10030
-
#9350 Dobjál egy sreent, a térképedről, hol is vagy. -
jsdrzer #9349 Abba is hagytad a játékot? Nekem bejön, de elegem van hogy nem tudok továbbmenni, valószínűleg nekem se lesz más választásom. -
#9348 Sehogy, illetve bonyolult és hosszú, én kihagytam.
-
jsdrzer #9347 sziasztok,
sokan írtátok problémaként, de tuti megoldást nem találtam. A Sárkányvölgybe (Dragonmaw Pass) van egy nagy kapu ami zárva van, nem tudok átmenni. Van egy mellékösvény is, lemegyek, van egy híd azon átmegyek van egy barlang és annak a barlangnak a kapuja be van zárva. Árnyékharcossal vagyok, se kapu, se barlang, az egész környéket körberohangáltam tízszer, hogy a fenébe lehet továbbmenni? -
#9346 A Win7 a kínja, rendszergazdaként SP3 kompatiblis módban próbáld futattni a játékot. -
normen82 #9345 Tud valaki valamit,hogy miért nincsenek zárt hálózati szerverek?Nem csak nálam áll fent ez a hiba! -
kutyu007 #9344 Bocs, érdekes módom előszőr elindult aktiválás nélkül. de már másodszorra nem.
-
kutyu007 #9343 No akkor egy másik kérdés.
Jár valamilyen hátránnyal, ha nem aktiválom az eredeti gyári játékom? -
kutyu007 #9342 Amúgy meg tök jó játék lenne... -
kutyu007 #9341 Sziasztok!
Miután megsz...tam windows 7 alatt, újratelepítettem a játékot xp alá. El is indul pecselés után is
, de nem ment, azt írja ki, hogy "hiba mentés közben, acces denied" . Nem tudja valaki véletlenül mi az anyám kínja van vele? Már komolyan mondom annyi baj van evvel a játékkal, hogy már kezd az idegeimre menni... -
Raziel82 #9340 Köszi a segitséget de a játék elindul de amikor a 2.34 es javítást telepítem fel azt irja hogy módosított filet talál és leáll. A játék eredeti. Tapasztaltaltatok ti hsaonló problémát?
-
#9339 -
foxxi #9338 Ha nincs miért, akkor minek? -
#9337 be kéne indítani ezt a fórumot...mint a régi szép időkben :D -
#9336 A szokásos Win7 bogár...
Rendszergazdaként, XP SP3 üzemmódban futtatva talán működésre bírhatod a Sacred2-t Win7 alatt. -
Raziel82 #9335 Sziasztok lenne egy kéredésem az eredetei sacred 2 (magyar) windows 7 64 bit alá telepítettem. De amikor 2.40 -re akarom patchet futtatom hibát ír ki, már lett újratelemítve a gém. Tudtok rá valami medoldást? Segítséget előre is köszi. -
DORSANAX #9334 Cserélgetni a fájlokat nem egy nagy dolog, de a lényegen nem változtat, a Dragon Mage és a +2 helyszín küldetései csak angol nyelven játszható... -
#9333 ezt az egészet csúnyán elkurták. nem éri meg a macera.
nagyon köszönöm a sok infót és a segítséget! -
DORSANAX #9332 Én az eredeti CE+kiegészítő telepítése után voltam bátor kipróbálni a 2.43 magyar fájlokat a 2.65.1 és a 2.65.2 verziószámú játékban...
A "locale/en_UK mappa tartalmát menteni kell maradéktalanul és akkor az alapjáték elvileg nyugodtan játszható single módban magyarul...
Azonban valóban, ahogy McFrost is írta nem ajánlatos netezni így, vissza kell másolni az eredeti fájlokat.
Én ezt csak kipróbáltam, nem használom, de "nem bánt senkit". ha az alapjátékot így játszod magyarul, azonban egyes Dragon Mage cuccosoknál hiányos lesz a fegyverek, egyebek feliratozása (érdekes módon az árusoknál azért lesz áruk) és a 2+ helyszínen sem lesz természetesen felirat, oda nem is érdemes menni.
Tehát elvileg az alapjáték az alap karaktereivel magyarul játszható, de a Dragon Mage kari indítása előtt vissza kell másolni az eredeti fájlokat.
Megj:
Az "en_UK" mappát nem szabad átnevezni, illetve a magyar "locale" mappát nem szabad ész nélkül bemásolni, csak a fájlokat cserélni... -
#9331 okés köszönöm az infókat.
akkor marad a single magyarul! ;) -
#9330 -nem
-csak nem magyar nyelvűvel ajánlott netezni
-nem az elsőből -
#9329 kérdésem:
Ha eredetiben megveszem a Sacred2-ő Gold-ot akkor:
1, azt tudom magyarítani ugye?
