10030
-
hevesike #9430 Naná, hogy játszok:) Tegnap a szem-boss kicsinálta a driádomat...9 szintet léptem vele egyhuzamban, jó befejezés volt xD Egész kellemes társaság szokott összeverődni...egy kicsit furcsa amikor 8 nyelven ebszélnek összese...de kedvesek mert néha fordítanak :D -
#9429 Nem állítom, hogy nagyon meglepődtem, ogmog szerintem jó ideje be sem nézett az oldalra, lehet "lejárt a bérlet", s kidobták a szerverről a nemfizetőspotyautast.
Még nálunk, a klánfórumban volt a legnagyobb kommunikálás, bár jellemzően mi is másról írogattunk, a Sacred2 csak mellékes, ritka téma lett.
Kidobtak bennünket a hóra, még jó, hogy időben regeltél az sg.hu-ra
Játszol mostanában EU szerveren? -
hevesike #9428 Sajnos...de erre szerintem számítani lehetett, szerintem neked nem kell mondanom, hogy szinte senki sem játszik már vele :( -
#9427 Megszűnt a sacred2.hu? -
#9426 Az viszont magas szinten gyenge lehet, kivéve, ha a mágia mellé kiegészítő képességnek használod a harcot.
Magas szinten niobium értendő, ami 100 fölötti karakterszint, addig lényegében bármit csinálhatsz, de a csillagúr más irányú fejlesztést kíván, mint a harcos.
Harcosnál az erőt és az ügyességet kell fejleszteni, a mágus sebzésmódosítója az intelligencia.
Ehhez a játékhoz auz is hozzátartozik, hogy töröljük a nem tetsző, rontott karaktert, s a tapasztalatokat felhasználva kezdünk másikat - ha úgy véled, hogy elrontottad, töröld, de talán harcosnak nem is lenne rossz. -
#9425 Én keverni szeretem volna a halott harcos a varázslós ággal. -
#9424 Az egyeltalán nincs elrontva, shadow warriornál a taktikaismeret a halott harcos, és az ellenséges bajnok csoportot is erősíti, fel kell hozzá venni mindkét fókuszt, s akkor lesz igazán tápos karaktered.
Az őrjöngő lendület plusz HP-t ad, a tükrözős kisugárzás a sebzést veri vissza - ajánlott mindkét erősítést használni.
Démoni csapás+őrjöngő tombolás kombo szerintem alapvető, itt ismét jól jön, ha mindkettőnél alacsony a reg idő.
-
#9423 SW nél halott harcosra tettem de a másik közelharci ág jobban bejön most . -
#9422 Asszem a Sacred -ben nem volt lehetöség skill visszavonásra !
De más Rpg játékokban ha valami skillt elszurtál azt lehetett korrigálni persze egy csomó aranyért ! (pl: Titan Quest) -
#9421 Nem hiszem. (csak zárt neten játszottam, ott nem volt rá lehetőség, offline játékban nem tudom)
Mit szúrtál el?
-
#9420 Ha el szúrtam a skill ki osztást lehet valahogyan reszetelni? -
#9419 Hónapokon keresztül játszottuk, kellemes, de valami mégis nagyon hiányzik belőle.
Nincs meg az a varázsa, mint a Diablo2-nek, ami több, mint 10 éve még mindíg verhetetlen.
A Sacred2-t néhány hónap után megunják, ugyanazok a küldetések, ugyanazok az ellenfelek, s nincs egy minijáték, ami feldobná az egészet.
A Diablo2 sikerének egyik záloga a Haradric kocka, s a rúnák.
Hatalmasat dob a játékélményen, ha sikerül egy socetes, natur cuccból valami hatalmas mágiát előcsalni, megfelelő rúnák helyes sorrendbe helyezésével...
A Sacred2 újításai kimerültek néhány utóbb, patchekkel játékba csempészett minibossokkal küldetésekkel, ami kétségtelenül lendített a játékon (no meg közben próbálták orvosolni a nem kevés hibát), de az Ice&Blood megjelenése után (ami nálunk meg sem jelent) magára hagyták a léket kapott hajót.
Vannak a játéknak pozitív tulajdonságai, valóban hangulatos, zárt neten a csalásokat is kiszűrték.
A hangulat azonban néhány hónap játék után szinte mindenkinél elillant, a EE szerverek szinte üresek, de az EU szervereken is csökken a létszám
-
#9418 Kár ,hogy kihalt a game egészen kellemes. -
#9417 Kell fegyverismeret az inkvizítornak, egyedül az elfeknek nem szükséges, ők azok, akik megélnek tisztán mágiából.
