10050
  • DORSANAX
    Igen, de az a probléma, hogy aki leszedte, az sokkal normálisabban játszhat, mert a warez verzió nem akadozik.
    Tapasztalatok vannak azzal kapcsolatosan állítólag, hogy az angol alap verzióhoz 2.40 patch van mellékelve és hivatalosan is onnan patchel tovább a 2.65.1-re a játék kiegészítője, és így már tökéletesen fut, nem lépked ki és nem akadozik.
    Tehát velünk, akiknek magyar játékuk van nagyon kiszúrtak, mert még ezt a javítási lehetőséget sem kaptuk meg például egy patch formájában...
  • Csokis
    Én a magyar nyelv miatt vettem volna, ugyanis nem beszélek angolul. Szóval, nálam ez már eleve halott ügy. Nem baj, játszok az alap Sacred 2-vel, nekem az is elég. Ja igen, a multi nem is érdekelt eddig se.
  • TGWH
    Na, ne reklámozzunk már :D ... - amúgy kösz nem, elég az 1.6-os opel :) -

Valami hír? Mindenki így beletörődött? Hát én már csak a büszkeségem miatt sem venném meg... inkább leszedek egy warez verziót, ha nagyon játszani akarok...
  • huhuhorgasz
    Bocs, de gondoltam leírom!

Nem akar valaki autót venni mostanában? Lenne egy eladó. Egy Suzuki Ignis. Egyedi első-hátsó lökös, kipufogó, meg ilyenek. Ha valakit érdekel, akkor írjon.
  • garaib
    Huhuhorgasz igen jól érted. :o)
  • huhuhorgasz
    ja hogy te kifizetted és letöltötted az oldalról amit linkeltél.

Jól értettem?
  • MrTwister
    Most néztem egyik is 20 angol font meg a másik is, ez ugye 40 angol font tehát mostani árfolyamon kb. 12 ezer HUF, Te valami brutál jó árfolyamon vetted meg őket!
  • garaib
    Letöltős változatot vettem meg az Ice & Blood-ból és a Sacred 2 ből is.
    Együtt volt kb. 8e forint, viszont így már élvezhetem a kieg. újdonságait pl. 3-mal több karakter slotod lehet, a szeráfot még sexisebbé teheted :o)))) jó néz ki a rövidhajú kreol bőrű szeráf :o)))) stb.
  • huhuhorgasz
    Én majd csak végső esetben veszem meg a másik verziókat.
    Garib! Te melyiket vetted meg?
  • garaib
    Innen szedtem le mind a kettőt, kb. fizettem 8e forintot ahogyan a számla információimat néztem:
    http://www.sacred2.com/en/webshop/order-for-pc.html
    Ennyi szervert, alig tudtam kiválasztani, hogy akkor most melyikre is lépjek fel. :o) Nagyon tetszik a kieg. :o). Szépre sikerült. :o)
  • MrTwister
    Szia!
    Honnan szeded Steamről? Mennyi ojró(euró) volt?
  • garaib
    Berágtam megvettem és töltöm le az UK verziókat, viszont buktam 6 ee closenet karaktert.
    Remélem kárpótol majd a kieg.
  • DORSANAX
    Magánvéleményem az, hogy a magyarországi képviseletnek kellett volna tennie és keményen lépni valamit, mert igazából itthon mi már megvásároltuk a játékot egyszer, tehát nem egészen értem, hogy abba miért mentek bele, hogy majd jövőre úgymond, "ha majd kicsit olcsóbb lesz" az angol kiadás, majd akkor vegyük meg újra a játékot...
    Elvileg a nyakukba akaszthatnánk egy pert is, csak nem biztos, hogy megéri az idegeskedést.

A sevenM Kft itthoni képviselet is csődbe ment???
    Vagy csak a tárgyalókészségük és ráhatásuk egyenlő a nullával.
  • DORSANAX
    Hogy kicsit érthetőbb legyen, én időnként letiltom a hálózati kapcsolatomat, bizonyos okok miatt...
    Például limites rapidos letöltések esetében ilyenkor egy új IP címmel folytathatom tovább vidáman a letöltéseket.:D
    A játék indításánál a betöltési procedúra közben kéri a csatlakoztatás indítását./nem minden esetben!/
    Véleményem szerint ez így nem korrekt, mivel a single játék esetében nekem ne akarjon kapcsolatot...
  • DORSANAX
    Én is örülök, majd esetleg később, ha aktuális lesz a dolog, akkor megnézem én is a lehetőségeket ez ügyben.:D
    Érdekes módon az én legális játékom, amennyiben nem vagyok a neten, akkor időnként nem indul el és .exe hibával megpusztul.
    Ez a helyzet egyre biztatóbb lesz, ugyanis teljesen eredeti és nem értem mit akar, mert elvileg nem kötelező single játéknál a kapcsolat...
    Lassan én is anyázni kezdek.:D
  • Csokis
    Azért ez nem így megy. Az aktivációs szerver régióra van bontva, azaz a miénk az európai szervereken aktiválódik (USA az USA szervereken, stb.). Azért európában elég sok játékos fogja még használni az alapjátékot is, mivel az is kell a kieg használatához, ergo az alap-ot is aktiválni kell. Sokáig lehet ezért még aktiválni.
  • MrTwister
    Hidd el én is így voltam vele. A Német kiadó meg... sunyi egy banda...és próbálok finom lenni.
  • Rettenthető
    Ez az Ice & Blood-s hír igazán szép.
    Érdekes, hogy a programot legálisan használó játékosokkal csesznek ki.
    Igazából valamilyen szinten annyira felbaszott, hogy azt hiszem a legális verziómat el fogom ajándékozni valakinek (bár ha gyönyörű szépséggel menne Shakespeare ékes anyanyelve, akkor ajánlva megküldeném a Koch Media-nak az én példányom, egy diszkrét levél kíséretében hogy: dugják fel maguknak).
    De ennek is van tanulsága számomra:
    Soha semelyik játékot nem szabad megvenni legálisan, csak amikor már 3000 Ft vagy az alatt kapható a Gold Pack.