2, azzal lehet a neten multiba tolni?
3, Ha a goldot- magyarítom felenged a szerverre, vagy kidob/kifagy?
előre is megköszönöm a válaszokat!!
-
#9328 Nem durcásságról van szerintem szó, sokaknál, ahogy lentebb is említették, túlhaladta az idő a játékot.
Már tavaly nyáron is látszott, hogy nem hozza lázba a játékosokat a Sacred2, de akkor még reménykedtünk benne, hogy a kiegészítő ad egy lökést a mnagyar szervereknek is, s amikor kiderült, hogy nem lesz magyar kieg, napok alatt kihaltak a szerverek, amin különösebben nem is csodálkozok - érezhetően unalmas volt a kismillószor teljesített küldetésekkel tölteni az időt.
EU szerverekre személy szerint azért nem megyek, mert az angol társalgási szintem nulla, [HunF]-es klántársunk fönt van a Gold verióval EU szerveren, s ő maga írta, hogy ezidáig összesen négy magyarral találkozott - vannak németek, angolok, különböző nemzetek képviselői, csak éppen magyarokat nem sokat lát.
Ez az én problémám, hogy magyar szerverekre tévedő lengyelekkel is elég nehezen értettem szót, EU szerverek nem vonzanak, ehhez jön még a kiadó részéről jövő nemtörődömség, amit, ha az ő szemszögükből vizsgáljuk a dolgot, még valemennyire magyarázható is: Magyarországon a zártnetes Sacred2 soha nem vonzott tömegeket, jelentéktelen piacról van szó, a hanyag kezeléssel nem sokat vesztenek, presztízs meg pláne nem, egy megszűnt cégnek ugyanis az nincs. -
DORSANAX #9327 Az első rész is telepítve van nálam a gépemen, időnként játszom vele, ebből is látszik, hogy szeretem ezt a játékot...
-
#9326 Több mint egy évig én is majd minden nap toltam, de nálam valahogy kifulladt az érdeklödés nincs meg benne az a plusz mind az elsö Sacredben.
Az elsöt nemrég tetem fel és megkelet állapitanom hogy ez lényegesen jobban sikerült minden téren föleg tartoságban mert még most is orákra letud kötni. -
TGWH #9325 Én pedig kihagyom, mert ettől még nem tudok visszamászni a szerverekre... -
DORSANAX #9324 Még valami, aztán én be is fejezem magam részéről ezt a témát a kiegészítővel kapcsolatban...
A SPAM/OFF/WAREZ-be betettem egy hozzászólást, ahol valakinek a leírása alapján tökéletesen és biztonságosan játszható a játék kiegészítővel együtt, én magam próbáltam ki.
Nem vitatom, hogy kiszúrtak velünk, de az a magánvéleményem, hogy én nem fogom azért "bedobni a durcát" és csupán dacból nem fogom kihagyni a teljes játékot...
Igen, kicsesztek velünk, ez bizonyos, de az élet megy tovább és a magam részéről a játék is folytatódik. -
DORSANAX #9323 Valóban igaz, az alapjáték is megfelel és élvezhető, én csak egyszerűen ingyen hozzájutottam egy magyarítás ellenében a CE+Ice And Blood-hoz és ennyi...
Természetesen az alapjátékot, amit eredetiben megvetten én is, a polcra tettem és azt sem adom el, mert én elfogult vagyok és annak ellenére, ami történt és amennyi javítgatás és patch jött hozzá, betegesen játszom vele veszettül...
Azért néha pihentetem és mással foglalkozom, de azért azt megjegyezném, hogy kb.az a + 30 óra amit írnak hivatalosan a kiegre, sokkal több a valóságban...
A Dragon Mage karakter és a +2 helyszín tényleg élvezetes, de ahogyan írtad nem feltétlenül kötelező... -
#9322 #5508 -
DeDy #9321 Mi az hogy ha kell aktiválódik?
Magyarul a küldetés szövege ez kb. "Beszélnem kéne Csuda tábornokkal" ergo következő lépés megkeresni, de ha nem jelez semmit a térkép merre, mi alapján keressem? Ez a küldetés felénél így megakad, nincs befejezve. -
#9320 jah,csak sajnos pl. nekem ez az egész "nemleszmagyarulkiegéskakilunkazegészrevegyétekmegagoldot" dolog elvette az egész játéktól a kedvemet,kár érte... -
#9319 Ha már a témánál tartunk: mennyivel ad több játék időt a kiegészítő?