Fegyverismeret nélkül katasztrófális lesz a találati arány
A kétkezes fegyverhasználat is fegyverismeret, függetlenül attól, hogy milyen fegyvereket használ - az ilyen karakter arra költi a tanulópontjait, hogy mindkét kezében fegyvert tarthasson, lényegtelen, hogy kard, vagy fejsze -
#9416 Miután az Ice&Blood-al alávágtak a magyar nyelvű Sacred2-nek, lényegében kihalt a Sacred2 magyar fóruma.
Sárkánymágusról külföldi weblapokon bogarászhatsz adatokat, mivel nálunk tabu, így nem sok kommentet kapott.
A fenti fórumon esetleg kérhetsz tapasztalatokat, bár nagy tumultus ott sincs, néhányan azért időnként körülnéznek. -
#9415 Nincs valami oldal ahol ezek le van írva ?Ki próbáltam a dragon maget nagyon tetszik ! Valaki tudja ,hogy mit érdemes fejleszteni rajta? -
#9414 Aha akkor nem fejlesztek az elején fegyver ismeretet . -
#9413 Dualos karakternek nem kell plusz fegyverismeret, kár elherdálni plusz egy képességet, inkább költsd védelemre, vagy alkura.
Jellemzően a barna szinnel jelölt fegyvereket fogod használni, azokhoz egy-két kivételtől eltekintve nem kell külön fegyverismeret, a dualból megkapod a bonuszokat kardra, fejszére, mágusbotra is, s használod a legjobbnak vélteket.
Sok órányi netes játék után persze mi már könnyen beszélünk, küzdünk a bőség zavarával - rengeteg jó fegyver létezik, azonos szinteket összehasonlítva sebzésügyileg a fejszék vezetnek a kardok előtt, mágusbotok inkább varázsláserősítők - mindezeket azonban megcifrázzák a bónuszok.
(vannak alapból haszontalan cuccok is) -
hevesike #9412 Én úgy vettem észre, hogy nem érdemes felvenni még további fegyverismeretet...a kétkezes fegyverhasználat elég, azon belül rád van bízva, hogy mi jön be jobban. Vannak nagyon jó dual kardok, de van rengeteg jó egyéb fegyó is. Ha rám halhatsz akkor próbálj beszerezni 2 Csontszeletelőt...a holtak légiója c. küldetés végén kapod. -
#9411 Köszi azt hiszem dualos lesz akkor.És kard vagy nyelest érdemes fejleszteni vagy az már részlet kérdés? -
#9410 Sok választásod nem lehet az inkvizítorral.
Dualos, vagy lánzsás (szálfegyver) a kézenfekvő választás.
Pajzsot nem hordhat az inkvizítor, dualos stílusnak az egykezes barnak fegyvereket kombinálhatja, szálfegyverekból (szintén barna szín)pedig igen jók vannak (Cordel harci gerelye, Optimus Minimus, Hirtelen halál, stb)
Bármit váasztol neki, a védelmét erősítsd (alkat, gyorsaságismeret), mert alapvetően katasztrófális a védelme, s még a pajzshasználat is tilos. -
#9409 Inkvizítornak milyen fegyver és képességeket ajánlotok?? -
hevesike #9408 Mivel drága hazánkban még nem jelent meg, így nagy a valószínűsége(én is külföldről vettem), hogy nem csináltak hozzá...viszont nagyon valószínű, hogy nem is fognak. -
#9407 Sziasztok! Nem tudjatok, hogy az Ice&Blood-hoz csinalt mar valaki magyaritast? Tolja valaki Sarkanymagussal? -
#9406 Túl sok videó nincsen a játékban. Emlékeim szerint csak az elején (és talán a végén). A feliratokat mindenesetre ehhez is elkészítettük, csak úgy gondolták a német készítők, hogy nem fogják külön beletenni a játékba.
Azt hiszem, hogy valamikor bemásoltam ide is, hogy mit lett volna a bevezető szövege. -
DORSANAX #9405 Sajnos nincsen...
Ha jól emlékszem RaveAir írta valahol, hogy esetleg megoldható lenne, de nem hiszem, hogy jelenleg ez most aktuális.
Ha jól tudom, a kiadó nem tartott rá igényt.
Talán tőle érdeklődj, mert hülyeséget nem akarok írni, de emlékezetem szerint megcsinálta a fordítását, csak technikai szempontból nem tudom, hogy mi a helyzet vele... -
#9404 Hali!
