
  • kutyu007
  • elitehun
    Már megbocsáss de elég nehéz elakadni a játékban. Van egy narancssárga kör és oda kell menni
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Elakadtam. Tud valaki egy végigjátszást valahol? Kerestem, de nem találtam.
  • elitehun
    Végül sikerült megoldani. ha windows XP sp3-as módban futtatom akkor minden rendben. :)
  • elitehun
    Ugye azt írja hogy a dxdiag-ban kell valami csúszkát állítani de win7 alatt ott nincs semmilyen csúszka :S Utánanézek hátha máshol át lehet állitani
  • elitehun
    mi lenne velem nélküled :D
    Mondjuk lehet hogy még semmi haszna mert csak most fogom átfutni de azért kösz a fáradozásaidat :)
  • McFrost
    #1813 számú üzenet
  • elitehun
    Most viszont az a gáz hogy pár másodperccel azután hogy belépek elkezd akadni a kép a hang majd ezután egyszerűen kilép. Azóta csinálja ezt hogy elindítottam az updater-t és feltette a legutolsó frissítést. 32 bit-es windows 7-et használok.
  • elitehun
    ezer hála
  • McFrost
    Kell neki az Nvidia PhysX, Innét pl.
  • elitehun
    Most a töltőképernyőig jutok de kidob ezzel a hibaüzenettel :S
  • elitehun
    Most leszedtem a netről a hiányzó dll-t de hova másoljam be? :S
  • elitehun
    Feltettem a játékot (win 7 32 bit) és amikor el akarom inditani azt irja ki hogy The program canr start because PhysXLoader.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
    Csakhogy már újraraktam a játékot. Ha meg lehetne oldani annyival akkor valaki lenne szives elküldeni azt a hiányzó .dll fájlt. Előre is köszönöm
  • McFrost
    Dobjál egy sreent, a térképedről, hol is vagy.
  • jsdrzer
    Abba is hagytad a játékot? Nekem bejön, de elegem van hogy nem tudok továbbmenni, valószínűleg nekem se lesz más választásom.
  • McFrost
    Sehogy, illetve bonyolult és hosszú, én kihagytam.
  • jsdrzer
    sziasztok,
    sokan írtátok problémaként, de tuti megoldást nem találtam. A Sárkányvölgybe (Dragonmaw Pass) van egy nagy kapu ami zárva van, nem tudok átmenni. Van egy mellékösvény is, lemegyek, van egy híd azon átmegyek van egy barlang és annak a barlangnak a kapuja be van zárva. Árnyékharcossal vagyok, se kapu, se barlang, az egész környéket körberohangáltam tízszer, hogy a fenébe lehet továbbmenni?
  • Fantusz
    A Win7 a kínja, rendszergazdaként SP3 kompatiblis módban próbáld futattni a játékot.
  • normen82
    Tud valaki valamit,hogy miért nincsenek zárt hálózati szerverek?Nem csak nálam áll fent ez a hiba!
  • kutyu007
    Bocs, érdekes módom előszőr elindult aktiválás nélkül. de már másodszorra nem.
  • kutyu007
    No akkor egy másik kérdés.
    Jár valamilyen hátránnyal, ha nem aktiválom az eredeti gyári játékom?
  • kutyu007
    Amúgy meg tök jó játék lenne...
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Miután megsz...tam windows 7 alatt, újratelepítettem a játékot xp alá. El is indul pecselés után is
    , de nem ment, azt írja ki, hogy "hiba mentés közben, acces denied" . Nem tudja valaki véletlenül mi az anyám kínja van vele? Már komolyan mondom annyi baj van evvel a játékkal, hogy már kezd az idegeimre menni...
  • Raziel82
    Köszi a segitséget de a játék elindul de amikor a 2.34 es javítást telepítem fel azt irja hogy módosított filet talál és leáll. A játék eredeti. Tapasztaltaltatok ti hsaonló problémát?
  • Atwa
  • foxxi
    Ha nincs miért, akkor minek?
  • Atwa
    be kéne indítani ezt a fórumot...mint a régi szép időkben :D
  • Fantusz
    A szokásos Win7 bogár...
    Rendszergazdaként, XP SP3 üzemmódban futtatva talán működésre bírhatod a Sacred2-t Win7 alatt.
  • Raziel82
    Sziasztok lenne egy kéredésem az eredetei sacred 2 (magyar) windows 7 64 bit alá telepítettem. De amikor 2.40 -re akarom patchet futtatom hibát ír ki, már lett újratelemítve a gém. Tudtok rá valami medoldást? Segítséget előre is köszi.
  • DORSANAX
    Cserélgetni a fájlokat nem egy nagy dolog, de a lényegen nem változtat, a Dragon Mage és a +2 helyszín küldetései csak angol nyelven játszható...
  • Nyugis
    ezt az egészet csúnyán elkurták. nem éri meg a macera.
    nagyon köszönöm a sok infót és a segítséget!
  • DORSANAX
    Én az eredeti CE+kiegészítő telepítése után voltam bátor kipróbálni a 2.43 magyar fájlokat a 2.65.1 és a 2.65.2 verziószámú játékban...

A "locale/en_UK mappa tartalmát menteni kell maradéktalanul és akkor az alapjáték elvileg nyugodtan játszható single módban magyarul...

Azonban valóban, ahogy McFrost is írta nem ajánlatos netezni így, vissza kell másolni az eredeti fájlokat.
    Én ezt csak kipróbáltam, nem használom, de "nem bánt senkit". ha az alapjátékot így játszod magyarul, azonban egyes Dragon Mage cuccosoknál hiányos lesz a fegyverek, egyebek feliratozása (érdekes módon az árusoknál azért lesz áruk) és a 2+ helyszínen sem lesz természetesen felirat, oda nem is érdemes menni.
    Tehát elvileg az alapjáték az alap karaktereivel magyarul játszható, de a Dragon Mage kari indítása előtt vissza kell másolni az eredeti fájlokat.

Megj:
    Az "en_UK" mappát nem szabad átnevezni, illetve a magyar "locale" mappát nem szabad ész nélkül bemásolni, csak a fájlokat cserélni...
  • Nyugis
    okés köszönöm az infókat.
    akkor marad a single magyarul! ;)