24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
úú....nekem még mindig az lenne a jobb hogy leegyszerüsítenék....de ha komplikált lesz akkor is meg akarok tanulni mindent.
Nagy marha vagyok(nézzétek el a szerény 13 évemmel)...de feltennék egy elég ciki kérdés:Mi az a GRIND:)? -
Lyan Kyj #440 sajna én sem tudok a már leírtaknál többet:(
Viszont sztem a balanszolás a DP miatt sokkal könnyebb lenne, hisz mondjuk elég csak az egyik kaszt DP-tárolóját/szerzés lehetőségét megnövelni, és máris használhatóbb a kari. Persze ennek lehet negatív hatása is, de ez legyen az ő gondjuk:)
Pvp-orientáltság: erről nem tudok nyilatkozni, tekintve, hogy ez egy teljesen új jelzésű PvPvE műfaj lesz, ki tudja, ez pontosan mit takar.
Az biztos, hogy a kisebb szintű területeket nem érheti el az ellen, vagy lehet bizonyos részeket az istenek védenek.
Nehezen tudnám elképzelni, ahogy az Asmodianok megrohanják (hm...megrepülik? mi a jó szó? :P) Sanctum városát.
Az én legnagyobb félelmem jelenleg az, hogy fogalmunk sincs, mennyire lesz összetett, részletekben gazdag az rpg rész, remélem nem fogják leegyszerűsítgetni a DP-s dolgot, csak azért, hogy nagyobb réteg játszhasson. -
janus84 #439 Szép-szép, bár én egy kicsit reménykedtem, hogy nem a sablonszkillnyomkodós mindenmmo-banugyanolyan felületet választják, de tetszik, nomeg praktikus és bevált. A lv51-es szinten kívül nem találtam semmi különöset, amiből lehetne következtetni, a szintfejlesztgetés skillekre jópofa 5let, sok lehetőséget és változatosságot ad, viszont nehéz balanced várható. Elég pvp orientáltnak érzem a játékot eddig, és ha ennyire szétfejlődős, skill LVuppolós rendszer lesz, hááát... koczkáknak áll a világ. Mondjuk ez nem zavar :D
Dp-re visszatérve, ha a skillek fejlesztését+craftot+kombókat és mindent erre építenek, ráadásul veszíthető Dp-re és rakd át a barátodra rendszer keretei között... ide sok ember kell és nagy guild, valszeg solozáshoz is csapat, mert jönnek a portyázó nagyok.
Tényleg pénz van? Vagy DP? :D Érdekes lenne...
Ígérik, hogy nem lesz grind... mostmár nagyon érdekel, hogyan fogják kivitelezni mindezt.
Sajna nincs időm angol fórumokon csüngeni, és részletesen tájékozódni az új fejleményekről.
Ha DP-ről tudsz valami kis összefoglalót írni kedves Nyuu-chan, ami még nem hangzott el előzőkben HSZ-ekben, annak szerintem mindanyian örülnénk :) -
netmester #438 én biztos abbahagyok jópár játékot ha ez a játék meglessz
-
Na jo, ha az ki jon lehet abbahagyom az L2t :P -
Lyan Kyj #436 Új UI-t kapott a játék (a régi videken egy L2-es változat volt, csakhogy legyen vmi).
Gondolom ez sem a végleges, azért meglehet figyelni pár dolgot:
- Hp/mana csík alatt ott a DP bar (üres),
- Több, mint 50 szint lesz
- Skillek más-más szinten állnak (+ gondolom DP-vel azok fejlődését is lehet befolyásolni, na itt rengeteget lehetne stratégiázni..)
Igazából ha ezt a DP-t tényleg megtudják valósítani, elképesztően sok lehetőséget adna a játék. Lentebb már próbáltam indítani róla egy beszélgetést, de elsiklottunk felette:P
Lehet még keresni kis nyomokat:)
(mentsétek le őket, aztán zoom in)
KATT2
KATT2 -
csak ne baszak el a jatekelmenyt a kasztok elbaszasaval. -
hkk.....hkkk.....blamblamblam.....áááááááááááááááá.......iééééééé......bleeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!... -
volt ott viz meg föld elementál is legalábbis ofrmából itélve :)
egybként meg ami van benne 3zene a tájmutogatásban abból a 2. tök ismerös mintha hallottam már valahol :) -
basszus de szép ez, és láttátok hogy leng az a köpeny( ilyen mágus armor szerü) a fizikája is nagyon jónak tünik a grafika meg csodálatos
egyszerüen fantasztikus lesz ez a játék legutoljára akkor éreztem ezt amikor gw megjelenése elött videokat nézegettem -
netmester #431 látomk te is hasonlóan reagáűlsz a dolgokra mint én.csak te az elején még kicsit visszafogotab voltál. vagy nem írtad be ide mikor jött rád az 5 perc.
kit kell megölnöm a játékér!!