Meg szeretném kérdezni, hogy a átvezető videókban egyáltalán nincs felirat? Nem is lehet valamilyenféleképpen odavarázsolni? Előre is köszönöm (= -
#9403 Bőven elég lett volna teljesen felpatchelni vagy windows XP módban futtatni -
Laxxa #9402 Megoldódott, a tp osztás. Win7 melá feltettem WinXP-t és lám működik minden. -
#9401 Irónikus a "sztem karácsonyra megveszem" - no ez az a játék, amit nem szabad megvennni magyarul, de még warezolni sem, ha nem gond az angol!
Tört szerverek nincsenek a Sacred2-höz, tehát az online játékhoz alapfeltétel az eredeti game, de miért adnál ki pénzt azért, hogy egy gyakorlatilag üres szerverre felmehess egy "féljátékkal"
A Gold verzió (Sacred2+Ice&Blood) sokkal gazdaságosabb beruházás - angol nyelvű, azzal EU szerverekre lehet menni, ahol van élet (lehet kereskedni, közösen mobokra vadászni, csevegni - de egyedül is játszhatsz, ha úgy kívánod).
Mindennek szépséghibája, hogy a Gold itthon nem kapható, külországból kell beszerezni.
Kiegészítő nélküli Sacred2-höz a 2.43 patch (crack) szükséges, a 2.62 szigorúan az Ice@Blood-al telepített játékhoz kelletik. -
steweee #9400 sztem karácsonyra megveszem. találtam hozzá 2.62-es russian cracket, de a magyarhoz a 2.43-as van, vagyis lenne.... bár nekem angolul is tökjó, de néha nem árt a magyarjátékfíling
-
#9399 Tüzes és jeges elfnek fölösleges a fegyverismeret, nem használ fegyvert, a bonuszok miatt mágusbot való a kezébe.
Arcaniás elf verekszik (mágikus csíny), nála lehet gondolkozni a fegyverválasztáson, de gondolom nem ilyet szeretnél.
- Alku
- Páncél ismeret
- Gyújtogató vagy viharhívő ismeret (attól függően milyen elfet szeretnél)
- Homályos arcania fókusz (ragyogó erőnlét minden elfnek alap)
- Koncentráció (hogy mindjét erősítést használni tudja)
- Gyújtogató, vagy viharhívő fókusz (ismerethez illően)
- Ősi mágia
- Alkat
Választhatsz még két képességet, de ez a nyolc, ami alap (alku nem, ha van másik alkuszos karaktered), s az ellátja az elfet is minden képesség+ cuccokkal
-
#9398 Elf-hez milyen fegyvert meg képességeket ajánlotok? Csak azért mert eddig főleg Árnyharcossal toltam de nagyon megtetszett ez a varázslós dolog. kösz -
#9397 Patcheld fel teljesen. végig. Nem tom te hogy csináltad de én leszedtem az 1 gigás patch-et ami felpatchelte 2.40-ig aztán meg elindítottam az updatert az még felpatchelte és ennyi -
#9396 Felhasználónév, vagy jelszócsere feltétele, hogy be kell jelentkezni - ami ugye most kizárt, mert nem ismered a jelszót. - ez így logikus.
Eladás előtt illett volna törölni a fiókot, de mivel nem tette meg neked csak az a lehetőség maradt, hogy létrehozz egy másikat, ha máshogy nem megy az ügyfélszolgálaton (telefonszám a kézikönyvben) keresztül. -
fityere #9395 Én vettem valakitől a játékot és a felhasználó nevet tudja de elfelejtette a jelszót azon szeretnék változtatni. -
Laxxa #9394 Sziasztok, játék patchelés sem segített, 2.34.00 verzió van és még mindig nem tudok TP-t osztani. Ati kártyám van HD5770 már drivert is frissítettem és olvastam valahol, hogy tán a Vkari típúsa is befolyásolja játokot. Pls Help. -
#9393 Sacred 2 aktiváló kód megádása, illetve a kód visszavonása ezen az oldalon lehetséges.
Sacred2.net hónapok óta nem megy, ott a statisztikák böngészésén túl más lehetőség (jelszóválasztás, stb.) nincs.
Aktiválás után, a legújabb patch felrakását követően lehet felhasználói fiókot létrehozni, ezért soha nem kellett a sacred2.net-re belépni (ennek ellenére illő lenne, ha menne, de ebben már nem bízok) -
fityere #9392 The Login Server is currently unavailable, please try again later
Ezt írja ki mikor jelszót akarok változtatni. -
fityere #9391 Utánna már lehet multizni vagy jelszót cserélni?