10030
  • Gubberx
    Sikerült, a patch meggyógyította :)
  • Norec79
    Na igen de mivel nálunk nem lesz valószínű evvel az ifóval lelomboznak jó pár embert és nem fognak vele játszani és ha nem lesznek kihasználva a szerverek előbb utóbb megszüntetik.
  • Csokis
    A NET-es aktiválás a SecuROM szerverén történik, ergo ahhoz nem sok köze van a kiadónak. Addig lehet aktiválni, míg a SecuROM nem gondolja úgy, hogy leállítják az aktivációs szervereket.
  • derboy
    az uj patch megold mindent. V2.65.1.0-os
    http://update.sacred2.com/apache2-default/dl_international.html
  • gio54
    Töltsd le a crackfix-et, és a fájlokat másold a helyükre.
  • Gubberx
    Feltettem próbaként a warez-t, rendesen el is indul viszont a dragon mage kasztot indítva nem látszik a karakter :S sem karakter generálásnál sem egy uj játékot indítva :S Erre van valami megoldás?
  • MrTwister
    Ezt SpyWeb írta ezena fórumon:

"A játékot 4990.-ért meglehet venni az 576 shopokban. Nemsokára kijön a kiegészítője, az Ice & Blood. A kieg egyben hozza magával a 2.46os patchet is, ami viszont azt jelenti, hogy leveszik az alapról a támogatást, és az már megmarad 2.43as. Ami sok embernek nem tetszik, teljesen érthetően, az az, hogy rövid időn belül megszűnik minden zárt hálózati szerver az alapjátékhoz, és csak a kieg 2.46os szerverei lesznek elérhetőek."

Ha ez tényleg így van akkor vége a multis kalandoknak a magyar alapjátékkal nemsokára? Ez a hozzászólás még az előtt született, hogy megtudtuk volna, hogy törölték a magyar kieget! Marha jó, lehet nemsokára akkor a netes verifikáció is lehal és akkor itt maradunk egy 10 ezer forintos hulladékkal amit nem tudunk majd legálisan csak crackel elindítani. Szuper!
  • DORSANAX
    Csak, hogy érthető legyen az előző hozzászólásom, a magyarításom már a tervezett kiadás előtt elkészült és technikai szempontból a legálisan megjelent angol kiadásra épült.
    Bocsi, ez nem volt egyértelmű...

A lényeg, hogy "jól megfontolják", hogy mire és mennyit költenek és sajnos azt sem veszik figyelembe, hogy mi lenne az erkölcsi kötelezettségük például ebben az estben velünk szemben.
  • DORSANAX
    Maradjunk az eredeti hozzászólásodnál az 1-2 ezres ügyben...:D
    Én is szívesen tenném azt, amit leírtál ezzel kapcsolatosan, nincs ezzel semmi probléma és véleménykülönbség közöttünk.
    Off:
    Én megcsináltam a Still_life_2 fordítását, amit augusztus 8-ra ígértek kiadni nálunk.Ezután újra felmérték a piacot és látniuk kellett, hogy a játékot nem érdemes kiadniuk, mert warezolva, aki akarta végigjátszotta már magyarul, tehát nem éri meg anyagilag hivatalosan kiadni, mert nem veszi meg senki, aki épeszű...

Hogy jön ez most ide???
    Úgy, hogy ez is egy példa arra, hogy "krokodilban figyelnek" és annyi eszük van, hogy megnézik, hogy mire érdemes költeni és mire nem./Sacred_2 lokalizáció./

Viszont az is kétségtelen, hogy a Sacred_2 azért egy más kategória és vannak, illetve lennének a kiadónak erkölcsi kötelezettségeik is velünk szemben...
  • TGWH
    Hát ha leszarják az egy-két ezresemet, akkor én is leszarom őket, de végleg! Tudom, egy ember nem sok, de legalább nekem jót tesz :D Tudom hogy lehetetlen, de ha mindenki így tenni, hidd el, kiadnák magyarul(és a többi nyelven ahol így jártak mint mi) is, és még ők kérnének bocsánatot...
    Sacred 3-mat ezek után tényleg nem veszek rögtön megjelenés után, csakis akkor, ha a bugmentess verzióig eljutnak, és tényleg jó a játék.

