11580
Europa Universalis III
-
McCartman #1900 de nincs meg hozzá a supply:S
vagy az elhullottak helyett is még tobb ZSOLDOS?:) -
#1899 Valóságban is képesek voltak a miniállamok hatalmas seregeket összeszedni ld.: Velence.
Ami kell hozzá: Pénz (ez elmondásod szerint adva van), és amit cisnálni kell vele: ZSOLDOSOK, ZSOLDOSOK és ZSOLDOSOK! -
McCartman #1898 elkezdtem egyet az elejétől Brémával. Franciaország után én vagyok már a legfejlettebb , monopolium szinte az osszes ismert ker.központban , dől a lé.
viszont a manpower kb max 1700.. ezen lehetne komolyabban segiteni? mert van egy eszme ami +33% manpowert biztosit , de az is csak 1700*1,33=2261 !!
tehat szuksegkeppen nagyon unalmas játék elé nézek? -
grendics #1897 sztem azért is rakták bele mert a valóságban is volt és hát a realitás...
sztem viszont vmi szövetségfélét lehetne belerakni mert azért volt valami kis összetratás az államok között
asszem a bad realtions with hre a prestigedet csökkenti -
#1896 Azt hiszem valójában azért hozták létre a készítők, hogy a kis államokat ne annektálják már a játék elején. És jó 5let is, mert elsőként ezeket darálták be aztán pl. Burgundia volt fél Európa. -
Jeszy #1895 valaki megtudja nekem mondani hogy az imperial army-t hol vagy miként tudom elérni??? -
#1894 Történelmi hátterét ismerem, csak a játékban lévő szerepet nem igazán értem. Gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne. -
#1893 Igazi szövetségeben nem de egy laza konföderáció volt császárral.
-
#1892 Még csak az elején vagyok é sokat nem tudok mondani: van imperial army, másrészt csak hadat üzentem egy imperial citynek mire kaptam egy negatív jelzőt (vagy hogy fogalmazzam meg...): bad relations with the hre (valamely gazdasági mutatót csökkenti asszem' 0.2-vel?) -
#1891 HRE-t eleve nem értettem a játékban. Mégcsak szövetségben sem voltak egymással a tagok, és állandóan ütötték egymást. Akkor mi értelme van az egésznek? -
grendics #1890 navarrát se volt konnyu bevenni. azthittem megut a guta amikor rajtam kivul white peacet kototttek a noblek mert brutalitás nélkül nem lehet háboruzni... nocomment kategoria ilyenkor a szövetségesét kell megtámadni és o alárendelt szerepbe kerulk és nemkot kulonbékét. irországot alig birtam elfoglalni.
hre mitol olyan eros? elozo verzioba a császár mindig rámkuldte a trade embargot azt szevasz. egyszer jott csak nekem de a 4 ország ami megtámad(emperor+saxony+brandenburg+wurttemberg talán) fél év után sima white peacet köt -
#1889 Ja Gibraltárral én is szoptam. Szvsz a földrajzi viszonyokat akarták szimulálni ezzel, mert Gibraltár gyakorlatilag egy bazinagy sziklán van, amit összesen egy szűk irányból lehet csak támadni. -
#1888 Máj förszt impresszönsz:
Nagyon tetszik, szuper munkát végeztek az MM team skacok, rakás új ötlet és event, bár van benne pár bosszantó apróság; Először is, kezdéskor látom 5-ös erődítmények... 10 éve ostromlom 7ezer katonával de még mindig tartja magát.. Gibraltár meg 8-as (?!)
A HRE eddig is erős volt most még jobban megerősítették.. Érzésem szerint túlságosan is. Még nem sikerült elfoglalnom egy tartományát. megnézem mit szól hozzá a császár. A régi verzióban le is lehetett fizetni.
Két új kereskedelmi központ van: Stockholm, London. Klassz az egész! -
#1887 Jól hangzik Most belehabarodtam a krájziszba, de mingyá' végigtolom, és akkor EU3 don't stop :) -
grendics #1886 mégtöbb tapasztalat:
gyarmatositás nemjo mert eddig kétszer adta ki eventbe a felfedezést amugy meg india felé megy az autofelfedezés és csak twengeri megyék vannak. kb 4sziget meg kozép amerikában hoditottam meg a mayakat a tobbit nem is látom.
