Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem karácsonyra megveszem. találtam hozzá 2.62-es russian cracket, de a magyarhoz a 2.43-as van, vagyis lenne.... bár nekem angolul is tökjó, de néha nem árt a magyarjátékfíling

Fantusz
Tüzes és jeges elfnek fölösleges a fegyverismeret, nem használ fegyvert, a bonuszok miatt mágusbot való a kezébe.
Arcaniás elf verekszik (mágikus csíny), nála lehet gondolkozni a fegyverválasztáson, de gondolom nem ilyet szeretnél.

- Alku
- Páncél ismeret
- Gyújtogató vagy viharhívõ ismeret (attól függõen milyen elfet szeretnél)
- Homályos arcania fókusz (ragyogó erõnlét minden elfnek alap)
- Koncentráció (hogy mindjét erõsítést használni tudja)
- Gyújtogató, vagy viharhívõ fókusz (ismerethez illõen)
- Õsi mágia
- Alkat

Választhatsz még két képességet, de ez a nyolc, ami alap (alku nem, ha van másik alkuszos karaktered), s az ellátja az elfet is minden képesség+ cuccokkal

elitehun
Elf-hez milyen fegyvert meg képességeket ajánlotok? Csak azért mert eddig fõleg Árnyharcossal toltam de nagyon megtetszett ez a varázslós dolog. kösz
elitehun
Patcheld fel teljesen. végig. Nem tom te hogy csináltad de én leszedtem az 1 gigás patch-et ami felpatchelte 2.40-ig aztán meg elindítottam az updatert az még felpatchelte és ennyi
Fantusz
Felhasználónév, vagy jelszócsere feltétele, hogy be kell jelentkezni - ami ugye most kizárt, mert nem ismered a jelszót. - ez így logikus.
Eladás elõtt illett volna törölni a fiókot, de mivel nem tette meg neked csak az a lehetõség maradt, hogy létrehozz egy másikat, ha máshogy nem megy az ügyfélszolgálaton (telefonszám a kézikönyvben) keresztül.

Én vettem valakitõl a játékot és a felhasználó nevet tudja de elfelejtette a jelszót azon szeretnék változtatni.
Sziasztok, játék patchelés sem segített, 2.34.00 verzió van és még mindig nem tudok TP-t osztani. Ati kártyám van HD5770 már drivert is frissítettem és olvastam valahol, hogy tán a Vkari típúsa is befolyásolja játokot. Pls Help.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Fantusz
Sacred 2 aktiváló kód megádása, illetve a kód visszavonása ezen az oldalon lehetséges.
Sacred2.net hónapok óta nem megy, ott a statisztikák böngészésén túl más lehetõség (jelszóválasztás, stb.) nincs.
Aktiválás után, a legújabb patch felrakását követõen lehet felhasználói fiókot létrehozni, ezért soha nem kellett a sacred2.net-re belépni (ennek ellenére illõ lenne, ha menne, de ebben már nem bízok)

The Login Server is currently unavailable, please try again later
Ezt írja ki mikor jelszót akarok változtatni.
Utánna már lehet multizni vagy jelszót cserélni?
elitehun
Az updater-el frissítsd
Már rájöttem, hogy nem mûködik a sacred2.net és ezért nem tudom.
Tudok a 2.40-es patchel multizni?
Nem tudom a jelszót megváltoztatni nem engedi az oldal valaki tud segíteni?
Fantusz
Mint, ahogy lentebb is említve volt, az elsõ folt nélkül bele sem érdemes kezdeni a játékba.
Érdemes alapról 2.40-re pathelni (ennek mérete 1Gb fölötti, ajánlott letölteni ezt a darabot), majd az updaterrel pillanatok alatt frissít 2.43-ra.
Warezes játéknál nem tudom a mikéntet, crack csak valamelyik régebbi (2.34?) patchez létezik - azt kell megkeresni, de mindenképpen ajánlott felrakni a javítást, mert az alapban elég súlyos hibák vannak (stat pontok nem oszthatók ki, fekete képernyõ), s a minibossok is a foltokkal kerülnek a játékba.

