Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
sokan írtátok problémaként, de tuti megoldást nem találtam. A Sárkányvölgybe (Dragonmaw Pass) van egy nagy kapu ami zárva van, nem tudok átmenni. Van egy mellékösvény is, lemegyek, van egy híd azon átmegyek van egy barlang és annak a barlangnak a kapuja be van zárva. Árnyékharcossal vagyok, se kapu, se barlang, az egész környéket körberohangáltam tízszer, hogy a fenébe lehet továbbmenni?
Jár valamilyen hátránnyal, ha nem aktiválom az eredeti gyári játékom?
Miután megsz...tam windows 7 alatt, újratelepítettem a játékot xp alá. El is indul pecselés után is
, de nem ment, azt írja ki, hogy "hiba mentés közben, acces denied" . Nem tudja valaki véletlenül mi az anyám kínja van vele? Már komolyan mondom annyi baj van evvel a játékkal, hogy már kezd az idegeimre menni...<#falbav>#falbav>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Rendszergazdaként, XP SP3 üzemmódban futtatva talán mûködésre bírhatod a Sacred2-t Win7 alatt.
nagyon köszönöm a sok infót és a segítséget!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
A "locale/en_UK mappa tartalmát menteni kell maradéktalanul és akkor az alapjáték elvileg nyugodtan játszható single módban magyarul...
Azonban valóban, ahogy McFrost is írta nem ajánlatos netezni így, vissza kell másolni az eredeti fájlokat.
Én ezt csak kipróbáltam, nem használom, de "nem bánt senkit". ha az alapjátékot így játszod magyarul, azonban egyes Dragon Mage cuccosoknál hiányos lesz a fegyverek, egyebek feliratozása (érdekes módon az árusoknál azért lesz áruk) és a 2+ helyszínen sem lesz természetesen felirat, oda nem is érdemes menni.
Tehát elvileg az alapjáték az alap karaktereivel magyarul játszható, de a Dragon Mage kari indítása elõtt vissza kell másolni az eredeti fájlokat.
Megj:
Az "en_UK" mappát nem szabad átnevezni, illetve a magyar "locale" mappát nem szabad ész nélkül bemásolni, csak a fájlokat cserélni...
akkor marad a single magyarul! 😉
-csak nem magyar nyelvûvel ajánlott netezni
-nem az elsõbõl
Ha eredetiben megveszem a Sacred2-õ Gold-ot akkor:
1, azt tudom magyarítani ugye?
2, azzal lehet a neten multiba tolni?
3, Ha a goldot- magyarítom felenged a szerverre, vagy kidob/kifagy?
elõre is megköszönöm a válaszokat!!
Már tavaly nyáron is látszott, hogy nem hozza lázba a játékosokat a Sacred2, de akkor még reménykedtünk benne, hogy a kiegészítõ ad egy lökést a mnagyar szervereknek is, s amikor kiderült, hogy nem lesz magyar kieg, napok alatt kihaltak a szerverek, amin különösebben nem is csodálkozok - érezhetõen unalmas volt a kismillószor teljesített küldetésekkel tölteni az idõt.
EU szerverekre személy szerint azért nem megyek, mert az angol társalgási szintem nulla,
Ez az én problémám, hogy magyar szerverekre tévedõ lengyelekkel is elég nehezen értettem szót, EU szerverek nem vonzanak, ehhez jön még a kiadó részérõl jövõ nemtörõdömség, amit, ha az õ szemszögükbõl vizsgáljuk a dolgot, még valemennyire magyarázható is: Magyarországon a zártnetes Sacred2 soha nem vonzott tömegeket, jelentéktelen piacról van szó, a hanyag kezeléssel nem sokat vesztenek, presztízs meg pláne nem, egy megszûnt cégnek ugyanis az nincs.
<#wink>#wink>
Az elsöt nemrég tetem fel és megkelet állapitanom hogy ez lényegesen jobban sikerült minden téren föleg tartoságban mert még most is orákra letud kötni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
A SPAM/OFF/WAREZ-be betettem egy hozzászólást, ahol valakinek a leírása alapján tökéletesen és biztonságosan játszható a játék kiegészítõvel együtt, én magam próbáltam ki.
Nem vitatom, hogy kiszúrtak velünk, de az a magánvéleményem, hogy én nem fogom azért "bedobni a durcát" és csupán dacból nem fogom kihagyni a teljes játékot...<#ejnye1>#ejnye1>
Igen, kicsesztek velünk, ez bizonyos, de az élet megy tovább és a magam részérõl a játék is folytatódik.<#smile>#smile>
Természetesen az alapjátékot, amit eredetiben megvetten én is, a polcra tettem és azt sem adom el, mert én elfogult vagyok és annak ellenére, ami történt és amennyi javítgatás és patch jött hozzá, betegesen játszom vele veszettül...
Azért néha pihentetem és mással foglalkozom, de azért azt megjegyezném, hogy kb.az a + 30 óra amit írnak hivatalosan a kiegre, sokkal több a valóságban...
A Dragon Mage karakter és a +2 helyszín tényleg élvezetes, de ahogyan írtad nem feltétlenül kötelezõ...<#smile>#smile>
Magyarul a küldetés szövege ez kb. "Beszélnem kéne Csuda tábornokkal" ergo következõ lépés megkeresni, de ha nem jelez semmit a térkép merre, mi alapján keressem? Ez a küldetés felénél így megakad, nincs befejezve.
