10030
  • elitehun
    Az updater-el frissítsd
  • fityere
    Már rájöttem, hogy nem működik a sacred2.net és ezért nem tudom.
    Tudok a 2.40-es patchel multizni?
  • fityere
    Nem tudom a jelszót megváltoztatni nem engedi az oldal valaki tud segíteni?
  • Fantusz
    Mint, ahogy lentebb is említve volt, az első folt nélkül bele sem érdemes kezdeni a játékba.
    Érdemes alapról 2.40-re pathelni (ennek mérete 1Gb fölötti, ajánlott letölteni ezt a darabot), majd az updaterrel pillanatok alatt frissít 2.43-ra.
    Warezes játéknál nem tudom a mikéntet, crack csak valamelyik régebbi (2.34?) patchez létezik - azt kell megkeresni, de mindenképpen ajánlott felrakni a javítást, mert az alapban elég súlyos hibák vannak (stat pontok nem oszthatók ki, fekete képernyő), s a minibossok is a foltokkal kerülnek a játékba.

Gold változat (Fallen angel + Ice@Blood) további foltozást igényel (2.64?), ebben már nem vagyok képben, wareznél nem tudom mi a minimális folt igény, szerverekre alapfeltétel a legújabb patch.

EU szervereken van élet, EE szerverek működnek, de ott csak lézengés van.
    EE szerverek lengyelek és magyarok birodalma lenne, soha nem volt tömeg, jó ideje már legfeljebb csak a Goldra érdemes beruházni(külföldről), azzal EU szerverre lehet menni.ű
    Sacred2-höz tört szerver nem létezik (LAN, Hamachi nem szerver)
  • steweee
    sose jáccok csak angol nyelvű játékkal. engem zavar ha magyar...

akkor ez olyasmi mint az egyn ek volt az underworld vagy mi volt már a neve.

peccselése a játéknak? alap + rá a kieg lemez ?
  • fityere
    Sziasztok
    Mennek még a magyar verzióhoz a szerverek?
    Ha igen játszik még ott valaki?
  • Fantusz
    Hogyne, csak nálunk az tabu (nem kapható).
    A Sacred2 forgalmazóinak üzletpolitikája elég sajátos, többek között ezért sem lelkesedünk túlzottan ama hír hallatán, hogy készül a Sacred3.

A kérdésedre válaszolva, a játékhoz készült egy kiegészítő lemez Ice@Blood néven, csakhogy az a magyar nyelvű alapjátékokkal nem kompatibilis.
    Figyelmen kívül hagyva a virágbolti lehetőségeket hivatalos úton nálunk elérhetetlen az expanzios lemez.
    Külföldön már régen kapható Gold verzió tartalmazza az alapjátékot, s a kiegészítót is (talán alacsonyabb áron, mint itthon a magyar alapot adnák)
  • steweee
    jelent már meg hozzá kiegészítő/küldetés lemez ?
  • elitehun
    Jó én csak azt mondtam hogy nem csak warez verziónál vannak ilyen gondok :)
  • Fantusz
    Csak eredeti játékot gond nékül lehet foltozni, a wareznál pedig crack is kell, ami (nem is tudom) talán az 1.34-hez van, a későbbi patchekhez már nincs mőködő törés.
  • wedge31
    A legelsö patch nélkül el se szabad inditani ha nem akarsz jó pár hajszálal szegényebb lenni...
  • Fantusz
    Fény és árny hadjáratban némileg más úton közelítel a célod felé.
    A világ problémája a T-energia szivárgás, fény hadjáratban megszünteted a szivárgást, árny hadjáratben átveszed a hatalmat, mondhatni te leszel a világ ura - de mindez jelentéktelen, mert az a játék sem arról szól, hogy gyorsan végigtolod (nem különösebben érdekes a főszál).
    A játék igazi lehetőségei zárt neten játszva mutatkoznának meg, de a magyar szervereken nem sok élet van, Gold verzió nálunk tabu.

Kezdhetsz bronz illetve ezüst fokozaton - bronzon nem érdemes kinlódni - s a hadjárat teljesítése után léphetsz magasabb szintre (arany, platina, niobium).

