24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Új oldal:
http://www.plaync.com/us/games/aion/
Még mindig nem lehet tudni mikor jelenik meg...vagy mikor lesz béta hétvége.. -
Na hali!
Látom még mindig ezen a csórók jáka a GW szindrómán lovagolnak.Elég szomoró nemtudom miért nhéz elfogadni h valaki szereti a gw-t anélkül h fizetős lenne, nem attol jó egy játék mert fizetős és úgyan úgy lehet élvezbi ezt is mont a WoW-ot és van aki másra szánja a pénzt pl edzés díj havi fizetése vagy menza vagy tudom is én de tök mindegy mert amint írtam én is játszok GW-vel is és fizetős mmo-val is a city of heroes al ezt is sokan leszidják pedig nagyon nagy hangulata van akárki akármit is mond és mellette a GW-is ugyan olyan élvezetes mert teljesen más a játékélménye és a stílusa is szóval az összehasonlítást el kéne felejteni és akik ezeket írják csak azért van mert nembírják elviselni h a GW-sek ugyan olyan jól elszórakoznak mint akik a wow-ot fizeik :D igen az én csöröm is csesztetné de ez van :D és ez az AION FÓRUM szóval itt zárjuk le ezt és az Aionnal kapcsolatos infókat beszéljük :D zhx sziasztok és nem akartam megbántani semmi wow fant mert nekem is tetszik az a játék csak ne legyen vita mer már kezdek besokallni tőletek :P Peace GW and WoW :D -
Supa #37 Off:GW vs WoW.ne hasonlitsuk már össze.Amugy GW-t toltam kb 7-8 honapig,WoW-ot félretettem kb 1 hét után.ENNYI......GW WoW
-
Dudson #36 "Csak azok jaccanak GW-et akinek nincs penzuk Wow-ra"
ez igen, te aztán képbe vagy. mindenki egy kalap alá veszi a wowot meg a gw-t, sok hülye. -
Sonic13 #35 in game movie -
Az E3 best of...:
Best of Show – Warhammer Online
Best Loot – Warhammer Online
Best Theme – Lord of the Rings Online
Best Graphics – Aion
Best PvP – Guild Wars Factions
Best Sound – Tabula Rasa
Best Gameplay – Gods and Heroes
Most Original – Hero’s Journey
Best Booth – NC Soft
-
Lyan Kyj #33 Én is gondoltam, h beírok neki, de inkább hagytam..
Aoinban egyedül a repülés lehetősége tetszik, mindenképp kipróbálom, ha lehetséges -
Oriza #32 Érdekes...van pénzem WoW-ra, de mégsem játszok vele. És hogy miért? Mert a GW sokkal jobban tetszik minden tekintetben. Bár ez nyilván nem ebbe a topicba tartozik :) -
najó #31 [/IMG]
ronda de azért látszik a kezelőfelület -
najó #30 E3-as Video
tetszetős,az interface amugy szinte 1az1be L2-es
amugy év végére igérik a bétát -
Elég nagy Alma vagy Te!!!
Én is GW-zek és fizetős MMORPG-vel is játszom szóval az ilyen hülye megjegyzéseidet mellőzd!Elég idegesítő a Te fajtád tessék án is álltalánosítottam :) -
"Az NCsoft bejelentette "
Mond neked ez vmit? -
moszandi #27 És ezt meg lehet venni valahol?Ha igen akkor hol? -
Nem -
moszandi #25 Sziasztok!!!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a játékot le lehet tölteni valahonnan? -
én nem azt mondom a gw koppintás, hanem azt, hogy már nagyon nem lehet teljesen erdeti(grafikailag és játékmenetben egyaránt) játékot kitalálni/kiadni
a lehetőségeket már eleve az is korlátozza, hogy több játék ugyanazt a grafikai motort használja, és egy fantasy online játék esetén főleg nehéz új storyt és karaktereket kitalálni
azért a wow készítőinek sem kellett nagyon megerőltetniük magukat(sőt..), hiszen az alap már adott volt
engem igazából nem is izgat mi eredeti vagy koppintás, 2 éve l2-zöm és nem úgy néz ki, hogy mostanában érdemes lenne váltani bármire is
ez a játék jónak tűnik, de asszem kihagyom
utálom, ha van a játékban ugrás :)) -
jól megy :D -
Éppenséggel lenne pénzem wow-ra, de nekem nem tetszik.