Nekem is megvan az alap magyarul, szintén 10 rugó volt, viszont nem mozgat,hogy vegyem meg angolul, mert jön hozzá a kieg.....lehet ez az én hibám. Ez így is egy "bonyolult" és összetett játék, simán élvezhetõ kieg nélkül magyarul....
Árnyharcossal a karakter küldetés, csak nekem bugos?
Az elsõ nagy városban ( még az elején ) ahol a hõsök és elítéltek névsorát kell felvenni a nyilvántartóból, felveszem és eltûnik a kék karika ami jelzi hogy merre kéne tovább. Most ekkor ez bug? mert nem tudom hogy kéne akkor tovább baromi nagy a térkép, hogy csak így randomba keressem.
Éppen ezért érdemes elgondolkodni azoknak, aki szeretik ezt a játékot, hogy idézem:
"6000Ft postával együtt...ami kb. 3-4 munkanap (Skóciából)"
Azért EZT érdemes megfontolni, mert akkor most ne is akarjanak rajtunk nyerészkedni, tehát van logika ilyen szempontból a külföldrõl való beszerzésnek...
Nekem sem lenne meg, ha nem ennyire méltányosan jutok hozzá.
A warezes megoldás sajna nem igazán jó, mert megint nyomatták a javításokat egymás után hozzá.
Szóval én azon a véleményen vagyok, hogy okosan ki kell szúrni velük, nem itthon megvenni és újra kifizetni nekik egy magasabb összeget.
Azért én nem fogok meghátrálni és inkább "durcásan nem játszani" a játékkal, de ez a magánvéleményem...
A magyar nyelvû alapjátékhoz inkompatibilis az angol kiegészítõ, de az sem gyenge marketing, hogy az Ice&Blood már hónapok óta megjelent, csak éppen nálunk nem kapható.
Lett volna lehetzõségem külföldrõl beszerezni a Gold-ot, de annyira kiábrándultam a szimpatikus üzletpolitikájuktól, hogy nem vagyok hajlandó többet költeni (az alapjáték természetesen eredetiben megvan magyarul).
Azoknak akik mostanság mégis rászánják magukat, hogy megvásárolják a Sacred2-t, mindenfélekképpen ajánlott külföldrõl a Gold verziót beszerezni, anyagilag is jobban járnak, s nem üres szerverekre csodálkozhatnak rá, ami a magyar verzió telepítése után törvényszerûen bekövetkezik zárt netre lépve.
Visszatérve a cég kedves üzletpolitikájához, nem sokat buktak volna azon, ha a befuccsolt eredeti példányokat jutányosan becserélik, ehhelyett, mégmindíg a piacon vannak a magyar nyelvû alapjátékkal, a kiegészítõt nem is forgalmazzák itt, mire hivatalosan kapható lesz, kb olyan szintre csúszik vissza, mit az alapjáték: ráunnak, érdektelenné válik a Sacred2.
Csak az a probléma, hogy akkor még meg kell venni hozzá az Ice And Blood kiegészítõt is sajnos...
Nézz be a sacred2,hu oldalra a, ott talán 6000 körül van még talán esetleg.
ITT talán és akkor kicseréled az alap karaktereinél a 2.43-as global.res fájlt, ha pedig a Gragon Mage karival játszol, akkor visszateszed az angol eredetit, mert a magyar global.res-el nem lesz felirat az új karakterhez tartozó dolgoknál...
Mivel én "ingyen" kaptam, ezért megérte, de 6 rugóért azért megvenném, ha nem lenne más lehetõségem.
Nekem is van magyar alapjátékom,xart sem érek vele, esetleg arra jó, hogy a polcra tegyem, de azoknak is jó, akik csak az alapjátékkal szeretnék magyarul játszani...
Még akkor vettem, amikor 10 rugó volt az ára.<#rinya>#rinya>
Egyébként van már azóta 2 újabb patch, az utolsó a 2.65.2-es...
Valaki, aki telepítette a kiegészítõt, meg tudná mondani, hogy a 2.64-es patch esetében az új játék kezdetén miért van 2 szürke mellék küldetésnek a szürke karikája a térképen már rögtön a játék kezdetén?
Telepítettem egy eredeti CE-t és egy eredeti Ice And Blood-ot és nem értem, mert megjelenik a 2 karika valahol a térkép közepén a kari indítása után közvetlenül, de szöveg nincs ott semmi, szóval nekem ez magas, hogy mirõl is van szó ebben az esetben..
Esetleg ez csak nálam jelentkezett?
Talán valaki telepített már itt közületek eredeti játékot, megkérném az illetõt, ha esetleg ismeri a dörgést, válaszoljon.
Elõre is köszi...
A németeknek sikerült egy olyan játékot összehozni, amihez az elsõ patch rögtön 1 Gb fölötti méretû lett...
A 2.40-es foltra már csak néhány megányi javítás szükséges, amit az updater (elsõ javítással települ) néhány pillanat alatt megold.
Warez werziónál felejtõs a patch.
Azt megtudja mondani nekem valaki hogy a magyar patchek miben mások az angoloktól? Javít szöveget, új szövegrészek vannak benne? Illetve van 2.43 mert én csak 2.40et láttam magyarból.