10050
  • Kurt97
    Meg lehet valahogy oldani, hogy a magyar játék eredeti angol legyen? Van valami angolosítás vagy ilyesmi? :D
  • Csokis
    Sacred 2 GOLD-ot most egész baráti áron lehet megvenni.
  • DORSANAX
    Microsoft Support, Moderator Thursday, February 11, 2010 11:04 PM
    Válasz JenPea78-nak, ITT
  • DORSANAX
    Bocs, ez az első link, amit lehet olvasgatni erről
    Szerintem elég a Visual++ frissítése is talán, de olvasd végig a tippeket...
  • DORSANAX
    Ahogy itt olvasod a Visual++ lehet az oka, illetve olvasd végig ezeket a hozzászólásokat.
    Vagy még ezt olvasd végig és itt leírja lépésenként a tennivalókat...
  • doncsabi
    Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="="win32",version="8.0.50727.4053" függő összeállítás nem található. Használja a sxstrace.exe fájlt a a részletes diagnosztikához.
    Ezt irja ki mikor felrakom a gold pakot és nem indul el.
    mit csináljak valaki tudna segbiteni?
    köszi elöre
  • DORSANAX
    Ezt olvasd el és telepítsd újra a játékot.
    Alapról tedd fel a javításokat, de a hivatalos oldalról.
    INNEN szedd, ahogy le van írva.
  • Shockmaster
    Megpróbáltam az összes patch UK és US verzióját is feltenni, egyiknél se találta meg :(
  • DORSANAX
    Közben nézegettem és a 2.40-es INT patch után, ami még jól működik, az 1 GB körüli 2.65.1-et kellene feltelepíteni.
    Ez csak egy olyan információ, amit én magam nem próbáltam még, de érdemes megnézni, mert erre a patch-re már telepíthető a kiegészítő is...
  • DORSANAX
    Volt egy hibás patch a Collector Edition-hoz, de már nem emlékszem, hogy melyik.
    Lehet, hogy azt akartad feltenni esetleg, sajnos utána kellene olvasni, mert nem emlékszem már, pedig itt a fórumon is volt erről szó...
    Ha megtalálod, írjál vissza az eredményt illetően, mert nekem is van még egy bontatlan Collector Edition a polcomon, de én most nem teszem fel, mert a magyar változat van a gépemen.
    Valamelyik patch után nem ment fel másoknak sem a következő a CE esetében, de javították...
  • sipikacsa
    Sziasztok! PC-n tetszett, megvettem hát PS3-ra. (nekem tetszik, szubjektív -kéretik az esetleges válaszokat nem erre kihegyezni) PS3-as topikok között nincs Sacred2, úgyhogy ide írok. Tehát: Van egy multiplayer mód, ami offline, 2 player, 1 képernyős. Probléma: 1,nem enged már létező karaktert kiválasztani második játékosnak, újat kell létrehozni és kész. 2, Ezen kívül nem lehet elmenteni ezt az új karaktert...A leírásban szerepel, hogy ebben az üzemmódban a 2 karakter között a tágycsere nem működik, tehát ez oké. (persze a csata hevében a CA-kat 10-ből 8-szor a másik karakter veszi fel, aki nem tudja ezt hasznosítani). Kérdés az első 2 problémára vonatkozik. Ezek valóban így vannak (új karakter, mentés), vagy nekem nem esett le valami? Előre is köszönöm!
  • Shockmaster
    Sziasztok,
    nem rég kezdtem a játékot, feltelepítettem, minden rendben ment (haveromtól kaptam kölcsön, Collector Edition), viszont amikor fel akarnám patchelni azt írja, hogy előbb telepítsem a játékot. Elvileg a legelső patchtől kezdve raktam fel, próbáltam english és uk vátlozatban is, egyikkel se jutottam többre.
    További furcsaságok, hogy 2 karaktert is indítottam (van egy 60-as Inkvizítorom és egy 20 körüli Árnyékharcosom), viszont közülük egyik sem kapott még sohatúlélési bónuszt. Az inkvizítorommal, 2x haltam, de a második halál még 15. szinten volt, azóta se tudtam feltornászni a túlélési bónuszt és addig se tudtam. Silver fokozatban játszom.
    Próbáltam már újratelepíteni a játékot, de semmi eredménye :( Nem tudja valaki mi lehet a gond?
  • DORSANAX
    Ezt tanulmányozd...