Ja és éljen sokáig a warez!
    Remélem az összes ilyen cég beledöglik, mint amilyen ez is (amelyik a kieget adja).
  • MrTwister
    Ez legalább megnyugtató infó. Köszi.
  • rage
    Ma jó sokat játszottam vele, semmi baja sincsen.
    Viszont valamiért sokkal jobban fut mint eddig.
  • Gubberx
    Sikerült, a patch meggyógyította :)
  • Norec79
    Na igen de mivel nálunk nem lesz valószínű evvel az ifóval lelomboznak jó pár embert és nem fognak vele játszani és ha nem lesznek kihasználva a szerverek előbb utóbb megszüntetik.
  • Csokis
    A NET-es aktiválás a SecuROM szerverén történik, ergo ahhoz nem sok köze van a kiadónak. Addig lehet aktiválni, míg a SecuROM nem gondolja úgy, hogy leállítják az aktivációs szervereket.
  • derboy
    az uj patch megold mindent. V2.65.1.0-os
    http://update.sacred2.com/apache2-default/dl_international.html
  • gio54
    Töltsd le a crackfix-et, és a fájlokat másold a helyükre.
  • Gubberx
    Feltettem próbaként a warez-t, rendesen el is indul viszont a dragon mage kasztot indítva nem látszik a karakter :S sem karakter generálásnál sem egy uj játékot indítva :S Erre van valami megoldás?
  • MrTwister
    Ezt SpyWeb írta ezena fórumon:

"A játékot 4990.-ért meglehet venni az 576 shopokban. Nemsokára kijön a kiegészítője, az Ice & Blood. A kieg egyben hozza magával a 2.46os patchet is, ami viszont azt jelenti, hogy leveszik az alapról a támogatást, és az már megmarad 2.43as. Ami sok embernek nem tetszik, teljesen érthetően, az az, hogy rövid időn belül megszűnik minden zárt hálózati szerver az alapjátékhoz, és csak a kieg 2.46os szerverei lesznek elérhetőek."

Ha ez tényleg így van akkor vége a multis kalandoknak a magyar alapjátékkal nemsokára? Ez a hozzászólás még az előtt született, hogy megtudtuk volna, hogy törölték a magyar kieget! Marha jó, lehet nemsokára akkor a netes verifikáció is lehal és akkor itt maradunk egy 10 ezer forintos hulladékkal amit nem tudunk majd legálisan csak crackel elindítani. Szuper!
  • DORSANAX
    Csak, hogy érthető legyen az előző hozzászólásom, a magyarításom már a tervezett kiadás előtt elkészült és technikai szempontból a legálisan megjelent angol kiadásra épült.
    Bocsi, ez nem volt egyértelmű...

A lényeg, hogy "jól megfontolják", hogy mire és mennyit költenek és sajnos azt sem veszik figyelembe, hogy mi lenne az erkölcsi kötelezettségük például ebben az estben velünk szemben.
  • DORSANAX
    Maradjunk az eredeti hozzászólásodnál az 1-2 ezres ügyben...:D
    Én is szívesen tenném azt, amit leírtál ezzel kapcsolatosan, nincs ezzel semmi probléma és véleménykülönbség közöttünk.
    Off:
    Én megcsináltam a Still_life_2 fordítását, amit augusztus 8-ra ígértek kiadni nálunk.Ezután újra felmérték a piacot és látniuk kellett, hogy a játékot nem érdemes kiadniuk, mert warezolva, aki akarta végigjátszotta már magyarul, tehát nem éri meg anyagilag hivatalosan kiadni, mert nem veszi meg senki, aki épeszű...