Legerősebb tank az árnyharcos (halott harcos+ellenséges bajnok fejlesztéssel, a csillagúr mágia)
    Szeráf univerzális karakter.
    A driád íjásznak nagyon erős, de unalmas (vudus szebb fejlesztés, de nehezebb út)
    Elf mágiában verhetetlen.
    Templomőr nem könnyű út, a képességei alapvetően csapaton belüli támogatásra lettek kitalálva, bossok ellen egyedül lehetnek gondjai.
    A félelmetesnek tűnő invizítor pedig nagyon gyenge védelmet kapott - ebben a játékban fontos, hogy lehetőleg ne haljon a karakter.
  • elitehun
    Nem feltétlenül mert nekem eredeti és nekem is volt ilyen gondom még a patch előtt
  • Fantusz
    Virágbolti betegség, patch a megoldás (de előbb találj cracket is hozzá)
  • elitehun
    Ilyen velem is volt. Patcheld az megoldja
  • Laxxa
    Sziasztok van egy kis gondom a játékkal, a tapasztalati pontjaimat nem tudom elosztani. Hiába klikkelgetek a képességre nem ad rá semmit. Pedig már 20 pontom van felgyűlve és nem tudom szétosztani. Pls Help. OP: Win7 x86 Patch 2.12.00
  • elitehun
    Ja és gondolom a Gladiátor az egyben olyan volt mint itt az Árnyharcos csak az árnyharcossal lehet varázsolni is. Nem is keveset.
  • elitehun
    Amúgy én is birom a templomőrt csak nekem nem tetszik a hátasa. olyan mint a star wars-ból grivesz (nem tom hogy írják XD) tábornoké
  • elitehun
    Gondolom a sztori nameg az istenségek.
  • steweee
    még most fogok nekikezdeni. adna vki vmilyen tanácsot így az elején ?

az első részt majdnem végigvittem, lehet be is fejezem vmikor ha lesz majd rá időm. mindenesetre ott a vámpírnő jött be, a gladiátor is tetszett, de az nem varázsolt semmit...

megnéztem a magyar fansitét, nagyon über mindegyik karakter, tetszik a templomőr az egyediségével, bár korábban a törpék képviselték a technokrata vonalat. a sefár sexy harcosnő, technoamazon.

mi a különbség a fény és a sötétség kampányában ?
  • foxxi
  • Fantusz
    A Sacred2 körüli cirkusz jó alapot adott arra, hogy ne lelkesedjünk különösebben ennek a hírnek hallatán.
  • grebber
    GamesCOM: Sacred 3!

Készül a Sacred 3 - és a Risen 2 -, jelentette be a GamesCOM alkalmával a Koch Media. Ezek szerint jó befektetésnek bizonyult a Gothic fejlesztők által készített, kiváló játékélménnyel szolgáló Risen, így legkorábban jövőre bíbelődhetünk a folytatással.

info: Hardwired
  • Fantusz
    Nincs ebben semmi rendkívüli, előfordul az ilyen.
    Kérdés, csak az, hogy mennyire tudod használni az árnyharcos setet.
    Armantin harcos set (ellenséges bajnok) a Lucreti csillagúr (mágus) - a háromból legalább egy haszontalan.
  • elitehun
    Gyerekek nem tudom hogy mi volt az elmúlt 10 (!!) percben de szinte egymás után megkaptam Armantin csizmáit, Armantin páncélját, és Lucrti Hősiességét
  • McFrost
    Bazz, ott addig hol mentél?
  • kutyu007
    Se vizi, se szárazföldi út.
  • kutyu007
  • elitehun
    Már megbocsáss de elég nehéz elakadni a játékban. Van egy narancssárga kör és oda kell menni
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Elakadtam. Tud valaki egy végigjátszást valahol? Kerestem, de nem találtam.
  • elitehun
    Végül sikerült megoldani. ha windows XP sp3-as módban futtatom akkor minden rendben. :)
  • elitehun
    Ugye azt írja hogy a dxdiag-ban kell valami csúszkát állítani de win7 alatt ott nincs semmilyen csúszka :S Utánanézek hátha máshol át lehet állitani
  • elitehun
    mi lenne velem nélküled :D
    Mondjuk lehet hogy még semmi haszna mert csak most fogom átfutni de azért kösz a fáradozásaidat :)
  • McFrost
    #1813 számú üzenet
  • elitehun
    Most viszont az a gáz hogy pár másodperccel azután hogy belépek elkezd akadni a kép a hang majd ezután egyszerűen kilép. Azóta csinálja ezt hogy elindítottam az updater-t és feltette a legutolsó frissítést. 32 bit-es windows 7-et használok.
  • elitehun
    ezer hála
  • McFrost
    Kell neki az Nvidia PhysX, Innét pl.
  • elitehun
    Most a töltőképernyőig jutok de kidob ezzel a hibaüzenettel :S
  • elitehun
    Most leszedtem a netről a hiányzó dll-t de hova másoljam be? :S
  • elitehun
    Feltettem a játékot (win 7 32 bit) és amikor el akarom inditani azt irja ki hogy The program canr start because PhysXLoader.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
    Csakhogy már újraraktam a játékot. Ha meg lehetne oldani annyival akkor valaki lenne szives elküldeni azt a hiányzó .dll fájlt. Előre is köszönöm