10050
  • Fantusz
    Sok választásod nem lehet az inkvizítorral.
    Dualos, vagy lánzsás (szálfegyver) a kézenfekvő választás.
    Pajzsot nem hordhat az inkvizítor, dualos stílusnak az egykezes barnak fegyvereket kombinálhatja, szálfegyverekból (szintén barna szín)pedig igen jók vannak (Cordel harci gerelye, Optimus Minimus, Hirtelen halál, stb)

Bármit váasztol neki, a védelmét erősítsd (alkat, gyorsaságismeret), mert alapvetően katasztrófális a védelme, s még a pajzshasználat is tilos.
  • XenHai
    Inkvizítornak milyen fegyver és képességeket ajánlotok??
  • hevesike
    Mivel drága hazánkban még nem jelent meg, így nagy a valószínűsége(én is külföldről vettem), hogy nem csináltak hozzá...viszont nagyon valószínű, hogy nem is fognak.
  • TopGun
    Sziasztok! Nem tudjatok, hogy az Ice&Blood-hoz csinalt mar valaki magyaritast? Tolja valaki Sarkanymagussal?
  • RaveAir
    Túl sok videó nincsen a játékban. Emlékeim szerint csak az elején (és talán a végén). A feliratokat mindenesetre ehhez is elkészítettük, csak úgy gondolták a német készítők, hogy nem fogják külön beletenni a játékba.

Azt hiszem, hogy valamikor bemásoltam ide is, hogy mit lett volna a bevezető szövege.
  • DORSANAX
    Sajnos nincsen...
    Ha jól emlékszem RaveAir írta valahol, hogy esetleg megoldható lenne, de nem hiszem, hogy jelenleg ez most aktuális.
    Ha jól tudom, a kiadó nem tartott rá igényt.
    Talán tőle érdeklődj, mert hülyeséget nem akarok írni, de emlékezetem szerint megcsinálta a fordítását, csak technikai szempontból nem tudom, hogy mi a helyzet vele...
  • Csibusz
    Hali!
    Meg szeretném kérdezni, hogy a átvezető videókban egyáltalán nincs felirat? Nem is lehet valamilyenféleképpen odavarázsolni? Előre is köszönöm (=
  • elitehun
    Bőven elég lett volna teljesen felpatchelni vagy windows XP módban futtatni
  • Laxxa
    Megoldódott, a tp osztás. Win7 melá feltettem WinXP-t és lám működik minden.
  • Fantusz
    Irónikus a "sztem karácsonyra megveszem" - no ez az a játék, amit nem szabad megvennni magyarul, de még warezolni sem, ha nem gond az angol!

Tört szerverek nincsenek a Sacred2-höz, tehát az online játékhoz alapfeltétel az eredeti game, de miért adnál ki pénzt azért, hogy egy gyakorlatilag üres szerverre felmehess egy "féljátékkal"

A Gold verzió (Sacred2+Ice&Blood) sokkal gazdaságosabb beruházás - angol nyelvű, azzal EU szerverekre lehet menni, ahol van élet (lehet kereskedni, közösen mobokra vadászni, csevegni - de egyedül is játszhatsz, ha úgy kívánod).
    Mindennek szépséghibája, hogy a Gold itthon nem kapható, külországból kell beszerezni.

Kiegészítő nélküli Sacred2-höz a 2.43 patch (crack) szükséges, a 2.62 szigorúan az Ice@Blood-al telepített játékhoz kelletik.
  • steweee
    sztem karácsonyra megveszem. találtam hozzá 2.62-es russian cracket, de a magyarhoz a 2.43-as van, vagyis lenne.... bár nekem angolul is tökjó, de néha nem árt a magyarjátékfíling
  • Fantusz
    Tüzes és jeges elfnek fölösleges a fegyverismeret, nem használ fegyvert, a bonuszok miatt mágusbot való a kezébe.
    Arcaniás elf verekszik (mágikus csíny), nála lehet gondolkozni a fegyverválasztáson, de gondolom nem ilyet szeretnél.

