10030
-
duke81 #9510 ez faxa.. :(
azért kösz -
#9509 #9434 -
duke81 #9508 hi!
most vettem meg a gamet és az a kérdésem hogy ha végigtolom az alapjátékot magyar nyelven akkor felrakhatom mellé késöbb a kiegészítőt a már elkezdett karakteremhez? meg akarom várni amíg azt is lemagyarítják, de addig végigvinném az alapot. nincs kedvem újra nekifogni, akkor inkább megvárnám míg az is elkészűl.. -
steweee #9507 :)
télleg, blood and ice és modnak írtam nem kiegnek.
igaz, de úgy gyorsabb lett volna, meg már telepítettem ezt. laza 20 Gb meg legalább másfél óra volt felpakolni -
hevesike #9506 9498: "dehogyis. HA jól olvastam vissza, akkor most kellene telepíteni a véres ica modot, és annak a végső peccse a 2.65.2 amire fel lehet aztán tolni a community kieget."
Az alapjáték is fennvan több oldalon is...de ez nem ide tartozik. -
steweee #9505 igen. milyen mod ? melyik hsz.-ben írok ilyet ? ? ?
picsába hogy magyarul van meg az alapjáték. a kiget letöltöttem volna torrentről hozzá
-
hevesike #9504 Egyébként milyen modról beszéltél? :D
Az Ice&Blood egy kiegészítő ami csak Nyugaton jelent meg eddig. -
hevesike #9503 Sokról nem...az árnyharcos kap 3 új setet és még néhány fegyver lett feloldva, többségében ilyen dobálós üvegek amilyenek a Diabloban voltak, mindenféle sebzéssel (kivéve fizikai) ezenkívül közelharci fegyverek "fist handed" vagy vmi hasonló...szintén Diablora tudok támaszkodni, az Assasin karmaira hasonlítanak a legjobban.
Küldetés terén semmi különös...visszaadja a lehetőséget h megcsináld a karácsonyi küldetést...lényegében ennyi. -
steweee #9502 szóval nem ... kár
a kieg tudom mit tartalmaz,de a community patchel miről maradok le ? -
#9501 Magyar verzióra Ice@Blood... mi lesz ebből? -
steweee #9500 nem írtad, hogy jól tudom e akkor ha...
:) -
#9499 Ja azt nem írtad hogy kiegezni is akarod!! -
steweee #9498 dehogyis. HA jól olvastam vissza, akkor most kellene telepíteni a véres ica modot, és annak a végső peccse a 2.65.2 amire fel lehet aztán tolni a community kieget. kérdés az, hogy az ice and blood-ot fel lehet e tenni magyar verzióra vagy sem. h a nem akkor kár rá várni vagy mexerezni... -
#9497 Az az utolsó patch! -
steweee #9496 na megvettem, de a magyar verziót.2.43-ig peccselve. hogyan tovább? van még tovább ezzel a v erzióval ? -
Qbu #9495 Ice & Blood van fent, rendesen vannak questek a minibossokhoz.
Egyébként minden karaktert ki akarok próbálni, nem feltétlenül legjobb gearben bossokat farmolni. És mivel nem 1-2 óra 1 kari így el leszek vele egy darabig. -
hevesike #9494 Igen megoldja mert 2.40-ig fel kell patchelni a játékot, hogy fel tudd telepíteni az Ice&Bloodot :)
-
#9493 Senkit nem beszélek rá az eredeti Savred2-re, sőt miután a magyarokat elég durván becsapta a forgalmazó, a magyar verzióról egyenesen lebeszélném a jelölteket (Goldon elgondolkozhat).
Warez verziókról nem sok ismeretem van, de gyanítom nem lesz vele önfeledt játék sokáig, egyedül a játék biztonsági rendszerét lehetne dicsérni.
Talán az Ice&Blood megoldotta a problémát a minibossokat illetően, de mint említettem, nem sokat tudok a warezes működésről.
Csupán a Sacred2 régebbi verzióhoz létezik törés (v.2.34?), a további javításokhoz nem sikerült, vagy nem is akartak cracket csinálni, kivétel az Ice&Blood, de fogalmam sincs, hogy a kiegészítő visszahat-e az alapjátékra pl. a minibossok tekintetében. -
hevesike #9492 El kell, hogy keserítselek ha nem eredeti a játékod nem tudod telepíteni a javításokat...így nincs miniboss és nincs hozzá kapcsolódó küldetés sem. EU szerveren sincs túl nagy élet :D Sokan vannak ez tény de mindenki saját szerveren van...vagy 100+ karakterrel, hiszen nem egy új játékról van szó...játszani játszok vele mert van kivel de szar h kevés a magyar...és idegesítő amikor 5 nyelven hablatyolnak melletted :D ebből az angol és a német amit többé-kevésbé értek.