Itt a fórumon belül is érdemes olvasgatni, mert ez ennél bonyolultabb kérdés.

• hipernoob
    hali mindenki! tudom naon béna vok de megtudnátok mondani hogyan tudok uj varázslatokat tanulni? tom hogy vlami köze van a rúnákhoz de mit kell velük csinálni? légyszi mondja meg vlaki naon fontos lenne.:(
  • DORSANAX
    Értem, bocs elvesztettem a humorérzékemet valahol.:D
  • McFrost
    Semmi, magyarosítottam :D
  • DORSANAX
    Most ezt nem értem, mi a probléma?
  • McFrost
    patch=peccs
  • DORSANAX
    Egyébként szerinted patch-et hogyan lehet "magyarosítani", ahogy írtad???
    Magyarítani lehet, de nem a patch magyarítható, hanem a játék...
  • DORSANAX
    Bocsi, de az igen furcsa, hogy valaki segíteni akar neked és te pedig még elégedetlen vagy.
    Igen, a kérdésedre nagyon is megfelelő választ kaptál...
    Azon a helyen vannak a megfelelő magyar fájlok, csak be kell másolnod a játékba a letöltés után.
    Örülnöd kellene, hogy itt válaszoltunk, mert ez egyébként warez téma.
  • jangoku
    Köszi szépen a segítségedet máskor ki mély meg az ilyenektől az csak a patch magyarosítja nem a játékot mondtam hogy nekem az egész játék angol nem is volt magyar de szerintem nem is lesz!!!! Újra raktam és a mentésemet nem is olvassa be a 32 szintű karimnak lőttek de gépmágus :(
    valaki más tudna rajtam segíteni?
  • wedge31
    Na menjél ide...
  • jangoku
    szevasztok valaki segicsen megvan nekem az sacred 2 csak angolul hogyan lehetne megy csinálni aszt hogy magyar legyen mert nem találtam olyan oldalt ahol le lehet tölteni? Mert én csak olyan oldalakat találtam ahol csak a patch magyar valaki tud küldeni nekem egy linket ahol letudnám tölteni magyar nyelvet? köszönöm
  • Athor
    Üdv mindenkinek, és BUÉK!

Csak azért írok, mert:

"Kiszakadt a helyéről a dugattyú visszahúzó rugó és belevert az index a kartelba."
    Na ezen vagy egy negyed órát röhögtem. Meg az ezt kiváltó hozzászólásokon. LOL!

Naon kösz a vidám perceket.
  • DORSANAX
    Én vagyok a hibás, mert azt nem írtam, hogy azok az említett beállítások nem jelentik azt, hogy használhatja a PhysX-et. :D

Az optimalizálást csak a normális futtatás miatt javasoltam...
  • Fantusz
    Nem a "bírásról" van szó, ATI kártyákba egyszerűen nincs beépítve a PhysX támogatás, az Nvidia próbál ezzel a szolgáltatással vagánykodni, de igazából egy jelentéktelen dolog - s ezzel nem szándékozom ATI vs. Nvidia vitát kezdeményezni a fórumon
  • Maksi
    Köszi a válaszokat!

Tényleg nem bírja a PhysX-et egyáltalán. Hiába vettem le mindent minimumra, és kapcsoltam ki, akkor sem volt több 5 FPS-nél 1024x768-ban sem.
    Adios PhysX!
  • Fantusz
    Kapcsold ki a PhysX-et!
    ATI kártyákon nincs PhysX támogatás, azért esik vissza az FPS.
  • TGWH
    Hogyne lenne. Vegyél egy csúcskategóriás nvidai kártyát. Ha a proci meg a ram kevés lenne, akkor vegyél azt is :D
  • DORSANAX
    Csak a lényeget hagytam ki, hogy a DirectX Diagnostics Tool-ban a hang hardveres gyorsításánál a csúszkát húzd vissza alap gyorsításra.