- Alku
    - Páncél ismeret
    - Gyújtogató vagy viharhívő ismeret (attól függően milyen elfet szeretnél)
    - Homályos arcania fókusz (ragyogó erőnlét minden elfnek alap)
    - Koncentráció (hogy mindjét erősítést használni tudja)
    - Gyújtogató, vagy viharhívő fókusz (ismerethez illően)
    - Ősi mágia
    - Alkat

Választhatsz még két képességet, de ez a nyolc, ami alap (alku nem, ha van másik alkuszos karaktered), s az ellátja az elfet is minden képesség+ cuccokkal

• elitehun
    Elf-hez milyen fegyvert meg képességeket ajánlotok? Csak azért mert eddig főleg Árnyharcossal toltam de nagyon megtetszett ez a varázslós dolog. kösz
  • elitehun
    Patcheld fel teljesen. végig. Nem tom te hogy csináltad de én leszedtem az 1 gigás patch-et ami felpatchelte 2.40-ig aztán meg elindítottam az updatert az még felpatchelte és ennyi
  • Fantusz
    Felhasználónév, vagy jelszócsere feltétele, hogy be kell jelentkezni - ami ugye most kizárt, mert nem ismered a jelszót. - ez így logikus.
    Eladás előtt illett volna törölni a fiókot, de mivel nem tette meg neked csak az a lehetőség maradt, hogy létrehozz egy másikat, ha máshogy nem megy az ügyfélszolgálaton (telefonszám a kézikönyvben) keresztül.
  • fityere
    Én vettem valakitől a játékot és a felhasználó nevet tudja de elfelejtette a jelszót azon szeretnék változtatni.
  • Laxxa
    Sziasztok, játék patchelés sem segített, 2.34.00 verzió van és még mindig nem tudok TP-t osztani. Ati kártyám van HD5770 már drivert is frissítettem és olvastam valahol, hogy tán a Vkari típúsa is befolyásolja játokot. Pls Help.
  • Fantusz
    Sacred 2 aktiváló kód megádása, illetve a kód visszavonása ezen az oldalon lehetséges.
    Sacred2.net hónapok óta nem megy, ott a statisztikák böngészésén túl más lehetőség (jelszóválasztás, stb.) nincs.
    Aktiválás után, a legújabb patch felrakását követően lehet felhasználói fiókot létrehozni, ezért soha nem kellett a sacred2.net-re belépni (ennek ellenére illő lenne, ha menne, de ebben már nem bízok)
  • fityere
    The Login Server is currently unavailable, please try again later
    Ezt írja ki mikor jelszót akarok változtatni.
  • fityere
    Utánna már lehet multizni vagy jelszót cserélni?
  • elitehun
    Az updater-el frissítsd
  • fityere
    Már rájöttem, hogy nem működik a sacred2.net és ezért nem tudom.
    Tudok a 2.40-es patchel multizni?
  • fityere
    Nem tudom a jelszót megváltoztatni nem engedi az oldal valaki tud segíteni?
  • Fantusz
    Mint, ahogy lentebb is említve volt, az első folt nélkül bele sem érdemes kezdeni a játékba.
    Érdemes alapról 2.40-re pathelni (ennek mérete 1Gb fölötti, ajánlott letölteni ezt a darabot), majd az updaterrel pillanatok alatt frissít 2.43-ra.
    Warezes játéknál nem tudom a mikéntet, crack csak valamelyik régebbi (2.34?) patchez létezik - azt kell megkeresni, de mindenképpen ajánlott felrakni a javítást, mert az alapban elég súlyos hibák vannak (stat pontok nem oszthatók ki, fekete képernyő), s a minibossok is a foltokkal kerülnek a játékba.

Gold változat (Fallen angel + Ice@Blood) további foltozást igényel (2.64?), ebben már nem vagyok képben, wareznél nem tudom mi a minimális folt igény, szerverekre alapfeltétel a legújabb patch.

EU szervereken van élet, EE szerverek működnek, de ott csak lézengés van.
    EE szerverek lengyelek és magyarok birodalma lenne, soha nem volt tömeg, jó ideje már legfeljebb csak a Goldra érdemes beruházni(külföldről), azzal EU szerverre lehet menni.ű
    Sacred2-höz tört szerver nem létezik (LAN, Hamachi nem szerver)
  • steweee
    sose jáccok csak angol nyelvű játékkal. engem zavar ha magyar...

akkor ez olyasmi mint az egyn ek volt az underworld vagy mi volt már a neve.

peccselése a játéknak? alap + rá a kieg lemez ?
  • fityere
    Sziasztok
    Mennek még a magyar verzióhoz a szerverek?
    Ha igen játszik még ott valaki?
  • Fantusz
    Hogyne, csak nálunk az tabu (nem kapható).
    A Sacred2 forgalmazóinak üzletpolitikája elég sajátos, többek között ezért sem lelkesedünk túlzottan ama hír hallatán, hogy készül a Sacred3.

