Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez is megszünt mit a cég?
sziasztok
enji volt vége sacred 2 nek?
hiába lesz kiegészitö?
nem lesz net játék mig nem lesz kiegészitö?
Fantusz
Warez...

A Sacred2 bizonyos határok között engedi, hogy kipróbáld a játékot, de egy idõ után elindulnak különbözõ védelmi mechanizmusok, amik oda vezetnek, hogy a játékos vagy megveszi az erdetit, vagy lemond a Savred2-rõl.

Ez alól talán csak úgy lehet kibújni, ha a warezes játékot patch nélkül, internetról letiltva játszák, pathelt játékot tudomásom szerint nem lehet crackelni.
(patch nélkül rengeteg bug van a játékban, a javítások össz mérete durván 1 Gb)

nekem valami frissítést akar elindítani, mikor a játékot indítanám. eddig elindult anélkül is, most meg egyszerûen a konzolos betöltésnél kilép.
Lobsterman
Na megoldottam 60 frame fölött már nincs akkora input lag. Érdekes :S

ezt én is szeretném tudni

sziasztok
miért nincs server?
Ehhez hozzátenném, hogy sajnos láttam már nem 1 dvd-t amit írás után 1 héttel már nem lehetett visszaolvasni. És egy darab karc nem volt rajta.

Igen, két vinyóból van 4 partíció, ebbõl a winfosét a legkönnyebb rendbe tenni, de a többi attól még töredezett lesz... megnézném hogy csinálsz egy tör.mentesítést 300as vinyón, amin van össz-vissz 5 gb szabad hely 😄
Ha kiírom dvd-re, akkor még évek múlva is használható lesz, én nem mondanám, hogy tönkremegy, legalábbis nem 5-8 éven belül...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Kösz a segítséget. Megfogadtam a tanácsot. Észrevettem hogy az elõzõ rendszeren telepítve volt a physX driver. Erre nem is emlékeztem. Megy most már a játék rendesen.
Csak most meg serverek nincsenek. 😞

Lobsterman
Aki felrakta az Ice&Blood-ot, az találkozott olyannal hogy a gomblenyomásai egy kb fél-1 másodperces laggal járnak? Gondolok itt olyanokra hogy a health potit késve issza meg a kari, vagy ha futok, és elengedem a gombot még egy keveset megy tovább. Mitõl lehet ez? Frame-ek miatt tud ilyen lenni de Fraps szerint 40-45 frame körül mozgok szóval attól nem csinálhatja.

rage
Ettõl függetlenül, installáld fel a legújabb Physx drivert.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fantusz
3-4 havonta újra telepítem a rendszert, ha nekem elkezd dadogni a windows nem bûvészkedek vele - törlöm le.
Lehetne más megoldást is találni (Northon Ghost), de egy újra telepítésben bízom igazán, s nagyon kevés gond volt a használt programokkal (nem mondom volt néhány alkalom, amikor behülyült valamelyik)
Ez szemlélet kérdése, nem bírom a teleszemetelt winyón vánszorgó rendszert, így szoktam meg, aki meg ódzkodik a windows telepítéstõl, nyugodtan megteheti, mindenki a saját háza elõtt söpör....
Nem kell 1,5 terrabájtnyi adatot kiírogatni, ha kicsit elõrelátóan a "C"-re lehetõleg csak a rendszer, és a programok vannak telepítve, de a fontos adatokat ettõl függetlenül nem árt kiírni, s ami nagyon-nagyon fontos CD-n sokkal idõtálóbban, biztonságosabban tárolható, mint DVD-n (DVD-rõl nagyon sok adat elszállhat, viszonylag rövid idõ elteltével.
Szoktam javasolni azoknak, akiknek nincsen megfelelõen particionálva a winchester, hogy szánjanak rá egy-két napot, szerezzenek egy-két winchestert, mentség át rá a fontos adatokat, csináljanak rendet a gépen, mert maguk elõtt görgetve a töménytelen adathalmazt csak rosszabbodik a helyzet. (egy hirtelen bekövetkezõ rendszeromlást, winyó-döglést most ne is említsünk)

huhuhorgasz:A Sacred2 telepítõje a játék mellé a physX egy régi verziójának telepítését is felajánlotta - függetlenü attól, hogy ATI kártyád van, fel kell telepíteni.
TGWH-val ellentétben nem javallanám, hogy futás nvidia kártyát venni <#crazya>