EU: 1545-re diploannexeltem angliát és franciaországot, enyém a brit sziget többi része meg az egész hispániai fsz. gyarmatositásbe ellenfelem se lehet. igy kicsit unalmas mert nincs nagy cél. hret nem akarom megdön teni.
császárnak ahogy látom eszméletlen jo lenni van olyan h imperial army. austria végighoditotta vele egész balkánt, ové is.
kalozok borzaszto idegesitoek foleg a játék elején, mert kevés presztizzsel rossz játszani viszont sokszor fájdalams a -25-30gold state supportos vmire. elég rosszak amiket a kalozkodástol kapsz viszont két havonta elmulnak. célszeru lepaktálni veluk 20gold nemnagy cucc érte. néha kérnek egy tizest megéri odaadni.
reformácio: azthittem tönkreteszi a játékomat:
their propaganda is spreadinggel egész portugália és a brit szigetek nagy része református lett, sot spanyolhonban is hodit elég rendsenen.
ezzel az a bajom, hogyha a történelmi realitásokat veszi figyelembe akkor portugáliában katolicizmus volt nem pedig református és angliában is inkább protestáns a vallás, habár a dogmák ugyanazok mint a római katolikusban... ennek ellentmond h skandinávia meg jo helyre reformlt.
amugy rengeteg esemény nagyon élvezetes néha persze bosszanto. azthiszem kiprobálom vmi kis hre állammal mire jutok. mondjuk anhalt -
grendics #1885 mostugynézki h mukodik jol... (lekopogva)
kicsit fur aa reconquista van ilyen h indigenous christiniaty
hussite vallás powa stb.
a kalozok megorjitenek -
grendics #1884 mikor kicsomagoltam azt irta h amit az 1.03-al játszotál azt felismeri -
#1883 Elvileg nem kompatibilis a régi verzióval.. :/ -
#1882 Mikor megjelenik egy peccs, "hálisten" melózni kell mennem... Úgyhogy még no. -
grendics #1881 felraktam, megprobáltam folytatni a mentésemet de kidobott ezis. megnézek egy ujat hátha -
grendics #1880 játszottál már vele? mert érdekelne h rögtön kidob-e -
#1879 Süti. 1.1. Pár óra múlva kijött még újabb :
1.11 -
grendics #1878 kijött a peccs
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=354984
töltéstek -
#1877 Hozzászokhatnék hogy ha Péntekre ígérnek egy peccset akkor az 2 napra rá jelenik meg... -
grendics #1876 1510ig vittem a gamet eloszor 20perc után dobott ki de most 1514ben engem is 5 nap után visszadob azzal h hibát észlelt és leáééll, remélem holnap kijon a javitott -
#1875 Nekem már az 1.0 is kifagyott kb az 5. napon. :) -
#1874 Több user jelezte a paradox-fórumon hogy geb@sz van az 1.03-al is, hétvégére ígérték a következő javítást... -
Abore #1873 Sziasztok!
Eltudná valaki küldeni a magyar nyelvi fájlokat?Elörre is köszönöm!
[email protected] -
grendics #1872 ja énis -
Jeszy #1871 igen az 1.03-al
-
#1870 Klassz. Ehh még nem volt időm játszani :/ Na majd holnap -
#1869 Hello. Az új verzióval nyomod? (1.03)? -
grendics #1868 felraktam az mm2-t. háát fro még mindig elég erosnek tunik nekem(spanyolokkal vagyok), bár több háboru után anglia még nem adta fel gascognet.
térkép egész jo olyan mint a mediveal 2 deus lo vult moddal
hre egy rakás szar eddig. nyomtam 1 háborut granada ellen és rögtön vmi -prestige%ot kaptam toluk. ezt nem értettem amikor repum 1 és iszlám ellen harcolok, nagy reconquista de mind1. diploannex nehezen adja magát de alapba is volt h maybenél is 8-9 kell neki -
Jeszy #1867 Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy feltettem az MMG2-őt és amikor elindítom a játékot ki ír egy hiba üzenetet:"File exception:
Exception in: -\discfile.cpp, line: 424. Description: Could not openet file: common\units\tuareg_mercenary_cavalry.txt"
Viszont az előző része simán fut.! Ha tudtok akkor pls segítsetek.
-
#1866 Kijött a modhoz az 1.03 patch. -
#1865 Egyszerűbb módszer a régi térképhez;
MagnamundiGold2 könyvtárban töröld:
- GFX-ben az FX könyvtárat
- map-ban a terrain könytárat
-
McCartman #1864 én játszogatok..
neked hogy tetszik? -
#1863 Igen, a Theatrum Orbis Terrarum map 2.1-et integrálták a modba.
Felteszem az 1.2-t.
Linkek:
-
Gamer KR #1862 felraktam, működik, csak a térképpel nem vagyok kibékülve, nekem túl sötét. -
#1861 Megjelent a MAGNA MUNDI GOLD 2!!!
Töltsétek... :)