Nekem is megvan az alap magyarul, szintén 10 rugó volt, viszont nem mozgat,hogy vegyem meg angolul, mert jön hozzá a kieg.....lehet ez az én hibám. Ez így is egy "bonyolult" és összetett játék, simán élvezhető kieg nélkül magyarul.... -
#9318 A kék karika a fajod küldetése, abból derül ki majd a végén, hogy ki voltál és mivé lettél......nem tűnt el csak pihen, de ha kell majd megint aktiválódik. -
DeDy #9317 Üdv.
Árnyharcossal a karakter küldetés, csak nekem bugos?
Az első nagy városban ( még az elején ) ahol a hősök és elítéltek névsorát kell felvenni a nyilvántartóból, felveszem és eltűnik a kék karika ami jelzi hogy merre kéne tovább. Most ekkor ez bug? mert nem tudom hogy kéne akkor tovább baromi nagy a térkép, hogy csak így randomba keressem. -
DORSANAX #9316 Bocs, a GOLD verzió a 6000 pénz, azt kihagytam, tehát alap+kiegészítő... -
DORSANAX #9315 Természetesen ebben egyetértünk, már beszélgettünk erről sajna itt a fórumon. Pontosan erről van szó, nem kell itthon fizetnünk azoknak, akik nem voltak képesek neked (és nekem sem, mert a magyar eredetit én is megvettem...) biztosítani azt a bizonyos cserét, amit említettél...
Éppen ezért érdemes elgondolkodni azoknak, aki szeretik ezt a játékot, hogy idézem:
"6000Ft postával együtt...ami kb. 3-4 munkanap (Skóciából)"
Azért EZT érdemes megfontolni, mert akkor most ne is akarjanak rajtunk nyerészkedni, tehát van logika ilyen szempontból a külföldről való beszerzésnek...
Nekem sem lenne meg, ha nem ennyire méltányosan jutok hozzá.
A warezes megoldás sajna nem igazán jó, mert megint nyomatták a javításokat egymás után hozzá.
Szóval én azon a véleményen vagyok, hogy okosan ki kell szúrni velük, nem itthon megvenni és újra kifizetni nekik egy magasabb összeget.
Azért én nem fogok meghátrálni és inkább "durcásan nem játszani" a játékkal, de ez a magánvéleményem... -
#9314 Jól kicsesztek a magyarokkal, többszörösen is.
A magyar nyelvű alapjátékhoz inkompatibilis az angol kiegészítő, de az sem gyenge marketing, hogy az Ice&Blood már hónapok óta megjelent, csak éppen nálunk nem kapható.
Lett volna lehetzőségem külföldről beszerezni a Gold-ot, de annyira kiábrándultam a szimpatikus üzletpolitikájuktól, hogy nem vagyok hajlandó többet költeni (az alapjáték természetesen eredetiben megvan magyarul).
Azoknak akik mostanság mégis rászánják magukat, hogy megvásárolják a Sacred2-t, mindenfélekképpen ajánlott külföldről a Gold verziót beszerezni, anyagilag is jobban járnak, s nem üres szerverekre csodálkozhatnak rá, ami a magyar verzió telepítése után törvényszerűen bekövetkezik zárt netre lépve.
Visszatérve a cég kedves üzletpolitikájához, nem sokat buktak volna azon, ha a befuccsolt eredeti példányokat jutányosan becserélik, ehhelyett, mégmindíg a piacon vannak a magyar nyelvű alapjátékkal, a kiegészítőt nem is forgalmazzák itt, mire hivatalosan kapható lesz, kb olyan szintre csúszik vissza, mit az alapjáték: ráunnak, érdektelenné válik a Sacred2. -
DORSANAX #9313 Felnyomtam a 2.65.2-es patchet, rögtön dobott 35-ös Szeráfomnak egy 45-ös zöld cuccost, de ez lehet véletlen is... -
DORSANAX #9312 "Gragon Mage", kicsit félrehord a kezem, bocsi.. -
DORSANAX #9311 Akkor meg kell várni a Gold verziót, vagy megvenni a CE-t, mert az sem igazán drága, nekem is az van, fotóalbummal, térképpel, ELITE grafikával, stb...
Csak az a probléma, hogy akkor még meg kell venni hozzá az Ice And Blood kiegészítőt is sajnos...
Nézz be a sacred2,hu oldalra a, ott talán 6000 körül van még talán esetleg.
ITT talán és akkor kicseréled az alap karaktereinél a 2.43-as global.res fájlt, ha pedig a Gragon Mage karival játszol, akkor visszateszed az angol eredetit, mert a magyar global.res-el nem lesz felirat az új karakterhez tartozó dolgoknál...
Mivel én "ingyen" kaptam, ezért megérte, de 6 rugóért azért megvenném, ha nem lenne más lehetőségem.