A többi dolgot is érdemes belőni, mert FPS nyereséged lehet, ha például a Sacred_2.exe-t külön "kezelésbe veszed", de az ATI esetében nem tudom, hogy pontosan hol van lehetőség a futtatás részletes finomítására a Control Panel-en...
  • DORSANAX
    Nálam 50-70 FPS mellett fut Elite grafikával, de még így sem tudom használni én sem sajnos.
    Azért ezt te is olvasd el, nem árt "belőni+ a gépet ennél a játéknál, különös tekintettel a "dxdiag"-ban a hang hardveres gyorsítására. ITT
  • Maksi
    Köszönöm szépen a választ, sikerült is, még peccselés előtt feltenni.

Meglepetten láttam, hogy annak ellenére, hogy ATI kártyám van, 4850, hajlandó a játék PhysX-et engedélyezni, és még is jeleníti ezeket a játékban. Csupán az a baj, hogy 2-4 FPS mellett, még akkor is, ha az elite GFX ki van kapcsolva. Ha bekapcsolom, akkor is ugyanennyi.
    Ha a PhysX-et kapcsolom le, akkor masszívan 30-40FPS fölött megy a játék még Elite GFX-en is.

Van valami okosság arra, hogy a PhysX használata mellett játszható legyen a Sacred 2 a gépemen?
    4 magos intel CPU, 4 GB RAM...
  • DORSANAX
    Lényegtelen, bármikor telepírheted, csak a "pak" mappát írja át, illetve a grafikát egészíti ki.
    Telepítés után a menüben a grafikai beállításoknál lesz majd egy Elite opció...
    Ez egy grafikai patch, csak kicsit nagy.
  • Maksi
    Az Elite GFX-et peccselés előtt, vagy után kell a bóti magyar játékra felpakolni, ha úgy szeretném használni?
  • TGWH
    Érdekes, az első résszel még mindig játszanak, játszom én is :D
    Majd meglátjuk, vannak külföldön élő magyarok, ők majd meg tudják mondani hogy állnak a dolgok.
  • Fantusz
    Túlzásokba ne ess, kizárt, hogy a Sacred2-vel milliók játszanak szervereken.

Most ugye az a duma, hogy azért nem lehet kapni nálunk az Ice&Blood.ot, mert drága lenne az alapjátékkal együtt adni.
    Hagyjuk ki lehetőségekből, hogy esetleg néhányan voltak olyan okosak, előrelátók, hogy nem vették meg a magyar alapjátékot - megvehetik most is, de akkor nem előrelátók.

Szerinted mennyibe kerülhet a lemez előállítása, csomagolása? 100Ft? 200Ft? - ehhez jön még némi adó, de jogdíjak miatt annyi az ára amennyi, s ezt természetesen befolyásolja a kereslet.
    Senkinek eszébe nem jutott - amit mellesleg fordított esetben sok játékforgalmazó alakalmaz - hogy hozd vissza az eredeti magyar játékodat, s adunk helyette egy angolt, ehhez nyugodtan megveheted a kiegészítőt, s játszhatsz vele...
    Nem, megvárják, amig elértéktelenedik annyira, hogy a csóró magyar azt mondja, no jó ennyit már rászánok.
    Közben nyugaton már ráuntak, elfelejtették - a változás annyi lesz, hogy nem kilencen lézengenek a szervereken, hanem ötvenen, köztük hét boldog magyar, aki végre Sacred2-vel játszhat.

Lehet szépíteni, színezni a dolgot, s én is sokat játszottam ezzel a játékkal, de ez nem az, ami éveken keresztül leköt egy-egy játékost, bizony néhány hónap elteltével unalomba fullad.
    Te is utáltál rá, mások is, hogy most nem játszol, de ha megjenik a kieg...
    A kiegben megint lett volna néhány hónapig tartó fellángolás, aztán ismét unalomba süpped a Sacred2.
    A világ jelentős részén már elérhető az Ice@Blood, ott már ketyeg visszafelé az óra, mire hozzánk eljut ott már szinte el is felejtik.
  • TGWH
    Nem hinném. Azért milliók nem fognak ráunni olyan könnyen...
  • Fantusz
    Nálunk kb. a szerverek végleges bezárása előtt 3 hónappal várható - addigra máshol már ráunnak, így könnyű lesz megindokolni a szerverek megszüntetését, előtte még a megmaradt lemezeket "kedvezményes áron" megvehetjük...
  • doncsabi
    sose adják ki a goldot?
  • rumkola
    ez alig több mint egy éves játék :D