A Sacredwikis oldal amit belinkeltem szrintem érthető :D Főbossok-Küldetéshez kapcsolódó minibossok-Minibossok. Csak, hogy még egyszer tisztázzuk egy korábbi (talán 2. v 3.) patch rakta a játékba a minibossokat itt még NEM volt hozzájuk küldetés( a küldetéshez kapcsolódó minik alapjákkal érkeztek ilyenek a kobold törzsfőnök, Csontváz tábornok és a Szellem) a legutolsó 2.40 patch pedig küldetéshez kötötte őket így dupla XP jár utánuk. -
Qbu #9491 Úgy értettem hogy van a map és azon pontok mellett szöveg, de a szöveg francia, ezért nem értettem először mi is az. De amikor alaposabban megnéztem láttam pár boss nevét, mellette másik jel más színnel ugyanaz a név. Gondolom egyik a boss, másik a quest. És persze van olyan is ahol nincs quest hozzá. -
#9490 Küldetésekben semmi különleges nincs: öld meg a szörnyet...
Legtöbb minibosshoz könnyű eljutni, néhány azonban elégge eldugott helyre került, ezeket általában nem is farmolják (lángúr, kopogó szellem), a küldetést adó a boss közelében ácsorog.
A küldetés általában automatikusan véget ér a szörny legyőzésével, hirtelen csak Fagyúr jut eszembe, ahol a küldetésadóhoz visszatérve, az külön jutalmaz. -
Qbu #9489 Lehet mikor frissen kijött érdemes lett volna megvenni, de nem akarok úgy járni mint az Underworlddel, ott már szerver sincs. Tudom hogy könnyebb a multi gearelődés szempontjából, de remélem singleben sem lesz gond, jelenleg nem akarok ilyenre költeni.
Közben rájöttem hogy már találtam egy térképet a bossokról és a hozzájuk tartozó questekről, csak nem értettem mert francia, de már világos :)
Köszi a segítséget. -
#9488 Minibossokhoz küldetések vannak, csak a küldetés felvételét követően jelennek meg (lásd fehér griff)
Sárkányokhoz nem feltétlenül van küldetés, XP-ért lehet farmolni azokat is, de a loot jellemzően gyenge, s hasonló a helyzet a főbossokkal is.
Magyar verziót nem érdemes megvenni, de ha érted az angolt a Gold talán megéri az árát (azt viszont itthon nem árulják), EU szervereken még vannak, s a multiban többek között azért is könnyebb boldogulni, amiért most singleben küzdesz: fölösleges set darabokat, egyedi fegyvereket sokan nem eladják, hanem odadaják (elcserélik) olyanokkal, akiknek szüksége van rá.
(EU szerverekről hevesike tud többet, miután az EE szerverek behaltak hanyagolom a játékot, silgleben nincs is karakterem, igaz a multi sem szórakoztató már) -
Qbu #9487 Köszi a választ. Amúgy nem eredeti a játékom, és ahogy olvasom a szervereken nincs élet, így már nem hiszem hogy megveszem. Köszi a linket is, sok érdekes infó van rajta. Ezen meg van különböztetve side quest boss és miniboss. De pl a griffhez is quest kellett hogy megjelenjen. Mindet csak questtel lehet farmolni lanban? -
hevesike #9486 Jah...bocsi ez kimaradt...a multiplayer LAN részében van lehetőség arra , hogy a single kari többször is megölje a bossokat, miniket. -
hevesike #9485 Ez nagyban függ attól is, hogy eredeti-e a játékod és fel van-e telepítve minden patch.Talán a 3. patch-el jött minden miniboss a legutolsó patch-el pedig az a lehetőség, hogy ezekből küldetés lesz és ráadásnak 3 és fél új miniboss az elemek urai. Az egyik már alapból is jelen volt...csak megváltoztatták a nevét.
Ezen az oldalon minden boss és miniboss fel van sorolva :http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Boss -
Qbu #9484 És ezeket nem lehet Singleben farmolni csak szervereken? És mik még ilyen minibossok? Azok amik nem a főküldetés során vannak? Hanem melléküldi vagy csak ott van valahol? -
#9483 Minibossokat érdemes farmolni, főbossok, sárkányok nagyon ritkán dobnak set darabot, egyedi fegyvert.