Szerintem gondold végig, hogy mi volt telepítve a régi rendszeren 😄 pl. physics fenn volt-e vagy sem? Mert ez a baja, szerintem tedd fel, max kikapcsolod, vagy nézz utána neten, mi kell a redeonnak, hogy elinduljon a játék. Tedd fel azt a drivert amivel ment, vagy épp a legújabbat, vagy egy közteset, próba cseresznye... Vagy vegyél egy nvidia kártyát...
Na látod ezért nem kell wint telepíteni!!! 2008. március 30. Ekkor készítettem egy prtsc képet a linux-omról. Na v.mikor akörül raktam fel az elõzõ xp-t, pontosan õsz körül, mert egy éve, hogy kijött a Sacred 2. A játék megjelenése után tapasztaltam, hogy a játék megöli a linuxot, de ez kölcsönös, a linux megöli az xp-t, de csak akkor, ha fent van a Sacred 2... ne kérdezd miért, én sem értem, a lényeg hogy Sacred 2 és ubuntu nem megy együtt... így megjelenés után két héttel csak xp-m volt, amit azóta NEM TELEPÍTETTEM ÚJRA 😄 gondolhatod, vinyók csurig... ma reggel buheráltam meg a dvd írót, átkebeleztem, most már nem tart 30 percig 4,2 gb-ot megírni, elég neki 5 perc, azért ezt mindenképpen fejlõdésnek könyvelem el 😄 HA kiírok pár száz gb adatot... finom szólva vagy 50 dvd-t... vazz, még gombócból is sok... akkor TALÁN lesz türelmem tör.mentesíteni meg ilyenekhez, amiket kb. egy éve egyáltalán nem végeztem el... registry pucoláson kívül semmi... de most már sejtem miért szaggat a firefox néha... nem baj, megy minden, az öreg p4es is kapott +0,07 ghz többletet a mai nap folyamán :X De legalább a mostani írás alapján rájöttem, miért nem fut olyan jól a PES 10 :X újabb nyekk...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Ati810
Ok kösz<#idiota>
ha crackelted, akkor már warez. Hiába rakod fel eredeti lemezrõl. Innentõl ismert ez a probléma. A megoldás, hogy megveszed eredetiben. Ha netán abbahagyja a kidobálást, elõjöhet az a probléma, hogy minden ellenfélért csak 1 TP-t ad.

Ati810
Hello.
Jobban fogalmazok így hátha tud valaki segíteni: eredeti játékom van (volt mert csak kölcsönbe kaptam), krekkeltem mivel nem ment a regisztrálás és tegnap óta 1-2 perc játszás után kidob a menübe<#idiota>
Valaki esetleg tud segíteni?
A rendszer új, a játék újonnan van feltelepítve. Alapból nem hiszem hogy be lenne kapcsolva a physX. De amúgy menne azzal is csak szaggat mint a fene.
Még be sem lép a játékba és máris kiakad. Amikor az zöld kiírások vannak, ott az ellenõrzéseknél kidobja ezt a hibaüzit.

Fantusz
Az nem lehet, hogy a Sacrd2 beállításainál be van kapcsolva a Physics, s azért bolondult meg a driver?

Ja a másik. Csak engem, vagy másvalakit is kidobál állandóan? Engem már 3 napja szinte egyfolytában. Nem jutok el egy teleportig sem nióbon, hogy aktiváljam. Kezdem unni a dolgot.

De z ati-nál nincs physX. Felraktam neki a komplett drivert mit az oldalról szedtem le, ehhez a kártyához. Még az a jó hogy a másik vinyómat csináltam meg rendszernek, így ezen a vinyón is élve maradt minden. De addig az új rendszeren nem tom használni a sacredet.
Tudtam hogy ez lesz. Legutóbb is amikor fölraktam csak cseszkõdtem vele. Nekem nem megy sose simán föl, ahogyan kéne.

Zan
Physics fent van?Ha igen,akkor lesd melyik a legújabb!Szerintem az lesz a baja...

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ja és a régebbi verzióval, amit még pl tegnap használtam és ment rendesen, avval is ezt a hibát dobja ki.

Tudtam hogy nem fog simán menni a dolog. Itt is a hiba. Valaki tudna vele mit kezdeni?
A legújabb ATI driverrel ezt csinálja.