Gold változat (Fallen angel + Ice@Blood) további foltozást igényel (2.64?), ebben már nem vagyok képben, wareznél nem tudom mi a minimális folt igény, szerverekre alapfeltétel a legújabb patch.

EU szervereken van élet, EE szerverek mûködnek, de ott csak lézengés van.
EE szerverek lengyelek és magyarok birodalma lenne, soha nem volt tömeg, jó ideje már legfeljebb csak a Goldra érdemes beruházni(külföldrõl), azzal EU szerverre lehet menni.û
Sacred2-höz tört szerver nem létezik (LAN, Hamachi nem szerver)

sose jáccok csak angol nyelvû játékkal. engem zavar ha magyar...

akkor ez olyasmi mint az egyn ek volt az underworld vagy mi volt már a neve.

peccselése a játéknak? alap + rá a kieg lemez ?

Sziasztok
Mennek még a magyar verzióhoz a szerverek?
Ha igen játszik még ott valaki?
Fantusz
Hogyne, csak nálunk az tabu (nem kapható).
A Sacred2 forgalmazóinak üzletpolitikája elég sajátos, többek között ezért sem lelkesedünk túlzottan ama hír hallatán, hogy készül a Sacred3.

A kérdésedre válaszolva, a játékhoz készült egy kiegészítõ lemez Ice@Blood néven, csakhogy az a magyar nyelvû alapjátékokkal nem kompatibilis.
Figyelmen kívül hagyva a virágbolti lehetõségeket hivatalos úton nálunk elérhetetlen az expanzios lemez.
Külföldön már régen kapható Gold verzió tartalmazza az alapjátékot, s a kiegészítót is (talán alacsonyabb áron, mint itthon a magyar alapot adnák)

jelent már meg hozzá kiegészítõ/küldetés lemez ?

elitehun
Jó én csak azt mondtam hogy nem csak warez verziónál vannak ilyen gondok 😊
Fantusz
Csak eredeti játékot gond nékül lehet foltozni, a wareznál pedig crack is kell, ami (nem is tudom) talán az 1.34-hez van, a késõbbi patchekhez már nincs mõködõ törés.

wedge31
A legelsö patch nélkül el se szabad inditani ha nem akarsz jó pár hajszálal szegényebb lenni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fantusz
Fény és árny hadjáratban némileg más úton közelítel a célod felé.
A világ problémája a T-energia szivárgás, fény hadjáratban megszünteted a szivárgást, árny hadjáratben átveszed a hatalmat, mondhatni te leszel a világ ura - de mindez jelentéktelen, mert az a játék sem arról szól, hogy gyorsan végigtolod (nem különösebben érdekes a fõszál).
A játék igazi lehetõségei zárt neten játszva mutatkoznának meg, de a magyar szervereken nem sok élet van, Gold verzió nálunk tabu.

Kezdhetsz bronz illetve ezüst fokozaton - bronzon nem érdemes kinlódni - s a hadjárat teljesítése után léphetsz magasabb szintre (arany, platina, niobium).

Legerõsebb tank az árnyharcos (halott harcos+ellenséges bajnok fejlesztéssel, a csillagúr mágia)
Szeráf univerzális karakter.
A driád íjásznak nagyon erõs, de unalmas (vudus szebb fejlesztés, de nehezebb út)
Elf mágiában verhetetlen.
Templomõr nem könnyû út, a képességei alapvetõen csapaton belüli támogatásra lettek kitalálva, bossok ellen egyedül lehetnek gondjai.
A félelmetesnek tûnõ invizítor pedig nagyon gyenge védelmet kapott - ebben a játékban fontos, hogy lehetõleg ne haljon a karakter.

elitehun
Nem feltétlenül mert nekem eredeti és nekem is volt ilyen gondom még a patch elõtt
Fantusz
Virágbolti betegség, patch a megoldás (de elõbb találj cracket is hozzá)

elitehun
Ilyen velem is volt. Patcheld az megoldja
Sziasztok van egy kis gondom a játékkal, a tapasztalati pontjaimat nem tudom elosztani. Hiába klikkelgetek a képességre nem ad rá semmit. Pedig már 20 pontom van felgyûlve és nem tudom szétosztani. Pls Help. OP: Win7 x86 Patch 2.12.00