Fehér griff, fagyúr, őrült ogre, méregúr és a többi minobosst érdemest farmolni, persze karaktertől is függően, jeges elffel pl. nem érdemes fagyúrral kötekedni, vagy tüzesnek lángúrral (persze szinthez "illő" ellenfelekről van szó) -
Qbu #9482 Single módban játszok, kis karinak akartam cuccokat farmolni a gyorsabb fejlődéshez. De akkor ha nem a bossokat, akkor mit érdemes itt farmolni a jobb cuccokért? -
#9481 100-as karakter be sem engednek bronz szerverre - nem is lenne értelme oda menni.
Szervereken a lényeknek van maximális szintje, így pl. a fehér griff ezüst szerveren max 37-es szintű lehet (ugyanezen a szerveren a pálya végén lényegesen erősebb a lények maximális szintje), minek mennél oda egy nagyságrendekkel erősebb karakterrel?
Minibossok hadjáratban egyszer győzhetők le, farmolni szabad szervereken lehet a végtelenségig, de természetesen szervert kell váltani, ha az adott szerveren valaki legyőzte a bosst.
Szabad szervereken a főbossok is jelen vannak (hadjáratban csak, ha a küldetésük aktív), de ezeket legfeljebb XP-ért érdemes farmolni, vagy vudus driádnak a zsugorított fejekért, főbossok nagyon ritkán dobnak értelmes cuccokat. -
Qbu #9480 Köszi a választ.
Más: Ilyen minibossokat mint pl a White Griffen lehet valahogy farmolni, vagy csak quest keretében van ott. Mert mikor Bronzon egy 100-as karival kerestem nem volt sehol. Nem tudom hogy a többi sincs-e a helyén vagy hogy hogyan is kellene ennek működnie. Remélem valaki felvilágosít :) -
hevesike #9479 ...gondolom úgy ahogy megjelentek? :D -
steweee #9478 ja, patchelési sorrendről vki ? -
hevesike #9477 Alkuval (Bargaining) alacsony szinten is lehet jó cuccokat venni de az igazi "ereje" akkor mutatkozik be ha meghaladja a karaktered szintjét...vagy mégjobb ha karaktered szintjének kb. kétszerese. Ha eléred vele az alku szakértelmet akkor fénykardot, seteket és egyéb ritka cuccokat tudsz majd venni. Kovácsolás (Blacksmith) alacsony szinten is rengeteget tud segíteni...szerintem már akkor is sokat levon egy kb. 1 millás árból...sokat tudsz spórolni amit aztán az alkuval majd el tudsz költeni :D Ami az alacsony szintű dolgokat illeti...ha a karaktered 100as szintű akkor nem fogsz tudni 100 alatti cuccokat venni, csak felette 110 meg hasonlók is lesznek. -
steweee #9476 mivel én még sosem vettem csak botban játékot, segítségképp leírnád a netes vásárlás menetét és esetleges buktatóit ? ennyiért én is szeretném megvásárolni, ráadásul engem csak az angol verziós játékok érdekelnek -
Qbu #9475 Hali!
Nagy nehezen felhúztam 100-asra egy karit Bargaining miatt hogy majd milyen jó lesz ha másik karit kezdek annak lesz cucca. Na de hogy tudok alacsonyabb szintű cuccokat venni? Vagy lehet egyáltalán? Mert olvasva a leírásokat sokszor láttam hogy Blacksmith és Bargaining support kell a karihoz. Ezt pontosan mire értik akkor vagy hogy is működik ez? -
#9474 Ebben a formában nem sok értelme van a Community Patch-nek.
Offline játékélmény messze elmarad attól, amit a multizás tudott adni (már, amíg volt élet a szervereken), a multival együtt nálam gyakorlatilag meghalt a Sacred2 is... fönt van a gépemen, de hónapok óta nem játszottam vele. -
hevesike #9473 Kipróbáltam mindkettő CM-patchet és sajnos nem lehet velük zárt neten játszani. A 94-es verzióban már úgy is írja, hogy "No Closed Net with CM". -
DORSANAX #9472 Csak azért, hogy világos legyen a helyzet:
A Community Patch használható 2.65.1 és a 2.65.2-es javítással is.
Viszont a netre csak 2.65.2-es játékkal mehetsz. -
DORSANAX #9471 Logikus következtetés...