Álltalánosítás rulez! -
Az Ncsoft még mindig kiadó!
Istenem... -
A guild wars miota jo? Csak azok jaccanak GW-et akinek nincs penzuk Wow-ra :D -
Zenty #19 És amibe benne van az mmorpg jelző az tuti havidijas lesz :( -
Zenty #18 Ncsoft csinálja még joh ,hogy koppinthat.( bár gondolom ez szebb lesz a végén)
Ezt ugy is fel lehet fogni ,hogy ez a game a gw mmorpg változata és ennyi :D -
Cat 02 #17 gondolom nem lehet ingyne letölten ^^ -
1# kép: répafa o:
-
Mármint egy kiadó...
Gondolom erre gondoltál! -
"Blokkolnám" ^^
a gw fejlesztőcsapatának nagy része a wow fejlesztőcsapatából vált ki, szal ha azt veszed koppintásnak hogy wowban is hasonló elemek vannak(v lineageben) akkor ez azért van ! -
Ezzel vitatkoznék:) -
Én meg L2-nél ugyanaz a cég elvégre:D -
gw koppintás? a gw se nagyon eredeti, egyébként meg 1 cég
ami bevált azt miért ne folytatnák? -
Szerintem is, de még ez sokat változhat, a GW is honnan indult -
Na, videó megnézése után:
Elsöre inkább SilkRoad. Aztán estimese filingem volt. Meg ez a repülőszimulátorosdi... Érdekes... Maradok a GW-nál. -
Nekem GW koppintásnak tünik! -
Kiado #7 Lehet tudni, hogy open beta lesz-e? -
über -
Shadow_THH #5 kell -
Vajon elég lesz megvenni a játékot, vagy havonta is pengetni kellesz?
Bár sztem fizetnio is kell majd érte, annyira azért nem rendesek...
De tényleg szép :) -
-
http://www.ncsoft.com/eng/ncgames/aion_intro.asp
Több kép:
http://www.ncsoft.com/eng/ncgames/aion_gallery_01.asp -
"Az NCsoft bejelentette legújabb MMORPG-jét, az Aiont, mely az ígéretek szerint az eddigi legszebb online szerepjáték lesz. A játékos majd két oldalra oszlanak, lesz aki a The Chosen, a kiválasztottak közé tartozik és lesz aki a The Fallen, a bukottak közé. A Tower of Eternity egy átjáró a két dimenzió és az Abyss között. Egy gonosz erő kinyitotta nem rég és felébresztette a sárkányokat is, melyek eddig a mélységben aludták álmukat, most pedig bosszút akarnak állni mindkét sík lakóin. Így kezdődik a küzdelem az angyalok, az ördögök és a sárkányok között. A játékmenet is érdekesen lesz megoldva, teljesen a játékosok viszik előre a történetet, így akár minden szerveren lehet kicsit más a szövetségek és a harc állása. Mindenki a maga történetének kovácsa, saját tettei határozzák majd meg a hírnevét és hírhedtségét. Egy egyedi PvPvE rendszer lesz így, hisz két játékos tábor harcol egymás ellen és a gép által irányított sárkányok ellen is. A játékot a Crytec grafikus motor legújabb változata hajtja, az időjárástól a forró levegő remegésén keresztül egészen a parti föveny homokjáig mindent képes legenerálni. Zenéjét az ázsiai Yang Bang Ean szerzi majd, aki a már több film és anime zenéjét is megalkotta, köztük a The Twelve Kingdoms-et (Juuni Kokki) is." - PCDome
Videó:
http://www.pcdome.hu/download.php?id=2565
Képek:
Ha ez is lesz olyan jó mint a GuildWars, akkor siker....