Ati810
Eredeti a játék<#idiota>
De mivel nem tudtam regisztrálni (csak kölcsönbe kaptam) ezért az egyik haverom küldött egy fájlt amitõl nem kéri a kódot. (miután megkaptam a fájlt játszottam vele vagy 6 órát másnap kb 1.5-et és csak utána lépkedett ki)<#vigyor2>
Zan
Na,én most két és fél hétig nem vagyok sajna,mert elutazom a távol keletre,de öröm az ürömben,hogy mire hazajövök,már lehet majd kapni magyarul is a kieget;szerintem már a reptérrõl a CD-galaxisba fog vezetni az utan..😄😄!Na jó azért ennyire nem vagyok fanatic,de ha kialudtam magamat,megyek és beszerzem!Addig mindenkinek sok-sok óra lootolásban gazdag játékot kívánok;majd jelentkezem!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Na nekiesek a Winfos újratelepítésének. Remélem minden simán zajlik és találkozunk mihamarabb zárt neten. Kívánjatok sok szerencsét

A kiegnek itt tudsz utánanézni.

Ha megveszed eredetiben, akkor biztosan menni fog az online játék. Valamikor november végére jön ki itthon.

rage
Ez a hiba meg akkor jön elõ, ha nem eredeti a játék.
Egyfajta másolásvédelem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Szerintem kb egy ötezres lesz, inkább vedd meg.
Jönnek majd a patchek - bõítések, nem biztos, hogy azokhoz is lesz törés. Az online meg fõleg nem fog menni.

Amúgy persze, mûködni fog az eredetivel, beépül, de csak így.

Ja és a kieg.-nek mennyi a bolti ára? Érdemes megvenni ezt is eredetiben? (Az alapot nem volt kérdés, hogy megéri-e 😊
Nekem EREDETI sacred 2 van, kérdés ha letölteném a kiegészítõt (majd ha megjelenik magyarul), akkor mûködni fog az eredeti (is)?
EZ a kieg beépül az alap játékba, mint pl Diablo 2-nél, vagy Titan Questnél??? (vagy esetleg különálló).
Ati810
Hello.
Tudja valaki mért van az hogy elkezdek játszani és 1-2 perc után kilép a menübe.
Gondoltam már arra hogy a videó kártya meleg és azért van (mikor bekapcsoltam a gépem akkor játszottam 1-1.5 órát és csak utána kezdõdtek a kilépegetések).
Ha valaki tud segítsen.
Fantusz
az egyik kapuhoz - ahol katonai tábor van a közelben

megakadtam egy küldetésnél: amikor egy szerelmespárt kellene kijuttatnom a városból, és úgy jönnek utánam, mint a kutyák, de nem tudom, hová kell õket vinni. ti tudjátok?
gondolom jó lesz, mert ha az emlékezetem nem csal akkor a 2.43-as patch 200-300MB között volt valahol. Régen volt, nem emlékszem pontosan.

Ice and Bloodban milyen újdonságok vannak?
Ati810
Akkor jó lesz az<#vigyor>
Kösz a segítséget<#worship>
az már majdnem az egész játék😊))
Ati810
A 955MB sok ? <#vigyor>
Nem csak neked😊))
Bár ha full, akkor lehet hogy nem kell. Attól függ mekkora a mérete. Ha jó nagy akkor valószínûleg tartalmazza az összes patchet.

de kell. pl alapról a 2.40-ig és utána meg a 2.40-rõl 2.43-ig. a sacred2.hu-n megtalálsz mindent.

Ati810
Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy találtam olyan patch-et hogy 2.34 full és akkor nem kell telepíteni az elõzõket ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Nem tud valaki véletlenül egy olyan térképet amin a felvehetõ küldik helyei vannak? JPG lenne a legjobb, de az interaktív is megtenné.

köszi szépen, így már világos!
lenyomod az L betût. ott fel vannak sorolva a felvett és leadott küldik. Ami elõtt vagy mögött pipa van az kész. Ahol kör van az csak felvett, de le nem adott, vagy nem teljesített küldi.

De a nagy térképen (M betû) kiválasztasz egy szürke kört a sok közül és rákattintasz, akkor az lesz az aktuális, és azt fogja mutatni a képernyõ közepén lévõ tájoló.

remélem ezért érthetõ amit írtam.

sims-et ki nem állhatom, spore-t meg már játszottam... 😊
Elég tartalmas küldetések vannak a játékban. Ha elvállalok egyet és amíg nem teljesítem, elvállalom a következõt is, akkor egyszerre kettõt kell teljestenem, vagy mindig csak az aktuálisat? És hol lehet megnéznem, milyen küldetésem van éppen? Térképet le lehet tölteni a netrõl valahonnan?
nem, de nem is ezen van azt hiszem a hangsúly. Ha ez a vágyad akkor vagy sims vagy spore 😄

a játékban nem lehet a karakterem kinézetét induláskor kidolgoznom?