10050
  • Hardon
    Ő olyan szintű amilyen én:D
  • McFrost
    Olyan szinten érdemes, mint amilyen Ő.
  • Hardon
    Szeretnék segítséget kérni.Szembetalálkoztam a Fehér Griff nevű bossal.Elkezdem ütni,alig sebzem,és még betalálni is nehezen találok be.Közbe varázsolgat,és ezzel kikapcsolja az erősítéseimet.Szeretném megtudni,hogy melyik képességel(gyorsaságismeret stb.) növelni azt,hogy többször találjak be.És egyébként a Griffnek hanyas szinten érdemes neki menni?(Halott harcos-Ellenséges bajnok árnyharcos vagyok)
  • McFrost
    Ha peccset szeditek le, a vírusírtót ki kell kapcsolni, mert tönkre teszi a letöltést.
  • steweee
    na akkor mással lesz a baj. win7 alatt tapasztalt vki hasonlót ?
  • grebber
    Már késő feltettem patchek előtt.
    Nekem működik.Már csak az a kérdés jók-e a régi mentések nem tudom már melyikkel toltam anno 2.34 vagy 2.40.
  • steweee
    hát nem tudom. én alapban telepítettem a játékot követően, de fagy is már a bejelentkezésnél. sztem tégy egy próbát az alapjáték + peccs, utána tedd rá. legalább látod mit változtatott.
  • grebber
    Az elite grafikát mindegy mikor teszem fel patchelés előtt vagy után?
  • McFrost
    A válasz a bannerban van.
  • gooooliath
    sziasztok! azt szeretném kérdezni h a játékot lehet e kalóz uton játszani? mert a neten láttam kalóz verzióban,de ne mtudom h azokat lehet e játszani...irjatok üdv
  • Fantusz
    Win7.

Amikor még volt élet a magyar szervereken, nagyon sok sirám volt a Win7 miatt.

XP3 kompatibilis módban, rendszergazdaként futtatott Sacred2-t próbáld.
  • steweee
    magyar support... phhfö

azzal kéne inkább foglalkozni, hogy a magyar verziót egy peccsel angollá lehessen tenni, és akkor már rámenne a kiegje is

alapjátékot felpeccseltem maxra. indítás után a bejelentkező játékképernyőn a seráf szétesik, a háttér is, a menüpontok felett nincs kurzor, kilépni alig lehet belőle.

volt vkinek hasonló gondja ?

win7 alatt fut, physix telepítve, legújabb catalysttal...
  • hevesike
    Csak a Véres erdőben van összefüggő küldetés a Kristály régióban csak kisebb küldik...de egyik sem kapcsolódik az alapjátékhoz.
  • duke81
    amúgy kösz a segítséget mindkettőtöknek :)
  • duke81
    van haverom aki simán megvenné. a kieg. meg azért fontos nekem mert ha tudom hogy van még írva hozzá folytatás, plusz küldik, akkor nem hagy nyugodni hogy azt is befejezzem, nekem így teljes az élmény.. :)
  • wedge31
    Nem tudom mit vársz a kiegtöl de szerintem az alap játék épp elég tartalmas mint sp mint multi szinten, de az tény hogy a magyar supportal már senki se törödik.
  • hevesike
    A továbbpasszolás nem fog sikerülni sztem...a botrány óta elég sokan megfontolják, hogy egyáltalán megvegyék-e xD.
    Az alap és a kieg "összeolvadnak" nem indíthatsz külön-külön karaktereket hanem egy karival mehetsz az alap helyekre és a két új területre is. A magyarításhoz és a kieg telepítéséhez is sztem eredeti, angol játékra lesz szükség...hiszen magyar alapra nem lehet telepíteni mert módosított fájlnak észleli ha kicseréled az angol nyelvet magyarra a főkönyvtárban...sajnos :S.
  • duke81
    lehet megveszem az angol verziót, az enyémet meg tovább passzolom valakinek.. :) ha jól értettem az előbb olvasottakat úgy is lehet hogy leszedem az angolhoz a magyarítás fájlokat és később ha a kieg. is le lesz fordítva már kompatibilisek lehetnek egymással.
  • wedge31
    Angol verzionál akkor teszed fel a kieget amikor akarod és viheted tovább az alapjátékban inditott karidat is.
  • duke81
    az angol verziónal megoldható a végigjátszás utáni kieg. telepítése? vagy az elején kell eldönteni hogy sacred 2 v. sacred 2 + i.a.b. karit indítasz?
  • duke81
    ez faxa.. :(
    azért kösz
  • wedge31
  • duke81
    hi!
    most vettem meg a gamet és az a kérdésem hogy ha végigtolom az alapjátékot magyar nyelven akkor felrakhatom mellé késöbb a kiegészítőt a már elkezdett karakteremhez? meg akarom várni amíg azt is lemagyarítják, de addig végigvinném az alapot. nincs kedvem újra nekifogni, akkor inkább megvárnám míg az is elkészűl..
  • steweee
    :)

télleg, blood and ice és modnak írtam nem kiegnek.

