10030
-
jangoku #9270 Köszi szépen a segítségedet máskor ki mély meg az ilyenektől az csak a patch magyarosítja nem a játékot mondtam hogy nekem az egész játék angol nem is volt magyar de szerintem nem is lesz!!!! Újra raktam és a mentésemet nem is olvassa be a 32 szintű karimnak lőttek de gépmágus :(
valaki más tudna rajtam segíteni? -
#9269 Na menjél ide... -
jangoku #9268 szevasztok valaki segicsen megvan nekem az sacred 2 csak angolul hogyan lehetne megy csinálni aszt hogy magyar legyen mert nem találtam olyan oldalt ahol le lehet tölteni? Mert én csak olyan oldalakat találtam ahol csak a patch magyar valaki tud küldeni nekem egy linket ahol letudnám tölteni magyar nyelvet? köszönöm
-
Athor #9267 Üdv mindenkinek, és BUÉK!
Csak azért írok, mert:
"Kiszakadt a helyéről a dugattyú visszahúzó rugó és belevert az index a kartelba."
Na ezen vagy egy negyed órát röhögtem. Meg az ezt kiváltó hozzászólásokon. LOL!
Naon kösz a vidám perceket. -
DORSANAX #9266 Én vagyok a hibás, mert azt nem írtam, hogy azok az említett beállítások nem jelentik azt, hogy használhatja a PhysX-et. :D
Az optimalizálást csak a normális futtatás miatt javasoltam... -
#9265 Nem a "bírásról" van szó, ATI kártyákba egyszerűen nincs beépítve a PhysX támogatás, az Nvidia próbál ezzel a szolgáltatással vagánykodni, de igazából egy jelentéktelen dolog - s ezzel nem szándékozom ATI vs. Nvidia vitát kezdeményezni a fórumon -
Maksi #9264 Köszi a válaszokat!
Tényleg nem bírja a PhysX-et egyáltalán. Hiába vettem le mindent minimumra, és kapcsoltam ki, akkor sem volt több 5 FPS-nél 1024x768-ban sem.
Adios PhysX! -
#9263 Kapcsold ki a PhysX-et!
ATI kártyákon nincs PhysX támogatás, azért esik vissza az FPS.
-
TGWH #9262 Hogyne lenne. Vegyél egy csúcskategóriás nvidai kártyát. Ha a proci meg a ram kevés lenne, akkor vegyél azt is :D -
DORSANAX #9261 Csak a lényeget hagytam ki, hogy a DirectX Diagnostics Tool-ban a hang hardveres gyorsításánál a csúszkát húzd vissza alap gyorsításra.
A többi dolgot is érdemes belőni, mert FPS nyereséged lehet, ha például a Sacred_2.exe-t külön "kezelésbe veszed", de az ATI esetében nem tudom, hogy pontosan hol van lehetőség a futtatás részletes finomítására a Control Panel-en... -
DORSANAX #9260 Nálam 50-70 FPS mellett fut Elite grafikával, de még így sem tudom használni én sem sajnos.
Azért ezt te is olvasd el, nem árt "belőni+ a gépet ennél a játéknál, különös tekintettel a "dxdiag"-ban a hang hardveres gyorsítására. ITT -
Maksi #9259 Köszönöm szépen a választ, sikerült is, még peccselés előtt feltenni.
Meglepetten láttam, hogy annak ellenére, hogy ATI kártyám van, 4850, hajlandó a játék PhysX-et engedélyezni, és még is jeleníti ezeket a játékban. Csupán az a baj, hogy 2-4 FPS mellett, még akkor is, ha az elite GFX ki van kapcsolva. Ha bekapcsolom, akkor is ugyanennyi.
Ha a PhysX-et kapcsolom le, akkor masszívan 30-40FPS fölött megy a játék még Elite GFX-en is.
Van valami okosság arra, hogy a PhysX használata mellett játszható legyen a Sacred 2 a gépemen?
4 magos intel CPU, 4 GB RAM... -
DORSANAX #9258 Lényegtelen, bármikor telepírheted, csak a "pak" mappát írja át, illetve a grafikát egészíti ki.
Telepítés után a menüben a grafikai beállításoknál lesz majd egy Elite opció...
Ez egy grafikai patch, csak kicsit nagy. -
Maksi #9257 Az Elite GFX-et peccselés előtt, vagy után kell a bóti magyar játékra felpakolni, ha úgy szeretném használni? -
TGWH #9256 Érdekes, az első résszel még mindig játszanak, játszom én is :D
Majd meglátjuk, vannak külföldön élő magyarok, ők majd meg tudják mondani hogy állnak a dolgok. -
#9255 Túlzásokba ne ess, kizárt, hogy a Sacred2-vel milliók játszanak szervereken.
Most ugye az a duma, hogy azért nem lehet kapni nálunk az Ice&Blood.ot, mert drága lenne az alapjátékkal együtt adni.
Hagyjuk ki lehetőségekből, hogy esetleg néhányan voltak olyan okosak, előrelátók, hogy nem vették meg a magyar alapjátékot - megvehetik most is, de akkor nem előrelátók.