-
Lyan Kyj #430 kicsit megnyugodva:
az első videóban táncolás közben láthatunk különböző armorokat (sok eléggé hasonlít más játékokében láttotakra - de ki a csudát érdekel, ha egyszer itt 100x durvábban néz ki???), majd egy kis emote-os bohóckodást játékosok között. (God, I love it!)
A második videóban kis tájnézegetés, majd Sanctum városába nyerünk bepillantást, aztán különböző szörnyekről (fire-ele is ott van) láthatunk bemutatót.
Nem akarok káromkodni és ismét kifakadni, úgyhogy befejezem:D
Ez a legjobb szülinapi ajándék, mit kaphatokxD -
Lyan Kyj #429 TÁNCOS ARMORBEMUTATÓ VIDEÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOOP-LOOP-LOOP... inkább nem írok 80 sornyi ÁÁÁÁ-t!
KATT!
KÖRNYEZET ÉS TÁJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KATT!
Mindjárt sírva fakadok!!! NEM BÍROM KI!!!!!
Extázisban fetrengek és nézem újra és újra

Emberek, ez ütni fog... mást nem tok mondani, kérem kapcsolja ki!
-
Lyan Kyj #428 Nem szűnik meg, csak átalakul:) KATT -
PhoenixKnight #427 valahol hallottam hogy nem lesz több E3 ... Bár lehet hogy téves info :) -
Lyan Kyj #426 majd max az E3-on bejelentik augusztus végére/szeptember elejére a miénket is. -
Mekora szemetcseg mar hogy ki hagynak belole minket
-
Lyan Kyj #424 BEINDUL!! (Sajna csak koreaiaknak, de az infóáradat elér minket is!)
"At the media conference that took place yesterday evening in Korea, NCsoft unveiled the various stages of public beta they expect to launch.
The first phase of Beta testing will be held for two days: June 28th and 29th. In this short period the game will be open to "Friends and Family", as well as a select few students from Yonsei Digital Game School. Sign-ups for a larger Closed Beta will take place later in July, and on July 31st a first wave of 2000 players will be chosen to enter the Aion experience. Unfortunately, NCsoft Europe has clarified that these dates pertain to the Korean community only. Closed beta dates for North America and Europe are not yet known."
Illetve, egy újabb klassz-leírást közöltek, ismét csak Elyos oldalról. Ehhez még nem adok linket, még hivatalosan nincs megerősítve. -
Lyan Kyj #423 még nincs. -
Egyépként a kasztokrol van valahol bovebb info? -
netmester #421 rád még csak most jött ez Lyan, én már az elején se hittem hoyg egyáltalán idáig kibirom. ha gonosz akrok lenji akkor: ezek a képek csak azért vanna hogy kínozzanak minket.ha negem kérdezel akkor vagy monk vagy elemntalista(Wizard) a 3 képen a csaj -
Aztakurvadeszép:D (ez igy most kijött:P)
a uccsó 2 kép tetszik föleg a szárnyas assassin:P
de az a varázslónö is szépen ki van dolgozva
hüüü legyen már vmi béta amit ki lehet probálni:) -
janus84 #419 Fantasztikusak a képek! Köszi Lyana! Eddigi legszebb mmo-nak ígérkezik. Maga a játékrendszer is világmegváltó lesz, ha sikerül kivitelezni. És sehol egy ork,goblin,elf,törp hála az égnek. Stílusos, nem is a teljesen elfajzott kóreai úbercsillivillikasztolós FinalFantasy koppincs nonstoppgrindel. Hát csak azt tudom mondani, hogy lassan telnek a napok, de továbbra is minnél késöbb annál jobb elvet vallom. Amíg van pénzük, és nem kényszerülnek kiadni, addig csak jobb lehet. :) Hajrá NcSoft! Mi pedig lassan kezdhetünk szervezkedni guildügyileg, csak tudnánk mi a felhozatal. :) Úgy tűnik viszont a hírek nem azért szivárognak ilyen lassan, mert nincs mit mutatniuk, hanem inkább készülnek valami nagy meglepire, és hatásvadászkodnak (emlékeztek a Guildwars:Nightfall-ra?). A java még elöttünk áll! Remélem kellemesen fogunk csalódni! -
-
Lyan Kyj #417 + 3 új concept art! (tetszik ez a hét:DD) - egyedül az a bajom, hogy annyira hangulatos, hogy nem hiszem, hogy kibírom megjelenésig/bétáig ép elmével:P
KATT1
KATT2
KATT3 -
Lyan Kyj #416 Koreai fivéreink pedig mást is kaptak, méghozzá Sanctum városáról.
A második képen láthatunk pár siklót is, gondolom ez a transporter eszköz a föld-város között.
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4 -
Lyan Kyj #415 4 új, szép nagy, durvulós képet szerzett az AionLib. (anyám!! az uccsó kettőt akarom!!!!!!)