Ennyi, multi nélkül soha ilyen drága játékot. Egy emberrel kevesebb ha nem tudják megoldani a dolgot... az első negyedév meg 3 hónapig tart... 3 hónap alatt persze hogy lejjebb megy az ára magától is... még csúsztatnak is rajt egy keveset, és lesz egy kis többletbevétel a harmadik rész előtt...
  • DORSANAX
    Igazad van, de én félek ezzel a játékkal warezolni...
    Természetesen nem a szó szoros értelmében.Nem igazán működik korrekt módon a a tört verzió.
    Én ne vagyok álszent, warezolok én is, de sajnos néhány játék esetében el kell fogadni azt a tényt, hogy amennyiben normálisan akarok játszania egy játékkal, akkor meg kell vennem, mert nem éri meg az ügyeskedésre fordított és befektetett energiát...
  • DORSANAX
    Az ötleted jó, de ezt talán te sem gondolod komolyan.:D
    Lexarják az 1-2 ezresedet sajnos.
    Vedd meg újra, ez a cél..
  • rage
    Én átálltam az angol változatra kieggel együtt.
    Jobb ötlet nem volt...pedig szerettem volna megvenni a kiegészítőt, ha már az alap megvan...
  • DORSANAX
    Így van, pontosan ezért írtam, hogy "ez még mindég a szerencsésebb eset"...
    Én olyat nem írtam, hogy megbántam volna a vásárlást, mert én még jelen pillanatban is játszom a játékkal, ha kedvet kapok rá.
  • TGWH
    Akkor nem veszem meg.
    Lemaradta vége, sorry :D
    Dorsanax, igaz. De ez még mindig ,,játék'', nem úgy, mint a CoD, amit négy óra alatt végigviszel oszt jónapot, a Sacred-ben van bőven ,,anyag'', hat karakter * sokszáz óra játékidő (multi mindkét játékban azonos, így ha összehasonlítjuk őket, nem kell nézni a multit).
  • TGWH
    Fantusz, ezt így ne írd le, hallgass végig.
    Kis idegeskedés után rájöttem, hogy nekem mindegy, én leszarom ha nem lesz magyar verzió. Cseréljék be az alap magyar dobozosomat gold-ra, plusz még hajlandó vagyok érte 1-2 ezrest letenni a boltosbácsinak. Ezek után otthon felteszem, és mehetek ANGOL szerverekre játszani,TÖBB SZÁZ, MIT TÖBB SZÁZ, TÖBB EZER emberrel együtt, képzeljétek csak el, eddig soha nem látott lehetőségek, az eddigi 2-3 magyar + 10-15 lengyel gamer helyett SOKKAL több emberrel tudnál együtt játszani. MERT ha nem enged multizni - ugye hiába magyar a játék, szlovák ip-vel nem lehet magyar nyelven játszani, mert összeszarja magát, persze ki is gondolt volna arra, hogy a tót műállamban magyarok is élnek -.
  • DORSANAX
    Maximálisan egyetértek, jelen pillanatban én is itt állok egy legálisan megvásárolt (10eFt)játékkal, miután én is még az elsők között vásároltam meg...
    Azonban én sem vagyok hajlandó kiröhögtetni magam ebben az ügyben, de van más hasonló eset is a játékokkal kapcsolatosan manapság a piacon.:D
    Nem akarok itt most erről "offolni", ezért ebbe nem megyek most bele, de az a helyzet, hogy meredek ívben nem érdekli a kiadót az, hogy mi történik azokkal, akik az alapjátékot megvásárolták.

Azért azt megjegyezném, hogy ez még mindég a szerencsésebb eset, mert az a játék, amit itt most nem említenék meg szívesen, ennél könyörtelenebb módon zsigereli ki a játékosokat még majd 2 évig minimum...
  • Fantusz
    Alapvető gond az, hogy a magyar nyelvű alapjátékre fel sem lehet telepíteni az angol nyelvű kiegészítőt.

A kiadó "kedvesen" a Gold Editiont (angol nyelvű alapjáték+kieg.) ajánlja azoknak, akik az Ice@Blood-al is játszani szeretnének.
    Magam részéről nem vagyok hajlandó ismét megvenni az alapjátékot, s azon sem lepődnék meg, ha a lokalizáció elmaradás ellenére a szervereket átállítanák...
  • MrTwister
    Nézzetek be ide hátha valki "megszán" minket és lefordítja a kieget magyarra! írjatok is nyugodtan oda, ha többen kérjük akkor nagyobb az esély rá!
  • derboy
    nyomjál X-et és jön is az ördög.de nem sok érteleme van.
  • Gubberx
    vagy tudom ajánlani ŐT is
  • Gubberx
    Én a sajátomat tőle vettem(katt), megbízható és már másnap mehettem érte ^^
  • Maksi
    16 fontért van a game.co.uk-n, de ki tudja, mennyi a posta még pluszban. A sima változat meg 15 font.

Te hol nézted 7k-ért?
  • Gubberx
    7k körül lehet venni UK collectors editiont ha valaki nagyon szereti a gamét és jól mutat a nagy doboz a polcon is :P
  • Maksi
    Köszönöm!

Fasza, tehát a magyart, ha megveszem, lehet multizni, de nem megy rá a kiegészítő... vagy rendelek valahonnan angolt, arra meg rámegy a kieg, és multira is jó.
    Warez változat meg szóba sem jöhet multira...