Hogy jön ez most ide???
    Úgy, hogy ez is egy példa arra, hogy "krokodilban figyelnek" és annyi eszük van, hogy megnézik, hogy mire érdemes költeni és mire nem./Sacred_2 lokalizáció./

Viszont az is kétségtelen, hogy a Sacred_2 azért egy más kategória és vannak, illetve lennének a kiadónak erkölcsi kötelezettségeik is velünk szemben...
  • TGWH
    Hát ha leszarják az egy-két ezresemet, akkor én is leszarom őket, de végleg! Tudom, egy ember nem sok, de legalább nekem jót tesz :D Tudom hogy lehetetlen, de ha mindenki így tenni, hidd el, kiadnák magyarul(és a többi nyelven ahol így jártak mint mi) is, és még ők kérnének bocsánatot...
    Sacred 3-mat ezek után tényleg nem veszek rögtön megjelenés után, csakis akkor, ha a bugmentess verzióig eljutnak, és tényleg jó a játék.

Ennyi, multi nélkül soha ilyen drága játékot. Egy emberrel kevesebb ha nem tudják megoldani a dolgot... az első negyedév meg 3 hónapig tart... 3 hónap alatt persze hogy lejjebb megy az ára magától is... még csúsztatnak is rajt egy keveset, és lesz egy kis többletbevétel a harmadik rész előtt...
  • DORSANAX
    Igazad van, de én félek ezzel a játékkal warezolni...
    Természetesen nem a szó szoros értelmében.Nem igazán működik korrekt módon a a tört verzió.
    Én ne vagyok álszent, warezolok én is, de sajnos néhány játék esetében el kell fogadni azt a tényt, hogy amennyiben normálisan akarok játszania egy játékkal, akkor meg kell vennem, mert nem éri meg az ügyeskedésre fordított és befektetett energiát...
  • DORSANAX
    Az ötleted jó, de ezt talán te sem gondolod komolyan.:D
    Lexarják az 1-2 ezresedet sajnos.
    Vedd meg újra, ez a cél..
  • rage
    Én átálltam az angol változatra kieggel együtt.
    Jobb ötlet nem volt...pedig szerettem volna megvenni a kiegészítőt, ha már az alap megvan...
  • DORSANAX
    Így van, pontosan ezért írtam, hogy "ez még mindég a szerencsésebb eset"...
    Én olyat nem írtam, hogy megbántam volna a vásárlást, mert én még jelen pillanatban is játszom a játékkal, ha kedvet kapok rá.
  • TGWH
    Akkor nem veszem meg.
    Lemaradta vége, sorry :D
    Dorsanax, igaz. De ez még mindig ,,játék'', nem úgy, mint a CoD, amit négy óra alatt végigviszel oszt jónapot, a Sacred-ben van bőven ,,anyag'', hat karakter * sokszáz óra játékidő (multi mindkét játékban azonos, így ha összehasonlítjuk őket, nem kell nézni a multit).
  • TGWH
    Fantusz, ezt így ne írd le, hallgass végig.
    Kis idegeskedés után rájöttem, hogy nekem mindegy, én leszarom ha nem lesz magyar verzió. Cseréljék be az alap magyar dobozosomat gold-ra, plusz még hajlandó vagyok érte 1-2 ezrest letenni a boltosbácsinak. Ezek után otthon felteszem, és mehetek ANGOL szerverekre játszani,TÖBB SZÁZ, MIT TÖBB SZÁZ, TÖBB EZER emberrel együtt, képzeljétek csak el, eddig soha nem látott lehetőségek, az eddigi 2-3 magyar + 10-15 lengyel gamer helyett SOKKAL több emberrel tudnál együtt játszani. MERT ha nem enged multizni - ugye hiába magyar a játék, szlovák ip-vel nem lehet magyar nyelven játszani, mert összeszarja magát, persze ki is gondolt volna arra, hogy a tót műállamban magyarok is élnek -.
  • DORSANAX
    Maximálisan egyetértek, jelen pillanatban én is itt állok egy legálisan megvásárolt (10eFt)játékkal, miután én is még az elsők között vásároltam meg...
    Azonban én sem vagyok hajlandó kiröhögtetni magam ebben az ügyben, de van más hasonló eset is a játékokkal kapcsolatosan manapság a piacon.:D
    Nem akarok itt most erről "offolni", ezért ebbe nem megyek most bele, de az a helyzet, hogy meredek ívben nem érdekli a kiadót az, hogy mi történik azokkal, akik az alapjátékot megvásárolták.

Azért azt megjegyezném, hogy ez még mindég a szerencsésebb eset, mert az a játék, amit itt most nem említenék meg szívesen, ennél könyörtelenebb módon zsigereli ki a játékosokat még majd 2 évig minimum...
  • Fantusz
    Alapvető gond az, hogy a magyar nyelvű alapjátékre fel sem lehet telepíteni az angol nyelvű kiegészítőt.

A kiadó "kedvesen" a Gold Editiont (angol nyelvű alapjáték+kieg.) ajánlja azoknak, akik az Ice@Blood-al is játszani szeretnének.
    Magam részéről nem vagyok hajlandó ismét megvenni az alapjátékot, s azon sem lepődnék meg, ha a lokalizáció elmaradás ellenére a szervereket átállítanák...
  • MrTwister
    Nézzetek be ide hátha valki "megszán" minket és lefordítja a kieget magyarra! írjatok is nyugodtan oda, ha többen kérjük akkor nagyobb az esély rá!
  • derboy
    nyomjál X-et és jön is az ördög.de nem sok érteleme van.