11580
Europa Universalis III
  • Solten
    olyasmi...
  • McCartman
    Read The Funny Manual?
  • McCartman
    nyilván Ausztriával , de én Brandenburggal csinálom. (csináltam)
  • I.C.ram
    Melyik német városállammal a legegyszerűbb létrehozni az egységes Németországot?
  • I.C.ram
    Jó lenne, ha létrelehetne hozni a Római birodalmat is :)
  • Solten

• Solten
    Újdonság:

[IMG][/IMG]

Valami diplomáciai dolog, az építési és toborzó ikonoknál... :)

Na megyek és:
  • Solten
    Szerintem nem vészes, a meglévő területek nem oszmán core-ok, Bizáncnak meg az egész Balkánon és Kis-ázsiában vannak. Először az 1 tartományból állókat kebelezem majd be :)
  • Botond #2012
    Maga a játék kárpótol mindenért. :)
  • I.C.ram
    Belekukkantottam az In Nomine-ba, és kicsit csalódtam, hogy 1399ben kezdődik, ahol Bizánc már csak 2 prov-ból áll :( Nehéz lesz így újra felépíteni a birodalmat :)
  • Solten
    Magna Mundi Gold 2 v1.26 RELEASED!

A készítők szerint több mint valószínű ez az utolsó verzió a Magna Mundi Gold 2-höz.

Magna Mundi Platinum-on dolgoznak az IN Nomine-hez.
  • Solten
  • Kaszas
    Igaz hogy nincs karácsony, de szeretettel mindenkinek akit érdekel:
    http://rapidshare.com/files/118995650/InNomine.exe.html
  • atmosphere007
    Az In Nomine kiegészítőt még sehonnan sem lehet letölteni, se torrenten, se warez oldalon, se DC+-on. Még nem raktál fel egyikre sem. Csak megvenni lehet. Egyenlőre...
  • Botond #2006
    Küldiknél van pár feltétel amit teljesíteni kell,és akkor létrehozható
  • Solten
    Zsír. Most ebben a Kalmár Únió alapban létezik, nem kell létrehozni? Mert az NA-ban kis híján vért pisil az ember hogy létrejöjjön..
  • McCartman
    http://magnamundi.com/downloads/public_release/
    manual
  • BlackShadow
    az lenne a kérdésem srácok, h van e vmi fejlesztői "útmutató", mert most MM-ben nyomtam egyet magyarországgal és iszonyatosan vért hugyozok, valamint mindenki lehagyott már technológiailag..
    pedig úgy csináltam ahogy szoktam :) gyorsan elérni prod1-et utána land-ra jó sokat rakni.
  • Kaszas
    Csak azt nemm értemhogy egy 28 mb-s kieget miért 20 euróért árulnak. Olcsóbban nem lehetne?
  • Botond #2001
    IN manual. Itt elolvashatjátok az újdonságokat. Szerintem így kellett volna kiadni eleve EU3at. Csak maximális szinten tudok beszélni a játékról így a második kieg után. :) Eddig voltak fenntartásaim,de mostmár tökéletes. :)
  • I.C.ram
    Gondolom agyúkkal, meg milliós sereggel be :D Vagy simán kiéhezteti az ember, de az is beletelik vagy fél évszázadba :D
  • McCartman
    Brandenburggal , MMG2 1.45
    Örökletes császári cim bezsebelve , igy az elektorokkal mar nem kell foglalkozni , szepen alakul a német egység.
    Frankfurtra került a sor .. 1 provinciás mini állam , 42 dukátos! (WTF!)havi bevétellel /-ezt hogy?/..
    13!-as szintű erőddel , és már épül a Polygonal Fort bármi is legyen az..
    Még Gibraltárban is csak 7es szintű erőd áll. Be lehet ezt ebben a játékban egyáltalán venni?
  • BlackShadow
    feltételezem, h az akinek megvan, az szépen kipengette az árát és letöltötte hiv.oldalról :)
  • Jeszy
    Cső. akinek meg van az In Nomine az megtudja nekem mondani hogy honnan szerezte meg?? mert én még sehol nem találom...:S
  • Tom3 #1996
    Hm, megnézném In Nomineal is kifagynák-e, de sehol se találom. :S
  • Kaszas
    Hali. Aki játszik vele megmondaná hogy honnan szerezte meg?
  • I.C.ram
    Kiváncsi vagyok már nagyon erre az In Nomine+Magna Mundi kombóra :)
  • Solten
    Morea-val/Görög kúltúrába tartozó államokkal is meg lehet alakítani...
  • Solten
    Nem egészen. Bizánc már az első verziójú MM Gold2 mod-ban is benne van.
  • Botond #1991
    1.25 patch notesban ír már bizáncról, az meg csak INben van, abból gondoltam.
  • Solten
    Tévedés... ;)

"It turns out that Magna Mundi isn't compatible. Accidentally I started MM the first time I started IN (out of habit) and it crashed to the desk top. Just some forewarning.

Yes, that's why it will take a month just to get a compatible version of the mod."

Az Im Nomine-val a Magna Mundi Platinum lesz kompatibilis.

• Botond #1989
    20 megás ez is mint NA
  • I.C.ram
    ahogy olvasom kell hozzá az EU3:NA :(
  • I.C.ram
    és ez standalone, mint a Doomsday volt annó, vagy csak sima kieg, és kell hozzá az EU3 is?
  • Botond #1986
    Ma jelent meg amúgy.
  • Botond #1985
    Ja. Elég érdekes dogok vannak benne, még én is csak barátkozok vele. Az ami elsőre feltűnt, hogy pár tartományt szétvágtak. Valamint van benne új küldetés rendszer, csomó új tanácsadó (infláció csökkentő,kolonizálás hatőkör növelő), meg egy csomó mindent átvettek amúgy magna mundiból. Több event van, tisztára mintha másik játék lenne.
  • BlackShadow
    eu3 launcher szerint már igen :)

Welcome to Europa Universalis III

In Nomine, has now been released. BUY NOW!
  • I.C.ram
    Egyáltalán kijött az már?
  • grendics
    vki már játszik az in nominéval? mert kiváncsi lennék rá h milyen
  • Botond #1981
    Ez már az In Nomine kieghez való. Pár európai tartomány kettéoszlott. :) Betöltöttem NAs kimentett állásom, és Európa közepén megjelentek kolonizálatlan területek. :D