Apropó, warez közül melyik a legéletképesebb, amire felmennek a peccsek, és korrektül működik? Nekem a clone-os változat többször kidobált, bár már elég rég játszottam vele.
    Hamachi szerveren biztos, hogy nem tudunk játszani ketten valami warezossal? Valaki próbálta már?
  • rage
    Hát igen.
    De legalább a single kampányt meg lehet csinálni...
  • huhuhorgasz
    és az angol warezzal gondolom csak singleben lehet tolni. Zárt net elő sem forulhat.
  • huhuhorgasz
    Demot találtok, csak az a baj hogy nem megy multyban, mert ahhoz egy sorozatszám kell. Amit meg csak akkor kapsz ha megveszed. A cd galaxisnál kapható sacred2 a magyar változat. Nincs szinkronos belőle, csak feliratos, de ettől még 100%-ban magyar. És erre sajnos nem megy fel a kieg a jelenlegi állás szerint.
    Viszont egy LAN erejéig ki tudjátok próbálni a multyplayert, csak kössétek össze a gépeteket egy szobában azt kész. Vagy hamachival is működik talán. De koántsem lesz olyan az élmény mint zárt neten.
  • rage
    Jó, hát akkor a kiadó kérésére játsszunk az angol warezzal.
    A magyar gyári dobozos változat meg jó lesz a polcon dísznek.
    Leszedtem az angol full verziót, patcheltem 2.40-re, erre rá az Ice and Blood, innen patch 2.6.51-re, s már megy is a hozzá való "lemezkímélő segédanyaggal" :-)
    Karakterem megmaradt, át is mentem az új helyszínre, eddig tetszik.
    A főmenüben látom a hordár ördögömet, de a játékban nem, ehhez kell valami extra még ?
  • Maksi
    Segítséget szeretnék kérni. Van ingyenesen kipróbálható multis verzió, demo?

CloneDVD-s van meg, de nem tudom, hogy azt lehet-e multiban játszani, és a barátomnak nem kellene a teljes játék, ha egy legális demót is ki tudunk próbálni együtt valami szerveren.
    Angol verziós játékot lehet itthon kapni? CD galaxisban a "magyar felirat" az már a magyar verziót jelenti, amire nem megy fel a kiegészítő, vagy volt külön magyar teljes változat hanggal, mindennel? Magyarán ha megveszem a Sacred 2-t 4500-ért, akkor arra felmegy-e a kieg, vagy sem?
  • derboy
    igen igy van.addig mig nem lesz gyari angolom addig játszogatok
    a warezal.majd ha megjelenik akkor majd a neten tolom.
    Pedig megérte volna az árát a kieg.pláne magyarul.A terület nem tul nagy (a két sarokban van az uj pályarész,plusz a az uj kari.)az egész kieg 1.2Gbyte.)
  • huhuhorgasz
    szerintem a zrt netes karidnak lőttek akkor, mert ha magyarod van akkor az ee lobbyra csatlakozol, ha megveszed a külföldit, akkor meg másik lobbira kell majd csatlakoznod. És ott meg nem hiszem hogy elérhető lenne a te karaktered.
  • derboy
    igen,minden müködik a régi kari is de neten nem probáltam mert
    sajnos nem eredeti:((
  • rage
    Én is terveztem a megvételét, de akkor szintén marad a warez, gratulálva a kiadónak. Akkor előbb le kell szedni a Sacred 2 alapot is angolul ? Az eddigi single karakterem legalább tud tovább élni az angol változatban ?
  • derboy
    Azaz már csak a warez maradt,pedig én is vártam a magyar kieget de igy letöltöttem a warez-t.Mert magyar akkor sem lesz a kieg ha megjelenik a GOLD kiadás.Az teljesen angol lesz,meg kell venni ujra a játékot ha a kiegel akarsz a neten játszani.Ez ku.r. nagy kibas..s.Kidobhatom aaz eredeti magyar verziómat.Egyébként tényleg jó a kieg csak szerintem rövidke.jó az uj kari de én maradok a jeges elfemnél.
  • Csokis
    Na igen. Nekem nem nagy érvágás, hogy nem tudok vele játszani. Ennyiből szerencsém van. De ez azért - elnézést a kifejezésért - kibaszás a vevővel. Komolyan mondom, egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon is "segítenek" a kiadók a warezolás elterjedéséért. Lásd a CoD:MW2 esetet és most ez is. Pedig én tényleg megvettem volna, elő is rendeltem. No, de ha nem kell a pénzem, hát nem kell.
  • huhuhorgasz
    Most akkor csak azt tudom mondani, mint Csokis. Marad egy kis pénzem. De közben a guta megüt, mert nekem ez a kedvenc játékom. Most pedig cseszhetem az egészet. Remélem a serverek megmaradnak.
  • garaib
    A k..va életbe.. :o(
    Szerintetek ha veszek eu változatot, azzal csatlakozhatok az ee szerverekhez, mert a karaktereim ott vannak?
  • Csokis
    Én meg hogy vártam. Ennyi, nem veszem meg. Nézzük a jó oldalát. Marad egy kis pénzem.
  • Gubberx
    most örülök hogy a UK colletor's editiont vettem meg mert arra legalább rámegy a kieg :)