Szerinted mennyibe kerülhet a lemez előállítása, csomagolása? 100Ft? 200Ft? - ehhez jön még némi adó, de jogdíjak miatt annyi az ára amennyi, s ezt természetesen befolyásolja a kereslet.
Senkinek eszébe nem jutott - amit mellesleg fordított esetben sok játékforgalmazó alakalmaz - hogy hozd vissza az eredeti magyar játékodat, s adunk helyette egy angolt, ehhez nyugodtan megveheted a kiegészítőt, s játszhatsz vele...
Nem, megvárják, amig elértéktelenedik annyira, hogy a csóró magyar azt mondja, no jó ennyit már rászánok.
Közben nyugaton már ráuntak, elfelejtették - a változás annyi lesz, hogy nem kilencen lézengenek a szervereken, hanem ötvenen, köztük hét boldog magyar, aki végre Sacred2-vel játszhat.
Lehet szépíteni, színezni a dolgot, s én is sokat játszottam ezzel a játékkal, de ez nem az, ami éveken keresztül leköt egy-egy játékost, bizony néhány hónap elteltével unalomba fullad.
Te is utáltál rá, mások is, hogy most nem játszol, de ha megjenik a kieg...
A kiegben megint lett volna néhány hónapig tartó fellángolás, aztán ismét unalomba süpped a Sacred2.
A világ jelentős részén már elérhető az Ice@Blood, ott már ketyeg visszafelé az óra, mire hozzánk eljut ott már szinte el is felejtik. -
TGWH #9254 Nem hinném. Azért milliók nem fognak ráunni olyan könnyen... -
#9253 Nálunk kb. a szerverek végleges bezárása előtt 3 hónappal várható - addigra máshol már ráunnak, így könnyű lesz megindokolni a szerverek megszüntetését, előtte még a megmaradt lemezeket "kedvezményes áron" megvehetjük... -
doncsabi #9252 sose adják ki a goldot?
-
rumkola #9251 ez alig több mint egy éves játék :D -
Rusy #9250 Visszaolvastam megvan a gond, ha valakinek ilyen hibája lenne windows xp sp3 kompatibilis mód megoldja, nem is gondoltam hogy lehet ilyen gond. 5 évvel régebbi játékok mint a sacred 2 is tökéletesen futnak
üdv -
Rusy #9249 Ja talán még 1 dolog, az alatt az 1 perc alatt, kb 3-4-szer beszaggat a hang a játékban -
Rusy #9248 Helló valaki tudna nekem segíteni mi lehet a baj: Feltelepítettem a játékot felraktam a legújabb patchet 2.43, minden beállítottam elkezdem és kb játszok vele 1 percet és kidob a desktopra, mindig kb 1 perig bírja semmi hiba üzenet kidob és kész.
A játék eredeti, win 7 ultimate radeon 4870, 4 giga ram stb a gép tuti megfelel a minimum követelményeknek, legújabb video driver
Üdv -
Maksi #9247 Sziasztok, és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Sacred 2 hivatalos klienset le lehet tölteni valahonnan, hogy ha van gyári kód, tudjon játszani vele az ember? -
DORSANAX #9246 Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!! -
TGWH #9245 Na Sacred 1 open szerverein van élet, a második részt nem tettem vissza, hogy álltok multiban? :D -
Braveheart #9244 Én sem bántásnak szántam... inkább poénos hogy "nem működik mi a baja" alapon kéne segíteni :) -
#9243 Nem bántás volt, csak lemaradt a szmájli, sorry! -
DORSANAX #9242 Ejnye-bejnye, nahát-nahát emberek.Nem szabad bántani ilyenkor senkit, karácsony van.
Azért én is kíváncsi lennék, hogy mit jelent az, hogy "elhasaltunk"... -
#9241 Kiszakadt a helyéről a dugattyú visszahúzó rugó és belevert az index a kartelba. -
Braveheart #9240 "A telepítésnél viszont elhasaltunk.
Mi lehet a gond?"
Képzeld, múltkor megyek a kocsimmal, hirtelen elkezdett vmi zörögni a motortérben. Szted mi lehet a baja? -
DORSANAX #9239 Bővebben, mi a probléma? -
#9238 Segítség kellene!
megvettük a játékot a boltban rendesen. Raknánk fel a laptopra (előtte megnéztük a canirunit.com oldalon hogy futna-e a gépen és simám menne rajta.
A telepítésnél viszont elhasaltunk.
Mi lehet a gond?
-
huhuhorgasz #9237 be tudod attól függetlenül kapcsolni.próbáld ki, de szerintem szaggatni fog. de ha nem akkor megdobja a grafikát rendesen. -
Maksi #9236 4850-es Ati van. Gondolom, azon nem lesznek sosem PhysX-es hatások. Vagy nem csak az Nvidia-k sajátja ez? -
DORSANAX #9235 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
huhuhorgasz #9234 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
huhuhorgasz #9233 Fel lehet, de tényleg kell hozzá videokari meg gép rendesen. Főleg ha nvidiá-d van, mert akkor mehet a physx is. -
#9232 Fel ,de ne várj csodát és vas is kell alá. -
Maksi #9231 Szeretném megkérdezni, hogy az Elite GFX-et fel lehet tenni az eredeti magyar játékra?