igaz, de úgy gyorsabb lett volna, meg már telepítettem ezt. laza 20 Gb meg legalább másfél óra volt felpakolni
  • hevesike
    9498: "dehogyis. HA jól olvastam vissza, akkor most kellene telepíteni a véres ica modot, és annak a végső peccse a 2.65.2 amire fel lehet aztán tolni a community kieget."
    Az alapjáték is fennvan több oldalon is...de ez nem ide tartozik.
  • steweee
    igen. milyen mod ? melyik hsz.-ben írok ilyet ? ? ?

picsába hogy magyarul van meg az alapjáték. a kiget letöltöttem volna torrentről hozzá
  • hevesike
    Egyébként milyen modról beszéltél? :D
    Az Ice&Blood egy kiegészítő ami csak Nyugaton jelent meg eddig.
  • hevesike
    Sokról nem...az árnyharcos kap 3 új setet és még néhány fegyver lett feloldva, többségében ilyen dobálós üvegek amilyenek a Diabloban voltak, mindenféle sebzéssel (kivéve fizikai) ezenkívül közelharci fegyverek "fist handed" vagy vmi hasonló...szintén Diablora tudok támaszkodni, az Assasin karmaira hasonlítanak a legjobban.
    Küldetés terén semmi különös...visszaadja a lehetőséget h megcsináld a karácsonyi küldetést...lényegében ennyi.
  • steweee
    szóval nem ... kár

a kieg tudom mit tartalmaz,de a community patchel miről maradok le ?
  • Fantusz
    Magyar verzióra Ice@Blood... mi lesz ebből?
  • steweee
    nem írtad, hogy jól tudom e akkor ha...

:)
  • grebber
    Ja azt nem írtad hogy kiegezni is akarod!!
  • steweee
    dehogyis. HA jól olvastam vissza, akkor most kellene telepíteni a véres ica modot, és annak a végső peccse a 2.65.2 amire fel lehet aztán tolni a community kieget. kérdés az, hogy az ice and blood-ot fel lehet e tenni magyar verzióra vagy sem. h a nem akkor kár rá várni vagy mexerezni...
  • grebber
    Az az utolsó patch!
  • steweee
    na megvettem, de a magyar verziót.2.43-ig peccselve. hogyan tovább? van még tovább ezzel a v erzióval ?
  • Qbu
    Ice & Blood van fent, rendesen vannak questek a minibossokhoz.
    Egyébként minden karaktert ki akarok próbálni, nem feltétlenül legjobb gearben bossokat farmolni. És mivel nem 1-2 óra 1 kari így el leszek vele egy darabig.
  • hevesike
    Igen megoldja mert 2.40-ig fel kell patchelni a játékot, hogy fel tudd telepíteni az Ice&Bloodot :)
  • Fantusz
    Senkit nem beszélek rá az eredeti Savred2-re, sőt miután a magyarokat elég durván becsapta a forgalmazó, a magyar verzióról egyenesen lebeszélném a jelölteket (Goldon elgondolkozhat).

Warez verziókról nem sok ismeretem van, de gyanítom nem lesz vele önfeledt játék sokáig, egyedül a játék biztonsági rendszerét lehetne dicsérni.
    Talán az Ice&Blood megoldotta a problémát a minibossokat illetően, de mint említettem, nem sokat tudok a warezes működésről.
    Csupán a Sacred2 régebbi verzióhoz létezik törés (v.2.34?), a további javításokhoz nem sikerült, vagy nem is akartak cracket csinálni, kivétel az Ice&Blood, de fogalmam sincs, hogy a kiegészítő visszahat-e az alapjátékra pl. a minibossok tekintetében.
  • hevesike
    El kell, hogy keserítselek ha nem eredeti a játékod nem tudod telepíteni a javításokat...így nincs miniboss és nincs hozzá kapcsolódó küldetés sem. EU szerveren sincs túl nagy élet :D Sokan vannak ez tény de mindenki saját szerveren van...vagy 100+ karakterrel, hiszen nem egy új játékról van szó...játszani játszok vele mert van kivel de szar h kevés a magyar...és idegesítő amikor 5 nyelven hablatyolnak melletted :D ebből az angol és a német amit többé-kevésbé értek.
    A Sacredwikis oldal amit belinkeltem szrintem érthető :D Főbossok-Küldetéshez kapcsolódó minibossok-Minibossok. Csak, hogy még egyszer tisztázzuk egy korábbi (talán 2. v 3.) patch rakta a játékba a minibossokat itt még NEM volt hozzájuk küldetés( a küldetéshez kapcsolódó minik alapjákkal érkeztek ilyenek a kobold törzsfőnök, Csontváz tábornok és a Szellem) a legutolsó 2.40 patch pedig küldetéshez kötötte őket így dupla XP jár utánuk.
  • Qbu
    Úgy értettem hogy van a map és azon pontok mellett szöveg, de a szöveg francia, ezért nem értettem először mi is az. De amikor alaposabban megnéztem láttam pár boss nevét, mellette másik jel más színnel ugyanaz a név. Gondolom egyik a boss, másik a quest. És persze van olyan is ahol nincs quest hozzá.