A kérdésedre válaszolva, a játékhoz készült egy kiegészítő lemez Ice@Blood néven, csakhogy az a magyar nyelvű alapjátékokkal nem kompatibilis.
    Figyelmen kívül hagyva a virágbolti lehetőségeket hivatalos úton nálunk elérhetetlen az expanzios lemez.
    Külföldön már régen kapható Gold verzió tartalmazza az alapjátékot, s a kiegészítót is (talán alacsonyabb áron, mint itthon a magyar alapot adnák)
  • steweee
    jelent már meg hozzá kiegészítő/küldetés lemez ?
  • elitehun
    Jó én csak azt mondtam hogy nem csak warez verziónál vannak ilyen gondok :)
  • Fantusz
    Csak eredeti játékot gond nékül lehet foltozni, a wareznál pedig crack is kell, ami (nem is tudom) talán az 1.34-hez van, a későbbi patchekhez már nincs mőködő törés.
  • wedge31
    A legelsö patch nélkül el se szabad inditani ha nem akarsz jó pár hajszálal szegényebb lenni...
  • Fantusz
    Fény és árny hadjáratban némileg más úton közelítel a célod felé.
    A világ problémája a T-energia szivárgás, fény hadjáratban megszünteted a szivárgást, árny hadjáratben átveszed a hatalmat, mondhatni te leszel a világ ura - de mindez jelentéktelen, mert az a játék sem arról szól, hogy gyorsan végigtolod (nem különösebben érdekes a főszál).
    A játék igazi lehetőségei zárt neten játszva mutatkoznának meg, de a magyar szervereken nem sok élet van, Gold verzió nálunk tabu.

Kezdhetsz bronz illetve ezüst fokozaton - bronzon nem érdemes kinlódni - s a hadjárat teljesítése után léphetsz magasabb szintre (arany, platina, niobium).

Legerősebb tank az árnyharcos (halott harcos+ellenséges bajnok fejlesztéssel, a csillagúr mágia)
    Szeráf univerzális karakter.
    A driád íjásznak nagyon erős, de unalmas (vudus szebb fejlesztés, de nehezebb út)
    Elf mágiában verhetetlen.
    Templomőr nem könnyű út, a képességei alapvetően csapaton belüli támogatásra lettek kitalálva, bossok ellen egyedül lehetnek gondjai.
    A félelmetesnek tűnő invizítor pedig nagyon gyenge védelmet kapott - ebben a játékban fontos, hogy lehetőleg ne haljon a karakter.
  • elitehun
    Nem feltétlenül mert nekem eredeti és nekem is volt ilyen gondom még a patch előtt
  • Fantusz
    Virágbolti betegség, patch a megoldás (de előbb találj cracket is hozzá)
  • elitehun
    Ilyen velem is volt. Patcheld az megoldja
  • Laxxa
    Sziasztok van egy kis gondom a játékkal, a tapasztalati pontjaimat nem tudom elosztani. Hiába klikkelgetek a képességre nem ad rá semmit. Pedig már 20 pontom van felgyűlve és nem tudom szétosztani. Pls Help. OP: Win7 x86 Patch 2.12.00
  • elitehun
    Ja és gondolom a Gladiátor az egyben olyan volt mint itt az Árnyharcos csak az árnyharcossal lehet varázsolni is. Nem is keveset.
  • elitehun
    Amúgy én is birom a templomőrt csak nekem nem tetszik a hátasa. olyan mint a star wars-ból grivesz (nem tom hogy írják XD) tábornoké
  • elitehun
    Gondolom a sztori nameg az istenségek.
  • steweee
    még most fogok nekikezdeni. adna vki vmilyen tanácsot így az elején ?

az első részt majdnem végigvittem, lehet be is fejezem vmikor ha lesz majd rá időm. mindenesetre ott a vámpírnő jött be, a gladiátor is tetszett, de az nem varázsolt semmit...

megnéztem a magyar fansitét, nagyon über mindegyik karakter, tetszik a templomőr az egyediségével, bár korábban a törpék képviselték a technokrata vonalat. a sefár sexy harcosnő, technoamazon.

mi a különbség a fény és a sötétség kampányában ?