-
netmester #414 ja biztos. ebből sokat nem értek de asszem a lényeg az kar lenni hogy menjünk cabalozni. én próbáltam vele játszani. az után töröltem le hogy 1 hét töltögetés után nem engedett be ingyenes szerverre sem -
Zarache #413 hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni :) -
netmester #412 van 1 pvp videó nézétek meg. a címét ne kérdezzétek -
janus84 #411 Én meg pont azt szeretem :D És mivel eddig elég butus mmo-kat játszottam én pont abban reménykedem, hogy itt más lesz a helyzet. -
Húha...jó kis rendszer lesz akkor.De remélem nem leszek túl hülye a pvp trükköléshez.Nem szeretem ha túlkomplikált a dolog:) -
Ahogy a kolibri! -
netmester #408 szárnyakkal hogy oldalazol okostolyás
. ez nem helikopter
-
bocsi de nem kapsz boci csokit még:-)
ugyanis ezzel kurvára nem lehet taktikázni, mert értem görgeted az egeret és forog és nyomod jobb gombot repül, bal gombal lő meg még 6 billel skillezel, de mi van ha menekülni akarsz, vagy strafelni és közbe lőni vagy akármi?:)
mert ha neml ehet mondjuk pl lebegve oldalazni, az megint bénává tenné a pvp-t, sztem:-) -
janus84 #406 Tudom, hogy több fegyvered lehet, de földön állva is tudsz nyilazni, sőt lehet pontosabban célzol ha állsz :) -
netmester #405 vaéahogy úgy lessz ahogy ÍRTAD DE AZ EMBEREKNEK NEM CSAK 1 FEGYVERE LEHET MINT PL A RANGERNEK AZ ÍJ, az mellet lehet mág fejszéje vagy akármi d e1 értelmű hogy azokkal csak kisseb sebzést tud majd elérni és 1-es skilek se fogbnak majd mükődni akkor. legalábis remélem így elessz -
janus84 #404 Megint megjött a kedvem a játékhoz, kicsit levoltam mostanában hangolva, valahogy vesztettem az érdeklődésemet, de valóban csak hírhiány volt az oka.
Mival akkor, ha repülve más modokat kapunk? Pl: "ranger" lövi a "warit" levegőből, erre a vari megdühödik és felrepül hozzá. Belevág egy nagyot, és mivel a levegőben van áldozata esetleg olyan nagy maflást kap, hogy lezuhan és jól összetöri magát bónuszként, esetleg repülés közben kapásból sérülékenyebb (pl: nagyobb miss, kisebb armor). Tehát ha belekötött a wariba érdemesebb leszállnia mellé, mert jobban életben marad. Vagy a másik lehetőség ha nem száll le, akkor a wari megy utána a levegőbe, így végülis valamennyi előnyhöz jutva, mert tudja, hogy áldozata sebezhetőbb, ha utoléri könnyebben leszedi. Az is lehet más skillek aktiválódnak repülés közben, mint talajon. Pl erősebbet tudsz ütni, lőni, ha talaj van a lábad alatt.
Ezek, csak feltevések, de ha így lesz, ügyesen balanszolnak, akkor lehet megvalósul végre az a fantasztikus rendszer amire mindig is vágytam pvp-ben, hogy hirtelen fordulatokhoz kell alkalmazkodni, állandóan trükközni, kitapintani, hogy a másik játékosnak mi a gyenge pontja, és belekényszeríteni abba a helyzetbe ami számunkra előnyösebb. Ha a ranger ügyesen manőverezik, és felhozza a warit levegőbe, nem lesz vele nehéz dolga, de ha a wari is ügyes és utoléri, akkor leszedi a földre. Vagy kapásból a ranger úgy érzi több lehetősége van földön, akkor leszáll és elötte jól farkasszemet néznek. :) Remélem végre lesz egy olyan mmorpg, ami pvp, de nem agyatlanul. Eddig csak elkülönített pvp játékoknak láttam értelmét igazán. WOW-ban BG, LotRO-ban PvMP, Guildwars-ban egyértelmü, Lineage-ben az ostromok. Nagyon várom, és szvsz minél késöbb jön ki nekünk csak annál jobb. Nem félkész vackot kapunk balanced nélkül.
Bocs a hosszú dumálásért.
ps: Fiuk ne postoljatok már duplán meg triplán. Köszi! -
netmester #403 a lootolásért persze hogy le kéne szálni de ha másért is akkor szeribntem elveszne ajátéknak a varázya
-
Lyan Kyj #402 azzal lehetne még trükközni, h mondjuk ha a kari a levegőben van, a melee mob meg a földön, nem kapnál DP-t, csak xpt (vagy töredékét). Ezzel rálennének kényszerítve a játékosok, hogy leszálljanak. Bár amúgy is le kell szállniuk, ha lootolni akarják.