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

elitehun
Ja és gondolom a Gladiátor az egyben olyan volt mint itt az Árnyharcos csak az árnyharcossal lehet varázsolni is. Nem is keveset.
elitehun
Amúgy én is birom a templomõrt csak nekem nem tetszik a hátasa. olyan mint a star wars-ból grivesz (nem tom hogy írják XD) tábornoké<#beka2>
elitehun
Gondolom a sztori nameg az istenségek.
még most fogok nekikezdeni. adna vki vmilyen tanácsot így az elején ?

az elsõ részt majdnem végigvittem, lehet be is fejezem vmikor ha lesz majd rá idõm. mindenesetre ott a vámpírnõ jött be, a gladiátor is tetszett, de az nem varázsolt semmit...

megnéztem a magyar fansitét, nagyon über mindegyik karakter, tetszik a templomõr az egyediségével, bár korábban a törpék képviselték a technokrata vonalat. a sefár sexy harcosnõ, technoamazon.

mi a különbség a fény és a sötétség kampányában ?

<#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fantusz
A Sacred2 körüli cirkusz jó alapot adott arra, hogy ne lelkesedjünk különösebben ennek a hírnek hallatán.

grebber
GamesCOM: Sacred 3!

Készül a Sacred 3 - és a Risen 2 -, jelentette be a GamesCOM alkalmával a Koch Media. Ezek szerint jó befektetésnek bizonyult a Gothic fejlesztõk által készített, kiváló játékélménnyel szolgáló Risen, így legkorábban jövõre bíbelõdhetünk a folytatással.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Fantusz
Nincs ebben semmi rendkívüli, elõfordul az ilyen.
Kérdés, csak az, hogy mennyire tudod használni az árnyharcos setet.
Armantin harcos set (ellenséges bajnok) a Lucreti csillagúr (mágus) - a háromból legalább egy haszontalan.

elitehun
Gyerekek nem tudom hogy mi volt az elmúlt 10 (!!) percben de szinte egymás után megkaptam Armantin csizmáit, Armantin páncélját, és Lucrti Hõsiességét<#vigyor2>
McFrost
Bazz, ott addig hol mentél?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Se vizi, se szárazföldi út.
elitehun
Már megbocsáss de elég nehéz elakadni a játékban. Van egy narancssárga kör és oda kell menni
Sziasztok!
Elakadtam. Tud valaki egy végigjátszást valahol? Kerestem, de nem találtam.
elitehun
Végül sikerült megoldani. ha windows XP sp3-as módban futtatom akkor minden rendben. 😊
elitehun
Ugye azt írja hogy a dxdiag-ban kell valami csúszkát állítani de win7 alatt ott nincs semmilyen csúszka :S Utánanézek hátha máshol át lehet állitani
elitehun
mi lenne velem nélküled 😄
Mondjuk lehet hogy még semmi haszna mert csak most fogom átfutni de azért kösz a fáradozásaidat 😊
McFrost
#1813 számú üzenet

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

elitehun
Most viszont az a gáz hogy pár másodperccel azután hogy belépek elkezd akadni a kép a hang majd ezután egyszerûen kilép. Azóta csinálja ezt hogy elindítottam az updater-t és feltette a legutolsó frissítést. 32 bit-es windows 7-et használok.
elitehun
ezer hála<#worship>
McFrost
Kell neki az Nvidia PhysX, Innét pl.

elitehun
Most a töltõképernyõig jutok de kidob ezzel a hibaüzenettel :S
elitehun
Most leszedtem a netrõl a hiányzó dll-t de hova másoljam be? :S
elitehun
Feltettem a játékot (win 7 32 bit) és amikor el akarom inditani azt irja ki hogy The program canr start because PhysXLoader.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
Csakhogy már újraraktam a játékot. Ha meg lehetne oldani annyival akkor valaki lenne szives elküldeni azt a hiányzó .dll fájlt. Elõre is köszönöm